2017 EKİM Anne adayları

Sordum canım banada aynısını dedi normale döndüyse sıkıntı yok dedi bacak ve kalça ağrım için magnezyum verdi bebişim hatta gelişimide ilerde :)) sağolun siz olmasanız kafayı yerdim herhalde
Oh iyi masallah sagol haberdar ettigin icin ben gec kalmisim ama cok sukur buradaki arkadaslar insani gercekten rahatlatiyor sagolsunlar:)

Ay evet ya cok sagol canım ❤

Aaa gözun aydin hayirli olsun :)

Neler yedin, bende gidecegim yerim.
saol canım:) ben bal yedim bi iki lokmayla bi buçuk meyve suyu bide cikolata yedim girmeden on dk oncede. Inşallah ogrenirsin sende yakında :)

Yaa ay ama gostermese ben napardim bi hagtadir günler gecmiyo gece uyuyamadim meraktan. Oysa kiza benzio demisti kiz bekliodum ona ragmen merak ettim. Ama merak etmekte de hakliymisim:) gostermese baska bi iki hastaneye gidicektim canım sende oyle yapabilirsin. Benim doktor bi aydan once tekrar ulturasona almiyo. Umarim yakin zamanda öğrenirsin:))

5 mayısda gidicem canım inşallah gösterir geçen hafta erkeğe benziyor demişti ama kesin değil

bende kendim yapmayı düşünüyorum. hediye olarakda kuzu örmeyi düşünüyorum. 50 tane örsem yeter :)
Bnde örgü kuzu baykuş tavşan faln yapıcam. Beşik işti uyku oyuncaklarını da kendim yapıcam. Evde duruyorum yani çok sıkılıyorm hem bna uğraş olur hemde emegm sinse daha guzl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…