- 15 Ocak 2016
- 1.394
- 1.810
- 63
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.161
Allah kolaylık versin çok güzel şeyler örersin inş :)eskisi kadar bende öremiyorum çok çabuk yoruluyorum birde yaz geliyor diye ne örsek kar. yazın arkası doğum.
Gecmis olsun kuzu 2 gundur sinuzite benzer bas agrisi bende de var sanirim havadan...Kuzularım yazmissiniz bana ama hic donemedim bugun sabahtan beri başım agiridi sanki sinuzit gibiydi ...tuzlu su hic bisiy fayda etmedi sumkururken kan geldi artıkesin 3 kere vicksle masaj yaptı 3-4 saattir daha iyiyim.... birde bu bebegin oldugu yer bazı bazı igneleniyor hah birde agzi geceleri cok kuruyan var mi? Gece ve sabah ?
Evet canım öyle biliyorum pazartesi net bi bilgi alırım IK dan36 ya kadar raporla uzatilabiliyordu sanirim degil mi?
Kizlar ben bebegimin nerde oldugunu bile anlayamadim bazen sanki karnimda damar atışı gibi bisey hissediyorum ama bagirsak hareketi falan diyolarya ona yoruyorum. Gunduz normal 1.5 2litre su iciyorum ama gece daha cok susuyorum oyleki sabah kalkar kalkmaz suya koşuyorumKuzularım yazmissiniz bana ama hic donemedim bugun sabahtan beri başım agiridi sanki sinuzit gibiydi ...tuzlu su hic bisiy fayda etmedi sumkururken kan geldi artıkesin 3 kere vicksle masaj yaptı 3-4 saattir daha iyiyim.... birde bu bebegin oldugu yer bazı bazı igneleniyor hah birde agzi geceleri cok kuruyan var mi? Gece ve sabah ?
Gecmis olsun kuzu 2 gundur sinuzite benzer bas agrisi bende de var sanirim havadan...
Benim de bebegin oldugu yerde garip bi sanci vardi bugun gaz sancisina benzeyen ama gaz degil gibi...suflesutlac mi diyordu gecen gun :) onun gibi bise sanirim.
Gunduz cok su icemiuorum ama gece bir litreye yakin su iciyorum bas ucumda sise duruyor uyuyup uyanip iciyorum inanilmaz kuruyor agzim
Gecmis olsun kuzu 2 gundur sinuzite benzer bas agrisi bende de var sanirim havadan...
Benim de bebegin oldugu yerde garip bi sanci vardi bugun gaz sancisina benzeyen ama gaz degil gibi...suflesutlac mi diyordu gecen gun :) onun gibi bise sanirim.
Gunduz cok su icemiuorum ama gece bir litreye yakin su iciyorum bas ucumda sise duruyor uyuyup uyanip iciyorum inanilmaz kuruyor agzim
Ya tuvalette kaliyom bu sefwrde yaa ...bi kaloteli uyku uyuyamiyomKizlar ben bebegimin nerde oldugunu bile anlayamadim bazen sanki karnimda damar atışı gibi bisey hissediyorum ama bagirsak hareketi falan diyolarya ona yoruyorum. Gunduz normal 1.5 2litre su iciyorum ama gece daha cok susuyorum oyleki sabah kalkar kalkmaz suya koşuyorum
Havadan demi? Esimde oyle dedi, ama nasil bi bilsen zonkladi yaaa bildigin sanki kemigim kesik gibiydi
Evet evet gaz gibi ama değil sancı var ...artik yuz ustu yatamiyomsaga sola donerken hoop diyor resmen kız :) bi aciyor ki donerken
Aynen gece yanimda su var ama bu seferde wcye kombine bilet aliyorum
Ben aksam saat 10a kadar iciyorum su. Yattığım zaman tuvalete kalkmiyorum ama sabah cok susamış ve sıkışmış uyaniyorumYa tuvalette kaliyom bu sefwrde yaa ...bi kaloteli uyku uyuyamiyom
Benim ilk haftalarda da bebegin durdugu yerde sancilarim olmustu cok onemsemiyom o yuzdenzzz
Yuzukoyun cok uzun zamandir yatamiyorum. Ama benim gobek malum:) zTen doktorum da onermiyor... daha 5 haftalikken igne olucaktim sa hemsireye ayakta vurun yatirmayin bebegi sikistirmayalim dedi... bi de oyle uyursam acayip vicdan yaparim:)
Ben solu curuttum yatista ya:) sebai du:)
Tuvalet sorunu eskisi kadar yok bende. İlk kaftalarda gunde kac defa ciksrdim bilmem. Simdi cok makul cikiyorum:)
Çok su iciyorum yaaaoğlan sıkışıyor zaar sorma bende sağa yatiyom hep
Ahh yavrum yaa icmiyim o zaman kiyamam ona ...zaten surekli elleriyle rahim duvarimi okşuyor :)Bende ayni seyi dusunuyorum:) muhtemelen cok yiyip ictigimizde icerde sikisiyo. Bahsi gecen karincalanma hissini cunku daha cok o zamanda hissediyorum:)
Hissediyomusun sende yahu:)Ahh yavrum yaa icmiyim o zaman kiyamam ona ...zaten surekli elleriyle rahim duvarimi okşuyor :)
Belkide yeter artık su icmeeeee diyordur
Yok beee ultrasonda :)Hissediyomusun sende yahu:)
HAHahahhaha :)Y
Yok beee ultrasonda :)
Ya yok valla denk geldi :)))) dar body giydigimde de cekip koyarim söz. Hakkaten cok belli olmamis yaw
Ne istiyor bu ogrenciler senden
Saglik ocagi direk kayit yapiyor yeni duydum bunu da
En fazla adres teyiti ister e devletten bile cikiyor. Çok ugrasmissin yazik valla
Birseyler ye ac kalma, enerji verecek seylerde atistir.
Saglik ocagi gebelik kaydinida yapar senin takip edecekler seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?