2017 EKİM Anne adayları

Ins canim ara ara kasiklarim yumurtaliklarimin agrisi devam ediyor ins. Gecer ya insan nolur nolmaz tedirgin olyyor bu 4. Kanamam ya
Haklısın tedirgin olmakta ,ama bebişin için daha güçlü olmaya çalışmalısın ,geçecek Allahın izniyle

Kız dikkat ediyordu normalde bu sefer neden öyle yaptı anlamadım çocukk çocukk deyince kendine geldi şükür
Ya bizimki de tam tersi bi şey oldu diyo bana :) hiç yanaşmıyor aklım hep bebekte ya ona bi şey olursa diyor :) ya biz doktorla da konuştuk ilişki olabilir mi falan diye sıkıntı yok dedi ama eşim hala aynı

emily07 canım bide şey soracağım şimdi bide bunun yağı varmış ya benim cildim normaldede kuru o yüzden kremin kıvamı nasıl çok yağsız kuru bir kremse kullanmam zor olabilir yada etki etmeyebilir ? birde o konu hakkında bilgilendirirsen çok sevinirim boşa para vermeyelim

Ya bizimki de tam tersi bi şey oldu diyo bana :) hiç yanaşmıyor aklım hep bebekte ya ona bi şey olursa diyor :) ya biz doktorla da konuştuk ilişki olabilir mi falan diye sıkıntı yok dedi ama eşim hala aynı
benim eşimde tavan ettiği halde dokunmuyor. ben o riske girmem ufacık kanama ıolursa dünyam yıkılır diyo. gebelik boyunca yapmam diyor. bakalım ne kadar dayanacak. banyoda birşey yapmıyorsa tabi

benim eşimde tavan ettiği halde dokunmuyor. ben o riske girmem ufacık kanama ıolursa dünyam yıkılır diyo. gebelik boyunca yapmam diyor. bakalım ne kadar dayanacak. banyoda birşey yapmıyorsa tabi
Eşim de dokunmuyor nereye kadar bilmiyom ,o kadar video izlettim hani hamilelikte cinsellik normal diye falan yok aynı ,erkeklerin ayarı yok bence

Geçmiş olsun ya kiyamam neden oluyo acaba ilaç kullanmana rağmen Dr. neden bişi demedi ?Sen moralini yüksek tut dua et Allah korusun bebeginide senide şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…