2017 EKİM Anne adayları

Ben iki gunde bir bebek yagi suruyorum zaten eskiden de kullaniyodum surekli. :)

bende bebek yağı kullanıyordum doktorum bebek yağı tüylenme yapar dedi bıraktım hemen. mustela aldım onu sürüyorum sabah akşam

Ben normaldede tuylu biriyim her yerime agda yaptiriyorum o yuzden hic mesele degil :) zatn var yani daha fazla olamaz :)

Bu arada dunku siskinlik ve kabizliga kimyonlu rezeneyle care buldum gece ictim sabaha kadar hicbiseyim kalmadi. Ama bu ferrozinci icmesem acaba bisey olur mu

Çok benziyoruz biz senle valla :)
Seninkidemi kronik?

Bebek kendi troid hormonun daha fazla salgiladikca bizimki bu kadar oynamaz.
Her ay duzenli kan veriyorum, sen?

Nasil demledin onu,benim de bazen cok oluyor yasak degil dimi rezene

Yok yasak degil demlemedim hazir granul seklindeydi eczaneden aldik oralet gibi goruntusu bebeklere bi bardaga 1 tatli kasigi yetiskinlere 2 tatli kasigi yaziyodu ben 1 tatli kasigi koydum ictim valla cok iyi geldi :) 2 fincana kdar icilebiliyomus

Yok yasak degil demlemedim hazir granul seklindeydi eczaneden aldik oralet gibi goruntusu bebeklere bi bardaga 1 tatli kasigi yetiskinlere 2 tatli kasigi yaziyodu ben 1 tatli kasigi koydum ictim valla cok iyi geldi :) 2 fincana kdar icilebiliyomus
Taman cikinca bakip alayim sagol canim.

Siskinlik cok rahatsizlik veriyor

Korkkmaaa o dedğini ben hep yapıyorum mutfak rafından birşey almak için içini ferah tut ne olur birşey olmamıştır Allahın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…