- 10 Kasım 2016
- 1.366
- 1.095
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.961
Biliyordur kesin sever gezmeyi,lafi faln. :) Ne üzerine is yeri?
Deşifre olmim de :))Onu soylersem kesin bilirsin bosver en iyisi :):):)
Ben hesapladim doktora 16+2 de gidicem bir dahakine cinsiyet kesin belli eder etmezse dogumu beklicem
Deşifre olmim de :))
Evet bende tuttum markete gidip geldim.o zaman oldu. Ondanmiymis?Uyandıktan sonra bir iki tur atıyorum evde, sabah kalkınca çay koyuyorum mesela. Ondan sonra tuvalete gittiğimde olmadı. Belki tesadüftür bilemiyorum. Ama sıkışık olduğumda afedersin daha bırakamadan kasılma oluyor. Bırakırken de kasığımdan gövdeme elektrik çarpıyor gibi oluyor. Gazla idrar yüzünden rahim arada sıkışıyor diye düşündüm.
Önemsiz mi bilmiyorum açıkçası. Bıraktıktan sonra geçiyor çünkü
Heyetlik bisey degilmis ama benim dedigimi normal acildeki dahiliye doktoru vermis mesela herhangi bi devlet hastanesine bi kere elinde bulunan sonuclarla gidip sansini bi dene bence. Bsey kaybetmezsn :)
Teşekkür ederim canım o senin gönlünün güzelliğiMasallah cok guzel gozukuyorsun
Siz bedavaya gittginizi dusunuyorsaniz bana takilan tek bir ceyregi anlatmiyim
Maşallah canm.:) Benm karnim gerçekten aşağı tarafından büyüyor yaa :) herkesinki böyle
Ben sigortadaki bir tanidik hemsireyle gorustum o da doktoruyla gorustu hemsire zaten kadin dogum hemsiresi onun doktoru demis biz cikaramiyoruz cerrahpasaya hasekiye felan gitmesi lazim heyete diye
Kiz oturacagimiz evi ben almistim! Bodrum kata yetti param aldim geldi ust kat olaymis keske dedi!
Kuzucuklar size bi sorum var. Doktor cinsiyet tahmini yaparken karından ultrasonla mı bakıyor yoksa vajinal mi? Bazı topiclerde bebişlerin bacak arası görüntülerini gördüm de. Dedim acaba bacak arasını vajinal yaptığında mı görüyor? Hele bi diyiverin merak ettim. Ona göre doktora giderken hazırlıklı olmam lazım
Kuzucuklar size bi sorum var. Doktor cinsiyet tahmini yaparken karından ultrasonla mı bakıyor yoksa vajinal mi? Bazı topiclerde bebişlerin bacak arası görüntülerini gördüm de. Dedim acaba bacak arasını vajinal yaptığında mı görüyor? Hele bi diyiverin merak ettim. Ona göre doktora giderken hazırlıklı olmam lazım
Herkesin yapısı farklı canım bide sen baya zayifsn ya ondan olabilir sağlıklı olsunlar da bosver gobekleriMaşallah canm.:) Benm karnim gerçekten aşağı tarafından büyüyor yaa :) herkesinki böyle
Ayyy sen cok yasa yok kiz karindan bakiyor,bebek acarsa bacagi gozukuyorKuzucuklar size bi sorum var. Doktor cinsiyet tahmini yaparken karından ultrasonla mı bakıyor yoksa vajinal mi? Bazı topiclerde bebişlerin bacak arası görüntülerini gördüm de. Dedim acaba bacak arasını vajinal yaptığında mı görüyor? Hele bi diyiverin merak ettim. Ona göre doktora giderken hazırlıklı olmam lazım
Olabilir :) tabi cnm çok olsa yada hc olmasa ne olacak ki iyiler yaHerkesin yapısı farklı canım bide sen baya zayifsn ya ondan olabilir sağlıklı olsunlar da bosver gobekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?