2017 EKİM Anne adayları

Akıntım yok ama sanki karnım boşaldı gibi hiç bişey hissetmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum eklem yerimden bacağıma kadar kasılma hissediyorum dr. Gitmeyede korkuyorum artık

Kuzum pskilojiktir o emin ol buvun ekranda bebisini oynarken gorunce rahatlarsin :) senin iliskiye girdiğin yerle bebeğin durdugu yer cok farkli eger asagida degilse bebis ondan cok skinti etme kendine bebege de :)

Gunaydinnn guzeller gece masallah ne muhabbbetler ne muhabbetler okuyamadim bile hepsini hiziniza yetisemiyoruz :)
Hani benim kanamam vardi ya iste ben pprgestan ilac ve 3 gunde 1 igne oluyorum hala kahverengi lekelerim akintim gelio tam bitio diom yine gelio ped hep kirleniyor bi de lekelerimde boyle pihtimsi seyler oluyor tam pihti da demeyeyim de boyle nasil desem sert sümükümsü minik seyler sabah sabah benzetmelerim mide bulandirabilir hosgorun artik :)

Canım çok sağol insallah.. Yalnız ikinci resimde bacaklarını açmış sanki bu daha bakabilir mısın? Bana mı öyle geliyor uyduruyor müyüm orda bir şey varmış gibi sanki :)

Bayildim bebegine Masallah yaaaa. İyi cikmasina cok sevindim. Rabbim korusun bebeklerimizi.
Bir prenses daha geliyor he :)

Siz bedavaya gittginizi dusunuyorsaniz bana takilan tek bir ceyregi anlatmiyim

Şakaaaa dimi

ben boyayı doktoruma sordum. cumartesi günü. bana 1 ay sonra boyayabilirsin dedi. bir boya önerdi eczaneden onu al dedi

baby store

Günaydınlar en heyecanli en kocamanindan. Ve hayırlı Cumalar kizlar. Vişne suyumu içtim cikolatami yedim doktora gidiyorum bakalım pembe mi mavi mi:) pembemsi demislerdi ama
Ay hadi canım gule gule git gel. Bende 2mayista gidicem insallah cok heyecanli bekleyisler . bana da pembemsi demisti :)) bakalim ilk tahminler tutucak mı. Bekliyoruz haberlerini

Ya kızlar 1-2 damla kırmızı akıntım oldu yarın kontrolüm var bugün gitmiyim dedim yarın söylerim ilişkiden sonra oldu sizce bir sıkıntı olur mu? Şuan yok normal beyaz akıntıma döndü

İliski yasarken fazla ileri gitmesin esin, bebek tam olarak karnina cikana yerlesene kadar. Korkma zorlama ile gelmistir kan ama hamile degilmis gibi tedbirsiz davranmamak lazim.

Aa kısmet çıktı vallaTabi kız az olunca sizde haklısınız.Ablalarına benzetebilirsem çok güzel kızlarım var bu arada

Erkek cok ya, benim bile kizima talip var simdiden. Daha cinsiyetini ögrenemedim bile

Ya uf korkmaya başladım inş. Bişey yoktum sabah erkenden Dr. Gidiyim en iyisi ben dua edin ne olur

Haber ver dönüşte bizede.

Allah yardimcin olsun inşaAllah kisa sürede onlarda biter. Stres yapma sakın. Bebeginde Masallah büyümüş annesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…