- 22 Şubat 2017
- 1.659
- 1.666
- 83
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.001
Canim 2 ay gibi bi sure gecmisti dr sormustum ben yapabilirsiniz dedi kendini yormadan hatta 1 2 damla leke gelebilir korkma demisti cok sukur oyle bisey olmadi ama sen rahatlamak icin bi sor doktoruna daha iyi olur canimBizde öyle bir durum olmadı :) devam ediyoruz Dr. yasaklamadı bişey demedi bizde haftada 1-2 devam ediyorduk ama bu hafta biraz fazla yüklendikinş. Bişey yoktur eşim direk gidelim dedi ama devam etmeyince bnde evham yapmamaya çalışıp yarın giderim dedim
Dik mi duruyor sanıyorsun canm :) benm oğlan kafası aşağıda duruyor gbiydi canları nasıl isterse öyle duruyorlar bu haftalar :) son ay sadece kafalari aşağıda pozisyonda duruyorlar.Yaw benim de aklım bir türlü almadı karından bakarken nasıl alttan bacak arası görüntüsünü yakaladıklarını
Kız ne biliiiim yaw. Daha önce gittiklerimde benimki uzanmış duruyodu öyle. Bacak arası nasıl görülüyo valla anlayamadım gitti
Oo pastami yaptim ben
Kalkip yemek yapayim
Benimde karnim gurulduyor
Kiz pregestonu ne zamana kadar kullanacakmissin sen?
Dik mi duruyor sanıyorsun canm :) benm oğlan kafası aşağıda duruyor gbiydi canları nasıl isterse öyle duruyorlar bu haftalar :) son ay sadece kafalari aşağıda pozisyonda duruyorlar.
Sorsana br doktoruna nasıl duruyor bu karnimda yan mi düz mü kafası asagidami faln diye :)Du bakiiiim gidince doktor bakarken ancak anlııcam sanırım :)
Babe de dursun aklımda canım, ben hiç sormadım doktora bakalım bizim doktor ne önerecek :)Bana da doktorum babe önerdi ben de onu sürüyorum ama sadece akşamları. Sabah uğraşamam
Günaydın Canlaaaarrr :) Yine dün akşam geyiğin dibine vurmuşsunuz maşallah :))) Okuyamadım hepsini ama arada burma bilezikler gözümden kaçmadı değil :)
Hayırlı cumalar bu arada :)
Mustela nın çeşitleri mi var canım resmini bi atar mısın sen hangisini kullanıyon ,zahmet olmazsacanım benim eczacı arkadaşım var bütün markaları satıyor onada sordum oda mustela dedi. o yüzden ben bunu tercih ettim. herkes aynı şeyi önerince kafamda soru işareti kalmadı.
Rahim agzini bende sorayim doktora, bana bir sikintin Yok cik yuru keyfine bak dedi. Üsutmektende olur sanirimKorkma canım. O kasılmalardan sonraki zamanlarda kontrollere gittim bebeğim sağlıklı rahim ağzım iyi. Sıkıntı yoktu. Sormak da aklıma gelmedi açıkçası.
eşim telefon açtı tutdurdu doktora gidelim cinsiyetini öğrenelim diye. daha 1 hafta olmadı gideli. artık doktoru aradım eşim karışık rüyalar görmüş huzursuz olmuş. bir kontrole gelebilirmiyim başka hastaneye gitmek istemiyorum dedim. saat 2 ye doktor randevu verdi :)
Sezeryanmi olacaksin kan sulandirici vuruluyoruz ya normal dogum tehlikeli olabilir.yap yap :)
34. Dedi valla o Zamana kadar kullanırsan plesanta çok güçlenmezmi ya . ?
Sorsana br doktoruna nasıl duruyor bu karnimda yan mi düz mü kafası asagidami faln diye :)
Geçmiş olsun canım. Allahım esirgesin korusunKizlarrr izmirde deprem oluyor millet sokaga dokuldu fena sallandik
Ahaha cikmis bak birden büyüyecek oBenim sanki hafiften belirdi gibi:)) tabi siskinlikmi bilemedim de
Bademi kavrulmuş tüketmeyin, çiğ 11tane bademi suda bekletiyorum Bikaç saat, sonra soyup beyaz kısmı yiyorum. Kabuğu asitikmiş. Akasyaana diye bir ünlü var ya ondan duymuştum.
Cevizin beyin gelişimi için olduğunu söyledim, birde bebek zekasının %50 sini anneden kalanını yediği şeylerden alırmış dedim eşime. Gıcık, balina mı alıp gelsem dedi
Sagol canim benim bu hafta 3. Kez oldu en fenasi buydu.Geçmiş olsun canım. Allahım esirgesin korusun
bende hala yetişmeye çalışıyorum bitiremedim seninde ben gibi cinsiyet belli değil kız olurlarsa bizede gelecek burmalar
Bi yandan hosuma gidiyor gec belirmesi hani ne catlak olur ne kilo alirim cok diyeAhaha cikmis bak birden büyüyecek o
Bi yandan hosuma gidiyor gec belirmesi hani ne catlak olur ne kilo alirim cok diyeama sonrada herkesin cikmis gorunce bi sikinti mi var diyr evham yapiyorum ister istemez
Çok iyisin bebeginde sende, ne guzel iste herseyi rahatlikla giyiyorsun eski kiyafetlerim gelmiyor banaBi yandan hosuma gidiyor gec belirmesi hani ne catlak olur ne kilo alirim cok diyeama sonrada herkesin cikmis gorunce bi sikinti mi var diyr evham yapiyorum ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?