- 10 Kasım 2016
- 1.366
- 1.095
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.501
Nerdeyse ogrenmeyen bir kac kisi kaldik:)
Sen nerelerdesin be
benim 3 mayısda27 sinde canım. Haftaya perşembe.
Ayrica saglikla alin kucaginiza yavrunuzu insallahhh kac haftalik bidikErkekmis benimkisi:) gostermiyosa kiz olabilir:) genelde erkekleri ogrendik hep kizlar nazlaniyo:)
Ya paran çok yada altinin sayısını bilmiyosun de bana de de :) :) köprüyü geçene kadar canm oğlum kızını kandırsn hele brde ona ne altın alacam be :)
Hemde akrabalr takiyor:) nasil akrabalariniz var sizin oyle hep bilezik takan:)Valla adını bnde bilmiyorum hiç ilgi alanim değil hani kıvır kıvır oluyor ya ince tama :) düğünde takarlar hep akrabalar ondan :)
Kendi kaybeder sekerim:)
Ben kendi kaynanami idare edebilen nacizane bir kisiligim:) benden ala kaynana bulursa buyursun ona versin.
Asil bakalim ben oglusuma alicakmiyim onun kizini:) hanim kizimizin tahsili ne olacak ceyizi ne olacak degol mi? BurdaWynonna bize laf yetistirecegine simdiden bence kiz bebesine nasil yemek yapmak ogretilir onu felan arastirsin. sarma sarabilecek mi mesela?
Çok memnunum yaw. Gelinime iyi bak sen boşver bunları biz anlasiriz seninle . Burma pahaliymis yav kıvırcık yapalım onları
Ayrica saglikla alin kucaginiza yavrunuzu insallahhh kac haftalik bidik
Kiz burmaya burda kıvircık diyolar senin kivircik dedigin burma zaten :)
Eşimin tarafı sever anam biz görmedik takanda sağolsun kayınbaba hiç ekmems ama Elbistan düğünlerinde takıyorlar valla akraba düğünlerinde gördümgelinlerin kolu doluyor bilezikle.Hemde akrabalr takiyor:) nasil akrabalariniz var sizin oyle hep bilezik takan:)
Akrabalari takiyomus
Marastan bi kiz alalim :)
14+4 bugun:) 13+4 te ogrndik bizde cinsiyeti insallah saglikla aliriz hepimiz kucagimiza:)
Kontrolun ne zaman?
Sen aciklama yap benm arkamdan buranın burmalari biliyorsun sen :)Kiz burmaya burda kıvircık diyolar senin kivircik dedigin burma zaten :)
Eşimin tarafı sever anam biz görmedik takanda sağolsun kayınbaba hiç ekmems ama Elbistan düğünlerinde takıyorlar valla akraba düğünlerinde gördümgelinlerin kolu doluyor bilezikle.
Bnada 3 tane o burmalardan br madalyonlar varya o başka bise yokkBana da 8 burma bilezik 1 maras burmasi bide 2 metre zincir takmislardi :)
benim 3 mayısda
İyi geceler :) valla canm tahmin yapamadm bacağı gelmiş ama br fotosunda ust yandan brsey yok gbi duruyo yani boş bacak arası sanki. Sn yinede bekle diğer kontrolü inslh gönlüne göre olurArkadaşlar iyi geceler nasılsınız?
Bugün benim kontrol günümdü ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1.17 çıktı Allaha şükür...
Doktor emin olmamakla birlikte kıza benziyor dedi. Ultrason fotolarima bakmanızı istesem acaba bi tahmin yapabilir misiniz? İkinci kızım mi gelecek yoksa oğlan mi çok merak ediyorum.
Bi de doktor adet tarihimi düzenledi bir hafta ileri attı doğum tarihimiz de değişti haliyle takvimini duzenlemem lazım. Biz sizden biraz kucuguz yani 12+2 bugün itibariyle :)
geçen c.tesi kontrole gittim. uyuyordu tam göstermedi. ama doktor erkeğe benziyor dedi. 3 mayısda geldiğinde tam net söylerim dediSenin de az kalmis canim. Ögrenemedin di mi sen de cinsiyeti daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?