- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.521
Gitmeden önce çikolata ye canm uyanır hareketlenir . Görür büyük ihtimal.. brde bol su icBen hesapladim doktora 16+2 de gidicem bir dahakine cinsiyet kesin belli eder etmezse dogumu beklicem
Bnada 3 tane o burmalardan br madalyonlar varya o başka bise yokkailesi sanki zorla vardık brsey takmadilar anam düğünlerde adam para takmış hep onuda kendine verdiler bize kuruş koklatmadi . Borç odedk düğün masrafı mobilya faln sonra br elbistana gittim düğüne tanrmm o ne altın öyle setler burmalar Maraş buraları zincirler .
valla ben en son gittiğimde tıka basa yedim ama benim bebiş kılını kımıldatmadı. uyudu bir de yüzünü kapattı :)Gitmeden önce çikolata ye canm uyanır hareketlenir . Görür büyük ihtimal.. brde bol su ic
O aklimda bulunsun da gecen seferde yiycektim unuttum bebisde sabah sabah yemezdi noldu diycek:))Gitmeden önce çikolata ye canm uyanır hareketlenir . Görür büyük ihtimal.. brde bol su ic
Tesaduf benimkide 14+4 mus bugun ultrasona gore :)
Uclu tarama icin 8 mayista gidecegim belki ozaman ogrenirim :)
Aha biz kaynana oluyoruz takariz inslh gelinlere bol bol :) bizim burda severler biliyorsun . Hele ki böyle br yere giderken sangir sungur olur gelinler :)Amannnn boswer :):)
Sna küsmüs o kız :))) valla bilmiyorum bn 10da gittim belki uyuyor olur dedim çikolata yedim hc durduramadk bebeği ölçümleri yaparken çok zorlandı doktor. Hatta çok hareketli maşallah dedi rahatsız oldu heralde diyo :)valla ben en son gittiğimde tıka basa yedim ama benim bebiş kılını kımıldatmadı. uyudu bir de yüzünü kapattı :)
Canım çok sağol insallah.. Yalnız ikinci resimde bacaklarını açmış sanki bu daha bakabilir mısın? Bana mı öyle geliyor uyduruyor müyüm orda bir şey varmış gibi sanki :)İyi geceler :) valla canm tahmin yapamadm bacağı gelmiş ama br fotosunda ust yandan brsey yok gbi duruyo yani boş bacak arası sanki. Sn yinede bekle diğer kontrolü inslh gönlüne göre olur
Bnde 10da gtmistim sabah sabah yedim valla . Olmadı kahvaltıda ye öyle git canm :)O aklimda bulunsun da gecen seferde yiycektim unuttum bebisde sabah sabah yemezdi noldu diycek:))
Bana da 8 burma bilezik 1 maras burmasi bide 2 metre zincir takmislardi :)
Arkadaşlar iyi geceler nasılsınız?
Bugün benim kontrol günümdü ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1.17 çıktı Allaha şükür...
Doktor emin olmamakla birlikte kıza benziyor dedi. Ultrason fotolarima bakmanızı istesem acaba bi tahmin yapabilir misiniz? İkinci kızım mi gelecek yoksa oğlan mi çok merak ediyorum.
Bi de doktor adet tarihimi düzenledi bir hafta ileri attı doğum tarihimiz de değişti haliyle takvimini duzenlemem lazım. Biz sizden biraz kucuguz yani 12+2 bugün itibariyle :)
Doktor bakarken nub a baksaydn keşkeCanım çok sağol insallah.. Yalnız ikinci resimde bacaklarını açmış sanki bu daha bakabilir mısın? Bana mı öyle geliyor uyduruyor müyüm orda bir şey varmış gibi sanki :)
10 cm iyiymis ya fazla degil gitmeyo dusundugum doktoru cok ovmus herkes umarim iyidir tabi sezeryanmi olucak kesin degil ama her ihtimali dusunuyorum:)Wynonna sen sezeryan dikisini sormussun ben özelde doğum yapmıştım doktor dikisiyle ovunmustu estetik dikiş diye. 2014 TE yaptım doğumu su an belli belirsiz bir çizgi ver ten renginden biraz koyu renkte 10 cm kadar kesiyorlar sanırım. İnşallah iyi bir doktora denk gelirsin :)
Aha biz kaynana oluyoruz takariz inslh gelinlere bol bol :) bizim burda severler biliyorsun . Hele ki böyle br yere giderken sangir sungur olur gelinler :)
Biz zorla varmisiz yaw. Gelinliğin parasının yarısınıda bn odedm kapora olarak yazık kocacagim ne çabaladi :) biz senle kayinvalideden uzak durmakla iyi yapıyoruz :)Bedavaya gitmisim... kayinvalidemlerin bana verdigi tek sey 6 tane burma. Onu da bin belayla verdiler hayrini gormedim elime bile gelmeden gittiler... gelinligimin parasini maasimi cekip odedim, nisan bohcasina daha onceden ceyizlik aldigim gecelik takimlarini verdim alin bari bunlari koyun diye dusun ne kaaa fedakarlik:) hala bana sosyeteyim gozum doymuyor gibi davranir sagolsun...
Nubu gormedim ama kafa yapisi kiza benziyo
Bedavaya gitmisim... kayinvalidemlerin bana verdigi tek sey 6 tane burma. Onu da bin belayla verdiler hayrini gormedim elime bile gelmeden gittiler... gelinligimin parasini maasimi cekip odedim, nisan bohcasina daha onceden ceyizlik aldigim gecelik takimlarini verdim alin bari bunlari koyun diye dusun ne kaaa fedakarlik:) hala bana sosyeteyim gozum doymuyor gibi davranir sagolsun...
Öyle mı diyorsun canım? Ama çok tatlı duruşu ya daha 6 cm :) Çok sağol...Bedavaya gitmisim... kayinvalidemlerin bana verdigi tek sey 6 tane burma. Onu da bin belayla verdiler hayrini gormedim elime bile gelmeden gittiler... gelinligimin parasini maasimi cekip odedim, nisan bohcasina daha onceden ceyizlik aldigim gecelik takimlarini verdim alin bari bunlari koyun diye dusun ne kaaa fedakarlik:) hala bana sosyeteyim gozum doymuyor gibi davranir sagolsun...
Bende bozdurdum altın yükselince geçen. :) Esim icerledi bozdurduk geri alaçam hemen diye kullanmiyordum zaten dedm çocuğumuza hesap acarz oraya at paraları dedm öyle anlaştık :)Aynen ben evlenirken almasaniz da olur altn sevmiyorm diyodum smdi altinlari sattik ben alismisim ama hepsini geri istiyorum :)):)
Sende mi bürüts :)Siz bedavaya gittginizi dusunuyorsaniz bana takilan tek bir ceyregi anlatmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?