2017 EKİM Anne adayları

Simdi sordum da devlete giderse verirler dedi ama bilmiyorm bi arastirin hic para vermeden aliyomus o surekli
Canim benim doktor da devletten alirsin dedi ama devletteki doktorla gorustum o da 2-3 hastanede varmis ucretsiz alabilecegimiz heyet onlarda bir suru ek islem yapiyomus kolay kolay ikna edemeyiz yani muhtemelen zaten onu da gectim bence istanbulda bahsi gecen heyetten benim randevu almam 4 5 ayi bulur:)

Kizlar bir bakin hele aferdersiniz ama tuvalete iken rahim kasilmasi neden olur ilk kez bugun oldu ama sızı seklin de kafama takildi.
Birkaç defa bende de oldu. Tüm vücudum kasıldı korkudan. Uykudan sonra tuvalete gittiğimde oldu hep. Hem gaz hem idrara sıkışık olduğum için oldu diye düşündüm.

Heyetlik bisey degilmis ama benim dedigimi normal acildeki dahiliye doktoru vermis mesela herhangi bi devlet hastanesine bi kere elinde bulunan sonuclarla gidip sansini bi dene bence. Bsey kaybetmezsn :)

Bilen varsa banada desin bnm hep oluyor. Br yerde de bu gbi ağrıların vücut gebeliği istemediğinden olduğu yazıyor hatta diğer topikte kadının birine iğne vermiş doktoru adet sancısı gbi ağrıları olduğu için . Bilemedim. Ama bz zatn kullaniyoruz iğne sen çok ıkınma.

Yarın gitsem mi acep bebeğimi de görürdm. Diyordum ki yarın cumartesiymis bn pazartesi br gideym bakalm. :)

Bi dene canim cocuk hastanesinde verirler belki bizim burda acil var ordan almis kaynanam iki dk suruyo doktor bu ilaci surekli kullancan dio ordan ckip yan odada onaylatiyoruz dedi. Bi denemekten bsy olmaz :):)

İlk kez oldu kiz bende takvimdede yaziyor pelvik agri diye ama anlamadim. Doktora sordunmu sen?

Bi dene canim cocuk hastanesinde verirler belki bizim burda acil var ordan almis kaynanam iki dk suruyo doktor bu ilaci surekli kullancan dio ordan ckip yan odada onaylatiyoruz dedi. Bi denemekten bsy olmaz :):)
Sizin orda mı bu fizik tedavi merkezi yazıyor ordaki acil demi??

Orda veriyorlar burda koca hastanede vermeleri gerek o raporu sağol canm bn pazartesi br gideym bakalm ne diyecekler . Riskli gebelik doktoruna gideym demi onlar daha iyi bilirler hem belki kan ölcümü faln yaparlar.

Aynen kuzum fizik tedavi dedikleri yer. Sen biliyo musun bizim buralari :)

Önemli degil yani dimi? Ay en cok korktugum sey ya Allah korusun
Gectimi sonra?
Uyandıktan sonra bir iki tur atıyorum evde, sabah kalkınca çay koyuyorum mesela. Ondan sonra tuvalete gittiğimde olmadı. Belki tesadüftür bilemiyorum. Ama sıkışık olduğumda afedersin daha bırakamadan kasılma oluyor. Bırakırken de kasığımdan gövdeme elektrik çarpıyor gibi oluyor. Gazla idrar yüzünden rahim arada sıkışıyor diye düşündüm.
Önemsiz mi bilmiyorum açıkçası. Bıraktıktan sonra geçiyor çünkü

Cnm bende travel sistem düşünüyorum arabada oto koltuğu olarak kullanabileyim çünkü herzaman eşim olmuyo yanımda ben biyere giderken rahatça onuda oto koltuğuna koyabileyim, hem araba olsun ,evdede kullanabileyim hani kolayca katlanıp fazladan yer kaplamasin toplayınca, fiyati uçuk olmayan marka model ne önerirsin bana veya ne almami önerirsin ?Ne kadar bilsen de bi bilene danis demişler :)))Teşekkürler şimdiden.

Pembe bebisim mavi olmuş kizlaar :) doktor erkek dedii aaa dedim deismis hayir diyor degismedi netlesti:) ulturasona giden tatli yesin valla faydasi oldu ilk onu gosterdi hatta ay internetim de bitecek gunu buldu yaa
Kaçıncı haftada kız gibi demişti sonra kaçınca haftada kesin erkek dedi canım ? Merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…