2017 EKİM Anne adayları

Iyi hadi sevindim kuzum sen dikkat et yine de
:)

Kızlar çatlaklar için aktardan badem yağı ceviz yağı kayısı yağı havuç yağı - hepsinin karıştırılıp sürenleri duymuştum hem doğal hemde çok iyi geliyormuş ben o şekilde deneyeceğim yine siz bilirsiniz bir de kullanmaya başladınız mı acaba

Canim 2 ay gibi bi sure gecmisti dr sormustum ben yapabilirsiniz dedi kendini yormadan hatta 1 2 damla leke gelebilir korkma demisti cok sukur oyle bisey olmadi ama sen rahatlamak icin bi sor doktoruna daha iyi olur canim
Sordum canım banada aynısını dedi normale döndüyse sıkıntı yok dedi bacak ve kalça ağrım için magnezyum verdi bebişim hatta gelişimide ilerde :)) sağolun siz olmasanız kafayı yerdim herhalde

Kizlar 14+1 olduk bugün. 5 mayısta Dr kontrolü var. Bulanti larim çok azaldı daha hareket lerini hissedemedigim için çok merak ediyorum bir de benim Karnım çıkmadı sizlerde durum nasıl

Kizlar 14+1 olduk bugün. 5 mayısta Dr kontrolü var. Bulanti larim çok azaldı daha hareket lerini hissedemedigim için çok merak ediyorum bir de benim Karnım çıkmadı sizlerde durum nasıl
bulantı bende bitti denecek kdr azaldı zaten ilk uc ay sonrasında bitiyormus normalde..ikinci 3 ay en rahat donem diye bosuna demiyorlar:) karnım cok hafif varla yok arası gibi

bulantı bende bitti denecek kdr azaldı zaten ilk uc ay sonrasında bitiyormus normalde..ikinci 3 ay en rahat donem diye bosuna demiyorlar:) karnım cok hafif varla yok arası gibi
Benimde aynı. Ama insan bi işaret görmek istiyor korkuyorum açıkçası merak ediyorum nasıl diye allah hepimizin bebislerini korusun

Benimde aynı. Ama insan bi işaret görmek istiyor korkuyorum açıkçası merak ediyorum nasıl diye allah hepimizin bebislerini korusun
simdilerde hissetmek zor 20. haftadan sonra ancak ilk baslarda cok takmıstım bende ama bosuna vesveseden baska birsey degil doktor bana uzun suren agrılar kanamalar olmadıgı muddetce sıkıntı yoktur demisti

suflesutlac @lovedido @Zanamm174
kızlar aldığım krem bu. 150ml +150ml 99tl ye aldım.
Eki Görüntüle 1985554

Çok tesekkurler canim99 tl ye 2 tanesi cok iyiymis vallahi. Ben de bir cok kisiden bu kremi duydum. Doktor bana aslinda Babe tavsiye etti ama ben de bundan alcam sanirim. Bunun bir de yagi varmis. Burda bi arkadas ben ikisini de kullaniyorum demirti ama kimdi unuttum kusura bakmasin. Yağ hakkinda bilgi verebilirse cok sevinirim valla

Zaten heryere arabayla gidiyorum da çok lazım olacağı yerler mutlaka olucak ,buralarda öyle yollar düzgün, taş toprak yok ,yüksek kaldırım fln yok teşekkür ederim tekrar cnm Sağol

Mavikelebek0134 canm eminmisin %50sini anneden aldığına. babam bna hep senin zekan bana benzemis derde.

Huylarimizda aynı :)

Aman benm bebek bna benzesn ay ne kaa guzl olur
Bir yerde okumuştum zekasının yarısını anneden yarısını dış etkenlerden alır diye, ne kadar doğru bilmiyorum. Benimde huyum birebir babamınkidir ama annemde zeki kadındır :)

sarı akıntınız oluyormu benim devamlı var bide hamile kaldıgımı ben bu akıntıdan anladım ya ilk belirtimdi

Akinti bende de cok fazla.. 2 haftada bir idrar testi veriyorum, temiz cikiyor cok sukur... ama cantamda mutlaka ic camasiri bulunduruyorum, ped de kullanma dedi doktor.

Zaten heryere arabayla gidiyorum da çok lazım olacağı yerler mutlaka olucak ,buralarda öyle yollar düzgün, taş toprak yok ,yüksek kaldırım fln yok teşekkür ederim tekrar cnm Sağol
Aynen. Bizde öyle heryere otomobille. Park ve AVM'lerde rahat gezelim diye alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…