- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.861
Nice mutlu ve guzl yıllara :)))
Hadi guzl br masa yap esine
bende sabah saatlerinde alıyorum valla 7-8 arası gibi hemen yatıyorum ..gittim doktora 75 lik kullanmaya baslıcam yarından itibaren doktora dedim tehlikelimi bunlar onemli degil biz baskı altına alınmıs olandan korkuyoruz asıl dedi belli etmiyorya gizli gizli ..kız benim annem 18inden beri yasamıs bu durumu kocaman olmus guatrı ameliyat olmus doktor onada demis omur boyu kullan kullanmamıs tabi:)) heralde oyuzden bende boyle oldum anamın sucu
Cok sacma rapor ne ise yariyor o zaman? Doktor bana raporun sadece ilaci ucretsiz almak icin oldugunu yazdiCanım benm raporum var aynı parayı bnde veriyorum rapor olunca daha ucuz falan değil yani. Kutusu 18 tl . Progestanda kullanicam 34.haftaya kadr vitamin yok ama demir verdi onlar faln. Biz bu ay ilaçlara 95 lira verdik br coraspin br progestan demir hapı 4 kutu iğne.. Allah tan hastane fiyatları iyi burda 35 tl muayene..
kirmizigitar yavrum aynen oyle dusunuyom en fazla 3 tana h.cks alirim
Su puset ve araba icin ne diyonuz, ebebekte gorustuk adam 6 ay puset kullancan dedi arabaya ihtiyac yokmus ....
Kuzum dedim ya sordum ama ilaci kullanmam gerekiyor.diye cikarmis.ücretsiz almadim daha hic pazartesi aile hekimine soracagim.Senin raporun yok mu?
Evet bebek arabasi bence su an cok erken... dusunsene baharda kullanicaz en erken o da seneye yani... simdiden onu almak bence mantiksiz....
Bebek arabasi yerine kanguru kullanilacak bence 6 aya kasr zaten.
sarı akıntınız oluyormu benim devamlı var bide hamile kaldıgımı ben bu akıntıdan anladım ya ilk belirtimdi
Kuzum dedim ya sordum ama ilaci kullanmam gerekiyor.diye cikarmis.ücretsiz almadim daha hic pazartesi aile hekimine soracagim.
Kizlar benim gobege bakin cikmis mi :)
rahimi korumak icin olurmus diye okudum bende ben cok yurudugumde falana rtıyor ama yanma kasıntı falan yoksa sıkıntı olmuyormu tabi biz yinede bol su icelim:)) seninkide kendini oyle belli etmis bak:)Ben sogan kuru yapmistim sari akintim oldu aha dedim enfeksiyon kaptim herhalde sogan da ise yaramadi dedim baktim ki bebismis:)
Hala da oluyor bazen az bazen cok bazen pelte pelte oluyor...
Ben cok cesurum:) 150 cm le kalkisiyorum vala:) aman nabim babasina tasitirim olmadi onda boy selvi gibi:)kız ben boyum kısa diye kanguru kullanamam gibi geliyor olurmuki bize kanguru puset alacağım bende bebek arabasına acele etmiyorum :)
Ben sogan kuru yapmistim sari akintim oldu aha dedim enfeksiyon kaptim herhalde sogan da ise yaramadi dedim baktim ki bebismis:)
Hala da oluyor bazen az bazen cok bazen pelte pelte oluyor...
Benim pislik kocam sisko gibi karnin hamile gibi degil diyo
12. Haftadan beri boyle top gibi bir sey olustu kuzum :)
Evdeyken daha az izin gunlerimde ama calistigim gunlerde bazen isedim saniyorum:)rahimi korumak icin olurmus diye okudum bende ben cok yurudugumde falana rtıyor ama yanma kasıntı falan yoksa sıkıntı olmuyormu tabi biz yinede bol su icelim:)) seninkide kendini oyle belli etmis bak:)
Bende anlamadim, bu ise el atacagim pazartesi günü.O raporun hic bir anlami yok o zaman bana saglik ocagindaki doktor da kendi doktorum sa ayni seyi soyledi rapor ucretsiz almak icinmis sadece... sizinkiler nasil rapor anlamadim ben
ayda bir cagırıyor beni benim suan 3.5 da onumuzdeki aya gidicem ..bizim tsh mızı somuruyolar ne varsa aldılar yediler bitirdiler biziSagol canim benim :)
Bak bak gör anasinin kizi olursa nasil hamarat olur
Ahaha ah analar ah o zamanlar dogur cocugu tamam.bizim gibi sanki
Ben suan 150 lik.kullaniyorum amacim 2.5 un altina dusmesi diger hafta yine kan verecegim.
Birden yukselebiliyor degerler belli olmuyor ki
Benim ilac icerken de hep yukseliyordu.
Senin doktor kontrolun ne zamandi?
ayda bir cagırıyor beni benim suan 3.5 da onumuzdeki aya gidicem ..bizim tsh mızı somuruyolar ne varsa aldılar yediler bitirdiler bizi..duser canım ya neticede ilac kullanıyorsun devamlı demekki bazen doz yetmiyor oyuzen yukseltmek gerekiyor
ahaha bebek buyudukten sonra gercekten tutamayıp iseyedebilirizEvdeyken daha az izin gunlerimde ama calistigim gunlerde bazen isedim saniyorum:)
Evdeyken daha az izin gunlerimde ama calistigim gunlerde bazen isedim saniyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?