2017 EKİM Anne adayları

Boşuna mı kaptm hemen senin kızı . Konusmandan anladm bn hamarat olduğunu benm dünürüm :))

Yok yav sadece fazla fazla alabilmek icn rapor heralde raporun amacı. Mecbur bu ücreti ödüyorsn zatn :)
Yok bazi ilaclar var oyle benim kv tansiyon ilaci alio mesela raporla 3 kutu felan veriyolar snra bitince tekrar saglik ocagindan yazdiriyolar ucretsiz aliyolar hic para vermeden. O dedigi rapor da onun gibi biseydir

Bebek arabasının üzerine takılan aynı zamanda oto koltuğu gibi kullanılan şeye ana kucağı denir, puset değil!
Ana kucağına puset mi dedi personel? Hangi şubeye gittin canım?

Aha kızdı eğitimli bacı kuzu ona herkes puset diyor bende şaşırıyorum ama benim herif ana kucağı deyince bez olanlar varya eski usul ondan sanıyor delırıyorum alır gelirse atarım kafasına öğretene kadar canım çıktı

Yok bazi ilaclar var oyle benim kv tansiyon ilaci alio mesela raporla 3 kutu felan veriyolar snra bitince tekrar saglik ocagindan yazdiriyolar ucretsiz aliyolar hic para vermeden. O dedigi rapor da onun gibi biseydir
Öyle birşey varsa bnada o rapordan çıkarsinlar yaa bedava alırım ne guzl. Heyet onaylarmi bilmiyorum ama fakültedeki hematoloji doktoru iğne kullanmalisin dediğine gore o rapordan bana vermeleri gerek dimi??

Neydi senin teombofili?
Tam olarak yazıyorum

PA-I 4g4g HOMOZİGOT
MTHFR a1298c HOMOZİGOT
MTHFR 677 HETEREZİGOT. Verirlermi ki? Hematoloji 9 ay 5000lik innohep kullanacaksin dediydi. Dosyamdada yaziyo . Bn hamile kaldığmda fakültedeki doktora gitseydm belki o raporuda verirlerdi orda bana .

ya kızlar bu kan testleri neye gore yapıldı size doktor bir kan degeri dusuk diye bunlarımı istedi

kuzu sen acileyet sırasına göre liste yapsana bize be bilgisin ya ondan dedim yoksa biz bayağı acemice şeyler yapıp kendi kendimize kazık atacağız peki ayrı ayrı alsak arabayı ayrı ana kucağını ayrı uyumlu olmazmı onlar birbirine travel sistemmı olması lazım yani? çok pahalıya geliyor o kadar para veremeyebilirim

Mtfhr leri kimsenin taktigi yok ta pai den yirtarsin belki:) senin masallahin varmis:)

evvet bu ne testleri ben yaptırmadım hic
Allah yaptirmasin kuzu:) bebek kaybi yasayanlarda kayip sebepleri arastirmasinda yapiliyor. Benim oncesinde bir kalp durmasi var, kizlarin da var sikintili gebelikleri oncesinde.

Neden oldu bu kayiplar diye ozellikle arastirma yapildi bize hamilelikten once zaren hamileyken yapilmiyor bu testler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…