2017 EKİM Anne adayları

Cardialgia ne mikser ciktin kiz sen kendine dunur bulabilmek icin beni nasil harcadi iki dakkada

Hemde akrabalr takiyor:) nasil akrabalariniz var sizin oyle hep bilezik takan:)
Eşimin tarafı sever anam biz görmedik takanda sağolsun kayınbaba hiç ekmems ama Elbistan düğünlerinde takıyorlar valla akraba düğünlerinde gördümgelinlerin kolu doluyor bilezikle.

Eşimin tarafı sever anam biz görmedik takanda sağolsun kayınbaba hiç ekmems ama Elbistan düğünlerinde takıyorlar valla akraba düğünlerinde gördümgelinlerin kolu doluyor bilezikle.

Bana da 8 burma bilezik 1 maras burmasi bide 2 metre zincir takmislardi :)

Bana da 8 burma bilezik 1 maras burmasi bide 2 metre zincir takmislardi :)
Bnada 3 tane o burmalardan br madalyonlar varya o başka bise yokk ailesi sanki zorla vardık brsey takmadilar anam düğünlerde adam para takmış hep onuda kendine verdiler bize kuruş koklatmadi . Borç odedk düğün masrafı mobilya faln sonra br elbistana gittim düğüne tanrmm o ne altın öyle setler burmalar Maraş buraları zincirler .

Arkadaşlar iyi geceler nasılsınız?
Bugün benim kontrol günümdü ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1.17 çıktı Allaha şükür...
Doktor emin olmamakla birlikte kıza benziyor dedi. Ultrason fotolarima bakmanızı istesem acaba bi tahmin yapabilir misiniz? İkinci kızım mi gelecek yoksa oğlan mi çok merak ediyorum.
Bi de doktor adet tarihimi düzenledi bir hafta ileri attı doğum tarihimiz de değişti haliyle takvimini duzenlemem lazım. Biz sizden biraz kucuguz yani 12+2 bugün itibariyle :)

Eklentiler

• IMG_20170420_180116.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20170420_180101.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20170420_180045.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 51
İyi geceler :) valla canm tahmin yapamadm bacağı gelmiş ama br fotosunda ust yandan brsey yok gbi duruyo yani boş bacak arası sanki. Sn yinede bekle diğer kontrolü inslh gönlüne göre olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…