2017 EKİM Anne adayları

Canim 2 ay gibi bi sure gecmisti dr sormustum ben yapabilirsiniz dedi kendini yormadan hatta 1 2 damla leke gelebilir korkma demisti cok sukur oyle bisey olmadi ama sen rahatlamak icin bi sor doktoruna daha iyi olur canim

Dik mi duruyor sanıyorsun canm :) benm oğlan kafası aşağıda duruyor gbiydi canları nasıl isterse öyle duruyorlar bu haftalar :) son ay sadece kafalari aşağıda pozisyonda duruyorlar.

Günaydın Canlaaaarrr :) Yine dün akşam geyiğin dibine vurmuşsunuz maşallah :))) Okuyamadım hepsini ama arada burma bilezikler gözümden kaçmadı değil :)

Hayırlı cumalar bu arada :)

bende hala yetişmeye çalışıyorum bitiremedim seninde ben gibi cinsiyet belli değil kız olurlarsa bizede gelecek burmalar

canım benim eczacı arkadaşım var bütün markaları satıyor onada sordum oda mustela dedi. o yüzden ben bunu tercih ettim. herkes aynı şeyi önerince kafamda soru işareti kalmadı.
Mustela nın çeşitleri mi var canım resmini bi atar mısın sen hangisini kullanıyon ,zahmet olmazsa

Korkma canım. O kasılmalardan sonraki zamanlarda kontrollere gittim bebeğim sağlıklı rahim ağzım iyi. Sıkıntı yoktu. Sormak da aklıma gelmedi açıkçası.
Rahim agzini bende sorayim doktora, bana bir sikintin Yok cik yuru keyfine bak dedi. Üsutmektende olur sanirim

Allah korusun bebeklerimizi

hele yalana bak yalana öğrendin mi bari

ay banada arkadaşım ceviz gönderdi bugün denizliden Bursaya zeka için iyi ya dedim bol bol yicem dedim bebekten önce senin ihttiyacın var dedi

Bi yandan hosuma gidiyor gec belirmesi hani ne catlak olur ne kilo alirim cok diye ama sonrada herkesin cikmis gorunce bi sikinti mi var diyr evham yapiyorum ister istemez

O belli olmaz tatlım. Bak ben 76 kilo hamile kaldım tombiş tombiş. Göbeğimi görsen bildiğin 6 aylık gibiyim ama henüz hiç kilo almadım

Bi yandan hosuma gidiyor gec belirmesi hani ne catlak olur ne kilo alirim cok diye ama sonrada herkesin cikmis gorunce bi sikinti mi var diyr evham yapiyorum ister istemez
Çok iyisin bebeginde sende, ne guzel iste herseyi rahatlikla giyiyorsun eski kiyafetlerim gelmiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…