- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.821
bacaklarını yüzünü kapatmış uyuyordu kontrolde. tam emin olmamakla birlikte doktor erkek dedi. yani buda benim oğluşum.Eki Görüntüle 1985014
Bn kesin catlarm yaglamayi unutuyoruz suyuda çok icmiyorum nasıl olacak bilmiyorum :)
Kızlar ya beni bir aydınlatın benim bugün 13+2. Şimdi ben 13 haftalık mı hamile oluyorum 14 mü?
10 mayısda 16+0 oluyorsun tam 16 haftalık oluyorsun canım. 15+3 nün anlamı 15 hafta 3 günlük oluyorsun
Ben de 13 Mayıs'ta gitmeyi düşünüyordum işte 16+3 ken 16 haftalık hamileyim sanarak :)
Aynen benim hep yuksekti zatene genetik:)) annemde de var..ben tedaviye cocuk olunca gectim bana 5 in ustunde bebek olmaz dediler ama oldu hani ilmazsa giderim doktora tedavi baslar falan derkenee bi baktim hamileyim:)Çok benziyoruz biz senle valla :)
Seninkidemi kronik?
Bebek kendi troid hormonun daha fazla salgiladikca bizimki bu kadar oynamaz.
Her ay duzenli kan veriyorum, sen?
Bn böyle durumlarda kendime görmemişn biri hamile kalmış diyorum.Çatlamaya bile seviniyo insan garip bi duygu :))
Ne istiyor bu ogrenciler sendenSize bisi sorcam ya doktor bana 18 hagtada gorusruz dedi ya 17+4 te gitmem lazim ya 18+4 te hangisinde gideyim sizce bilemedim nihahahahahah
Sabah ise gelmeden once saglik ocagi kaydi icin gittim malum yeni tasindim daha ama bir suru aksilik cikti kayit ilce mudurlugunden yapiliyormus felan kostur kostur ogrencilere de mesaj attim gec gelicem diye ama okumamislar bi geldim sinif trip atiyo bana on karis surat seni bekliyoruz dediler oglen hemegine bile cikmadim ders isledim telefonu elime bile almadim memnun edicem onlari diye....
Aynen benim hep yuksekti zatene genetik:)) annemde de var..ben tedaviye cocuk olunca gectim bana 5 in ustunde bebek olmaz dediler ama oldu hani ilmazsa giderim doktora tedavi baslar falan derkenee bi baktim hamileyim:)
Bana da doktorum babe önerdi ben de onu sürüyorum ama sadece akşamları. Sabah uğraşamamMustela yı doktorun mu önerdi
Vala bende anlamadim... her isim sorunlu bu istanbulda mi zor hayat bende mi var cenabrtlik nedirNe istiyor bu ogrenciler senden
Saglik ocagi direk kayit yapiyor yeni duydum bunu da
En fazla adres teyiti ister e devletten bile cikiyor. Çok ugrasmissin yazik valla
Birseyler ye ac kalma, enerji verecek seylerde atistir.
Saglik ocagi gebelik kaydinida yapar senin takip edecekler seni.
Yuksek cikiyor hep olmasi gerekenden sinir 5 ise benimki 7 lerde hangisi oluyodu o hizlimi yavas mi konudan o kdr uzagim:)Ömür boyu ilac kullanmak zorundayiz.
Nodül takibide yapiyorlar ama hamile kaldigimdan beri yaptirmadim.
Senin yavaşmi çalisiyor,hizlimi?
Troid gebelige engel degil ki,ihtimal o.
Vala bende anlamadim... her isim sorunlu bu istanbulda mi zor hayat bende mi var cenabrtlik nedir
Bi hemsire tanidik vardi onu aradim devlet hastanesinde calisiyor dedim benim bir rapor olyim var boyle boyle hemen doktora sordu raporlar cerrahpasa vs gibi sadece buyuk dogum evlerinde detayli inceleme yapilip gerekli gorulurse cikariliyormus dedi bizim hastanede olmuyor dedi...
Cidden anlamiuorum bu raporu herkes bu kadar kolay alirken ben neden alamiyorum?
Biraksan tum gun uyurum o derece
Yavas canjm hipotroidi benim ki gibi. İlaclarini duzenli al, saattini pek aksatma sorun olmuyor. Çok sıkiliyorum bazen karnim ac olsada yarim saat ilaci bekliyorum. Umarim bebeklerimiz bu özelligini bizden almazlarYuksek cikiyor hep olmasi gerekenden sinir 5 ise benimki 7 lerde hangisi oluyodu o hizlimi yavas mi konudan o kdr uzagim:)
Neden acaba? Vitamin falanda iciyorum hani halsiz kalacak durumum da yok.Aynen ben de... ogleden sonra tamamen uyuyorum, aksam 10da yatip uyumaya devam...
Senin raporun yokmu igne icin? Neden parayla aliyorsun ki igneyi? Bu arada ben clexanin iki kutusuna 55 lira veriyorumBende anlamadim orayi sende bir sorun yok kuzum, istanbulda sistem degisik.daha buyuk bir sehir ya.
Şu recete ilac iside iyice sikinti 4 tl lik ilaca 17 tl verdigimi biliyorum ben.
Muayene parasi kesiyorlar devamli.
Keske devlet hamile kadinlara daha da kolaylik saglasa.
Decaviti saglil ocagim ücrestsiz verdi. Saglik bakanligi getirip birakmis.
Ama daha pahali ilaclarimiz var.
Muayene parasindan cok ayda ilaca verdigim paranin hesabini yapmadim bile.
Gidip konusacagim ücretsiz alabilirmiyiz bu igneyu diye kadin dogumcu ayarlarmi onuda konusayim.
3 kutu yuzdesi 54 tl idi birde icinde muayene parasi. Eczaneye verecegime her bebegime birseyler alirim bu parayla.
Saglik önemli lakin olanagimiz varsa degerlendiririz bunu.
Vala bende anlamadim... her isim sorunlu bu istanbulda mi zor hayat bende mi var cenabrtlik nedir
Bi hemsire tanidik vardi onu aradim devlet hastanesinde calisiyor dedim benim bir rapor olyim var boyle boyle hemen doktora sordu raporlar cerrahpasa vs gibi sadece buyuk dogum evlerinde detayli inceleme yapilip gerekli gorulurse cikariliyormus dedi bizim hastanede olmuyor dedi...
Cidden anlamiuorum bu raporu herkes bu kadar kolay alirken ben neden alamiyorum?
Vala biz gidip kimlikle kayit olduk ilce binasindan ama esim ikameti aldirdi o yuzden.Ikametgah gerekli mi saglik ocagi kaydi yaptirirken?
canım benim eczacı arkadaşım var bütün markaları satıyor onada sordum oda mustela dedi. o yüzden ben bunu tercih ettim. herkes aynı şeyi önerince kafamda soru işareti kalmadı.Ben de arayış içindeyim zeytinyağı kullanıyorum ama doktora hiç sormadım ,mustela aklımda bulunsun ,sağol bu arada
Senin raporun yokmu igne icin? Neden parayla aliyorsun ki igneyi? Bu arada ben clexanin iki kutusuna 55 lira veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?