- 22 Şubat 2017
- 1.659
- 1.666
- 83
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.241
kirmizigitar kuzu senin acı badem sütü bundan mı ? Cildim çok kuru yağlandırırmı ? kuru cilt daha çabuk çatlar diye korkuyorum yağlı birşey lazım bana çabuk emiyor cildim bebe yağını bile uzun süre etkili birşey lazım sabah akşam uğraşamam ben üşenirim...
herkes birşey öneriyor ama bana hem bitkisel olsun istiyorum hemde tüylenme yapmasın bide aşırı cilt kuruluğu yüzünden emin olamıyorum dün gece farkettim bacak iç kısmımda 1 2 kırmızı çizgi oluşmuş hamilelikteni onuda bilmiyorum ki
Rahatım böyle güzel oluyor gerçekten ama eşime acıyorum :) en son iki hafta önce mi neydi kız hatırlamıyorumay ne güzel benimki duramıyor ya gerçi hamilelikten sonra araları uzattık en azından gün aşırıdan 3 günde 1 e çıkardık
ooo senin 2 hafta önce benimki 27 ocakdan beri yapmıyor :))))Rahatım böyle güzel oluyor gerçekten ama eşime acıyorum :) en son iki hafta önce mi neydi kız hatırlamıyorum
Kuzularım yazmissiniz bana ama hic donemedim bugun sabahtan beri başım agiridi sanki sinuzit gibiydi ...tuzlu su hic bisiy fayda etmedi sumkururken kan geldi artıkesin 3 kere vicksle masaj yaptı 3-4 saattir daha iyiyim.... birde bu bebegin oldugu yer bazı bazı igneleniyor hah birde agzi geceleri cok kuruyan var mi? Gece ve sabah ?
Gecmis olsun kuzu 2 gundur sinuzite benzer bas agrisi bende de var sanirim havadan...
Benim de bebegin oldugu yerde garip bi sanci vardi bugun gaz sancisina benzeyen ama gaz degil gibi...suflesutlac mi diyordu gecen gun :) onun gibi bise sanirim.
Gunduz cok su icemiuorum ama gece bir litreye yakin su iciyorum bas ucumda sise duruyor uyuyup uyanip iciyorum inanilmaz kuruyor agzim
Göbişe de bebişe de maşallah canım :) ben de senin gibi kilolu hamile kaldım. 78 kiloyum şuan. Geçen kontrolümde karın bölgem yağlı olduğu için doktor ense kalınlığını ölçemedi ve vajinal bakmak zorunda kaldı. Sen ne olur ne olmaz hazırlıklı git bence
Gunaydin canlarr benim aksam yine kanamam okdu zaten tedbir amacli ped takiyordum biri full doldu bi anda ikinsi de yarim doldu hastaneye gittik bebek iyi dedi cok sukur gordum de ama kanama neden oluyo bisey demedi kendi dr. Ve hastanemem deil bu devletti simdi evde yatiom ara ara kanamam oluyor yine az once bi orta boyda bi pihti dusurdum . Gunde 3 kez progestan 3 gunde bir progesyan igne vuriluyorum niye hala okuyor anlaamiyorum yaa dun gece esim dedi zaten karnin cok gergin diye kasiklarim acayip gergin ve batiyor bacaklarimi yzatamiyorum yatarken ozellikle sol yunurtalik kismim yirtilcak sanki dua edin kizlar yaa bebisime bisey olmasin.
bitiremedim zaten sütlacım bak 17:11 de attığın mesajı sabah 09:47 de görüyüorum sen düşünazmettim bugün iş güç yok bitireceğim son mesajı yakalayacağım
Kizlar bu arada, hani hepimizde zaman zaman olan bebegime birsey olmus mudur korkusu var ya, onu dusunuyorum bende surekli. Allah korusun kalbi dursa bebegin bu haftadan sonra belirti verir degil mi?
