- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.981
Bizde öyle bir durum olmadı :) devam ediyoruz Dr. yasaklamadı bişey demedi bizde haftada 1-2 devam ediyorduk ama bu hafta biraz fazla yüklendikinş. Bişey yoktur eşim direk gidelim dedi ama devam etmeyince bnde evham yapmamaya çalışıp yarın giderim dedim
Git yemek yap kiz ne geziyorsun buralarda senAnladim canm bi fikrim yok valla net bisey diyemicem duydugumu soyluyorum ben de
ayyy bizde hiç kesmedik doktorda bişi demedi ama bu hafta bizimkide fazla yüklendi dün işe gelemedim kasık ağrısından unuttu bir an hamile olduğumu sanırım bazen diyorum dr a çıtlatsam da yasaklasa yada tehlikesiz bir iki damla kan gelse korksa bezdirdi bu hafta ayolll
sana da bişi olmamıştır merak etme kuzum ki ben geriden takip ediyorum ilerleyen sayfalarda bulurum seni
Canm uyar eşini. Temkinli olsun öyle norml br şekilde olmaz artk . Daha nazik :)ayyy bizde hiç kesmedik doktorda bişi demedi ama bu hafta bizimkide fazla yüklendi dün işe gelemedim kasık ağrısından unuttu bir an hamile olduğumu sanırım bazen diyorum dr a çıtlatsam da yasaklasa yada tehlikesiz bir iki damla kan gelse korksa bezdirdi bu hafta ayolll
sana da bişi olmamıştır merak etme kuzum ki ben geriden takip ediyorum ilerleyen sayfalarda bulurum seni
Naber tatli seyMaşallah canm.:) Benm karnim gerçekten aşağı tarafından büyüyor yaa :) herkesinki böyle
Benim kanamalarim filan oldugunda saglik raporu verdi doktor. Bizim muhasebeci de kayinvalidemin komsusu. Rapor muhasebeye gidiyor tabi muhasebeci esimi ariyor hayirdir diye esimde anlatiyor durumu. Muhtemeln muhasebeci karisina soyluyor karisi da kayinvalideme... ama haberi olmadigi icin kayinvalidem apisip kaliyor:)
Cunku muhasebeci cuma gunu raporu aldi, pazartesi gunu sabahin korunde kayinvalidemin telefonuyla uyandim. 4. Yila girdi evliligimiz beni ilk defa aradi numarami bildigini bile bilmiyorum dusun:) ilk cumlesi su oldu, nabiyosun sagligin sihatin yerinde mi bebek felan yokmu? Bende ben bi bebegimi kaybettim zaten su an bir sure bana bebek sorma dedim. 10 dakka didikledi ama soylemedim.
Muhtemelen biliyor, soylemedim sakladim diye de dis biliyor bana:) ama cinsiyeti ogrenmeden soylemek ostemedim.
Haftasonu gelseydiler soylicektim ama olmadi bu hafta sonu cagiricam yine gelirlerse soyleriz bakalim...
Ruyamda gordum bize geliyorlar onlar gittikren sonra yerden bir suru toplu igne topluyorum:)
Kizlar ya:) hamilelikte kullanilabilen paraben icermeyen savas boyasi biliyomusunuz:) haftasonu kayinvalidecigim gelmeden sursem iyi olur:)
Bir gobisli daha:)) ne guzel gozukuyo ya
gayet karından bakıyor bacak arasını görüyor benm doktor hiç vajinal bakmadı daha bu doktor la çok seviyeli ilerliyoruz karnımı azıcık açıyorum tamam
Karindan bakiyo bana oyle bakti yani bacak arasina felan
Ayyy sen cok yasa yok kiz karindan bakiyor,bebek acarsa bacagi gozukuyor
Ay yerim seni
ayyyyy güldürme zaten geriden takip ediyorum dün giremedim hiç ağrılardan bugünde yetişemedim işi gücü bıraktım didik didik okuyorum bitmek bilmedi
Yok canim koymadim en kisa zamanda koyacagim :)
Canım dediğim gibi yaşadığın muhit bile etkili kullanım rahatlığı için. Paston pusetler çakıl taşlı tozlu yerde kısa sürede bozulur tekerlekleri. O gibi yerler için büyük tekerlekli olanlar iyidir mesela, Kaldırımlara da kolay çıkartılır.Cnm bende travel sistem düşünüyorum arabada oto koltuğu olarak kullanabileyim çünkü herzaman eşim olmuyo yanımda ben biyere giderken rahatça onuda oto koltuğuna koyabileyim, hem araba olsun ,evdede kullanabileyim hani kolayca katlanıp fazladan yer kaplamasin toplayınca, fiyati uçuk olmayan marka model ne önerirsin bana veya ne almami önerirsin ?Ne kadar bilsen de bi bilene danis demişler :)))Teşekkürler şimdiden.
Benim sanki hafiften belirdi gibi:)) tabi siskinlikmi bilemedim deYok canim koymadim en kisa zamanda koyacagim :)
Manisa da olmus sanirim baktim simdi cokmu hissettinizKizlarrr izmirde deprem oluyor millet sokaga dokuldu fena sallandik
Çenesiz dünür gitte gelinimin babasına pasta yap suslen daha geziyorsun buralardaNaber tatli sey
6 kapili elbise dolabim var agir o bile sallandiManisa da olmus sanirim baktim simdi cokmu hissettiniz
Geçmiş olsun canm. At kendini dışarı belki tekrar olur.Kizlarrr izmirde deprem oluyor millet sokaga dokuldu fena sallandik
Çenesiz dünür gitte gelinimin babasına pasta yap suslen daha geziyorsun buralardabnmde karnim gurulduyor gene gidim de yemek yapaym . Isı gücü bıraktım yemek yapıp duruyorum
Korkma canım. O kasılmalardan sonraki zamanlarda kontrollere gittim bebeğim sağlıklı rahim ağzım iyi. Sıkıntı yoktu. Sormak da aklıma gelmedi açıkçası.Evet bende tuttum markete gidip geldim.o zaman oldu. Ondanmiymis?
Demim gittim sukurler olsun yoktu.
Ay tesekkur ederim canim icim rahatladi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?