2017 EKİM Anne adayları

Bende anlamadim, bu ise el atacagim pazartesi günü.
Ne sacma sapan is yapmislar
Sizdeki rapor dediginiz sey bence bizim bahsettigimiz rapor degil... cunku bugun bi devlet hastanesindeki hemsireyle gorustum istanbhulda bu raporu alabilecehin uc tane hastane var dedi orda da heyet kurulur sana bir suru testlr yapilir heyet karar verirse cikarilir dedi. Muhtemelen benim tek gen heterozigotum o heyeti tatmin etmez:) o yuzden hic kalkismadim pesine dusmeye. Ucretsiz olan bu sekilde bir rapor bence.

Bunun disindaki rapor sadece ilaci kullanman icin yetki almakla alakali sanirim

Bencede öyle yoksa para odemezdik. Bana verirlermi rapor bakalim. Sonuclarimi gostereyim doktora ona gore hareket ederim.

Yarın için bana dua etmezseniz bütün düğün dernek işlerinizi bozarım

cinsiyet belli değil kızda beğenmedim oğlan analarınada yanaşamadım takipteyim sadece

ama sana başarılar kuzum bol bol hamiş hamiş dua ediyorum bebeğinin şansına hayırlısı olsun inşallah

Pembe bebisim mavi olmuş kizlaar :) doktor erkek dedii aaa dedim deismis hayir diyor degismedi netlesti:) ulturasona giden tatli yesin valla faydasi oldu ilk onu gosterdi hatta ay internetim de bitecek gunu buldu yaa
Pembe bebisim mavi olmuş kizlaar :) doktor erkek dedii aaa dedim deismis hayir diyor degismedi netlesti:) ulturasona giden tatli yesin valla faydasi oldu ilk onu gosterdi hatta ay internetim de bitecek gunu buldu yaa

Aaa gözun aydin hayirli olsun :)

Neler yedin, bende gidecegim yerim.

kız diye mi tahmin ediyordun:)) ekimin genelinden erkek bebekler cıkıyor:)) hayırlı olsun artık mavis kıyafetlere baslarsın:)

Gerçekten geneki muayene ucuz burda. Sezeryan falnda normal yani eşim tek çalışıyor suan maasida az :) adamcağız ancak yetişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…