- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.201
Haklısın tedirgin olmakta ,ama bebişin için daha güçlü olmaya çalışmalısın ,geçecek Allahın izniyleIns canim ara ara kasiklarim yumurtaliklarimin agrisi devam ediyor ins. Gecer ya insan nolur nolmaz tedirgin olyyor bu 4. Kanamam ya
@suflesutlaclovedido Zanamm174
kızlar aldığım krem bu. 150ml +150ml 99tl ye aldım.
Eki Görüntüle 1985554
:)) ah bizimkiler yaramaz çocuk gibiler çok şükür iyiz bir sıkıntımız yok ağrım için magnezyum verdi sadece :))
Canım ben bekleyemedim dr.gittim bir canavarım daha geliyormus canim@mutluseker1 birde ben varım kızlar benimde 2 hafta kaldı kontrole ay başında giderim muhtemelen hadi 3 müzünde kız olsun inaşşallah
Ya bizimki de tam tersi bi şey oldu diyo bana :) hiç yanaşmıyor aklım hep bebekte ya ona bi şey olursa diyor :) ya biz doktorla da konuştuk ilişki olabilir mi falan diye sıkıntı yok dedi ama eşim hala aynıKız dikkat ediyordu normalde bu sefer neden öyle yaptı anlamadım çocukk çocukk deyince kendine geldi şükür
bebisin battaniyesi anane emegiannesi otursun yapmasın bisey
Zaten daha cok erken canım alırsınız daha çok zaman varBende almadım canım benimde senin gibi çöpüm dahi yok cinsiyeti bekliyorum ben
Çok tesekkurler canim99 tl ye 2 tanesi cok iyiymis vallahi. Ben de bir cok kisiden bu kremi duydum. Doktor bana aslinda Babe tavsiye etti ama ben de bundan alcam sanirim. Bunun bir de yagi varmis. Burda bi arkadas ben ikisini de kullaniyorum demirti ama kimdi unuttum kusura bakmasin. Yağ hakkinda bilgi verebilirse cok sevinirim valla
Deme oyle ya, buyumuyor diye iyice takinti yaptim zaten
çok iyi almışsın site hangisi onuda söylede sipariş edelim bizde ama almadan doktoruma bir danışayım belki o başka bişi önerir
benim eşimde tavan ettiği halde dokunmuyor. ben o riske girmem ufacık kanama ıolursa dünyam yıkılır diyo. gebelik boyunca yapmam diyor. bakalım ne kadar dayanacak. banyoda birşey yapmıyorsa tabiYa bizimki de tam tersi bi şey oldu diyo bana :) hiç yanaşmıyor aklım hep bebekte ya ona bi şey olursa diyor :) ya biz doktorla da konuştuk ilişki olabilir mi falan diye sıkıntı yok dedi ama eşim hala aynı
Eşim de dokunmuyor nereye kadar bilmiyom ,o kadar video izlettim hani hamilelikte cinsellik normal diye falan yok aynı ,erkeklerin ayarı yok bencebenim eşimde tavan ettiği halde dokunmuyor. ben o riske girmem ufacık kanama ıolursa dünyam yıkılır diyo. gebelik boyunca yapmam diyor. bakalım ne kadar dayanacak. banyoda birşey yapmıyorsa tabi
benim iki kaybım olduğu için korkuyor. bende anlattım izlettim yok diyo. kendine eziyet ediyor.Eşim de dokunmuyor nereye kadar bilmiyom ,o kadar video izlettim hani hamilelikte cinsellik normal diye falan yok aynı ,erkeklerin ayarı yok bence
bunlar doğumdan sonra 1 yılın acısını çıkarmasında :)Eşim de dokunmuyor nereye kadar bilmiyom ,o kadar video izlettim hani hamilelikte cinsellik normal diye falan yok aynı ,erkeklerin ayarı yok bence
Benim de bir kimyasal gebeliğim var ondan canım ,kendilerine eziyet etmesinler ya her şey olması gibi olsun kararında yanibenim iki kaybım olduğu için korkuyor. bende anlattım izlettim yok diyo. kendine eziyet ediyor.
Böyle bir şey olursa Yandık vallabunlar doğumdan sonra 1 yılın acısını çıkarmasında :)
Geçmiş olsun ya kiyamam neden oluyo acaba ilaç kullanmana rağmen Dr. neden bişi demedi ?Sen moralini yüksek tut dua et Allah korusun bebeginide senide şifa versinGunaydin canlarr benim aksam yine kanamam okdu zaten tedbir amacli ped takiyordum biri full doldu bi anda ikinsi de yarim doldu hastaneye gittik bebek iyi dedi cok sukur gordum de ama kanama neden oluyo bisey demedi kendi dr. Ve hastanemem deil bu devletti simdi evde yatiom ara ara kanamam oluyor yine az once bi orta boyda bi pihti dusurdum . Gunde 3 kez progestan 3 gunde bir progesyan igne vuriluyorum niye hala okuyor anlaamiyorum yaa dun gece esim dedi zaten karnin cok gergin diye kasiklarim acayip gergin ve batiyor bacaklarimi yzatamiyorum yatarken ozellikle sol yunurtalik kismim yirtilcak sanki dua edin kizlar yaa bebisime bisey olmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?