2017 EKİM Anne adayları

devamı gelmemiş yarın söylersin. ama gece gelirse acile git. ilişki ne unuttuk biz. eşim 9 ay dokunmam riske atmam diyor :)
Ya kızlar 1-2 damla kırmızı akıntım oldu yarın kontrolüm var bugün gitmiyim dedim yarın söylerim ilişkiden sonra oldu sizce bir sıkıntı olur mu? Şuan yok normal beyaz akıntıma döndü

devamı gelmemiş yarın söylersin. ama gece gelirse acile git. ilişki ne unuttuk biz. eşim 9 ay dokunmam riske atmam diyor :)
Bizde öyle bir durum olmadı :) devam ediyoruz Dr. yasaklamadı bişey demedi bizde haftada 1-2 devam ediyorduk ama bu hafta biraz fazla yüklendik inş. Bişey yoktur eşim direk gidelim dedi ama devam etmeyince bnde evham yapmamaya çalışıp yarın giderim dedim

Canim telaslandirmak gibi olmasin ama benim de bi aksam oembe akinti geldi peceteye sonra kahverengi ali ti oldu gecti ertesi gun kanamam oldu hastanelik oldum. Belki iliskide zorladigindan olabilir. Gece kontrol et kendini n kahve akinti olursa direk git

Bir iki damla sonra su gibi akıntıya döndü 4 saattir YÖK bişey ara ara bakıyorum birde arada sağ kasığıma ağrı girip gidiyor

Benim kanamalarim filan oldugunda saglik raporu verdi doktor. Bizim muhasebeci de kayinvalidemin komsusu. Rapor muhasebeye gidiyor tabi muhasebeci esimi ariyor hayirdir diye esimde anlatiyor durumu. Muhtemeln muhasebeci karisina soyluyor karisi da kayinvalideme... ama haberi olmadigi icin kayinvalidem apisip kaliyor:)

Cunku muhasebeci cuma gunu raporu aldi, pazartesi gunu sabahin korunde kayinvalidemin telefonuyla uyandim. 4. Yila girdi evliligimiz beni ilk defa aradi numarami bildigini bile bilmiyorum dusun:) ilk cumlesi su oldu, nabiyosun sagligin sihatin yerinde mi bebek felan yokmu? Bende ben bi bebegimi kaybettim zaten su an bir sure bana bebek sorma dedim. 10 dakka didikledi ama soylemedim.

Muhtemelen biliyor, soylemedim sakladim diye de dis biliyor bana:) ama cinsiyeti ogrenmeden soylemek ostemedim.

Haftasonu gelseydiler soylicektim ama olmadi bu hafta sonu cagiricam yine gelirlerse soyleriz bakalim...

Ruyamda gordum bize geliyorlar onlar gittikren sonra yerden bir suru toplu igne topluyorum:)

Kizlar ya:) hamilelikte kullanilabilen paraben icermeyen savas boyasi biliyomusunuz:) haftasonu kayinvalidecigim gelmeden sursem iyi olur:)

Son resimde erkek gibi geldi bana ama .Rabbim gönlünüze göre sağlıkla versin inşallah

Ya kızlar 1-2 damla kırmızı akıntım oldu yarın kontrolüm var bugün gitmiyim dedim yarın söylerim ilişkiden sonra oldu sizce bir sıkıntı olur mu? Şuan yok normal beyaz akıntıma döndü

Canim hamilelikte iliski sonrasi kanama yasandigini cok kisiden duydum. Bende o yuzden hic cesaret edemiyorum iste... anca bebegin harwketlerini hissetmeye baslayinca deneyebilirim belki:)

Kizlar hani su fotograflar uzerinde duzenleme yapilan uygulamar var biliuomusunuz. Hamilelik doneminde kac haftaliksin cinsiyeti ne fealn. O programlardan indirmek istiyorum ama hepsi parali:) yada uygulama ici para istiyo:) onerebileceginiz beles bi program varmi

Bişey yoktur kuzum sakin ol. Yat uyu sabah gidersin doktora sorarsin. Renkli akintin da geçmiş bişi olmaz
Akıntım yok ama sanki karnım boşaldı gibi hiç bişey hissetmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum eklem yerimden bacağıma kadar kasılma hissediyorum dr. Gitmeyede korkuyorum artık

D
Iki gunden beri aşırı şişkinlik yasıyorum ben ya kabizlik da var 13 haftadir ilk defa boyle bi sorunum var ferrozince basladim iki gun ictim kesin ondan oldu ama icemicem daha fazla boyle devam ederse
Demir ilacı benim bağırsaklarimi çok güzel çalıştırıyor hiç kabizlik yaşamıyorum çok şükür

D
Iki gunden beri aşırı şişkinlik yasıyorum ben ya kabizlik da var 13 haftadir ilk defa boyle bi sorunum var ferrozince basladim iki gun ictim kesin ondan oldu ama icemicem daha fazla boyle devam ederse
Demir ilacı benim bağırsaklarimi çok güzel çalıştırıyor hiç kabizlik yaşamıyorum çok şükür evt biz dün ogrendik
Hanimlar merhaba cinsiyet ogrenen var mi ?
Evt biz dün öğrendik Erkek mis

Cardialgia ne mikser ciktin kiz sen kendine dunur bulabilmek icin beni nasil harcadi iki dakkada
Ne demisim bennnn hep kirmizigitar maziken yemek yapamaz birsey bilmez aman onun kizini degil seninkini alayim dedi. Bende dedim ki benim kizin talibi var ben arkadasima zaten ihanet edemem.

Gel bakim yamacima kirmizi kiskaniyor bizi

Akıntım yok ama sanki karnım boşaldı gibi hiç bişey hissetmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum eklem yerimden bacağıma kadar kasılma hissediyorum dr. Gitmeyede korkuyorum artık

Gunaydin:) kuzum korkma ben ne uzandim
Ne bisey ama bak bende hissetmiyorum hicbirsey bombos sanki icim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…