2017 EKİM Anne adayları

Ben inanmıyorum bunlara, hamile kalmadan önce bi bebekle resim çekiliyolarmuş sonra böle yapıp koyuyoşarmış bi yerde okumuştum. Eğer gerçeksedw helal olsun walla bi deri bide kemik
Gercek ya kadinin instagram sayfasini takip ediyorum iki cocugununa da hamilelik zamanlarini hep paylasmis ama hayati spor belli

Ben inanmıyorum bunlara, hamile kalmadan önce bi bebekle resim çekiliyolarmuş sonra böle yapıp koyuyoşarmış bi yerde okumuştum. Eğer gerçeksedw helal olsun walla bi deri bide kemik
Bence inan karnı bu kadr iskelet gbi olmasa da benm ablamda aynı böyle kaldı 26 yaşında 4 yaşında oğlu var ve fizik ön numara

Bnde örgü kuzu baykuş tavşan faln yapıcam. Beşik işti uyku oyuncaklarını da kendim yapıcam. Evde duruyorum yani çok sıkılıyorm hem bna uğraş olur hemde emegm sinse daha guzl
bak bu kuzudan rengarenk örmeyi düşünüyorum. bunu denemek için ördüm. bebek şekeri yerine bunu yapıp yanındada bebek çikolatası dağıtmayı düşünüyorum.

bu ayıyıda can sıkıntısından ördüm oynar sağlıklı oyuncak

Ayy maşallah ne güzel örüyorsun :) ben de bebek fil falan örmüştüm hamile olduğumu öğrendiğimden beri elime ip almadım ne oldu bana bilmiyom

Ayy maşallah ne güzel örüyorsun :) ben de bebek fil falan örmüştüm hamile olduğumu öğrendiğimden beri elime ip almadım ne oldu bana bilmiyom
eskisi kadar bende öremiyorum çok çabuk yoruluyorum birde yaz geliyor diye ne örsek kar. yazın arkası doğum.

Harikalar canım ne güzel el beceriniz var ben hiç elime şiş almadım annem çok güzel şeyler yapar keşke bende yapabilsem ellerine sağlık

Ay kizlar ya sabahtan beri dusuk tansiyonla ugrasiyorum. Sabah kahvalti yaptım anam nasil basim donuyo elim ayagim koydi hemen tansoyon olctum 8e 5 tuzku ayran ictim tuz yaladim kendime geldim boraz simdi yinee ayni 8e 5e dustu yine ayni menu ictim yedim ayakarimi diktim yatiyorum sizde de olyyo mu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…