2017 EKİM Anne adayları

BENimki bundan kuzu. Yag gibi degil ama yagli krem kivaminda... epey yogun bir krem ben yzuume surdum iki kere arkasinsan yikadim hatta su tutmadi cildim:)

Bende bebak in acibadem ozlu makyaj temizleme mendillerini buldum bi posta da ondan aldim. En dogal ve ucuz urun bu su an kullanabilecegimiz:) doktoruma danismadim ama simdilik kafama gore takiliyorum:)

Günaydın herkese hatunlar :)

Canım ben de senin gibi cok susuyorum. Bunun nedeni de hem kronik sinüzitimin hem de alerjimin olmasi. Bu zamanlarda burnum hep tikali o yuzden uyurken de uyabikken de agzimdan nefes aliyorum ve inanilmaz su iciyorum bu yuzden. Sanirim gunde 3 lt yi buluyodur. Ama hamile kaldiktan sonra daha cok susamaya basladim ben sanirim simdi onu fark ettim.

Yaaaa dedim ben size ama inanmadiniz gazdir dediniz gazdan farkli ama di mi böyle değişik bisey ne oldugunu cozemedim hala devam ediyo bende

Ben 2 li teste gittigimde sorun olmadi ölçtü karindan ensesini. Bu gune kadar hic göbüşün yağlı göremiyorum falan demedi yaw. Acaba cinsiyete bakarken yaglarim etkiler mi ki kiz? Dogru dion bacim ben yine de hazirlikli gidiiim

Canim dualarimiz seninle tabi ki ama sen de moralini yuksek tut lutfen. 9 ay boyunca kanamasi olan kadinlar var. Olabilen bisey bu. Bebisin iyiyse önemseme lutfen. Onu da kendini de uzme

bitiremedim zaten sütlacım bak 17:11 de attığın mesajı sabah 09:47 de görüyüorum sen düşün azmettim bugün iş güç yok bitireceğim son mesajı yakalayacağım

Dedim bebisim ben sana ugrasma diye. Anlamadigin yer olursa ozet geceriz biz sana bosver yaww

Kizlar bu arada, hani hepimizde zaman zaman olan bebegime birsey olmus mudur korkusu var ya, onu dusunuyorum bende surekli. Allah korusun kalbi dursa bebegin bu haftadan sonra belirti verir degil mi?

Kizlar valla sizi dövecem he şoyle kotu seyler dusunup cekmeyin uzerinize yaaaa! Artik 15-16 haftalardayiz. Farkettiyseniz 4 aya geldik. Bu zamanlara hamileligin balayi deniyo bilionuz di mi? Kendinizi uzup bebekleri de sıkmayın valla gelcem oraya yaaaaa

İyi dayanmış eşin canım :) aslında böyle rahatız değil mi :)
isteği çok ama idare ediyor bizim tüp bebek zaten 12.haftaya kadar doktor yasakladı. bir dahada serbest demedi. eşimde riske girmiyor. dediğim gibi kendi kendine birşeyler yapıyordur sanırım birşey demedi ama.

Göbeğe gelin kızlaaaaaaar :))))
Hangi sitede indirimde? Ben onlari seneler once gormustum bayilmistim alicam bundan dedim bebegim olunca su an bakmam bile hicbiseye.

Zaten inceleme yapilmis anne ve bebek aeasindaki en saglam bagi kurdugu fark edilmis

ebebekte 200den 100e dusmus... aynen hem en sagliklisi, hem gun icinde ev isi yaparken de rahatlik

Bunun fiyatı uygunşum mustelaya göre bende alayım bundan netten sipariş versem güvenilir olurmu ki sen nerden aldın ? ay başında doktora gideceğim onada bir sorarım vardır bir önerisi muhakak

Kız tatlı dion da baksana kocaman ya. Zayif da diilim ben. 9 aya yaklasinca yuvarlancam orda burda sanirim yine de benim de hosuma gitmiyo diiil ama çıkması. Kendimi hamile gibi tek hissetme nedenim göbeeeem zati
Yok yaa sanmam oyle olacagini :) bende yururken elimi karnima koyuyorum ama hic hamile gibi degilki komik duruyo sanki karnim agriyormusta karnimi tutarak yuruyormusum gibi

Yok yaa sanmam oyle olacagini :) bende yururken elimi karnima koyuyorum ama hic hamile gibi degilki komik duruyo sanki karnim agriyormusta karnimi tutarak yuruyormusum gibi

Valla ben de daha önce nerde bi hamile görsem neden habire karınlarını tutarlar ki acaba diyodum. İçgüdüselmiş demek ki. Benim de yürürken oturup kalkarken elim hep göbeeemde. Sanki bebek düşecekmiş de onu tutuyomuşum gibi Senin de çıkar yakında merak etme. Benim iç karnım hiç yokmuş sanırım. Annemin de 6 aylıkken ancak belli olmuş ama ben halaya benzemişim Şu an nasıl senin göbüş? Hiç mi yok şişlik?

Kizlar ben simdi yatiyorum ya hep sirt ustu yatamiyorum sagima ya da soluma donsem zarari olur mu acaba

Olmaz herhalde canım ya. Sürekli sırt üstü yatmak da bir zaman sonra eziyet olur sana tutulursun. Doktorun bişey demiş miydi sadece sırt üstü yat diye falan? Sonuçta yan da olsa yatmak yatmaktır yani. Nasıl bi düz mantıksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…