- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.561
Ya kızlar 1-2 damla kırmızı akıntım olduyarın kontrolüm var bugün gitmiyim dedim yarın söylerim ilişkiden sonra oldu sizce bir sıkıntı olur mu? Şuan yok normal beyaz akıntıma döndü
Bizde öyle bir durum olmadı :) devam ediyoruz Dr. yasaklamadı bişey demedi bizde haftada 1-2 devam ediyorduk ama bu hafta biraz fazla yüklendikdevamı gelmemiş yarın söylersin. ama gece gelirse acile git. ilişki ne unuttuk biz. eşim 9 ay dokunmam riske atmam diyor :)
Canim telaslandirmak gibi olmasin ama benim de bi aksam oembe akinti geldi peceteye sonra kahverengi ali ti oldu gecti ertesi gun kanamam oldu hastanelik oldum. Belki iliskide zorladigindan olabilir. Gece kontrol et kendini n kahve akinti olursa direk gitBizde öyle bir durum olmadı :) devam ediyoruz Dr. yasaklamadı bişey demedi bizde haftada 1-2 devam ediyorduk ama bu hafta biraz fazla yüklendikinş. Bişey yoktur eşim direk gidelim dedi ama devam etmeyince bnde evham yapmamaya çalışıp yarın giderim dedim
Aa kısmet çıktı vallaBu kizi ben aliyom kimseye vermem :)
Bir iki damla sonra su gibi akıntıya döndü 4 saattir YÖK bişey ara ara bakıyorum birde arada sağ kasığıma ağrı girip gidiyorCanim telaslandirmak gibi olmasin ama benim de bi aksam oembe akinti geldi peceteye sonra kahverengi ali ti oldu gecti ertesi gun kanamam oldu hastanelik oldum. Belki iliskide zorladigindan olabilir. Gece kontrol et kendini n kahve akinti olursa direk git
Valla mı?
Son resimde erkek gibi geldi bana ama .Rabbim gönlünüze göre sağlıkla versin inşallahArkadaşlar iyi geceler nasılsınız?
Bugün benim kontrol günümdü ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1.17 çıktı Allaha şükür...
Doktor emin olmamakla birlikte kıza benziyor dedi. Ultrason fotolarima bakmanızı istesem acaba bi tahmin yapabilir misiniz? İkinci kızım mi gelecek yoksa oğlan mi çok merak ediyorum.
Bi de doktor adet tarihimi düzenledi bir hafta ileri attı doğum tarihimiz de değişti haliyle takvimini duzenlemem lazım. Biz sizden biraz kucuguz yani 12+2 bugün itibariyle :)
Ya kızlar 1-2 damla kırmızı akıntım olduyarın kontrolüm var bugün gitmiyim dedim yarın söylerim ilişkiden sonra oldu sizce bir sıkıntı olur mu? Şuan yok normal beyaz akıntıma döndü
Ya uf korkmaya başladım inş. Bişey yoktum sabah erkenden Dr. Gidiyim en iyisi ben dua edin ne olurCanim hamilelikte iliski sonrasi kanama yasandigini cok kisiden duydum. Bende o yuzden hic cesaret edemiyorum iste... anca bebegin harwketlerini hissetmeye baslayinca deneyebilirim belki:)
Bişey yoktur kuzum sakin ol. Yat uyu sabah gidersin doktora sorarsin. Renkli akintin da geçmiş bişi olmazYa uf korkmaya başladım inş. Bişey yoktum sabah erkenden Dr. Gidiyim en iyisi ben dua edin ne olur
Çok sağol amin inşallah 16. haftada öğrenicez artık... Bu arada rabbim kızlarınizi bağışlasın, bahtları güzel olsun inşallah :)Son resimde erkek gibi geldi bana ama .Rabbim gönlünüze göre sağlıkla versin inşallah
Rica ederim ...Sizinde ikinci sanırım ilki ne bilmiyorum ama gönlünüze göre olur inşallah.Tabi önce sağlık hepimizin evlatlarınaÇok sağol amin inşallah 16. haftada öğrenicez artık... Bu arada rabbim kızlarınizi bağışlasın, bahtları güzel olsun inşallah :)
Akıntım yok ama sanki karnım boşaldı gibi hiç bişey hissetmiyorumBişey yoktur kuzum sakin ol. Yat uyu sabah gidersin doktora sorarsin. Renkli akintin da geçmiş bişi olmaz
Demir ilacı benim bağırsaklarimi çok güzel çalıştırıyor hiç kabizlik yaşamıyorum çok şükürIki gunden beri aşırı şişkinlik yasıyorum ben ya kabizlik da var 13 haftadir ilk defa boyle bi sorunum var ferrozince basladim iki gun ictim kesin ondan oldu ama icemicem daha fazla boyle devam ederse
Demir ilacı benim bağırsaklarimi çok güzel çalıştırıyor hiç kabizlik yaşamıyorum çok şükür evt biz dün ogrendikIki gunden beri aşırı şişkinlik yasıyorum ben ya kabizlik da var 13 haftadir ilk defa boyle bi sorunum var ferrozince basladim iki gun ictim kesin ondan oldu ama icemicem daha fazla boyle devam ederse
Evt biz dün öğrendik Erkek misHanimlar merhaba cinsiyet ogrenen var mi ?
Ne demisim bennnn hep
Sen de aramizi bozma bakim altinmi kalmis ne kalacak ya aaaaa fena ciktin sende buda kiskandi biziYok kiiiiz altin mi kaldiii :):):))
Akıntım yok ama sanki karnım boşaldı gibi hiç bişey hissetmiyorumkendimi çok kötü hissediyorum eklem yerimden bacağıma kadar kasılma hissediyorum dr. Gitmeyede korkuyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?