2017 EKİM Anne adayları

Sezeryanmi olacaksin kan sulandirici vuruluyoruz ya normal dogum tehlikeli olabilir.
Büyük ihtimal sezeryan yaparm. Normal doğum en iyisi ama riskli br gebelikte normal doğum riskini alamam dedi . Brde zatn bu kadr ugrasmissin daha önce kayıpların var bebek için en iyisi hangisiyse ona karar veririz dedi. Vücut yapıma kaslarima bakarmış son ay. Güya öyle diyorda hiç inanmıyorum iğneyi doğumdan 12 saat önce keseceğiz diyor normal doğumda nerden bilecz 12 saat öncesini hem 34.haftaya kadr progestan kullanıp nasıl normal doguraym rahim daha kalın olur plesanta güçlü olur. Hikaye okuyor bna sanki normal doğum istiyormusum gbi bakarz durumuna faln diyo

Mavikelebek0134 canm eminmisin %50sini anneden aldığına. babam bna hep senin zekan bana benzemis derde.

Huylarimizda aynı :)

Aman benm bebek bna benzesn ay ne kaa guzl olur

Kizlarrr izmirde deprem oluyor millet sokaga dokuldu fena sallandik

Hayirli olsun:) yaaaa biz oyle dua ederiz sip diye oluverirsin:)

Bak forumda hamile kldigimda bi topic acmistim hamile kalmak isteyenlere dua ediyordum dua idteyenler yaziyordu. okeanoss00 yazdi bana da dua edin diye ettik ahanda hamile kaldi 1hafta sonra:)

hadi bizide bilgilendir :) nasilmissiniz ne olmuş ne bitmiş
9 da sınava girdim bi saat tezimi anlattım sonra bi saat falan soru sordular sonra dışarı çıkarıyorlar yarım saat sonra falan çağırıp sonucu söylüyorlar
Baya iyi geçti doktora için teklif aldım
Okula tek girdim çift mezun oldum doktora yaparsam üç kişi çıkarım heralde

Hep iyi haberler alalım burada inş
Hepimizin hayatı güzelleşerek devam etsin

Canim hayırlı olsun çok sevindim senin adına. İnşallah başarılarının devamı gelir bebişinle birlikte

afern size o zamn başarıların devamı gelsin inslh.

Pembe bebisim mavi olmuş kizlaar :) doktor erkek dedii aaa dedim deismis hayir diyor degismedi netlesti:) ulturasona giden tatli yesin valla faydasi oldu ilk onu gosterdi hatta ay internetim de bitecek gunu buldu yaa

Canım bende bugün gitmeden önce yedim çok hareketliydi ama göstermedi

Ben cadillac trona almaya karar verdim

Karından bakıyor canım

Valla o konuda ben rahatım eşim korkudan dokunmuyor
Mustela nın çeşitleri mi var canım resmini bi atar mısın sen hangisini kullanıyon ,zahmet olmazsa
Tamam canım birazdan atacağım

hele yalana bak yalana öğrendin mi bari
Göstermedi :)

mustela da ürün ne olarak geçiyor yağmı krem mi ?
Kremini kullanıyorum hatta internetten aldım resmini atayım hatta istersen aldığım yerin linkinide verebilirim. İki kutusunu 99tl ye aldım 150ml lik

emily07 evet canım ya bunu ben dr merak ediyorum. Okuduklarima gore hem yagi hem kremi varmis. Sen yagı da kullaniyor musun? Kullaniyorsan rica etsem onun da fotosunu atabilir misin?
Hemen atıyorum

Biz zaten ilk uc ay baya korktuk... son gittigimde de doktor rahime cok yakin, kanama olabilir iliski sonrasi diyince bu sekilde devam ediyoruz...

selinlilili cikmadinmi doktordan kuzum
Canım çok şükür iyiyiz bebişimizde iyi şok şükür çok yorma kendini dedi. Kalça ve bacak ağrım için magnezyum verdi :) kanaman durmuş durmamış olsa ilaç verecektim dedi durmuş normal akıntına dönmüş dedi kanaman olursa gel dedi :) çok şükür

:)) ah bizimkiler yaramaz çocuk gibiler çok şükür iyiz bir sıkıntımız yok ağrım için magnezyum verdi sadece :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…