2017 EKİM Anne adayları

Amannnn boswer :):)

valla ben en son gittiğimde tıka basa yedim ama benim bebiş kılını kımıldatmadı. uyudu bir de yüzünü kapattı :)
Sna küsmüs o kız :))) valla bilmiyorum bn 10da gittim belki uyuyor olur dedim çikolata yedim hc durduramadk bebeği ölçümleri yaparken çok zorlandı doktor. Hatta çok hareketli maşallah dedi rahatsız oldu heralde diyo :)

İyi geceler :) valla canm tahmin yapamadm bacağı gelmiş ama br fotosunda ust yandan brsey yok gbi duruyo yani boş bacak arası sanki. Sn yinede bekle diğer kontrolü inslh gönlüne göre olur
Canım çok sağol insallah.. Yalnız ikinci resimde bacaklarını açmış sanki bu daha bakabilir mısın? Bana mı öyle geliyor uyduruyor müyüm orda bir şey varmış gibi sanki :)

Bana da 8 burma bilezik 1 maras burmasi bide 2 metre zincir takmislardi :)

Bedavaya gitmisim... kayinvalidemlerin bana verdigi tek sey 6 tane burma. Onu da bin belayla verdiler hayrini gormedim elime bile gelmeden gittiler... gelinligimin parasini maasimi cekip odedim, nisan bohcasina daha onceden ceyizlik aldigim gecelik takimlarini verdim alin bari bunlari koyun diye dusun ne kaaa fedakarlik:) hala bana sosyeteyim gozum doymuyor gibi davranir sagolsun...

Nubu gormedim ama kafa yapisi kiza benziyo

Wynonna sen sezeryan dikisini sormussun ben özelde doğum yapmıştım doktor dikisiyle ovunmustu estetik dikiş diye. 2014 TE yaptım doğumu su an belli belirsiz bir çizgi ver ten renginden biraz koyu renkte 10 cm kadar kesiyorlar sanırım. İnşallah iyi bir doktora denk gelirsin :)

Canım çok sağol insallah.. Yalnız ikinci resimde bacaklarını açmış sanki bu daha bakabilir mısın? Bana mı öyle geliyor uyduruyor müyüm orda bir şey varmış gibi sanki :)
Doktor bakarken nub a baksaydn keşke gerçekten tekrar baktm bacaktan gözükmüyor ki hiç brsey kirmizigitar baksana canm br sende.

Nub bnada kız demişlerdi ki kız nubuydu ama doktor erkek diyor canm en iyisi beklemek.

10 cm iyiymis ya fazla degil gitmeyo dusundugum doktoru cok ovmus herkes umarim iyidir tabi sezeryanmi olucak kesin degil ama her ihtimali dusunuyorum:)

Aha biz kaynana oluyoruz takariz inslh gelinlere bol bol :) bizim burda severler biliyorsun . Hele ki böyle br yere giderken sangir sungur olur gelinler :)

Aynen ben evlenirken almasaniz da olur altn sevmiyorm diyodum smdi altinlari sattik ben alismisim ama hepsini geri istiyorum :)):)

Biz zorla varmisiz yaw. Gelinliğin parasının yarısınıda bn odedm kapora olarak yazık kocacagim ne çabaladi :) biz senle kayinvalideden uzak durmakla iyi yapıyoruz :)

Hadi yaa bizimkiler hic oyle degildi ya hatta ben okurken paldır küldür aceleyle dugun yaptiklari icin herseyi onlar aldi en ufak seyden en buyuk seye kadar :)

Öyle mı diyorsun canım? Ama çok tatlı duruşu ya daha 6 cm :) Çok sağol...

Aynen ben evlenirken almasaniz da olur altn sevmiyorm diyodum smdi altinlari sattik ben alismisim ama hepsini geri istiyorum :)):)
Bende bozdurdum altın yükselince geçen. :) Esim icerledi bozdurduk geri alaçam hemen diye kullanmiyordum zaten dedm çocuğumuza hesap acarz oraya at paraları dedm öyle anlaştık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…