2017 EKİM Anne adayları

ayyy bizde hiç kesmedik doktorda bişi demedi ama bu hafta bizimkide fazla yüklendi dün işe gelemedim kasık ağrısından unuttu bir an hamile olduğumu sanırım bazen diyorum dr a çıtlatsam da yasaklasa yada tehlikesiz bir iki damla kan gelse korksa bezdirdi bu hafta ayolll

sana da bişi olmamıştır merak etme kuzum ki ben geriden takip ediyorum ilerleyen sayfalarda bulurum seni

Canm uyar eşini. Temkinli olsun öyle norml br şekilde olmaz artk . Daha nazik :)

ayyyyy güldürme zaten geriden takip ediyorum dün giremedim hiç ağrılardan bugünde yetişemedim işi gücü bıraktım didik didik okuyorum bitmek bilmedi

gayet karından bakıyor bacak arasını görüyor benm doktor hiç vajinal bakmadı daha bu doktor la çok seviyeli ilerliyoruz karnımı azıcık açıyorum tamam

Karindan bakiyo bana oyle bakti yani bacak arasina felan

Yaw benim de aklım bir türlü almadı karından bakarken nasıl alttan bacak arası görüntüsünü yakaladıklarını

Ayyy sen cok yasa yok kiz karindan bakiyor,bebek acarsa bacagi gozukuyor

Ay yerim seni

Kız ne biliiiim yaw. Daha önce gittiklerimde benimki uzanmış duruyodu öyle. Bacak arası nasıl görülüyo valla anlayamadım gitti

Canım dediğim gibi yaşadığın muhit bile etkili kullanım rahatlığı için. Paston pusetler çakıl taşlı tozlu yerde kısa sürede bozulur tekerlekleri. O gibi yerler için büyük tekerlekli olanlar iyidir mesela, Kaldırımlara da kolay çıkartılır.
Benim muhitte kaldırımlar alçak, yollar temiz. Bu yüzden ilk düşüncem nuna, ikincisi chicco liteway travel sistem. Hem hafif, kolay kapanıp açılıyor hem kaliteli hemde uygun fiyatları. Joie markasına ait modeller de çok uygun ve kolay kapanıyor. Param var dersen bugaboo marka arabalar da şahanedir. Hafifliği kalitesi bakımından...
Görümcem biz evlenmeden önce büyük bir araba almış. Pazar'a çarşıya giremiyorum dedi, bebeği de 1yaşına gelmişti zaten baston puset aldık gidip. Yazık arabaya para boşa gitmiş.

Çenesiz dünür gitte gelinimin babasına pasta yap suslen daha geziyorsun buralarda bnmde karnim gurulduyor gene gidim de yemek yapaym . Isı gücü bıraktım yemek yapıp duruyorum

Oo pastami yaptim ben

Kalkip yemek yapayim

Benimde karnim gurulduyor

Kiz pregestonu ne zamana kadar kullanacakmissin sen?

Evet bende tuttum markete gidip geldim.o zaman oldu. Ondanmiymis?
Demim gittim sukurler olsun yoktu.
Ay tesekkur ederim canim icim rahatladi.
Korkma canım. O kasılmalardan sonraki zamanlarda kontrollere gittim bebeğim sağlıklı rahim ağzım iyi. Sıkıntı yoktu. Sormak da aklıma gelmedi açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…