2017 EKİM Anne adayları

canım 37. haftadan sonra bebeğin gelişimine göre karar veriyorlar. ciğerleri organları tamamen gelişmişse alırlar yoksa beklerler
Hee öyle karar veriyor anladm canm o zamn hiç belli olmaz yani :) bakalm ne zamana denk gelecek ama bn eylül annesi olurum kesin eylül 30da 39 hafta bitiyor . :)

O zamn senin doktor 41 haftayı tamamlatmayi düsünüyo bn mi yanlış anladm tahmini doğumla sat arası 41 hfta demi?
Oha aynen oyle diyo... ay bi dakka ben bunu hic hesaplamamistim:) sezeryani bile 40. Hafta dusunmus adam:) ama 38 de aliniyo genelde o zaman eylulde mi bizim dogum?

Dogum iznine kacinci haftada cikiliyodu?

Canım benim çok gecmis olsun. Benim de tansiyonum dusuktur hep. Yani cok nadir 10 a falan cikar. 9-6 larda gezer hep. Ama hamile kaldigimdan beri ne daha da düştü ne de daha çıktı. Senin neden o kadar cok düştü acaba ya? Dikkst et kendine aman düşersin falan bi yerde Allah korusun. Bilirim düşük tansiyonun derdini

Oha aynen oyle diyo... ay bi dakka ben bunu hic hesaplamamistim:) sezeryani bile 40. Hafta dusunmus adam:) ama 38 de aliniyo genelde o zaman eylulde mi bizim dogum?

Dogum iznine kacinci haftada cikiliyodu?
28 de heralde tam bilmiyorum. :) Heralde Eylül canm sen benden br hafta sonrasın seninki tam eylül sonu veya ekimin başı olur . Benm ki eylülde olur ya çünkü eylül 30 da tam 39 hafta bitiyor 38 bitince alsın işte ne beklesin yavrum içerde :)

Birinin önceden belliydi diğer ablamınki son anda değişti sancısı geldi ama açılması uzun süre olmamıştı
Himm anladm canm zaten duruma Gore hareket ediyorlarmış arkadaş öyle dedi neyse genede büyük ihtimalle Eylül de olacak anası gbi bnde 18 eylül doğumluyum ne var 18 eylülde alsa verse bna yavrumu tam 37+2 oluyorum o gün

Kiz naptin 28 de cikarsam izne cocuk 10 gunlukken donmem gerekir:)

Çalışmaynca öyle oluyo heralde :) benm eltim doğumdan 2 ay önce ayrıldı doğumdan 2 ay sonrada dönmesi gerekti donmedi. Acaba yıllık izni faln mi vardı önce onu mu kullandi
Yok erken kullanmis olabilir iznini ama sonrasinda da ucretsiz izin almistir.

Ben ucretsiz izin kullanmicam o yuzden erkenden cikamam ki dogumdan sonraya kalsin izinlerim

Çalışabildiğniz zamana kadar çalışın bencede :) sen ise dönünce kim bakacak bebise?
Ananeden baska alternatifimiz yok:) yukarda bos bir odamiz var oraya onlar icin yatak odasi kurucam burda kalirlar zaten ben haftanin her gunu calismiyorum haftada 3 gun calisiyorum sut izni munasebetiyle de 2,5 ta cikicam 1 yil boyunca zorlamaz yani cok beni diye dusunuyorum

Geneki onlar var :) 3 gün annen bakar o zamn diğer günler sen yanindasin :) bencede zorlamaz ya sen zaten işini askla yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…