- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.081
Bn bady varken cekiyorum yoksa anlaşılmıyor . Normal giyince hiç belli olmuyo benm.Ya yok valla denk geldi :)))) dar body giydigimde de cekip koyarim söz. Hakkaten cok belli olmamis yaw
Hadi gozun aydin tatlim :)Ya sana anlatamam nasıl mutlu olduğumu :) gelişimide sata göre ilerde:)
Oh iyi masallah sagol haberdar ettigin icin ben gec kalmisim ama cok sukur buradaki arkadaslar insani gercekten rahatlatiyor sagolsunlar:)Sordum canım banada aynısını dedi normale döndüyse sıkıntı yok dedi bacak ve kalça ağrım için magnezyum verdi bebişim hatta gelişimide ilerde :)) sağolun siz olmasanız kafayı yerdim herhalde
Ay evet ya cok sagol canım ❤Hayirli olsun:) yaaaa biz oyle dua ederiz sip diye oluverirsin:)
Bak forumda hamile kldigimda bi topic acmistim hamile kalmak isteyenlere dua ediyordum dua idteyenler yaziyordu.okeanoss00 yazdi bana da dua edin diye ettik ahanda hamile kaldi 1hafta sonra:)
saol canım:) ben bal yedim bi iki lokmayla bi buçuk meyve suyu bide cikolata yedim girmeden on dk oncede. Inşallah ogrenirsin sende yakında :)Aaa gözun aydin hayirli olsun :)
Neler yedin, bende gidecegim yerim.
Yaa ay ama gostermese ben napardim bi hagtadir günler gecmiyo gece uyuyamadim meraktan. Oysa kiza benzio demisti kiz bekliodum ona ragmen merak ettim. Ama merak etmekte de hakliymisim:) gostermese baska bi iki hastaneye gidicektim canım sende oyle yapabilirsin. Benim doktor bi aydan once tekrar ulturasona almiyo. Umarim yakin zamanda öğrenirsin:))Canım bende bugün gitmeden önce yedim çok hareketliydi ama göstermedi
Ben cadillac trona almaya karar verdim
Karından bakıyor canım
Valla o konuda ben rahatım eşim korkudan dokunmuyor
Tamam canım birazdan atacağım
Göstermedi :)
Kremini kullanıyorum hatta internetten aldım resmini atayım hatta istersen aldığım yerin linkinide verebilirim. İki kutusunu 99tl ye aldım 150ml lik
Hemen atıyorum
Ben de bebakin aci badem sutunu kullaniyorum canim baya yogun yagli oldugundan yumusatiyo baya ins iyi gelir :)
Göbeğe gelin kızlaaaaaaar :)))) B Biravucmutluluk
İlki kız canım hayırlısı olsun dediğin gibi önemli olan sağlıklı olmaları :)Rica ederim ...Sizinde ikinci sanırım ilki ne bilmiyorum ama gönlünüze göre olur inşallah.Tabi önce sağlık hepimizin evlatlarına
5 mayısda gidicem canım inşallah gösterir geçen hafta erkeğe benziyor demişti ama kesin değilsaol canım:) ben bal yedim bi iki lokmayla bi buçuk meyve suyu bide cikolata yedim girmeden on dk oncede. Inşallah ogrenirsin sende yakında :)
Yaa ay ama gostermese ben napardim bi hagtadir günler gecmiyo gece uyuyamadim meraktan. Oysa kiza benzio demisti kiz bekliodum ona ragmen merak ettim. Ama merak etmekte de hakliymisim:) gostermese baska bi iki hastaneye gidicektim canım sende oyle yapabilirsin. Benim doktor bi aydan once tekrar ulturasona almiyo. Umarim yakin zamanda öğrenirsin:))
Sağol canım@suflesutlac @lovedidoZanamm174
kızlar aldığım krem bu. 150ml +150ml 99tl ye aldım.
Eki Görüntüle 1985554
Çok şirinmiş battaniyesi, iyi günlerde kullansın inş :)bebisin battaniyesi anane emegiannesi otursun yapmasın bisey
Bn bebegimin kapı süsünü kendim yapıcam bu güzelmiş sonrası duvara asarım :)
bende kendim yapmayı düşünüyorum. hediye olarakda kuzu örmeyi düşünüyorum. 50 tane örsem yeter :)Bn bebegimin kapı süsünü kendim yapıcam bu güzelmiş sonrası duvara asarım :)
Bnde örgü kuzu baykuş tavşan faln yapıcam. Beşik işti uyku oyuncaklarını da kendim yapıcam. Evde duruyorum yani çok sıkılıyorm hem bna uğraş olur hemde emegm sinse daha guzlbende kendim yapmayı düşünüyorum. hediye olarakda kuzu örmeyi düşünüyorum. 50 tane örsem yeter :)
Bu kadinin iki bebesi var
O ne kız öyle hiç karın kalmamış resmen iskelet olmuş.Bu kadinin iki bebesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?