- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.921
Kuzu aynen yaa. Yanlış bilgi verdikleri zaman çıldırıyordum. Çünkü yanlış bilgi alan müşteri, daha sonra gelip müdürünü çağır bana diyodu uğraş dur.Aha kızdı eğitimli bacı kuzu ona herkes puset diyor bende şaşırıyorum ama benim herif ana kucağı deyince bez olanlar varya eski usul ondan sanıyor delırıyorum alır gelirse atarım kafasına öğretene kadar canım çıktı
Ben su kumasa sarmali kangurudan alicam:) Hani ceyda duvencinin kullandigi insan haklari mahkemesiyle papazlik oldugu:)
hahaha üşenmedim buldum bebek görünmüyor kız burda
anladım canıım..sizlerinde guzel cıksın sonuclarınız insallahAllah yaptirmasin kuzu:) bebek kaybi yasayanlarda kayip sebepleri arastirmasinda yapiliyor. Benim oncesinde bir kalp durmasi var, kizlarin da var sikintili gebelikleri oncesinde.
Neden oldu bu kayiplar diye ozellikle arastirma yapildi bize hamilelikten once zaren hamileyken yapilmiyor bu testler
Sonuclarini atsana bi
Cinsiyet ogrenenlere hayirli olsun saglikla dogsun ins
Yildonumu olanlara nice seneler
Bilimum kutlama mesajlarini bu olarak kabul edin. Dersteyim cok bakamiyorum ilgisiz takilmiyim:)
Gelin şekerim vanilyali sütlü kahvede yaparim size...geliriz gitmeyiz bakizmirdeymissin ohh oralar sıcaktır simdi
Gerçekten geneki muayene ucuz burda. Sezeryan falnda normal yani eşim tek çalışıyor suan maasida az :) adamcağız ancak yetişiyor.
Boşuna mı kaptm hemen senin kızı . Konusmandan anladm bn hamarat olduğunu benm dünürüm :))
Ne yapalim ki ne oneriyon ?
Bak bunu sevdim belli bir sure hastahanelere falan giderkene iyi olmaz mi ?
:) Guzl yemekler öğret ona biz yemeyi severk :)Canim genetik test ya rapor seklinde yanlismi ama şöyle bir deger var
Anti trombin 3 antijeni sonuç : 121
Eger bu degilse 6 sayfa rapor var atarim ozelden.
Toplu acilis toreni gibi
Gelin şekerim vanilyali sütlü kahvede yaparim size...
Sicakti gecen haftaya kadar simdi yagmur ve ruzgar var :)
Allah yardimcimiz olsun
Yaa dimi bak çok sanslisin sen, neler ögretecegim daha kizima benn
Ben de göremedimkoydum bi foto daha kaldırmıstım da:)
Niye öyle dedin be
Bizim sonuclar hamile kalmadan once cikti kuzucuk:) simdi sonuclara gore tedavi goruyoruz isteanladım canıım..sizlerinde guzel cıksın sonuclarınız insallah
Bunalima girersinizBen de göremedim
kuzu sen acileyet sırasına göre liste yapsana bize be bilgisin ya ondan dedimyoksa biz bayağı acemice şeyler yapıp kendi kendimize kazık atacağız peki ayrı ayrı alsak arabayı ayrı ana kucağını ayrı uyumlu olmazmı onlar birbirine travel sistemmı olması lazım yani? çok pahalıya geliyor o kadar para veremeyebilirim
KizlarrrrrrrKizlar bir bakin hele aferdersiniz ama tuvalete iken rahim kasilmasi neden olur ilk kez bugun oldu ama sızı seklin de kafama takildi.
Canım bir ay daha geçsin başlayayım madem. Liste yapınca paylaşırım. Çeyiz alış-verişine de listeyle çıkıp bir günde halletmiştim.kuzu sen acileyet sırasına göre liste yapsana bize be bilgisin ya ondan dedimyoksa biz bayağı acemice şeyler yapıp kendi kendimize kazık atacağız peki ayrı ayrı alsak arabayı ayrı ana kucağını ayrı uyumlu olmazmı onlar birbirine travel sistemmı olması lazım yani? çok pahalıya geliyor o kadar para veremeyebilirim
Canım bir ay daha geçsin başlayayım madem. Liste yapınca paylaşırım. Çeyiz alış-verişine de listeyle çıkıp bir günde halletmiştim.
Arabalara uyumlu 2-3 marka var sadece. ki onlar da zaten 500₺civarı sadece ana kucağı.markalar cybex, maxi cosi gibi. Bunlara her tip araba uydurursun ama dediğim gibi çok pahalı, onun yerine sete veririm parayı. Sonradan araba alsan 500₺den aşağı yok.
700₺ ye çok iyi trawell setler var. Ayrıca sadece anakucağı alırsan onu nasıl taşıyacaksın. Annenin taşıması mümkün değil. hem bebek hem anakucağının ağırlığı. Bebek arabası şunu alın diyemem çünkü annenin vücut yapısı yaşadığı şehir bile etkiler. Ben mesela çok güçsüzüm bu yüzden hafif bir bebek arabası alıcam. Asansörümüz de çok dar. Apartman girişinde bıraksam anında yürütürler. Aklımda şuan için nuna marka var.
Canim genetik test ya rapor seklinde yanlismi ama şöyle bir deger var
Anti trombin 3 antijeni sonuç : 121
Eger bu degilse 6 sayfa rapor var atarim ozelden.
At cidden merak rttim 6 sayfa ne raporu o:)
O kadın kesin devlet hastanesine gitmiştir :) özelde pıhtılasma cikmayana bile veriyorlar önlem amaçlı :) Ama kadincagiza da yazık yani. Bnm br arkadaş vardi 3 kere kimyasal gebelik arkasından iğneyle bin bir türlü eziyetle aldı kucağına. Tehlikeliymis onunki baya doktor riski göze alamayp çocuğu erkenden almış sezeryanla. Kimi doktorda böyle işte..Kadinin biri 7 dusuk yapiyo doktorlar mtfhr dusuk yapmaz diye diretip igne vermiuo kadina 8. Hamileliginde igne kullanip doguruyo doktorlar diyo ki onlar sagliksiz oldugu icin dusmustur bu saglikli ki dogdu
Bizim sonuclar hamile kalmadan once cikti kuzucuk:) simdi sonuclara gore tedavi goruyoruz iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?