2017 EKİM Anne adayları

Ben hiç anlamıyorum canım nubtan çok sağol yordum seni beklicez artık kızsa da iki prensesim olacak desene :)

10 cm iyiymis ya fazla degil gitmeyo dusundugum doktoru cok ovmus herkes umarim iyidir tabi sezeryanmi olucak kesin degil ama her ihtimali dusunuyorum:)
Valla insan normal doğum yapmayı çok istiyor ama ne yazık ki bazen şartlar sezeryan gerektiriyor. Çok zorlamamak çocuğu da kendinizi de sıkıntıya sokmamak lazım. Sağlıkla kucağımiza alalım da artık rabbim nasıl nasip ederse...

He bilezik nedir nasil birsey gormedim bile esim tek basina yapti herseyi misafir gibi gelip gittiler hic sevmem buyuzden kendilerini:)
Benm kuzumda kendi yaptı valla. Amaan o kadarda değerleri oluyor kendiler ne kadr ilgilendiyse bzde o kadr ilgileniyoruz işte . Bnmkileri sanki onlar mı taktı eşim almıştı . :) Düğün sonrası mutfak alışverişi için küpe bozdurmustuk insan o düğünde gelen paralardan vermez mi çocuğuna pazar gecesi eşimin cebinde 50 lira kalmıştı :) neyse bu günlere şükür neyse ki eslerimiz iyi :)

Kiz oturacagimiz evi ben almistim! Bodrum kata yetti param aldim geldi ust kat olaymis keske dedi!

Bosver canim sen de guzel bi sekilde mesafeni koruyabiliyosun zaten ona gore. Ben ailemi hic zorlamak istemedim yuksek lisans yapcam ben evlenmem diyodum daha okul bitmeden evlenme derdine düsünce hicbisey isteyemedim ceyizimi aldim gittim :):):)

Biz zorla varmisiz yaw. Gelinliğin parasının yarısınıda bn odedm kapora olarak yazık kocacagim ne çabaladi :) biz senle kayinvalideden uzak durmakla iyi yapıyoruz :)

He bilezik nedir nasil birsey gormedim bile esim tek basina yapti herseyi misafir gibi gelip gittiler hic sevmem buyuzden kendilerini:)

Benim kocam da biz tanistigimizda ogrenciydi onu da okutmadilar zaten burslarla okudu yetmedigi yerde ben destek cikiyodum faturalarina kirasina felan. Yeni ise baslamisti binlira maas aliyodu cocuk onun sa parasi yoktu ki bana bisey yapsin...

Bende uzun zamandir is hayatindaydim o zamanlar bende 1500 felan aliyodum herseyi ikimiz taksitle iste mutlubalonda uyumadan calisarak yaptik. Babam bana emekli olurken 50 binlira verdi ikramiyesi. Dedi ki bu parayla ister ev al ister araba ister evlen ister gez toz harca ben bundan sonra emekliyim benden sana kurus islemez anca kendime yeterim. Bende iste o parayi nakit yapip ev kredisine girmistim benim maas 1350 lirasi zaten krediye gidiyodu:) binlira maasla evlendik dusun:)

En azindan cikipta sunu yaptik bunu yaptik diyemezler boylesi daha iyi ben arayi actim ne konusuyorum ne gorusuyorum esimde sogudu mecburiyetler harici yuzlerini goresim yok:) aynen es iyi olunca valla gerisi bos neticede ayni evde yasadigin insanla gecinebilmek onemli

Masallah guzel degerlendirmissin en azindan :)

Bugününüze sükür o zamn baban destek olmuş gene ki :)

Aynen öyle. Ama keşke o yüz olsa da bz böyle yaptk deseler hala suçlu sen olursun arkandan konuşurlar

Bnm sepet beşik bile sığmaz o derece

Ya kızlar 1-2 damla kırmızı akıntım oldu yarın kontrolüm var bugün gitmiyim dedim yarın söylerim ilişkiden sonra oldu sizce bir sıkıntı olur mu? Şuan yok normal beyaz akıntıma döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…