- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.021
Büyük ihtimal sezeryan yaparm. Normal doğum en iyisi ama riskli br gebelikte normal doğum riskini alamam dedi . Brde zatn bu kadr ugrasmissin daha önce kayıpların var bebek için en iyisi hangisiyse ona karar veririz dedi. Vücut yapıma kaslarima bakarmış son ay. Güya öyle diyorda hiç inanmıyorum iğneyi doğumdan 12 saat önce keseceğiz diyor normal doğumda nerden bilecz 12 saat öncesini hem 34.haftaya kadr progestan kullanıp nasıl normal doguraym rahim daha kalın olur plesanta güçlü olur. Hikaye okuyor bna sanki normal doğum istiyormusum gbi bakarz durumuna faln diyoSezeryanmi olacaksin kan sulandirici vuruluyoruz ya normal dogum tehlikeli olabilir.
evet,ayrıca 3 kuzenim kullandı hiç çatlağı olmadı
Sen niye göbeğinin fotosunu koymuyorsun?O belli olmaz tatlım. Bak ben 76 kilo hamile kaldım tombiş tombiş. Göbeğimi görsen bildiğin 6 aylık gibiyim ama henüz hiç kilo almadım
Kizlarrr izmirde deprem oluyor millet sokaga dokuldu fena sallandik
9 da sınava girdim bi saat tezimi anlattım sonra bi saat falan soru sordular sonra dışarı çıkarıyorlar yarım saat sonra falan çağırıp sonucu söylüyorlarhadi bizide bilgilendir :) nasilmissiniz ne olmuş ne bitmiş
Hep iyi haberler alalım burada inşHayirli olsun:) yaaaa biz oyle dua ederiz sip diye oluverirsin:)
Bak forumda hamile kldigimda bi topic acmistim hamile kalmak isteyenlere dua ediyordum dua idteyenler yaziyordu.okeanoss00 yazdi bana da dua edin diye ettik ahanda hamile kaldi 1hafta sonra:)
Sen niye göbeğinin fotosunu koymuyorsun?
9 da sınava girdim bi saat tezimi anlattım sonra bi saat falan soru sordular sonra dışarı çıkarıyorlar yarım saat sonra falan çağırıp sonucu söylüyorlar
Baya iyi geçti doktora için teklif aldım
Okula tek girdim çift mezun oldum doktora yaparsam üç kişi çıkarım heralde
mustela da ürün ne olarak geçiyor yağmı krem mi ?
9 da sınava girdim bi saat tezimi anlattım sonra bi saat falan soru sordular sonra dışarı çıkarıyorlar yarım saat sonra falan çağırıp sonucu söylüyorlar
Baya iyi geçti doktora için teklif aldım
Okula tek girdim çift mezun oldum doktora yaparsam üç kişi çıkarım heralde
BekliyoruzKoyayım bebişim. Şu an yoldayım işten yeni çiktim. Eve gideyim ilk iş atcam söz
Pembe bebisim mavi olmuş kizlaar :) doktor erkek dedii aaa dedim deismis hayir diyor degismedi netlesti:) ulturasona giden tatli yesin valla faydasi oldu ilk onu gosterdi hatta ay internetim de bitecek gunu buldu yaa
Ben cadillac trona almaya karar verdimGercekten de guzel bir listeye ihtiyaç var.. ben travel sistem düşünüyorum acikcasi smdden alacagm arabasını kimisi erken diyor ama ben alcam snrm.. sdce marka falan arastrmaya başlamadım henuz ama yavastan arastirip liste yapmayı planlıyorum alınacaklar diyeburdan fikirleri paylaşalım
Karından bakıyor canımKuzucuklar size bi sorum var. Doktor cinsiyet tahmini yaparken karından ultrasonla mı bakıyor yoksa vajinal mi? Bazı topiclerde bebişlerin bacak arası görüntülerini gördüm de. Dedim acaba bacak arasını vajinal yaptığında mı görüyor? Hele bi diyiverin merak ettim. Ona göre doktora giderken hazırlıklı olmam lazım
Valla o konuda ben rahatım eşim korkudan dokunmuyorayyy bizde hiç kesmedik doktorda bişi demedi ama bu hafta bizimkide fazla yüklendi dün işe gelemedim kasık ağrısından unuttu bir an hamile olduğumu sanırım bazen diyorum dr a çıtlatsam da yasaklasa yada tehlikesiz bir iki damla kan gelse korksa bezdirdi bu hafta ayolll
sana da bişi olmamıştır merak etme kuzum ki ben geriden takip ediyorum ilerleyen sayfalarda bulurum seni
Tamam canım birazdan atacağımMustela nın çeşitleri mi var canım resmini bi atar mısın sen hangisini kullanıyon ,zahmet olmazsa
Göstermedi :)hele yalana bak yalanaöğrendin mi bari
Kremini kullanıyorum hatta internetten aldım resmini atayım hatta istersen aldığım yerin linkinide verebilirim. İki kutusunu 99tl ye aldım 150ml likmustela da ürün ne olarak geçiyor yağmı krem mi ?
Hemen atıyorumemily07 evet canım ya bunu ben dr merak ediyorum. Okuduklarima gore hem yagi hem kremi varmis. Sen yagı da kullaniyor musun? Kullaniyorsan rica etsem onun da fotosunu atabilir misin?
Kizlarrr izmirde deprem oluyor millet sokaga dokuldu fena sallandik
ayyy bizde hiç kesmedik doktorda bişi demedi ama bu hafta bizimkide fazla yüklendi dün işe gelemedim kasık ağrısından unuttu bir an hamile olduğumu sanırım bazen diyorum dr a çıtlatsam da yasaklasa yada tehlikesiz bir iki damla kan gelse korksa bezdirdi bu hafta ayolll
sana da bişi olmamıştır merak etme kuzum ki ben geriden takip ediyorum ilerleyen sayfalarda bulurum seni
Canım çok şükür iyiyiz bebişimizde iyi şok şükür çok yorma kendini dedi. Kalça ve bacak ağrım için magnezyum verdi :) kanaman durmuş durmamış olsa ilaç verecektim dedi durmuş normal akıntına dönmüş dedi kanaman olursa gel dedi :) çok şükürselinlilili cikmadinmi doktordan kuzum
:)) ah bizimkiler yaramaz çocuk gibiler çok şükür iyiz bir sıkıntımız yok ağrım için magnezyum verdi sadece :))ayyy bizde hiç kesmedik doktorda bişi demedi ama bu hafta bizimkide fazla yüklendi dün işe gelemedim kasık ağrısından unuttu bir an hamile olduğumu sanırım bazen diyorum dr a çıtlatsam da yasaklasa yada tehlikesiz bir iki damla kan gelse korksa bezdirdi bu hafta ayolll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?