- 10 Kasım 2016
- 1.366
- 1.095
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.801
Boyun uzun o zaman. :) Yda kemiklisn. O kadar durmuyorsun yaa
bende bebek yağı kullanıyordum doktorum bebek yağı tüylenme yapar dedi bıraktım hemen. mustela aldım onu sürüyorum sabah akşamBen iki gunde bir bebek yagi suruyorum zaten eskiden de kullaniyodum surekli. :)
Mustela yı doktorun mu önerdibende bebek yağı kullanıyordum doktorum bebek yağı tüylenme yapar dedi bıraktım hemen. mustela aldım onu sürüyorum sabah akşam
bende bebek yağı kullanıyordum doktorum bebek yağı tüylenme yapar dedi bıraktım hemen. mustela aldım onu sürüyorum sabah akşam
evet,ayrıca 3 kuzenim kullandı hiç çatlağı olmadıMustela yı doktorun mu önerdi
Çok benziyoruz biz senle valla :)Hamileligin basindan beri kullaniyorum bende ilac ne guzel gecen ay 1.6 ydi simdi yine yukselmis dozu arttirmak lazim demekki:) doktor 2.5un ustunde cikarsa doz arttirirsin dedi ama ben yine gidiyimde onun yerine 75 lik olanindan kullaniyim sabah sabah ilac kiramam ben unuturum:)) bak senle hastaligimiz da ayni kiz:)(
Ne daha cok olur kiz :)Kız mı gerçekten acaba kız olunca daha çok olurmusta :) sende atsana göbeğini bakak
Nasil demledin onu,benim de bazen cok oluyor yasak degil dimi rezeneBu arada dunku siskinlik ve kabizliga kimyonlu rezeneyle care buldum gece ictim sabaha kadar hicbiseyim kalmadi. Ama bu ferrozinci icmesem acaba bisey olur mu
Nasil demledin onu,benim de bazen cok oluyor yasak degil dimi rezene
Ben de arayış içindeyim zeytinyağı kullanıyorum ama doktora hiç sormadım ,mustela aklımda bulunsun ,sağol bu aradaevet,ayrıca 3 kuzenim kullandı hiç çatlağı olmadı
Zayıf degilmissin ama kiloluda değilsinValla boyum 1.68 :):):) siskoyum ama inanmiyon
Uykuya düskünlk:)Ne daha cok olur kiz :)
Atarim bugun yada yarin :)
Taman cikinca bakip alayim sagol canim.Yok yasak degil demlemedim hazir granul seklindeydi eczaneden aldik oralet gibi goruntusu bebeklere bi bardaga 1 tatli kasigi yetiskinlere 2 tatli kasigi yaziyodu ben 1 tatli kasigi koydum ictim valla cok iyi geldi :) 2 fincana kdar icilebiliyomus
Biraksan tum gun uyurum o dereceUykuya düskünlk:)
Off ya az önce Yüksek mutfak rafına uzandım, uzanmanın ardından karnımda takla hissettim. Şuan ağrım yok ama okadar pişmanım ki. Allahım inşaAllah birşey olmamıştır yaa. İnternetten baktım plasenta ayrılırmış
Allahım, niye uzandım ki yaa offf
Aboooooo muhabbet iyice delirdiDoğurdunuz büyüdüler bi de kerttiniz helal size Yaw daha cinsiyeti öğrenemediğim için konuya da atlayamıyom komik bi durumdayım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?