- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.941
Canim benim doktor da devletten alirsin dedi ama devletteki doktorla gorustum o da 2-3 hastanede varmis ucretsiz alabilecegimiz heyet onlarda bir suru ek islem yapiyomus kolay kolay ikna edemeyiz yani muhtemelen zaten onu da gectim bence istanbulda bahsi gecen heyetten benim randevu almam 4 5 ayi bulur:)Simdi sordum da devlete giderse verirler dedi ama bilmiyorm bi arastirin hic para vermeden aliyomus o surekli
Benim de genetik twstlerim var bi de teombofili 3 aayfa epi topu:) at bekliyomAtarim canim genetik test yaptirmistim düşüklerden sonra. Yeni mesajimada bak bi korktum Kiz
Yarın gitsem mi acep bebeğimi de görürdm. Diyordum ki yarın cumartesiymis bn pazartesi br gideym bakalm. :)Simdi sordum da devlete giderse verirler dedi ama bilmiyorm bi arastirin hic para vermeden aliyomus o surekli
Birkaç defa bende de oldu. Tüm vücudum kasıldı korkudan. Uykudan sonra tuvalete gittiğimde oldu hep. Hem gaz hem idrara sıkışık olduğum için oldu diye düşündüm.Kizlar bir bakin hele aferdersiniz ama tuvalete iken rahim kasilmasi neden olur ilk kez bugun oldu ama sızı seklin de kafama takildi.
Canim benim doktor da devletten alirsin dedi ama devletteki doktorla gorustum o da 2-3 hastanede varmis ucretsiz alabilecegimiz heyet onlarda bir suru ek islem yapiyomus kolay kolay ikna edemeyiz yani muhtemelen zaten onu da gectim bence istanbulda bahsi gecen heyetten benim randevu almam 4 5 ayi bulur:)
Bilen varsa banada desin bnm hep oluyor. Br yerde de bu gbi ağrıların vücut gebeliği istemediğinden olduğu yazıyor hatta diğer topikte kadının birine iğne vermiş doktoru adet sancısı gbi ağrıları olduğu için . Bilemedim. Ama bz zatn kullaniyoruz iğne sen çok ıkınma.
Önemli degil yani dimi? Ay en cok korktugum sey ya Allah korusunBirkaç defa bende de oldu. Tüm vücudum kasıldı korkudan. Uykudan sonra tuvalete gittiğimde oldu hep. Hem gaz hem idrara sıkışık olduğum için oldu diye düşündüm.
Yarın gitsem mi acep bebeğimi de görürdm. Diyordum ki yarın cumartesiymis bn pazartesi br gideym bakalm. :)
Bilen varsa banada desin bnm hep oluyor. Br yerde de bu gbi ağrıların vücut gebeliği istemediğinden olduğu yazıyor hatta diğer topikte kadının birine iğne vermiş doktoru adet sancısı gbi ağrıları olduğu için . Bilemedim. Ama bz zatn kullaniyoruz iğne sen çok ıkınma.
Sizin orda mı bu fizik tedavi merkezi yazıyor ordaki acil demi??Bi dene canim cocuk hastanesinde verirler belki bizim burda acil var ordan almis kaynanam iki dk suruyo doktor bu ilaci surekli kullancan dio ordan ckip yan odada onaylatiyoruz dedi. Bi denemekten bsy olmaz :):)
Sizin orda mı bu fizik tedavi merkezi yazıyor ordaki acil demi??
Orda veriyorlar burda koca hastanede vermeleri gerek o raporu sağol canm bn pazartesi br gideym bakalm ne diyecekler . Riskli gebelik doktoruna gideym demi onlar daha iyi bilirler hem belki kan ölcümü faln yaparlar.
Sordum normal diyor olur sen progestani aksatma diyor.İlk kez oldu kiz bende takvimdede yaziyor pelvik agri diye ama anlamadim. Doktora sordunmu sen?
Orda eltim var onlara gidince gitmistik o acile. Çok bilmiyorum da 2 3 kere girdk çarşı içine .Aynen kuzum fizik tedavi dedikleri yer. Sen biliyo musun bizim buralari :)
Orda eltim var onlara gidince gitmistik o acile. Çok bilmiyorum da 2 3 kere girdk çarşı içine .
Uyandıktan sonra bir iki tur atıyorum evde, sabah kalkınca çay koyuyorum mesela. Ondan sonra tuvalete gittiğimde olmadı. Belki tesadüftür bilemiyorum. Ama sıkışık olduğumda afedersin daha bırakamadan kasılma oluyor. Bırakırken de kasığımdan gövdeme elektrik çarpıyor gibi oluyor. Gazla idrar yüzünden rahim arada sıkışıyor diye düşündüm.Önemli degil yani dimi? Ay en cok korktugum sey ya Allah korusun
Gectimi sonra?
Korkayimmi korkmayayimmi :)Sordum normal diyor olur sen progestani aksatma diyor.
Biliyordur kesin sever gezmeyi,lafi faln. :) Ne üzerine is yeri?Hee eltin kesin benim kocami felan biliyodur o zaman :) 2 tane isyerimiz var carsida :)
Cnm bende travel sistem düşünüyorum arabada oto koltuğu olarak kullanabileyim çünkü herzaman eşim olmuyo yanımda ben biyere giderken rahatça onuda oto koltuğuna koyabileyim, hem araba olsun ,evdede kullanabileyim hani kolayca katlanıp fazladan yer kaplamasin toplayınca, fiyati uçuk olmayan marka model ne önerirsin bana veya ne almami önerirsin ?Ne kadar bilsen de bi bilene danis demişler :)))Teşekkürler şimdiden.Canım bir ay daha geçsin başlayayım madem. Liste yapınca paylaşırım. Çeyiz alış-verişine de listeyle çıkıp bir günde halletmiştim.
Arabalara uyumlu 2-3 marka var sadece. ki onlar da zaten 500₺civarı sadece ana kucağı.markalar cybex, maxi cosi gibi. Bunlara her tip araba uydurursun ama dediğim gibi çok pahalı, onun yerine sete veririm parayı. Sonradan araba alsan 500₺den aşağı yok.
700₺ ye çok iyi trawell setler var. Ayrıca sadece anakucağı alırsan onu nasıl taşıyacaksın. Annenin taşıması mümkün değil. hem bebek hem anakucağının ağırlığı. Bebek arabası şunu alın diyemem çünkü annenin vücut yapısı yaşadığı şehir bile etkiler. Ben mesela çok güçsüzüm bu yüzden hafif bir bebek arabası alıcam. Asansörümüz de çok dar. Apartman girişinde bıraksam anında yürütürler. Aklımda şuan için nuna marka var.
Kaçıncı haftada kız gibi demişti sonra kaçınca haftada kesin erkek dedi canım ? Merak ettimPembe bebisim mavi olmuş kizlaar :) doktor erkek dedii aaa dedim deismis hayir diyor degismedi netlesti:) ulturasona giden tatli yesin valla faydasi oldu ilk onu gosterdi hatta ay internetim de bitecek gunu buldu yaa
Korkma yaw benm gelinim turp gbi maşallah.:) Aklımıza kötü düşünce getirmeyelim . Sonuçta rahim büyüyor bebek büyüyor belki gaz sıkıştırdı yani. :)Korkayimmi korkmayayimmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?