- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.141
O zamn senin doktor 41 haftayı tamamlatmayi düsünüyo bn mi yanlış anladm tahmini doğumla sat arası 41 hfta demi?
Hee öyle karar veriyor anladm canm o zamn hiç belli olmaz yani :) bakalm ne zamana denk gelecek ama bn eylül annesi olurum kesin eylül 30da 39 hafta bitiyor . :)canım 37. haftadan sonra bebeğin gelişimine göre karar veriyorlar. ciğerleri organları tamamen gelişmişse alırlar yoksa beklerler
Tamam canim bebisler dogsun bide spor topigi acariz:) orda evde yapilcak egzersizleri paylasirim:) yapariz hep birlikteFitlesirsin inslh. Canm sn bnada öğret burdan göbek kalsın istemiyorum doğumdan 3 ay sonra bende göbeği yok etmek için spor yapmak isterm :)
Hesapla hemen dön :)Hic hesaplamadim biliyomusun du hesapliyim:)
Süper olur :) kilo kalsn ama göbek kalmasn yaw :)Tamam canim bebisler dogsun bide spor topigi acariz:) orda evde yapilcak egzersizleri paylasirim:) yapariz hep birlikte
Oha aynen oyle diyo... ay bi dakka ben bunu hic hesaplamamistim:) sezeryani bile 40. Hafta dusunmus adam:) ama 38 de aliniyo genelde o zaman eylulde mi bizim dogum?O zamn senin doktor 41 haftayı tamamlatmayi düsünüyo bn mi yanlış anladm tahmini doğumla sat arası 41 hfta demi?
Ay kizlar ya sabahtan beri dusuk tansiyonla ugrasiyorum. Sabah kahvalti yaptım anam nasil basim donuyo elim ayagim koydi hemen tansoyon olctum 8e 5 tuzku ayran ictim tuz yaladim kendime geldim boraz simdi yinee ayni 8e 5e dustu yine ayni menu ictim yedim ayakarimi diktim yatiyorum sizde de olyyo mu ya
Birinin önceden belliydi diğer ablamınki son anda değişti sancısı geldi ama açılması uzun süre olmamıştıÖnceden belli miydi kesin sezeryan olacağı. Bizim gebelikler riskli gruba giriyor canm onlarında mi öyleydi?
28 de heralde tam bilmiyorum. :) Heralde Eylül canm sen benden br hafta sonrasın seninki tam eylül sonu veya ekimin başı olur . Benm ki eylülde olur ya çünkü eylül 30 da tam 39 hafta bitiyor 38 bitince alsın işte ne beklesin yavrum içerde :)Oha aynen oyle diyo... ay bi dakka ben bunu hic hesaplamamistim:) sezeryani bile 40. Hafta dusunmus adam:) ama 38 de aliniyo genelde o zaman eylulde mi bizim dogum?
Dogum iznine kacinci haftada cikiliyodu?
Himm anladm canm zaten duruma Gore hareket ediyorlarmış arkadaş öyle dediBirinin önceden belliydi diğer ablamınki son anda değişti sancısı geldi ama açılması uzun süre olmamıştı
sağlıkla gelsin canımHee öyle karar veriyor anladm canm o zamn hiç belli olmaz yani :) bakalm ne zamana denk gelecek ama bn eylül annesi olurum kesin eylül 30da 39 hafta bitiyor . :)
Dogum izni 32.haftada diye biliyorum kuzum :))Oha aynen oyle diyo... ay bi dakka ben bunu hic hesaplamamistim:) sezeryani bile 40. Hafta dusunmus adam:) ama 38 de aliniyo genelde o zaman eylulde mi bizim dogum?
Dogum iznine kacinci haftada cikiliyodu?
28 de heralde tam bilmiyorum. :) Heralde Eylül canm sen benden br hafta sonrasın seninki tam eylül sonu veya ekimin başı olur . Benm ki eylülde olur ya çünkü eylül 30 da tam 39 hafta bitiyor 38 bitince alsın işte ne beklesin yavrum içerde :)
Dogum izni 32.haftada diye biliyorum kuzum :))
Çalışmaynca öyle oluyo heralde :) benm eltim doğumdan 2 ay önce ayrıldı doğumdan 2 ay sonrada dönmesi gerekti donmedi. Acaba yıllık izni faln mi vardı önce onu mu kullandiKiz naptin 28 de cikarsam izne cocuk 10 gunlukken donmem gerekir:)
Yok erken kullanmis olabilir iznini ama sonrasinda da ucretsiz izin almistir.Çalışmaynca öyle oluyo heralde :) benm eltim doğumdan 2 ay önce ayrıldı doğumdan 2 ay sonrada dönmesi gerekti donmedi. Acaba yıllık izni faln mi vardı önce onu mu kullandi
Çalışabildiğniz zamana kadar çalışın bencede :) sen ise dönünce kim bakacak bebise?Yok erken kullanmis olabilir iznini ama sonrasinda da ucretsiz izin almistir.
Ben ucretsiz izin kullanmicam o yuzden erkenden cikamam ki dogumdan sonraya kalsin izinlerim
Ananeden baska alternatifimiz yok:) yukarda bos bir odamiz var oraya onlar icin yatak odasi kurucam burda kalirlar zaten ben haftanin her gunu calismiyorum haftada 3 gun calisiyorum sut izni munasebetiyle de 2,5 ta cikicam 1 yil boyunca zorlamaz yani cok beni diye dusunuyorumÇalışabildiğniz zamana kadar çalışın bencede :) sen ise dönünce kim bakacak bebise?
Geneki onlar var :) 3 gün annen bakar o zamn diğer günler sen yanindasin :) bencede zorlamaz ya sen zaten işini askla yapıyorsunAnaneden baska alternatifimiz yok:) yukarda bos bir odamiz var oraya onlar icin yatak odasi kurucam burda kalirlar zaten ben haftanin her gunu calismiyorum haftada 3 gun calisiyorum sut izni munasebetiyle de 2,5 ta cikicam 1 yil boyunca zorlamaz yani cok beni diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?