- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.881
16. Hafta bugun bitti ve karnim bu kadar
he ben yanlıs anladım:)) valla mayısın ilk haftası canım randevuyu buldugum gun damlıycam hemen:)Sömursunler bakalim hele.dogsun bir bak neler yapacagim ona :)
Bebek icin kontrolu sordum kiz
Sizdeki rapor dediginiz sey bence bizim bahsettigimiz rapor degil... cunku bugun bi devlet hastanesindeki hemsireyle gorustum istanbhulda bu raporu alabilecehin uc tane hastane var dedi orda da heyet kurulur sana bir suru testlr yapilir heyet karar verirse cikarilir dedi. Muhtemelen benim tek gen heterozigotum o heyeti tatmin etmez:) o yuzden hic kalkismadim pesine dusmeye. Ucretsiz olan bu sekilde bir rapor bence.Bende anlamadim, bu ise el atacagim pazartesi günü.
Ne sacma sapan is yapmislar
Sizdeki rapor dediginiz sey bence bizim bahsettigimiz rapor degil... cunku bugun bi devlet hastanesindeki hemsireyle gorustum istanbhulda bu raporu alabilecehin uc tane hastane var dedi orda da heyet kurulur sana bir suru testlr yapilir heyet karar verirse cikarilir dedi. Muhtemelen benim tek gen heterozigotum o heyeti tatmin etmez:) o yuzden hic kalkismadim pesine dusmeye. Ucretsiz olan bu sekilde bir rapor bence.
Bunun disindaki rapor sadece ilaci kullanman icin yetki almakla alakali sanirim
Meyve suyu cikolata yiyince ulturasondan once hareketli oluyomus canim gostersin diye:) ve gosterdi kizim oglan olmuşgünaydın vişne suyu neden?
Bende ilk haftasi gidecegim :) ay cok.heyecanli Allah guzel haberlerle donmeyi nasip etsin Aminnn.he ben yanlıs anladım:)) valla mayısın ilk haftası canım randevuyu buldugum gun damlıycam hemen:)
aaaa tebrik ettim
aaaa tebrik ettimozel bir gun kac sene olduu bakiyim neli pasta yapıcaan
Yarın için bana dua etmezseniz bütün düğün dernek işlerinizi bozarım
Pembe bebisim mavi olmuş kizlaar :) doktor erkek dedii aaa dedim deismis hayir diyor degismedi netlesti:) ulturasona giden tatli yesin valla faydasi oldu ilk onu gosterdi hatta ay internetim de bitecek gunu buldu yaa
Pembe bebisim mavi olmuş kizlaar :) doktor erkek dedii aaa dedim deismis hayir diyor degismedi netlesti:) ulturasona giden tatli yesin valla faydasi oldu ilk onu gosterdi hatta ay internetim de bitecek gunu buldu yaa
ooooo siz baya olmus ya bende bir kac sene falan diye tahmin etmistim6.yila girecegiz
Çikolatali muzlu pasta yapacagim cileklede süslerim
kız diye mi tahmin ediyordun:)) ekimin genelinden erkek bebekler cıkıyor:)) hayırlı olsun artık mavis kıyafetlere baslarsın:)Pembe bebisim mavi olmuş kizlaar :) doktor erkek dedii aaa dedim deismis hayir diyor degismedi netlesti:) ulturasona giden tatli yesin valla faydasi oldu ilk onu gosterdi hatta ay internetim de bitecek gunu buldu yaa
ooooo siz baya olmus ya bende bir kac sene falan diye tahmin etmistimtecrubelisiniz siz bizden bizim 2 sene olmadı bile daha pastadan bizede verirsin artık
Sonuclarini atsana biBencede öyle yoksa para odemezdik. Bana verirlermi rapor bakalim. Sonuclarimi gostereyim doktora ona gore hareket ederim.
geliriz gitmeyiz bakBiz kocadik :) siz tazesiniz
Veririm canim benim konum atayim gelin
Gerçekten geneki muayene ucuz burda. Sezeryan falnda normal yani eşim tek çalışıyor suan maasida az :) adamcağız ancak yetişiyor.Yaaa öylemi, ücretsiz verebiliyorlarmis bu igneleri ama raporla.
Bide ben her gidisimde 65 tl muayene parasi ilaclar ve ignenin masrafi falan katlaniyor hersey.
Sizin orada ucuzmus muayene ne guzel ya.
kirmizigitar da 90/tl veriyor birde ilaclar yazik gunah en azindan ilac ücretsiz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?