- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.181
Ikametgah gerekli mi saglik ocagi kaydi yaptirirken?
kızlar doktordan geldim bebek iyi bir haftada büyümüş kıpır kıpırdı doktor zor bela kalbini dinletebildi. uçmuş bu dedi :) o kadar hareketliydi. ama malesef yine göstermedi cinsiyetini. doktorum 20 haftaya kadar birşey alma dedi. detaylı ultrasondan sonra almaya başla dedi
Ben universitenin konuk evinde kalcam, ikametgahi aldiramicam. Saglik ocagi kayit yaptirmadan bakar mi ki?
Kuzularım yazmissiniz bana ama hic donemedim bugun sabahtan beri başım agiridi sanki sinuzit gibiydi ...tuzlu su hic bisiy fayda etmedi sumkururken kan geldi artıkesin 3 kere vicksle masaj yaptı 3-4 saattir daha iyiyim.... birde bu bebegin oldugu yer bazı bazı igneleniyor hah birde agzi geceleri cok kuruyan var mi? Gece ve sabah ?
Ben cok cesurum:) 150 cm le kalkisiyorum vala:) aman nabim babasina tasitirim olmadi onda boy selvi gibi:)
Kuzu aynen yaa. Yanlış bilgi verdikleri zaman çıldırıyordum. Çünkü yanlış bilgi alan müşteri, daha sonra gelip müdürünü çağır bana diyodu uğraş dur.
Ben yeni başlayan her personele her gün mesaisinin yarısını ona eğitim vererek geçiriyordum. 3farklı mağazada çalıştım. Oyüzden sordum hangi şubeymiş diye.
Onlar da kullanılabilir ama çok sağlıklı değil çünkü bebeği korumaz. Arabada ani firen durumunda neler olur Allah korusun.
Canım bir ay daha geçsin başlayayım madem. Liste yapınca paylaşırım. Çeyiz alış-verişine de listeyle çıkıp bir günde halletmiştim.
Arabalara uyumlu 2-3 marka var sadece. ki onlar da zaten 500₺civarı sadece ana kucağı.markalar cybex, maxi cosi gibi. Bunlara her tip araba uydurursun ama dediğim gibi çok pahalı, onun yerine sete veririm parayı. Sonradan araba alsan 500₺den aşağı yok.
700₺ ye çok iyi trawell setler var. Ayrıca sadece anakucağı alırsan onu nasıl taşıyacaksın. Annenin taşıması mümkün değil. hem bebek hem anakucağının ağırlığı. Bebek arabası şunu alın diyemem çünkü annenin vücut yapısı yaşadığı şehir bile etkiler. Ben mesela çok güçsüzüm bu yüzden hafif bir bebek arabası alıcam. Asansörümüz de çok dar. Apartman girişinde bıraksam anında yürütürler. Aklımda şuan için nuna marka var.
Çok geçmiş olsun, bak bebeğin iyiymiş olumsuz şeyler getirme aklınaGunaydin canlarr benim aksam yine kanamam okdu zaten tedbir amacli ped takiyordum biri full doldu bi anda ikinsi de yarim doldu hastaneye gittik bebek iyi dedi cok sukur gordum de ama kanama neden oluyo bisey demedi kendi dr. Ve hastanemem deil bu devletti simdi evde yatiom ara ara kanamam oluyor yine az once bi orta boyda bi pihti dusurdum . Gunde 3 kez progestan 3 gunde bir progesyan igne vuriluyorum niye hala okuyor anlaamiyorum yaa dun gece esim dedi zaten karnin cok gergin diye kasiklarim acayip gergin ve batiyor bacaklarimi yzatamiyorum yatarken ozellikle sol yunurtalik kismim yirtilcak sanki dua edin kizlar yaa bebisime bisey olmasin.
Ins canim ara ara kasiklarim yumurtaliklarimin agrisi devam ediyor ins. Gecer ya insan nolur nolmaz tedirgin olyyor bu 4. Kanamam yaÇok geçmiş olsun, bak bebeğin iyiymiş olumsuz şeyler getirme aklına
Canm uyar eşini. Temkinli olsun öyle norml br şekilde olmaz artk . Daha nazik :)
Bebişim didik didik okuma arada kız istemeler bilezikler falan havada uçuşuyo. Bitiremezsin yoksa deli bunlar deli
Gunaydin canlarr benim aksam yine kanamam okdu zaten tedbir amacli ped takiyordum biri full doldu bi anda ikinsi de yarim doldu hastaneye gittik bebek iyi dedi cok sukur gordum de ama kanama neden oluyo bisey demedi kendi dr. Ve hastanemem deil bu devletti simdi evde yatiom ara ara kanamam oluyor yine az once bi orta boyda bi pihti dusurdum . Gunde 3 kez progestan 3 gunde bir progesyan igne vuriluyorum niye hala okuyor anlaamiyorum yaa dun gece esim dedi zaten karnin cok gergin diye kasiklarim acayip gergin ve batiyor bacaklarimi yzatamiyorum yatarken ozellikle sol yunurtalik kismim yirtilcak sanki dua edin kizlar yaa bebisime bisey olmasin.
Kizlarrr izmirde deprem oluyor millet sokaga dokuldu fena sallandik
Tek oyle olsun canim insan korkuyor ne de olsa tuvalete gitmeye bile korkar oldum artik.Gecmis olsun canim ya, bazi insanlarin hep duyuyoruz ya 9 ay kanamalari oluyor diye seninki de oyle olabilir korkma ama dusuk kanamalasi degil bu bence yani bebege zarar vermeyecektir simdiye kadar verirdi verseydi allh korusun da...
Dik mi duruyor sanıyorsun canm :) benm oğlan kafası aşağıda duruyor gbiydi canları nasıl isterse öyle duruyorlar bu haftalar :) son ay sadece kafalari aşağıda pozisyonda duruyorlar.
geçmiş olsun canım, şükür bebeğin iyi kötü düşünme. dinlen biran önce geçer inşallah.Gunaydin canlarr benim aksam yine kanamam okdu zaten tedbir amacli ped takiyordum biri full doldu bi anda ikinsi de yarim doldu hastaneye gittik bebek iyi dedi cok sukur gordum de ama kanama neden oluyo bisey demedi kendi dr. Ve hastanemem deil bu devletti simdi evde yatiom ara ara kanamam oluyor yine az once bi orta boyda bi pihti dusurdum . Gunde 3 kez progestan 3 gunde bir progesyan igne vuriluyorum niye hala okuyor anlaamiyorum yaa dun gece esim dedi zaten karnin cok gergin diye kasiklarim acayip gergin ve batiyor bacaklarimi yzatamiyorum yatarken ozellikle sol yunurtalik kismim yirtilcak sanki dua edin kizlar yaa bebisime bisey olmasin.
bebeğin yüzü bana dönük sanırım. ultrasonda hep sırtı dönük gözüküyor. çocuk yüzünü göstermiyor. yüz görümlüğümü istiyor anlamadımki. :)))yaaa bende ay başında gitcem kesin benimkide göstermicek tospaaa oofffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?