2017 EKİM Anne adayları

Evet bende tuttum markete gidip geldim.o zaman oldu. Ondanmiymis?
Demim gittim sukurler olsun yoktu.
Ay tesekkur ederim canim icim rahatladi.

Heyetlik bisey degilmis ama benim dedigimi normal acildeki dahiliye doktoru vermis mesela herhangi bi devlet hastanesine bi kere elinde bulunan sonuclarla gidip sansini bi dene bence. Bsey kaybetmezsn :)

Ben sigortadaki bir tanidik hemsireyle gorustum o da doktoruyla gorustu hemsire zaten kadin dogum hemsiresi onun doktoru demis biz cikaramiyoruz cerrahpasaya hasekiye felan gitmesi lazim heyete diye

Banada insaf ya ! Ne çok acıkıyorsun çocuğum.

Yemek hazırlamaktan sıkıldim ya daha geceye kadr böyle devam eder bu yaramaz

Siz bedavaya gittginizi dusunuyorsaniz bana takilan tek bir ceyregi anlatmiyim

ben düğün yapmadım nikahtan gittim de kayınvalidem hasta siye antakyadan bursaya gelemedi diye nikah gecesi yola çıktım oraya gittim el öpmeye eşim 6 kardeş + kaynanam hiç birinden birşey görmeden geldim aammaann boşverin aha bebek geliyor doğuma gelecekmiş doktoru izin verirse bakalım o zaman görürrüz

Kuzucuklar size bi sorum var. Doktor cinsiyet tahmini yaparken karından ultrasonla mı bakıyor yoksa vajinal mi? Bazı topiclerde bebişlerin bacak arası görüntülerini gördüm de. Dedim acaba bacak arasını vajinal yaptığında mı görüyor? Hele bi diyiverin merak ettim. Ona göre doktora giderken hazırlıklı olmam lazım

Ben sigortadaki bir tanidik hemsireyle gorustum o da doktoruyla gorustu hemsire zaten kadin dogum hemsiresi onun doktoru demis biz cikaramiyoruz cerrahpasaya hasekiye felan gitmesi lazim heyete diye

Anladim canm bi fikrim yok valla net bisey diyemicem duydugumu soyluyorum ben de

gayet karından bakıyor bacak arasını görüyor benm doktor hiç vajinal bakmadı daha bu doktor la çok seviyeli ilerliyoruz karnımı azıcık açıyorum tamam

Karindan bakiyo bana oyle bakti yani bacak arasina felan

Ayyy sen cok yasa yok kiz karindan bakiyor,bebek acarsa bacagi gozukuyor

Ay yerim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…