- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.841
Neden acaba? Vitamin falanda iciyorum hani halsiz kalacak durumum da yok.
Buradan bir arkadas kiz annelerin de daha cok olur dedi. Benim ki belli degil daha senin ki bellimi?
2 kutuyaSenin raporun yokmu igne icin? Neden parayla aliyorsun ki igneyi? Bu arada ben clexanin iki kutusuna 55 lira veriyorum
Yeni kayit icin bazi yerler istiyor e devletten cikarirsin isin garanti olsun giderken.Ikametgah gerekli mi saglik ocagi kaydi yaptirirken?
2 kutuyabn üc tanesine veriyorum o fiyatı . Eczane fiyatlarında da mı fark var yav
Vala biz gidip kimlikle kayit olduk ilce binasindan ama esim ikameti aldirdi o yuzden.
Takvimi ekim basi gorunup cinsiyeti ogrenemeyen uc bes kisi biz kaldik heralde... 2 haftada bir heyecanla gidiyorum bu sefer ogrencez diye ama bebek o kadar hareketli olmasina ragmen cinsiyeti gostermeme konusunda inatci...
Ben de vitaminimi tam aliyorum, gunluk c vitamini fazlasiyla aliyorum... oyle herkesin anlattigi gibi caydan tiksinme olmadigi icin cay da iciyorum ama bana misin demiyor..
Sordum dun gittim dedim ya igne icinmis ucretsiz olmasi icin degilmis sacmaliga bak!
İgnenin icinde zaten 10 tane var 20 gunluk 55 tl. Yok kuzum sen iyi arastir her seferinde 3 kutusu 54-55 tl veriyoruz.
Farkettiysen yüzde fiyati ayni ama senin 1 kutun eksik.
2 kutuyabn üc tanesine veriyorum o fiyatı . Eczane fiyatlarında da mı fark var yav
Misafir olarak bakar canim, anlatirsin durumu bakiyorlar.Ben universitenin konuk evinde kalcam, ikametgahi aldiramicam. Saglik ocagi kayit yaptirmadan bakar mi ki?
Misafir olarak bakarmi vallahi bilmiuorum... neden oyle bisey yapacaksin ki anlmadimBen universitenin konuk evinde kalcam, ikametgahi aldiramicam. Saglik ocagi kayit yaptirmadan bakar mi ki?
raporun bir anlami yokki o zaman ben gittim sabah saglik ocagi uc kutu yazdi bana parayla alacaksan yazArim nolcak dedi...
Ama sen bi devlet hastanesine git 9 ay buna para dayanmaz rapor cikart dedi
Doktor iki kutu yazmisti esim gitti ezcaneye ben arabada bekliyodum 2 kutu 55 lira dedi enox aliyorduk eskiden onlar daha ucuzmus clexan daha pahali dedi...
Ben anlamadim raporunuz oldugu halde siz parayla mi aliyorsunuz?
3 kutuya 55 lira mi veriyorsunuz?
Aynen canm rapora rağmen öyle. Senin ki recetelenmis olduğu için mi 55 liraya 2 kutu acaba? Eğer rapor ve reçete olmasa fiyatı 100 lira faln bir kutunun bn öyle biliyorum yda.raporun bir anlami yokki o zaman ben gittim sabah saglik ocagi uc kutu yazdi bana parayla alacaksan yazArim nolcak dedi...
Ama sen bi devlet hastanesine git 9 ay buna para dayanmaz rapor cikart dedi
Doktor iki kutu yazmisti esim gitti ezcaneye ben arabada bekliyodum 2 kutu 55 lira dedi enox aliyorduk eskiden onlar daha ucuzmus clexan daha pahali dedi...
Ben anlamadim raporunuz oldugu halde siz parayla mi aliyorsunuz?
3 kutuya 55 lira mi veriyorsunuz?
Misafir olarak bakarmi vallahi bilmiuorum... neden oyle bisey yapacaksin ki anlmadim
Canım benm raporum var aynı parayı bnde veriyorum rapor olunca daha ucuz falan değil yani. Kutusu 18 tl . Progestanda kullanicam 34.haftaya kadr vitamin yok ama demir verdi onlar faln. Biz bu ay ilaçlara 95 lira verdik br coraspin br progestan demir hapı 4 kutu iğne.. Allah tan hastane fiyatları iyi burda 35 tl muayene..Enox 171 TL
Clexan 198 TL
Ucurum yok ama esine ilaci veren eczaci ya eksik verdi yada baska durum var.
Evet ya onumuzde daha 6 ay var 330 tl yapiyor toplam. Diger vitamini falan saymiyorum.
Şu rapora el atsak iyi olacak.
Canım benm raporum var aynı parayı bnde veriyorum rapor olunca daha ucuz falan değil yani. Kutusu 18 tl . Progestanda kullanicam 34.haftaya kadr vitamin yok ama demir verdi onlar faln. Biz bu ay ilaçlara 95 lira verdik br coraspin br progestan demir hapı 4 kutu iğne.. Allah tan hastane fiyatları iyi burda 35 tl muayene..
Nice mutlu ve guzl yıllara :)))Bugun evlilik yildonumum kalkip pasta yapayim kocama
Hala yayildim limonata iciyorum
bende sabah saatlerinde alıyorum valla 7-8 arası gibi hemen yatıyorum ..gittim doktora 75 lik kullanmaya baslıcam yarından itibaren doktora dedim tehlikelimi bunlar onemli degil biz baskı altına alınmıs olandan korkuyoruz asıl dedi belli etmiyorya gizli gizli ..kız benim annem 18inden beri yasamıs bu durumu kocaman olmus guatrı ameliyat olmus doktor onada demis omur boyu kullan kullanmamıs tabi:)) heralde oyuzden bende boyle oldum anamın sucuYavas canjm hipotroidi benim ki gibi. İlaclarini duzenli al, saattini pek aksatma sorun olmuyor. Çok sıkiliyorum bazen karnim ac olsada yarim saat ilaci bekliyorum. Umarim bebeklerimiz bu özelligini bizden almazlar
Senin raporun yok mu?Enox 171 TL
Clexan 198 TL
Ucurum yok ama esine ilaci veren eczaci ya eksik verdi yada baska durum var.
Evet ya onumuzde daha 6 ay var 330 tl yapiyor toplam. Diger vitamini falan saymiyorum.
Şu rapora el atsak iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?