- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.041
Canım çok şükür iyiyiz bebişimizde iyi şok şükür çok yorma kendini dedi. Kalça ve bacak ağrım için magnezyum verdi :) kanaman durmuş durmamış olsa ilaç verecektim dedi durmuş normal akıntına dönmüş dedi kanaman olursa gel dedi :) çok şükür
suflesutlac @lovedido @Zanamm174
kızlar aldığım krem bu. 150ml +150ml 99tl ye aldım.
Eki Görüntüle 1985554
Sordum canım banada aynısını dedi normale döndüyse sıkıntı yok dedi bacak ve kalça ağrım için magnezyum verdi bebişim hatta gelişimide ilerde :)) sağolun siz olmasanız kafayı yerdim herhaldeCanim 2 ay gibi bi sure gecmisti dr sormustum ben yapabilirsiniz dedi kendini yormadan hatta 1 2 damla leke gelebilir korkma demisti cok sukur oyle bisey olmadi ama sen rahatlamak icin bi sor doktoruna daha iyi olur canim
Ya sana anlatamam nasıl mutlu olduğumu :) gelişimide sata göre ilerde:)Iyi hadi sevindim kuzum sen dikkat et yine de
:)
bulantı bende bitti denecek kdr azaldı zaten ilk uc ay sonrasında bitiyormus normalde..ikinci 3 ay en rahat donem diye bosuna demiyorlar:) karnım cok hafif varla yok arası gibiKizlar 14+1 olduk bugün. 5 mayısta Dr kontrolü var. Bulanti larim çok azaldı daha hareket lerini hissedemedigim için çok merak ediyorum bir de benim Karnım çıkmadı sizlerde durum nasıl
Git yemek yap kiz ne geziyorsun buralarda sen
Bende hala süslenmedim kalkayim
Benimde aynı. Ama insan bi işaret görmek istiyor korkuyorum açıkçası merak ediyorum nasıl diye allah hepimizin bebislerini korusunbulantı bende bitti denecek kdr azaldı zaten ilk uc ay sonrasında bitiyormus normalde..ikinci 3 ay en rahat donem diye bosuna demiyorlar:) karnım cok hafif varla yok arası gibi
simdilerde hissetmek zor 20. haftadan sonra ancak ilk baslarda cok takmıstım bende ama bosuna vesveseden baska birsey degil doktor bana uzun suren agrılar kanamalar olmadıgı muddetce sıkıntı yoktur demistiBenimde aynı. Ama insan bi işaret görmek istiyor korkuyorum açıkçası merak ediyorum nasıl diye allah hepimizin bebislerini korusun
Annenin ellerine sağlık canım güzel olmuş :)bebisin battaniyesi anane emegiannesi otursun yapmasın bisey
suflesutlac @lovedido @Zanamm174
kızlar aldığım krem bu. 150ml +150ml 99tl ye aldım.
Eki Görüntüle 1985554
Zaten heryere arabayla gidiyorum da çok lazım olacağı yerler mutlaka olucak ,buralarda öyle yollar düzgün, taş toprak yok ,yüksek kaldırım fln yok teşekkür ederim tekrar cnm SağolCanım dediğim gibi yaşadığın muhit bile etkili kullanım rahatlığı için. Paston pusetler çakıl taşlı tozlu yerde kısa sürede bozulur tekerlekleri. O gibi yerler için büyük tekerlekli olanlar iyidir mesela, Kaldırımlara da kolay çıkartılır.
Benim muhitte kaldırımlar alçak, yollar temiz. Bu yüzden ilk düşüncem nuna, ikincisi chicco liteway travel sistem. Hem hafif, kolay kapanıp açılıyor hem kaliteli hemde uygun fiyatları. Joie markasına ait modeller de çok uygun ve kolay kapanıyor. Param var dersen bugaboo marka arabalar da şahanedir. Hafifliği kalitesi bakımından...
Görümcem biz evlenmeden önce büyük bir araba almış. Pazar'a çarşıya giremiyorum dedi, bebeği de 1yaşına gelmişti zaten baston puset aldık gidip. Yazık arabaya para boşa gitmiş.
kuzu hamile kalmadan önceki göbeğim bu benim kız :)
Bir yerde okumuştum zekasının yarısını anneden yarısını dış etkenlerden alır diye, ne kadar doğru bilmiyorum. Benimde huyum birebir babamınkidir ama annemde zeki kadındır :)Mavikelebek0134 canm eminmisin %50sini anneden aldığına. babam bna hep senin zekan bana benzemis derde.
Huylarimizda aynı :)
Aman benm bebek bna benzesn ay ne kaa guzl olur
sarı akıntınız oluyormu benim devamlı var bide hamile kaldıgımı ben bu akıntıdan anladım ya ilk belirtimdi
Aynen. Bizde öyle heryere otomobille. Park ve AVM'lerde rahat gezelim diye alırızZaten heryere arabayla gidiyorum da çok lazım olacağı yerler mutlaka olucak ,buralarda öyle yollar düzgün, taş toprak yok ,yüksek kaldırım fln yok teşekkür ederim tekrar cnm Sağol
saol canım:) bende yapmak istiyorum ama baslasam bir yılda anca bitiririm :))Annenin ellerine sağlık canım güzel olmuş :)
kız ben boyum kısa diye kanguru kullanamam gibi geliyor olurmuki bize kanguru puset alacağım bende bebek arabasına acele etmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?