- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.901
Boşuna mı kaptm hemen senin kızı . Konusmandan anladm bn hamarat olduğunu benm dünürüm :))Sagol canim benim :)
Bak bak gör anasinin kizi olursa nasil hamarat olur
Ahaha ah analar ah o zamanlar dogur cocugu tamam.bizim gibi sanki
Ben suan 150 lik.kullaniyorum amacim 2.5 un altina dusmesi diger hafta yine kan verecegim.
Birden yukselebiliyor degerler belli olmuyor ki
Benim ilac icerken de hep yukseliyordu.
Senin doktor kontrolun ne zamandi?
Yok yav sadece fazla fazla alabilmek icn rapor heralde raporun amacı. Mecbur bu ücreti ödüyorsn zatn :)Cok sacma rapor ne ise yariyor o zaman? Doktor bana raporun sadece ilaci ucretsiz almak icin oldugunu yazdi
Yok bazi ilaclar var oyle benim kv tansiyon ilaci alio mesela raporla 3 kutu felan veriyolar snra bitince tekrar saglik ocagindan yazdiriyolar ucretsiz aliyolar hic para vermeden. O dedigi rapor da onun gibi biseydirYok yav sadece fazla fazla alabilmek icn rapor heralde raporun amacı. Mecbur bu ücreti ödüyorsn zatn :)
Bebek arabasının üzerine takılan aynı zamanda oto koltuğu gibi kullanılan şeye ana kucağı denir, puset değil!
Ana kucağına puset mi dedi personel? Hangi şubeye gittin canım?
Öyle birşey varsa bnada o rapordan çıkarsinlar yaa bedava alırım ne guzl. Heyet onaylarmi bilmiyorum ama fakültedeki hematoloji doktoru iğne kullanmalisin dediğine gore o rapordan bana vermeleri gerek dimi??Yok bazi ilaclar var oyle benim kv tansiyon ilaci alio mesela raporla 3 kutu felan veriyolar snra bitince tekrar saglik ocagindan yazdiriyolar ucretsiz aliyolar hic para vermeden. O dedigi rapor da onun gibi biseydir
Buraya koymiyimda albume koydum:)
Dandik rapor sizinki de anlsildi:)Yok yav sadece fazla fazla alabilmek icn rapor heralde raporun amacı. Mecbur bu ücreti ödüyorsn zatn :)
Öyle birşey varsa bnada o rapordan çıkarsinlar yaa bedava alırım ne guzl. Heyet onaylarmi bilmiyorum ama fakültedeki hematoloji doktoru iğne kullanmalisin dediğine gore o rapordan bana vermeleri gerek dimi??
Sağol cnm tsk ederim.bu çarşamba değil haftaya çarşamba çıkacak.sürekli dua ediyorum.
Bn bunu br arastiraym eğer bedava alacaksam kutu başına 18 liramin suçu ne . Toplama vursan geri kalan 5 ayda 270 lira daha gidecek bu iğnelere . Bedava almk dururken :)Dandik rapor sizinki de anlsildi:)
Tam olarak yazıyorumNeydi senin teombofili?
koydum bi foto daha kaldırmıstım da:)yok kız albümde baktım albüm adı var gobis diye foto çıkmıyor
Tamam işte. Ana kucağı bu. Bir de yanlış bilgi vermiş. Evet 6ay ana kucağı kullanacaksın ama nasıl taşıyacakmışsın. Anakucağı tek başına ağır, bir de üstüne bebek. Baba bile taşıyamaz. Gezemezsiniz. daha sonradan arabasını almak istediğinde daha pahalıya gelir.
Mtfhr leri kimsenin taktigi yok ta pai den yirtarsin belki:) senin masallahin varmis:)Tam olarak yazıyorum
PA-I 4g4g HOMOZİGOT
MTHFR a1298c HOMOZİGOT
MTHFR 677 HETEREZİGOT. Verirlermi ki? Hematoloji 9 ay 5000lik innohep kullanacaksin dediydi. Dosyamdada yaziyo . Bn hamile kaldığmda fakültedeki doktora gitseydm belki o raporuda verirlerdi orda bana .
ya kızlar bu kan testleri neye gore yapıldı size doktor bir kan degeri dusuk diye bunlarımı istedi
evvet bu ne testleri ben yaptırmadım hicBize ki diyon?
Allah yaptirmasin kuzu:) bebek kaybi yasayanlarda kayip sebepleri arastirmasinda yapiliyor. Benim oncesinde bir kalp durmasi var, kizlarin da var sikintili gebelikleri oncesinde.evvet bu ne testleri ben yaptırmadım hic
Niye öyle dedin beMtfhr leri kimsenin taktigi yok ta pai den yirtarsin belki:) senin masallahin varmis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?