- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.101
Gercek ya kadinin instagram sayfasini takip ediyorum iki cocugununa da hamilelik zamanlarini hep paylasmis ama hayati spor belliBen inanmıyorum bunlara, hamile kalmadan önce bi bebekle resim çekiliyolarmuş sonra böle yapıp koyuyoşarmış bi yerde okumuştum. Eğer gerçeksedw helal olsun walla bi deri bide kemik
Bence inan karnı bu kadr iskelet gbi olmasa da benm ablamda aynı böyle kaldı 26 yaşında 4 yaşında oğlu var ve fizik ön numaraBen inanmıyorum bunlara, hamile kalmadan önce bi bebekle resim çekiliyolarmuş sonra böle yapıp koyuyoşarmış bi yerde okumuştum. Eğer gerçeksedw helal olsun walla bi deri bide kemik
Fitnessci hatun:)) ama istenildiginde oluyor bence benim de amacim agirlik vermek dogumdan sonra esime simdiden diyorum sabah 9-10 arasi bebek sende diyeO ne kız öyle hiç karın kalmamış resmen iskelet olmuş.
bak bu kuzudan rengarenk örmeyi düşünüyorum. bunu denemek için ördüm. bebek şekeri yerine bunu yapıp yanındada bebek çikolatası dağıtmayı düşünüyorum.Bnde örgü kuzu baykuş tavşan faln yapıcam. Beşik işti uyku oyuncaklarını da kendim yapıcam. Evde duruyorum yani çok sıkılıyorm hem bna uğraş olur hemde emegm sinse daha guzl
Bence inan karnı bu kadr iskelet gbi olmasa da benm ablamda aynı böyle kaldı 26 yaşında 4 yaşında oğlu var ve fizik ön numara
Lutfen bu kadar zayıflamaFitnessci hatun:)) ama istenildiginde oluyor bence benim de amacim agirlik vermek dogumdan sonra esime simdiden diyorum sabah 9-10 arasi bebek sende diye
Demi canm biz gobegimizle mutluyuz :))Gerçek olanları vardır tabi benimde çevremde var bu kadar olmasada ama dediğim gibi yapanlarıda varmış neyse yapıyosada bizene zten
Çok şeker yaaaaaa :))bak bu kuzudan rengarenk örmeyi düşünüyorum. bunu denemek için ördüm. bebek şekeri yerine bunu yapıp yanındada bebek çikolatası dağıtmayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1985599
bu ayıyıda can sıkıntısından ördüm oynar sağlıklı oyuncak
Eki Görüntüle 1985603
Amacim sıkılasmak olur zaten ya kilo vermem bende yaza kdr fitlesmek lazim:)Lutfen bu kadar zayıflama
Ayy maşallah ne güzel örüyorsun :) ben de bebek fil falan örmüştüm hamile olduğumu öğrendiğimden beri elime ip almadım ne oldu bana bilmiyombak bu kuzudan rengarenk örmeyi düşünüyorum. bunu denemek için ördüm. bebek şekeri yerine bunu yapıp yanındada bebek çikolatası dağıtmayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1985599
Eki Görüntüle 1985603
Demi canm biz gobegimizle mutluyuz :))
teşekkür ederim canımÇok şeker yaaaaaa :))eline sağlık yap bencede çok guzl olur
eskisi kadar bende öremiyorum çok çabuk yoruluyorum birde yaz geliyor diye ne örsek kar. yazın arkası doğum.Ayy maşallah ne güzel örüyorsun :) ben de bebek fil falan örmüştüm hamile olduğumu öğrendiğimden beri elime ip almadım ne oldu bana bilmiyom
Bu kadinin iki bebesi var
bak bu kuzudan rengarenk örmeyi düşünüyorum. bunu denemek için ördüm. bebek şekeri yerine bunu yapıp yanındada bebek çikolatası dağıtmayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1985599
Eki Görüntüle 1985603
teşekkür ederim canımHarikalar canımne güzel el beceriniz var ben hiç elime şiş almadım annem çok güzel şeyler yapar keşke bende yapabilsem ellerine sağlık
Fitlesirsin inslh. Canm sn bnada öğret burdan göbek kalsın istemiyorum doğumdan 3 ay sonra bende göbeği yok etmek için spor yapmak isterm :)Amacim sıkılasmak olur zaten ya kilo vermem bende yaza kdr fitlesmek lazim:)
Aynen şuanlık çook mutluyuz 9. Ayda allah izin verirse odalar arası top gibi yuvarlanarak ew silmeyi planlıyorum
çok guzl br hayal . Benm camlari eşim siler artk hic öyle planlarim yok kendimi incitmek gbi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?