2017 EKİM Anne adayları

Nice mutlu ve guzl yıllara :)))

Hadi guzl br masa yap esine

Sagol canim benim :)

Bak bak gör anasinin kizi olursa nasil hamarat olur

Ahaha ah analar ah o zamanlar dogur cocugu tamam.bizim gibi sanki

Ben suan 150 lik.kullaniyorum amacim 2.5 un altina dusmesi diger hafta yine kan verecegim.
Birden yukselebiliyor degerler belli olmuyor ki

Benim ilac icerken de hep yukseliyordu.

Senin doktor kontrolun ne zamandi?

Cok sacma rapor ne ise yariyor o zaman? Doktor bana raporun sadece ilaci ucretsiz almak icin oldugunu yazdi

kirmizigitar yavrum aynen oyle dusunuyom en fazla 3 tana h.cks alirim

Su puset ve araba icin ne diyonuz, ebebekte gorustuk adam 6 ay puset kullancan dedi arabaya ihtiyac yokmus ....

Bende aynı şeyi düşünüyorum puset şart ama araba erken olur zaten kış bebekleri olacaklar puset yeter daha sonra bile alınabilir araba yani

Evet bebek arabasi bence su an cok erken... dusunsene baharda kullanicaz en erken o da seneye yani... simdiden onu almak bence mantiksiz....
Bebek arabasi yerine kanguru kullanilacak bence 6 aya kasr zaten.

kız ben boyum kısa diye kanguru kullanamam gibi geliyor olurmuki bize kanguru puset alacağım bende bebek arabasına acele etmiyorum :)

sarı akıntınız oluyormu benim devamlı var bide hamile kaldıgımı ben bu akıntıdan anladım ya ilk belirtimdi

Ben sogan kuru yapmistim sari akintim oldu aha dedim enfeksiyon kaptim herhalde sogan da ise yaramadi dedim baktim ki bebismis:)

Hala da oluyor bazen az bazen cok bazen pelte pelte oluyor...

Kuzum dedim ya sordum ama ilaci kullanmam gerekiyor.diye cikarmis.ücretsiz almadim daha hic pazartesi aile hekimine soracagim.

O raporun hic bir anlami yok o zaman bana saglik ocagindaki doktor da kendi doktorum sa ayni seyi soyledi rapor ucretsiz almak icinmis sadece... sizinkiler nasil rapor anlamadim ben

Ben sogan kuru yapmistim sari akintim oldu aha dedim enfeksiyon kaptim herhalde sogan da ise yaramadi dedim baktim ki bebismis:)

Hala da oluyor bazen az bazen cok bazen pelte pelte oluyor...
rahimi korumak icin olurmus diye okudum bende ben cok yurudugumde falana rtıyor ama yanma kasıntı falan yoksa sıkıntı olmuyormu tabi biz yinede bol su icelim:)) seninkide kendini oyle belli etmis bak:)

ayda bir cagırıyor beni benim suan 3.5 da onumuzdeki aya gidicem ..bizim tsh mızı somuruyolar ne varsa aldılar yediler bitirdiler bizi ..duser canım ya neticede ilac kullanıyorsun devamlı demekki bazen doz yetmiyor oyuzen yukseltmek gerekiyor

Sömursunler bakalim hele.dogsun bir bak neler yapacagim ona :)

Bebek icin kontrolu sordum kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…