2017 EKİM Anne adayları

Kızlar ya beni bir aydınlatın benim bugün 13+2. Şimdi ben 13 haftalık mı hamile oluyorum 14 mü?

10 mayısda 16+0 oluyorsun tam 16 haftalık oluyorsun canım. 15+3 nün anlamı 15 hafta 3 günlük oluyorsun

Ben de 13 Mayıs'ta gitmeyi düşünüyordum işte 16+3 ken 16 haftalık hamileyim sanarak :)

Size bisi sorcam ya doktor bana 18 hagtada gorusruz dedi ya 17+4 te gitmem lazim ya 18+4 te hangisinde gideyim sizce bilemedim nihahahahahah

kirmizigitar özlettin bugün kendini neredesin kiz

Sabah ise gelmeden once saglik ocagi kaydi icin gittim malum yeni tasindim daha ama bir suru aksilik cikti kayit ilce mudurlugunden yapiliyormus felan kostur kostur ogrencilere de mesaj attim gec gelicem diye ama okumamislar bi geldim sinif trip atiyo bana on karis surat seni bekliyoruz dediler oglen hemegine bile cikmadim ders isledim telefonu elime bile almadim memnun edicem onlari diye....

Çok benziyoruz biz senle valla :)
Seninkidemi kronik?

Bebek kendi troid hormonun daha fazla salgiladikca bizimki bu kadar oynamaz.
Her ay duzenli kan veriyorum, sen?
Aynen benim hep yuksekti zatene genetik:)) annemde de var..ben tedaviye cocuk olunca gectim bana 5 in ustunde bebek olmaz dediler ama oldu hani ilmazsa giderim doktora tedavi baslar falan derkenee bi baktim hamileyim:)

Ne istiyor bu ogrenciler senden
Saglik ocagi direk kayit yapiyor yeni duydum bunu da

En fazla adres teyiti ister e devletten bile cikiyor. Çok ugrasmissin yazik valla

Birseyler ye ac kalma, enerji verecek seylerde atistir.

Saglik ocagi gebelik kaydinida yapar senin takip edecekler seni.

Aynen benim hep yuksekti zatene genetik:)) annemde de var..ben tedaviye cocuk olunca gectim bana 5 in ustunde bebek olmaz dediler ama oldu hani ilmazsa giderim doktora tedavi baslar falan derkenee bi baktim hamileyim:)

Ömür boyu ilac kullanmak zorundayiz.
Nodül takibide yapiyorlar ama hamile kaldigimdan beri yaptirmadim.
Senin yavaşmi çalisiyor,hizlimi?

Troid gebelige engel degil ki,ihtimal o.

Vala bende anlamadim... her isim sorunlu bu istanbulda mi zor hayat bende mi var cenabrtlik nedir

Bi hemsire tanidik vardi onu aradim devlet hastanesinde calisiyor dedim benim bir rapor olyim var boyle boyle hemen doktora sordu raporlar cerrahpasa vs gibi sadece buyuk dogum evlerinde detayli inceleme yapilip gerekli gorulurse cikariliyormus dedi bizim hastanede olmuyor dedi...

Cidden anlamiuorum bu raporu herkes bu kadar kolay alirken ben neden alamiyorum?

Ömür boyu ilac kullanmak zorundayiz.
Nodül takibide yapiyorlar ama hamile kaldigimdan beri yaptirmadim.
Senin yavaşmi çalisiyor,hizlimi?

Troid gebelige engel degil ki,ihtimal o.
Yuksek cikiyor hep olmasi gerekenden sinir 5 ise benimki 7 lerde hangisi oluyodu o hizlimi yavas mi konudan o kdr uzagim:)

Bende anlamadim orayi sende bir sorun yok kuzum, istanbulda sistem degisik.daha buyuk bir sehir ya.

Şu recete ilac iside iyice sikinti 4 tl lik ilaca 17 tl verdigimi biliyorum ben.
Muayene parasi kesiyorlar devamli.

Keske devlet hamile kadinlara daha da kolaylik saglasa.
Decaviti saglik ocagim ücrestsiz verdi. Saglik bakanligi getirip birakmis.

Ama daha pahali ilaclarimiz var.
Muayene parasindan cok ayda ilaca verdigim paranin hesabini yapmadim bile.

Gidip konusacagim ücretsiz alabilirmiyiz bu igneyi diye kadin dogumcu ayarlarmi onuda konusayim.

3 kutu yuzdesi 54 tl idi birde icinde muayene parasi. Eczaneye verecegime her ay bebegime birseyler alirim bu parayla.

Saglik önemli lakin olanagimiz varsa degerlendiririz bunu.

Yuksek cikiyor hep olmasi gerekenden sinir 5 ise benimki 7 lerde hangisi oluyodu o hizlimi yavas mi konudan o kdr uzagim:)
Yavas canjm hipotroidi benim ki gibi. İlaclarini duzenli al, saattini pek aksatma sorun olmuyor. Çok sıkiliyorum bazen karnim ac olsada yarim saat ilaci bekliyorum. Umarim bebeklerimiz bu özelligini bizden almazlar

Senin raporun yokmu igne icin? Neden parayla aliyorsun ki igneyi? Bu arada ben clexanin iki kutusuna 55 lira veriyorum

Ikametgah gerekli mi saglik ocagi kaydi yaptirirken?

Ben de arayış içindeyim zeytinyağı kullanıyorum ama doktora hiç sormadım ,mustela aklımda bulunsun ,sağol bu arada
canım benim eczacı arkadaşım var bütün markaları satıyor onada sordum oda mustela dedi. o yüzden ben bunu tercih ettim. herkes aynı şeyi önerince kafamda soru işareti kalmadı.

Senin raporun yokmu igne icin? Neden parayla aliyorsun ki igneyi? Bu arada ben clexanin iki kutusuna 55 lira veriyorum

Sordum dun gittim dedim ya igne icinmis ucretsiz olmasi icin degilmis sacmaliga bak!

İgnenin icinde zaten 10 tane var 20 gunluk 55 tl. Yok kuzum sen iyi arastir her seferinde 3 kutusu 54-55 tl veriyoruz.

Farkettiysen yüzde fiyati ayni ama senin 1 kutun eksik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…