2017 EKİM Anne adayları

yaaa bende ay başında gitcem kesin benimkide göstermicek tospaaa oofffff

Ben universitenin konuk evinde kalcam, ikametgahi aldiramicam. Saglik ocagi kayit yaptirmadan bakar mi ki?

bir görüş durumunu açıkla belki insafa gelirler bakarlar misafir olarak falan ben gittim bakmadılar ve aynı sağlık ocağına müdürümün eşi ikametgah almadan gitmiş misafir olarak başka dr bakmış benimki uyuzuna denk geldi sanırım

Benim malesef ben kiloya yoruyorum bu durumu çünkü yatarken burnumdan nefes almak çok zor geliyor ve ağzımdan nefes alıyorum.

Ben cok cesurum:) 150 cm le kalkisiyorum vala:) aman nabim babasina tasitirim olmadi onda boy selvi gibi:)

çok farkımız yok be yavru benim de 1,58 hee bende geçen bebek çantasını sırt çantası istiyorum dedim kolda taşıyamam rahat edemem hem bebek hem çanta dedim pikniğe gittik orada adamın sırtında vardı bebek çantası bak dedim bundan anladım şimdi bana taşıtmak için öyle istiyorsun diyor akıllı

anladım canım ama puset diyen çok onlara işte :) neyse öğrenmiş olduk zaten o eski usul olandan da hiç istemiyorum birde yeni ana kucaklarının sallanabilir özellliğini seviyorum ben ya misafirlikte yatır ona uyusun bebek

tamama canım teşekkür ederim bende acele etmiyorum cinsiyetimiz bile belli değil daha gerçi kız olsada erkek olsada unisex renkler alacağım o tarz şeyleri

Çok geçmiş olsun, bak bebeğin iyiymiş olumsuz şeyler getirme aklına

Gecmis olsun canim ya, bazi insanlarin hep duyuyoruz ya 9 ay kanamalari oluyor diye seninki de oyle olabilir korkma ama dusuk kanamalasi degil bu bence yani bebege zarar vermeyecektir simdiye kadar verirdi verseydi allh korusun da...

Kizlar bu arada, hani hepimizde zaman zaman olan bebegime birsey olmus mudur korkusu var ya, onu dusunuyorum bende surekli. Allah korusun kalbi dursa bebegin bu haftadan sonra belirti verir degil mi?

Gecmis olsun canim ya, bazi insanlarin hep duyuyoruz ya 9 ay kanamalari oluyor diye seninki de oyle olabilir korkma ama dusuk kanamalasi degil bu bence yani bebege zarar vermeyecektir simdiye kadar verirdi verseydi allh korusun da...
Tek oyle olsun canim insan korkuyor ne de olsa tuvalete gitmeye bile korkar oldum artik.

Dik mi duruyor sanıyorsun canm :) benm oğlan kafası aşağıda duruyor gbiydi canları nasıl isterse öyle duruyorlar bu haftalar :) son ay sadece kafalari aşağıda pozisyonda duruyorlar.

eşimde dün gece onu diyor şimdi bu kafası aşağımı duruyor suyun içinde nasıl duruyor diye bu arada hani şu pıtpıtlar varya dün yattım eşimin yanına hafif vardı karnımda ona değiyordu haraket ediyor bebek dedi hissetti o pıtpıtları çok güzeldi yaaa

geçmiş olsun canım, şükür bebeğin iyi kötü düşünme. dinlen biran önce geçer inşallah.

yaaa bende ay başında gitcem kesin benimkide göstermicek tospaaa oofffff
bebeğin yüzü bana dönük sanırım. ultrasonda hep sırtı dönük gözüküyor. çocuk yüzünü göstermiyor. yüz görümlüğümü istiyor anlamadımki. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…