2017 EKİM Anne adayları

Akinti bende de cok fazla.. 2 haftada bir idrar testi veriyorum, temiz cikiyor cok sukur... ama cantamda mutlaka ic camasiri bulunduruyorum, ped de kullanma dedi doktor.
ben ped kullanıyorum kullanmazsam daha kotu bu sefer camasır ıslanıyor hani nasıl desem saat bası degistirmek gerekiyor :) ama pedlerin bana hic zararı dokunmadı simdiye kdr bide hava aldıranlardan kullanıyorum ne kasıntı ne yanma hic olmadı

Bir yerde okumuştum zekasının yarısını anneden yarısını dış etkenlerden alır diye, ne kadar doğru bilmiyorum. Benimde huyum birebir babamınkidir ama annemde zeki kadındır :)
Himm . Zeka yönü bana benzesin yaw babası hem unutkan hem hızlı düşünemiyor . Ne yememiz gerekms zeka gelişimi için.

Ben daha once agir idrar yollari iltihabi gecirdim, o gunden beri bana her turlu gunluk pedi yasakladi.. ama akinti ozellikle brz fazla yurudugumde altima kacirmisim gibi... 2 saatte bir degistiriyorum minimum...

Ben de ogrendigimden beri mustelanin kremini kullaniyorum, emilimi guzel... galiba vucudum yagli olmasina ragmen alisti, surmedigimde kasinti basliyor...

benim arkadaşım öyle bir karışım yaptırdı ama karnı çok kötü tüylenme oldu. hatta dün doğum yaptı. ben beyaz tenliyim tüy hiç yok korkuyorum tüylenme olur diye.

bebisin battaniyesi anane emegi annesi otursun yapmasın bisey
bende örmeye başlayacağım dur resmini atayım

canım yağı bende sordum krem yeterli dediler sanırım son aylarda yağı kullanıyorlar. internetten alacaksan linki verebilirim.

Himm . Zeka yönü bana benzesin yaw babası hem unutkan hem hızlı düşünemiyor . Ne yememiz gerekms zeka gelişimi için.
Ben hergün 3kabuklu cevizi kırdırıp yiyorum, 11çiğ bademi suda bekletip dış zarını soyup yiyorum(dış zarı asitikmiş). Hergün yumurta kaşar peynir yoğurt süt...
Haftalık et tüketmeye çalışıyorum ama zoraki yiyorum. Bir de balık yemek lazım ama en son 8haftalıkken yemek işkence geldi adını duymaya tahammülüm yok.

Dediklerinin hic birini yemiyorum. ceviz vardı bitti 1 ayi geçti biteli geride almadim . Yoğurt eşim zoraki yediyo peynr hiç yemiyorum. Eti yiyordum haftada 2 kere dün ondanda tiksindim iğrenç koktu artk yemem bnde böyle durum fıstık yiyorum surekli bu arada süt canm istesede ictigim gün migdem çok kötü oluyo . Yumurta hergun asla yiyemem haftada iki zor yiyorum . Böyle de sağlıksız besleniyorum canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…