- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.581
Bunun hakkında bilgim yok ama ilk zamanlar için olabilir galiba, bizzat kullananlara sormak lazım. Kış bebesi zaten bizimkiler.Ne yapalim ki ne oneriyon ?
Bak bunu sevdim belli bir sure hastahanelere falan giderkene iyi olmaz mi ?
Akıntım yok ama sanki karnım boşaldı gibi hiç bişey hissetmiyorumkendimi çok kötü hissediyorum eklem yerimden bacağıma kadar kasılma hissediyorum dr. Gitmeyede korkuyorum artık
Benim kiz senindirEşimin tarafı sever anam biz görmedik takanda sağolsun kayınbaba hiç ekmems ama Elbistan düğünlerinde takıyorlar valla akraba düğünlerinde gördümgelinlerin kolu doluyor bilezikle.
Canım çok sağol insallah.. Yalnız ikinci resimde bacaklarını açmış sanki bu daha bakabilir mısın? Bana mı öyle geliyor uyduruyor müyüm orda bir şey varmış gibi sanki :)
Siz bedavaya gittginizi dusunuyorsaniz bana takilan tek bir ceyregi anlatmiyim
ben boyayı doktoruma sordum. cumartesi günü. bana 1 ay sonra boyayabilirsin dedi. bir boya önerdi eczaneden onu al dediBenim kanamalarim filan oldugunda saglik raporu verdi doktor. Bizim muhasebeci de kayinvalidemin komsusu. Rapor muhasebeye gidiyor tabi muhasebeci esimi ariyor hayirdir diye esimde anlatiyor durumu. Muhtemeln muhasebeci karisina soyluyor karisi da kayinvalideme... ama haberi olmadigi icin kayinvalidem apisip kaliyor:)
Cunku muhasebeci cuma gunu raporu aldi, pazartesi gunu sabahin korunde kayinvalidemin telefonuyla uyandim. 4. Yila girdi evliligimiz beni ilk defa aradi numarami bildigini bile bilmiyorum dusun:) ilk cumlesi su oldu, nabiyosun sagligin sihatin yerinde mi bebek felan yokmu? Bende ben bi bebegimi kaybettim zaten su an bir sure bana bebek sorma dedim. 10 dakka didikledi ama soylemedim.
Muhtemelen biliyor, soylemedim sakladim diye de dis biliyor bana:) ama cinsiyeti ogrenmeden soylemek ostemedim.
Haftasonu gelseydiler soylicektim ama olmadi bu hafta sonu cagiricam yine gelirlerse soyleriz bakalim...
Ruyamda gordum bize geliyorlar onlar gittikren sonra yerden bir suru toplu igne topluyorum:)
Kizlar ya:) hamilelikte kullanilabilen paraben icermeyen savas boyasi biliyomusunuz:) haftasonu kayinvalidecigim gelmeden sursem iyi olur:)
Muhtesem bir resimGünaydın aynı bedende atan kalpler :)))Eki Görüntüle 1985236
Gunaydin güzel haberlerle dön inşaAllah :)Günaydınlar en heyecanli en kocamanindan. Ve hayırlı Cumalar kizlar. Vişne suyumu içtim cikolatami yedim doktora gidiyorum bakalım pembe mi mavi mi:) pembemsi demislerdi ama
baby storeKizlar hani su fotograflar uzerinde duzenleme yapilan uygulamar var biliuomusunuz. Hamilelik doneminde kac haftaliksin cinsiyeti ne fealn. O programlardan indirmek istiyorum ama hepsi parali:) yada uygulama ici para istiyo:) onerebileceginiz beles bi program varmi
günaydın vişne suyu neden?Günaydınlar en heyecanli en kocamanindan. Ve hayırlı Cumalar kizlar. Vişne suyumu içtim cikolatami yedim doktora gidiyorum bakalım pembe mi mavi mi:) pembemsi demislerdi ama
Ay hadi canım gule gule git gel. Bende 2mayista gidicem insallah cok heyecanli bekleyisler . bana da pembemsi demisti :)) bakalim ilk tahminler tutucak mı. Bekliyoruz haberleriniGünaydınlar en heyecanli en kocamanindan. Ve hayırlı Cumalar kizlar. Vişne suyumu içtim cikolatami yedim doktora gidiyorum bakalım pembe mi mavi mi:) pembemsi demislerdi ama
Gunaydin canim,hayırlı cumalarhayırlı cumalar
Ya kızlar 1-2 damla kırmızı akıntım olduyarın kontrolüm var bugün gitmiyim dedim yarın söylerim ilişkiden sonra oldu sizce bir sıkıntı olur mu? Şuan yok normal beyaz akıntıma döndü
Aa kısmet çıktı vallaTabi kız az olunca sizde haklısınız.Ablalarına benzetebilirsem çok güzel kızlarım var bu arada
Ya uf korkmaya başladım inş. Bişey yoktum sabah erkenden Dr. Gidiyim en iyisi ben dua edin ne olur
Gunaydin hayirli cumalarrhayırlı cumalar
Gunaydinnn guzeller gece masallah ne muhabbbetler ne muhabbetler okuyamadim bile hepsini hiziniza yetisemiyoruz :)
Hani benim kanamam vardi ya iste ben pprgestan ilac ve 3 gunde 1 igne oluyorum hala kahverengi lekelerim akintim gelio tam bitio diom yine gelio ped hep kirleniyor bi de lekelerimde boyle pihtimsi seyler oluyor tam pihti da demeyeyim de boyle nasil desem sert sümükümsü minik seyler sabah sabah benzetmelerim mide bulandirabilir hosgorun artik :)
Allah yardimcin olsun inşaAllah kisa sürede onlarda biter. Stres yapma sakın. Bebeginde Masallah büyümüş annesi :)Gunaydinnn guzeller gece masallah ne muhabbbetler ne muhabbetler okuyamadim bile hepsini hiziniza yetisemiyoruz :)
Hani benim kanamam vardi ya iste ben pprgestan ilac ve 3 gunde 1 igne oluyorum hala kahverengi lekelerim akintim gelio tam bitio diom yine gelio ped hep kirleniyor bi de lekelerimde boyle pihtimsi seyler oluyor tam pihti da demeyeyim de boyle nasil desem sert sümükümsü minik seyler sabah sabah benzetmelerim mide bulandirabilir hosgorun artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?