2017 EKİM Anne adayları

Kuzularım yazmissiniz bana ama hic donemedim bugun sabahtan beri başım agiridi sanki sinuzit gibiydi ...tuzlu su hic bisiy fayda etmedi sumkururken kan geldi artık esin 3 kere vicksle masaj yaptı 3-4 saattir daha iyiyim.... birde bu bebegin oldugu yer bazı bazı igneleniyor hah birde agzi geceleri cok kuruyan var mi? Gece ve sabah ?

Gecmis olsun kuzu 2 gundur sinuzite benzer bas agrisi bende de var sanirim havadan...

Benim de bebegin oldugu yerde garip bi sanci vardi bugun gaz sancisina benzeyen ama gaz degil gibi... suflesutlac mi diyordu gecen gun :) onun gibi bise sanirim.

Gunduz cok su icemiuorum ama gece bir litreye yakin su iciyorum bas ucumda sise duruyor uyuyup uyanip iciyorum inanilmaz kuruyor agzim

Kizlar ben bebegimin nerde oldugunu bile anlayamadim bazen sanki karnimda damar atışı gibi bisey hissediyorum ama bagirsak hareketi falan diyolarya ona yoruyorum. Gunduz normal 1.5 2litre su iciyorum ama gece daha cok susuyorum oyleki sabah kalkar kalkmaz suya koşuyorum

Havadan demi? Esimde oyle dedi, ama nasil bi bilsen zonkladi yaaa bildigin sanki kemigim kesik gibiydi
Evet evet gaz gibi ama değil sancı var ...artik yuz ustu yatamiyom saga sola donerken hoop diyor resmen kız :) bi aciyor ki donerken

Aynen gece yanimda su var ama bu seferde wcye kombine bilet aliyorum

Havadan demi? Esimde oyle dedi, ama nasil bi bilsen zonkladi yaaa bildigin sanki kemigim kesik gibiydi
Evet evet gaz gibi ama değil sancı var ...artik yuz ustu yatamiyom saga sola donerken hoop diyor resmen kız :) bi aciyor ki donerken

Aynen gece yanimda su var ama bu seferde wcye kombine bilet aliyorum

Ya tuvalette kaliyom bu sefwrde yaa ...bi kaloteli uyku uyuyamiyom
Ayy doktora sordum tam ortada gbek deliginden 4 parmk aşağıda

Son düzenleme:

Benim ilk haftalarda da bebegin durdugu yerde sancilarim olmustu cok onemsemiyom o yuzdenzzz

Yuzukoyun cok uzun zamandir yatamiyorum. Ama benim gobek malum:) zTen doktorum da onermiyor... daha 5 haftalikken igne olucaktim sa hemsireye ayakta vurun yatirmayin bebegi sikistirmayalim dedi... bi de oyle uyursam acayip vicdan yaparim:)

Ben solu curuttum yatista ya:) sebai du:)

Tuvalet sorunu eskisi kadar yok bende. İlk kaftalarda gunde kac defa ciksrdim bilmem. Simdi cok makul cikiyorum:)

Çok su iciyorum yaaa oğlan sıkışıyor zaar sorma bende sağa yatiyom hep

Bende ayni seyi dusunuyorum:) muhtemelen cok yiyip ictigimizde icerde sikisiyo. Bahsi gecen karincalanma hissini cunku daha cok o zamanda hissediyorum:)
Ahh yavrum yaa icmiyim o zaman kiyamam ona ...zaten surekli elleriyle rahim duvarimi okşuyor :)
Belkide yeter artık su icmeeeee diyordur

Ya yok valla denk geldi :)))) dar body giydigimde de cekip koyarim söz. Hakkaten cok belli olmamis yaw

Göbişe de bebişe de maşallah canım :) ben de senin gibi kilolu hamile kaldım. 78 kiloyum şuan. Geçen kontrolümde karın bölgem yağlı olduğu için doktor ense kalınlığını ölçemedi ve vajinal bakmak zorunda kaldı. Sen ne olur ne olmaz hazırlıklı git bence

Gunaydin canlarr benim aksam yine kanamam okdu zaten tedbir amacli ped takiyordum biri full doldu bi anda ikinsi de yarim doldu hastaneye gittik bebek iyi dedi cok sukur gordum de ama kanama neden oluyo bisey demedi kendi dr. Ve hastanemem deil bu devletti simdi evde yatiom ara ara kanamam oluyor yine az once bi orta boyda bi pihti dusurdum . Gunde 3 kez progestan 3 gunde bir progesyan igne vuriluyorum niye hala okuyor anlaamiyorum yaa dun gece esim dedi zaten karnin cok gergin diye kasiklarim acayip gergin ve batiyor bacaklarimi yzatamiyorum yatarken ozellikle sol yunurtalik kismim yirtilcak sanki dua edin kizlar yaa bebisime bisey olmasin.

yapmadılar canım banada aynısı oldu yeni evliyim ya fırsat bulup halledemedim gebeyim diye gittim belki yaparlar acil durum gibi düşündüm ama yine yapmadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…