2017 EKİM Anne adayları

Kizlar bu arada, hani hepimizde zaman zaman olan bebegime birsey olmus mudur korkusu var ya, onu dusunuyorum bende surekli. Allah korusun kalbi dursa bebegin bu haftadan sonra belirti verir degil mi?
Evet canım artık 10-11 haftadan sonra belirti veriyor şiddetli ağrı, kanama vb. gibi

Bende oyle dusunuyorum ya, yani insallah oylrdir. İyi hissetmeye de korkuyor insan cunku:) cok iyiyim hic hamile gibi segilim diyorum bi panik sariyor:)

20. Haftada kalbi duran birinin mesajini okudum bir hafta sonra fark edilmis belirti vermemis. Pihtilasma cikmis sonrasinda.
Evet canım artık 10-11 haftadan sonra belirti veriyor şiddetli ağrı, kanama vb. gibi

Ya kizlar, benim icim resmen gidiklaniyo! Tutturdular hissedemezsin diye ama bu icimdeki gidiklanmanin baska bisey oldugunu dusunmuyorum. Yani bu gune kadar yoktu bugun niye var?

kuzu dün bir kaç kere banada oldu o ve eşim yanına yatarken pıtpıtları hisseti dur kıpırdama şuan solda ve haraket ediyor hissediyorum falan dedi sonra gece sağa geçmiş sağda hissetti yüz üstü yatıyordum susuz kalır yatma dedi sola yattım sonra

Bebek belirti vermesse bile bizde olur belirti cnm çünkü 1 haftadan sonra anneyi zehirliyo Allah korusun .Evet bende bu sıralar eski neşem, enerJim, istahim yerine geldi bazen endiseleniyorum hiç belirti kalmadı normale döndüm bi terslikmi var acaba diyorum .

Hee öyle karar veriyor anladm canm o zamn hiç belli olmaz yani :) bakalm ne zamana denk gelecek ama bn eylül annesi olurum kesin eylül 30da 39 hafta bitiyor . :)

seninle doğum tarihlerimzi peş peşe bakalım ben normal istiyorum gebeliğimde riskli değil ama hangimiz önce doğuracağız bakarsın benimde sezeryan olur belli olmaz bu işler

Canım normalde dogum izni 32.haftada başlar ama doktor eger calisabilir raporu verirse 36 ya da 37 ye kadar calisabiliyorsun kirmizigitar

bende bir sıkıntı çıkmadığı sürece öyle yapacağım birbirimize hatırlatalım buradan ben izin kağıdını bilmem nesini prosedürü unutcam diye çok korkuyorum
kirmizigitar

geçmiş olsun canım ben de aynıyım gecede 3 4 defa su içmeye kalkıyorum

Ins canim ara ara kasiklarim yumurtaliklarimin agrisi devam ediyor ins. Gecer ya insan nolur nolmaz tedirgin olyyor bu 4. Kanamam ya

bol bol dua ve tevekkül kuzum biraz korkulu gececek ama geçecek emin ol tutunmuş sana bak sağlam duruyor bebişin kanamamız yok diye bizimkiler de hiç bişi yok diyemeyiz ki geçmiş olsun çok

nazlı çıktı seninki pek utangaç

Ya bizimki de tam tersi bi şey oldu diyo bana :) hiç yanaşmıyor aklım hep bebekte ya ona bi şey olursa diyor :) ya biz doktorla da konuştuk ilişki olabilir mi falan diye sıkıntı yok dedi ama eşim hala aynı

ay ne güzel benimki duramıyor ya gerçi hamilelikten sonra araları uzattık en azından gün aşırıdan 3 günde 1 e çıkardık

hadi hayırlı olsun sağıkla gelsin inşallah erkekler çoğunlukta artık bende erkek olarak görüyüorum benimkini napalım evlat oda sevilir oda sevilir nasıl kız istiyordum bilemezsin
Hahahahhah nabalim evlat o da sevilir lafina koptum burda:)

Hani vardir ya sen ne is yapiyorsun diye sorarlar, ogretmenim dersin, e olsun diye bi cevap gelir... orda ezilir buzulur yerin dibine girersin kucumsemede son noktadir:)

Seninki de o hesap su an:) kiz cocuk ayridir da, erkek te guzel be! Dusunsene evde kocandan baska sana asik bir erkek daha! Oy kurban olurum

kuzu ben eşim oğlan olacak dediğinde gözlerim doluyordu ilk zamanlar bu kadar alıştırdım kendimi etme eyleme oda sevilir yani hayırlısı ne ise o olsun diyorum artık ne diyeyim sağlıkla gelsinde

ben bekarlığımdan beri hep kız annesi olarak hayal ettim kendimi hep kız istedim hani biri kız biri erkek falan olsun derler ya yok bende kaç tane olursa olsun hepsi kız olsun derdim Amma aç gözlüymüşüm

Tercih hakkim olsa bende kiz isterdim de:)

Tercih hakkim olsa bende kiz isterdim de:)

napppcannn nasipppp kısmet diyelim artık benim babam hep kız istermiş Allah bana erkek çocuk vermesin dermiş ben oldum benden 7 sene sonra kardeşime hamile kaldı annem o zamnda hep kız istedi hep kız olacak dedi ve kız oldu gönlüne göre verdi adamın gerçi şimdi sorsan beni erkek olsun der heralde görüşmüyor benle

kirmizigitar kuzu senin acı badem sütü bundan mı ? Cildim çok kuru yağlandırırmı ? kuru cilt daha çabuk çatlar diye korkuyorum yağlı birşey lazım bana çabuk emiyor cildim bebe yağını bile uzun süre etkili birşey lazım sabah akşam uğraşamam ben üşenirim...

herkes birşey öneriyor ama bana hem bitkisel olsun istiyorum hemde tüylenme yapmasın bide aşırı cilt kuruluğu yüzünden emin olamıyorum dün gece farkettim bacak iç kısmımda 1 2 kırmızı çizgi oluşmuş hamilelikteni onuda bilmiyorum ki

Eklentiler

• 55550ea2-c6e0-45f2-aef4-e400979d221b.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…