2017 EKİM Anne adayları

Neden acaba? Vitamin falanda iciyorum hani halsiz kalacak durumum da yok.
Buradan bir arkadas kiz annelerin de daha cok olur dedi. Benim ki belli degil daha senin ki bellimi?

Takvimi ekim basi gorunup cinsiyeti ogrenemeyen uc bes kisi biz kaldik heralde... 2 haftada bir heyecanla gidiyorum bu sefer ogrencez diye ama bebek o kadar hareketli olmasina ragmen cinsiyeti gostermeme konusunda inatci...

Ben de vitaminimi tam aliyorum, gunluk c vitamini fazlasiyla aliyorum... oyle herkesin anlattigi gibi caydan tiksinme olmadigi icin cay da iciyorum ama bana misin demiyor..

kızlar doktordan geldim bebek iyi bir haftada büyümüş kıpır kıpırdı doktor zor bela kalbini dinletebildi. uçmuş bu dedi :) o kadar hareketliydi. ama malesef yine göstermedi cinsiyetini. doktorum 20 haftaya kadar birşey alma dedi. detaylı ultrasondan sonra almaya başla dedi

Evet valla biz kaldik :)

Birde öyle böyle degil kafami koydugum an uyuyorum dalmayi beklemek yok :)

Gozumu zor aciyorum. Simdiden uyku depolayalim nasilsa lazim olacak

raporun bir anlami yokki o zaman ben gittim sabah saglik ocagi uc kutu yazdi bana parayla alacaksan yazArim nolcak dedi...
Ama sen bi devlet hastanesine git 9 ay buna para dayanmaz rapor cikart dedi
2 kutuya bn üc tanesine veriyorum o fiyatı . Eczane fiyatlarında da mı fark var yav

Doktor iki kutu yazmisti esim gitti ezcaneye ben arabada bekliyodum 2 kutu 55 lira dedi enox aliyorduk eskiden onlar daha ucuzmus clexan daha pahali dedi...

Ben anlamadim raporunuz oldugu halde siz parayla mi aliyorsunuz?

3 kutuya 55 lira mi veriyorsunuz?

Enox 171 TL
Clexan 198 TL

Ucurum yok ama esine ilaci veren eczaci ya eksik verdi yada baska durum var.

Evet ya onumuzde daha 6 ay var 330 tl yapiyor toplam. Diger vitamini falan saymiyorum.

Şu rapora el atsak iyi olacak.

Aynen canm rapora rağmen öyle. Senin ki recetelenmis olduğu için mi 55 liraya 2 kutu acaba? Eğer rapor ve reçete olmasa fiyatı 100 lira faln bir kutunun bn öyle biliyorum yda.

Misafir olarak bakarmi vallahi bilmiuorum... neden oyle bisey yapacaksin ki anlmadim

Agustosa kadar istanbul'da kalip sonra dogum izniyle esimin yanina antalya'ya geccem.. o yuzden bir muddet misafirhanede idare etcem.. benim surecim biraz sikintili bu anlamda, daha doktor belirleyemedim, antalyada doktor kabul etcek mi o kadar gec onu da bilmiyorum.. istanbulda da doktor daha belli degil... daginigim ben baya

Enox 171 TL
Clexan 198 TL

Ucurum yok ama esine ilaci veren eczaci ya eksik verdi yada baska durum var.

Evet ya onumuzde daha 6 ay var 330 tl yapiyor toplam. Diger vitamini falan saymiyorum.

Şu rapora el atsak iyi olacak.
Canım benm raporum var aynı parayı bnde veriyorum rapor olunca daha ucuz falan değil yani. Kutusu 18 tl . Progestanda kullanicam 34.haftaya kadr vitamin yok ama demir verdi onlar faln. Biz bu ay ilaçlara 95 lira verdik br coraspin br progestan demir hapı 4 kutu iğne.. Allah tan hastane fiyatları iyi burda 35 tl muayene..

Yaaa öylemi, ücretsiz verebiliyorlarmis bu igneleri ama raporla.
Bide ben her gidisimde 65 tl muayene parasi ilaclar ve ignenin masrafi falan katlaniyor hersey.

Sizin orada ucuzmus muayene ne guzel ya.

kirmizigitar da 90/tl veriyor birde ilaclar yazik gunah en azindan ilac ücretsiz olur.

Yavas canjm hipotroidi benim ki gibi. İlaclarini duzenli al, saattini pek aksatma sorun olmuyor. Çok sıkiliyorum bazen karnim ac olsada yarim saat ilaci bekliyorum. Umarim bebeklerimiz bu özelligini bizden almazlar
bende sabah saatlerinde alıyorum valla 7-8 arası gibi hemen yatıyorum ..gittim doktora 75 lik kullanmaya baslıcam yarından itibaren doktora dedim tehlikelimi bunlar onemli degil biz baskı altına alınmıs olandan korkuyoruz asıl dedi belli etmiyorya gizli gizli ..kız benim annem 18inden beri yasamıs bu durumu kocaman olmus guatrı ameliyat olmus doktor onada demis omur boyu kullan kullanmamıs tabi:)) heralde oyuzden bende boyle oldum anamın sucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…