2017 EKİM Anne adayları

Kuzu aynen yaa. Yanlış bilgi verdikleri zaman çıldırıyordum. Çünkü yanlış bilgi alan müşteri, daha sonra gelip müdürünü çağır bana diyodu uğraş dur.
Ben yeni başlayan her personele her gün mesaisinin yarısını ona eğitim vererek geçiriyordum. 3farklı mağazada çalıştım. Oyüzden sordum hangi şubeymiş diye.

Onlar da kullanılabilir ama çok sağlıklı değil çünkü bebeği korumaz. Arabada ani firen durumunda neler olur Allah korusun.

anladım canıım..sizlerinde guzel cıksın sonuclarınız insallah

Sonuclarini atsana bi

Canim genetik test ya rapor seklinde yanlismi ama şöyle bir deger var
Anti trombin 3 antijeni sonuç : 121
Eger bu degilse 6 sayfa rapor var atarim ozelden.
Cinsiyet ogrenenlere hayirli olsun saglikla dogsun ins

Yildonumu olanlara nice seneler

Bilimum kutlama mesajlarini bu olarak kabul edin. Dersteyim cok bakamiyorum ilgisiz takilmiyim:)

Toplu acilis toreni gibi

geliriz gitmeyiz bak izmirdeymissin ohh oralar sıcaktır simdi
Gelin şekerim vanilyali sütlü kahvede yaparim size...
Sicakti gecen haftaya kadar simdi yagmur ve ruzgar var :)

Gerçekten geneki muayene ucuz burda. Sezeryan falnda normal yani eşim tek çalışıyor suan maasida az :) adamcağız ancak yetişiyor.

Allah yardimcimiz olsun

Boşuna mı kaptm hemen senin kızı . Konusmandan anladm bn hamarat olduğunu benm dünürüm :))

Yaa dimi bak çok sanslisin sen, neler ögretecegim daha kizima benn

Ne yapalim ki ne oneriyon ?
Bak bunu sevdim belli bir sure hastahanelere falan giderkene iyi olmaz mi ?

ana kucağı deyince eşimde bundan gösterdi istememm diye kıyameti kopardımdı ama en azından kendi ağırlığı yok hafif olur ötekiler mavikelebeğin dediği gibi kendide ağır ama şu özelliği var sallanabiliyor onlar misafirlikte 7 - 8 aya kadar onun içinde bile uyutulur 2 yengem kullandı 2 side memnun kaldı

:) Guzl yemekler öğret ona biz yemeyi severk :)

Kizlar bir bakin hele aferdersiniz ama tuvalete iken rahim kasilmasi neden olur ilk kez bugun oldu ama sızı seklin de kafama takildi.

Niye öyle dedin be

Kadinin biri 7 dusuk yapiyo doktorlar mtfhr dusuk yapmaz diye diretip igne vermiuo kadina 8. Hamileliginde igne kullanip doguruyo doktorlar diyo ki onlar sagliksiz oldugu icin dusmustur bu saglikli ki dogdu

anladım canıım..sizlerinde guzel cıksın sonuclarınız insallah
Bizim sonuclar hamile kalmadan once cikti kuzucuk:) simdi sonuclara gore tedavi goruyoruz iste

Gercekten de guzel bir listeye ihtiyaç var.. ben travel sistem düşünüyorum acikcasi smdden alacagm arabasını kimisi erken diyor ama ben alcam snrm.. sdce marka falan arastrmaya başlamadım henuz ama yavastan arastirip liste yapmayı planlıyorum alınacaklar diye burdan fikirleri paylaşalım

Bilmiyorum ama bu bana biraz tuhaf geliyor acaba sdce bana mi ole geliyor.. sanki cocuk bogulcakms gibi.. buyudukce zaten taşıması da zor.. hem bebek ole durur mu bilemedim.. bzm etrafmzdaki bebekler hep yaramaz oldukları için zor yani sen bundan mı almayı düşünüyorsun?

Canım bir ay daha geçsin başlayayım madem. Liste yapınca paylaşırım. Çeyiz alış-verişine de listeyle çıkıp bir günde halletmiştim.
Arabalara uyumlu 2-3 marka var sadece. ki onlar da zaten 500₺civarı sadece ana kucağı.markalar cybex, maxi cosi gibi. Bunlara her tip araba uydurursun ama dediğim gibi çok pahalı, onun yerine sete veririm parayı. Sonradan araba alsan 500₺den aşağı yok.
700₺ ye çok iyi trawell setler var. Ayrıca sadece anakucağı alırsan onu nasıl taşıyacaksın. Annenin taşıması mümkün değil. hem bebek hem anakucağının ağırlığı. Bebek arabası şunu alın diyemem çünkü annenin vücut yapısı yaşadığı şehir bile etkiler. Ben mesela çok güçsüzüm bu yüzden hafif bir bebek arabası alıcam. Asansörümüz de çok dar. Apartman girişinde bıraksam anında yürütürler. Aklımda şuan için nuna marka var.

Aynen dediğin gibi biraz daha zaman gecsin de burda liste yapalım fikir alışverişinde bulunalım.. ceyiz için bende yapmıştım öyle daha rahat oluyor gerçekten de :)

O kadın kesin devlet hastanesine gitmiştir :) özelde pıhtılasma cikmayana bile veriyorlar önlem amaçlı :) Ama kadincagiza da yazık yani. Bnm br arkadaş vardi 3 kere kimyasal gebelik arkasından iğneyle bin bir türlü eziyetle aldı kucağına. Tehlikeliymis onunki baya doktor riski göze alamayp çocuğu erkenden almış sezeryanla. Kimi doktorda böyle işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…