- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.121
Biliyorum canm uğraşıyorum öyleBenimkide mizah zaten canım
Bazen hiç olmuyo bazen günde 3 4 kere düsüyo canm. Bn tuzlu kraker yiyorum ayran almaya bile takatiim olmuyo çünkü biraz rahatlatlaynca tuzlu ayran da iciyorum. Malesf yapacak brsey yok düsüp br yerini carpma yeter.Ay kizlar ya sabahtan beri dusuk tansiyonla ugrasiyorum. Sabah kahvalti yaptım anam nasil basim donuyo elim ayagim koydi hemen tansoyon olctum 8e 5 tuzku ayran ictim tuz yaladim kendime geldim boraz simdi yinee ayni 8e 5e dustu yine ayni menu ictim yedim ayakarimi diktim yatiyorum sizde de olyyo mu ya
Ay kizlar ya sabahtan beri dusuk tansiyonla ugrasiyorum. Sabah kahvalti yaptım anam nasil basim donuyo elim ayagim koydi hemen tansoyon olctum 8e 5 tuzku ayran ictim tuz yaladim kendime geldim boraz simdi yinee ayni 8e 5e dustu yine ayni menu ictim yedim ayakarimi diktim yatiyorum sizde de olyyo mu ya
Ay kizlar ya sabahtan beri dusuk tansiyonla ugrasiyorum. Sabah kahvalti yaptım anam nasil basim donuyo elim ayagim koydi hemen tansoyon olctum 8e 5 tuzku ayran ictim tuz yaladim kendime geldim boraz simdi yinee ayni 8e 5e dustu yine ayni menu ictim yedim ayakarimi diktim yatiyorum sizde de olyyo mu ya
Baba sling kullaniyor yakin arkadasim ki boyu da 1.50 civari, cok memnun dogumdan beri... ve su an indirimde internette..
bende kendim yapmayı düşünüyorum. hediye olarakda kuzu örmeyi düşünüyorum. 50 tane örsem yeter :)
Kuzuyu nasil öreceksin canım?
büyük ihtimal benimde sezeryan olacak. 37.haftadan sonra en uygun zamanda alırlarKızlar smdi biz sezeryan olacaz ya kaçıncı haftada alır acaba bebeği 38 bitmeden almaz demi?Mavikelebek0134 kirmizigitar Cardialgia ?? Başka olacak olan varmı bilmiyorum . Eğer varsa fikirleri bekliyorum :)
Benim iki ablam olmuştuKızlar smdi biz sezeryan olacaz ya kaçıncı haftada alır acaba bebeği 38 bitmeden almaz demi?Mavikelebek0134 kirmizigitar Cardialgia ?? Başka olacak olan varmı bilmiyorum . Eğer varsa fikirleri bekliyorum :)
İlla sanci bekletmezler dimi? Bir gün belirleriz elimizi kolumuzu sallaya sallaya giderz hastaneye ? Valla 37 bitince alsn yavrumu diyimde gözümun önünde dursun çocuğum .büyük ihtimal benimde sezeryan olacak. 37.haftadan sonra en uygun zamanda alırlar
Bana soyledigi su:Kızlar smdi biz sezeryan olacaz ya kaçıncı haftada alır acaba bebeği 38 bitmeden almaz demi?Mavikelebek0134 kirmizigitar Cardialgia ?? Başka olacak olan varmı bilmiyorum . Eğer varsa fikirleri bekliyorum :)
Önceden belli miydi kesin sezeryan olacağı. Bizim gebelikler riskli gruba giriyor canm onlarında mi öyleydi?Benim iki ablam olmuştu
39. Haftada aldılar
Önceden belli miydi kesin sezeryan olacağı. Bizim gebelikler riskli gruba giriyor canm onlarında mi öyleydi?Benim iki ablam olmuştu
39. Haftada aldılar
Aynen şuanlık çook mutluyuz 9. Ayda allah izin verirse odalar arası top gibi yuvarlanarak ew silmeyi planlıyorum
O zamn senin doktor 41 haftayı tamamlatmayi düsünüyo bn mi yanlış anladm tahmini doğumla sat arası 41 hfta demi?Bana soyledigi su:
Ultrasona gore duzenlenmis sat 9 ocak
Dogum tarihi 16 ekim
Erken dogum olmazsa ve normal dogum icin beklemek istersen 23 une kadar bekleriz dogmazsa aliriz
canım 37. haftadan sonra bebeğin gelişimine göre karar veriyorlar. ciğerleri organları tamamen gelişmişse alırlar yoksa beklerlerİlla sanci bekletmezler dimi? Bir gün belirleriz elimizi kolumuzu sallaya sallaya giderz hastaneye ? Valla 37 bitince alsn yavrumu diyimde gözümun önünde dursun çocuğum .
sagol canim daha iyiyim tuz yalayinca iyi geldi :)Canım ben normaldede düşük tansiyon hastasıyım 8 e 5 benim normal olan tansiyonum doktora söylediğimde hamilelikte daha da düşüxek korkma normal demişti yinede doktoruna danışırsın geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?