- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.061
ben ped kullanıyorum kullanmazsam daha kotu bu sefer camasır ıslanıyor hani nasıl desem saat bası degistirmek gerekiyor :) ama pedlerin bana hic zararı dokunmadı simdiye kdr bide hava aldıranlardan kullanıyorum ne kasıntı ne yanma hic olmadıAkinti bende de cok fazla.. 2 haftada bir idrar testi veriyorum, temiz cikiyor cok sukur... ama cantamda mutlaka ic camasiri bulunduruyorum, ped de kullanma dedi doktor.
Himm . Zeka yönü bana benzesin yaw babası hem unutkan hem hızlı düşünemiyor . Ne yememiz gerekms zeka gelişimi için.Bir yerde okumuştum zekasının yarısını anneden yarısını dış etkenlerden alır diye, ne kadar doğru bilmiyorum. Benimde huyum birebir babamınkidir ama annemde zeki kadındır :)
ben ped kullanıyorum kullanmazsam daha kotu bu sefer camasır ıslanıyor hani nasıl desem saat bası degistirmek gerekiyor :) ama pedlerin bana hic zararı dokunmadı simdiye kdr bide hava aldıranlardan kullanıyorum ne kasıntı ne yanma hic olmadı
Çok zevkli bn yapıyorum. Ama yoruluyorum ya kollarm agriyo hn yada basım bırakıyorm . Geçtiğimiz kış epey birşey ördüm. Sen çalışıyor musun?saol canım:) bende yapmak istiyorum ama baslasam bir yılda anca bitiririm :))
Çok tesekkurler canim99 tl ye 2 tanesi cok iyiymis vallahi. Ben de bir cok kisiden bu kremi duydum. Doktor bana aslinda Babe tavsiye etti ama ben de bundan alcam sanirim. Bunun bir de yagi varmis. Burda bi arkadas ben ikisini de kullaniyorum demirti ama kimdi unuttum kusura bakmasin. Yağ hakkinda bilgi verebilirse cok sevinirim valla
benim arkadaşım öyle bir karışım yaptırdı ama karnı çok kötü tüylenme oldu. hatta dün doğum yaptı. ben beyaz tenliyim tüy hiç yok korkuyorum tüylenme olur diye.Kızlar çatlaklar için aktardan badem yağı ceviz yağı kayısı yağı havuç yağı - hepsinin karıştırılıp sürenleri duymuştum hem doğal hemde çok iyi geliyormuş ben o şekilde deneyeceğim yine siz bilirsiniz bir de kullanmaya başladınız mı acaba
bende örmeye başlayacağım dur resmini atayımbebisin battaniyesi anane emegiannesi otursun yapmasın bisey
canım yağı bende sordum krem yeterli dediler sanırım son aylarda yağı kullanıyorlar. internetten alacaksan linki verebilirim.Çok tesekkurler canim99 tl ye 2 tanesi cok iyiymis vallahi. Ben de bir cok kisiden bu kremi duydum. Doktor bana aslinda Babe tavsiye etti ama ben de bundan alcam sanirim. Bunun bir de yagi varmis. Burda bi arkadas ben ikisini de kullaniyorum demirti ama kimdi unuttum kusura bakmasin. Yağ hakkinda bilgi verebilirse cok sevinirim valla
ben de normalde yapıyorum ama simdi hic ugrasasım da yok:))Çok zevkli bn yapıyorum. Ama yoruluyorum ya kollarm agriyo hn yada basım bırakıyorm . Geçtiğimiz kış epey birşey ördüm. Sen çalışıyor musun?
Benimde kızım olacak Allahin izniyleekim ayından bir kız ..ilk kızımızmı topikte baska kızı olucak olan varmıydı:))
ay cok tatlıymıs bu ya icinde yatan daha tatlı ama:))ben bunun sarısını örmeyi düşünüyorum
Eki Görüntüle 1985575
hayırlı olsun:) ekim ayından hep erkek cıkıyor dedik ama kızların cıkması beni umitlendirdi benimkide kızdır belki:)Ben
Benimde kızım olacak Allahin izniyle
Ben hergün 3kabuklu cevizi kırdırıp yiyorum, 11çiğ bademi suda bekletip dış zarını soyup yiyorum(dış zarı asitikmiş). Hergün yumurta kaşar peynir yoğurt süt...Himm . Zeka yönü bana benzesin yaw babası hem unutkan hem hızlı düşünemiyor . Ne yememiz gerekms zeka gelişimi için.
kızlara herşey güzel :)ay cok tatlıymıs bu ya icinde yatan daha tatlı ama:))
ahh kız olsa keske pembis pembis daha bi guzel ya
Vardır illa ki kiz anneleri burda da sessiz kaldık galiba. İnşallah hayırlısı olsun canımhayırlı olsun:) ekim ayından hep erkek cıkıyor dedik ama kızların cıkması beni umitlendirdi benimkide kızdır belki:)
Seni uyanık senii belli olmasın diyede bol giyiyor. Yirim o göbegn içindekini :)))Göbeğe gelin kızlaaaaaaar :)))) B Biravucmutluluk
Bnde evdeym. Çok sıkılıyorm evde yapacak şeyler arıyorum faln en makbulü örgü suanlik :)ben de normalde yapıyorum ama simdi hic ugrasasım da yok:))
yok cnm calısmıyorum
Seni uyanık senii belli olmasın diyede bol giyiyor. Yirim o göbegn içindekini :)))
Dediklerinin hic birini yemiyorum. ceviz vardı bitti 1 ayi geçti biteli geride almadim . Yoğurt eşim zoraki yediyo peynr hiç yemiyorum. Eti yiyordum haftada 2 kere dün ondanda tiksindim iğrenç koktu artk yemem bnde böyle durum fıstık yiyorum surekliBen hergün 3kabuklu cevizi kırdırıp yiyorum, 11çiğ bademi suda bekletip dış zarını soyup yiyorum(dış zarı asitikmiş). Hergün yumurta kaşar peynir yoğurt süt...
Haftalık et tüketmeye çalışıyorum ama zoraki yiyorum. Bir de balık yemek lazım ama en son 8haftalıkken yemek işkence geldi adını duymaya tahammülüm yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?