2017 EKİM Anne adayları

Bazen hiç olmuyo bazen günde 3 4 kere düsüyo canm. Bn tuzlu kraker yiyorum ayran almaya bile takatiim olmuyo çünkü biraz rahatlatlaynca tuzlu ayran da iciyorum. Malesf yapacak brsey yok düsüp br yerini carpma yeter.

Dussun dussun iyidir dusuk tansiyon:)

Canım ben normaldede düşük tansiyon hastasıyım 8 e 5 benim normal olan tansiyonum doktora söylediğimde hamilelikte daha da düşüxek korkma normal demişti yinede doktoruna danışırsın geçmiş olsun

Baba sling kullaniyor yakin arkadasim ki boyu da 1.50 civari, cok memnun dogumdan beri... ve su an indirimde internette..

Hangi sitede indirimde? Ben onlari seneler once gormustum bayilmistim alicam bundan dedim bebegim olunca su an bakmam bile hicbiseye.

Zaten inceleme yapilmis anne ve bebek aeasindaki en saglam bagi kurdugu fark edilmis

büyük ihtimal benimde sezeryan olacak. 37.haftadan sonra en uygun zamanda alırlar
İlla sanci bekletmezler dimi? Bir gün belirleriz elimizi kolumuzu sallaya sallaya giderz hastaneye ? Valla 37 bitince alsn yavrumu diyimde gözümun önünde dursun çocuğum .

Bana soyledigi su:

Ultrasona gore duzenlenmis sat 9 ocak
Dogum tarihi 16 ekim
Erken dogum olmazsa ve normal dogum icin beklemek istersen 23 une kadar bekleriz dogmazsa aliriz

Bana soyledigi su:

Ultrasona gore duzenlenmis sat 9 ocak
Dogum tarihi 16 ekim
Erken dogum olmazsa ve normal dogum icin beklemek istersen 23 une kadar bekleriz dogmazsa aliriz
O zamn senin doktor 41 haftayı tamamlatmayi düsünüyo bn mi yanlış anladm tahmini doğumla sat arası 41 hfta demi?

İlla sanci bekletmezler dimi? Bir gün belirleriz elimizi kolumuzu sallaya sallaya giderz hastaneye ? Valla 37 bitince alsn yavrumu diyimde gözümun önünde dursun çocuğum .
canım 37. haftadan sonra bebeğin gelişimine göre karar veriyorlar. ciğerleri organları tamamen gelişmişse alırlar yoksa beklerler

Ya kizlar, benim icim resmen gidiklaniyo! Tutturdular hissedemezsin diye ama bu icimdeki gidiklanmanin baska bisey oldugunu dusunmuyorum. Yani bu gune kadar yoktu bugun niye var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…