Bebek belirti vermesse bile bizde olur belirti cnm çünkü 1 haftadan sonra anneyi zehirliyo Allah korusun .Evet bende bu sıralar eski neşem, enerJim, istahim yerine geldi bazen endiseleniyorum hiç belirti kalmadı normale döndüm bi terslikmi var acaba diyorum .
İyi dayanmış eşin canım :) aslında böyle rahatız değil mi :)ooo senin 2 hafta önce benimki 27 ocakdan beri yapmıyor :))))
isteği çok ama idare ediyor bizim tüp bebek zaten 12.haftaya kadar doktor yasakladı. bir dahada serbest demedi. eşimde riske girmiyor. dediğim gibi kendi kendine birşeyler yapıyordur sanırım birşey demedi ama.İyi dayanmış eşin canım :) aslında böyle rahatız değil mi :)
Göbeğe gelin kızlaaaaaaar :))))
Hangi sitede indirimde? Ben onlari seneler once gormustum bayilmistim alicam bundan dedim bebegim olunca su an bakmam bile hicbiseye.
Zaten inceleme yapilmis anne ve bebek aeasindaki en saglam bagi kurdugu fark edilmis
Ben sevi bebe deydi galiba 80 lira mi neydi gordumebebekte 200den 100e dusmus... aynen hem en sagliklisi, hem gun icinde ev isi yaparken de rahatlik
BENimki bundan kuzu. Yag gibi degil ama yagli krem kivaminda... epey yogun bir krem ben yzuume surdum iki kere arkasinsan yikadim hatta su tutmadi cildim:)
Bende bebak in acibadem ozlu makyaj temizleme mendillerini buldum bi posta da ondan aldim. En dogal ve ucuz urun bu su an kullanabilecegimiz:) doktoruma danismadim ama simdilik kafama gore takiliyorum:)
Yıı binim niyi gibiğim çıkmıdıcok tatli masallah
Rahatım böyle güzel oluyor gerçekten ama eşime acıyorum :) en son iki hafta önce mi neydi kız hatırlamıyorum
Bunun fiyatı uygunşum mustelaya göre bende alayım bundan netten sipariş versem güvenilir olurmu ki sen nerden aldın ? ay başında doktora gideceğim onada bir sorarım vardır bir önerisi muhakak
La benim adami iki opuyom hemen dotunu donuyo devam etmeyelim tutamaz kendini diye:)Durmuyor benimkisi durmuyorşükürki risk yok öyle bişi olsa mecbur dururda
Evet canm kısmet işi bebeklerin durumuna göre hareket edilir :)seninle doğum tarihlerimzi peş peşe bakalım ben normal istiyorum gebeliğimde riskli değil ama hangimiz önce doğuracağız bakarsın benimde sezeryan olur belli olmaz bu işler
Yok yaa sanmam oyle olacagini :) bende yururken elimi karnima koyuyorum ama hic hamile gibi degilki komik duruyo sanki karnim agriyormusta karnimi tutarak yuruyormusum gibiKız tatlı dion da baksana kocaman ya. Zayif da diilim ben. 9 aya yaklasinca yuvarlancam orda burda sanirimyine de benim de hosuma gitmiyo diiil ama çıkması. Kendimi hamile gibi tek hissetme nedenim göbeeeem zati
Yok yaa sanmam oyle olacagini :) bende yururken elimi karnima koyuyorum ama hic hamile gibi degilki komik duruyo sanki karnim agriyormusta karnimi tutarak yuruyormusum gibi
Kizlar ben simdi yatiyorum ya hep sirt ustu yatamiyorum sagima ya da soluma donsem zarari olur mu acaba
Yani yatamiyorum zaten sirf sirt ustu arada donuyorum yanimaOlmaz herhalde canım ya. Sürekli sırt üstü yatmak da bir zaman sonra eziyet olur sana tutulursun. Doktorun bişey demiş miydi sadece sırt üstü yat diye falan? Sonuçta yan da olsa yatmak yatmaktır yani. Nasıl bi düz mantıksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?