- 22 Şubat 2017
- 1.659
- 1.666
- 83
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.261
Cok hafif ama belli degil tek degisiklik belim kalinlasti onu hissediyorum resmini atmak isterim ama hic hamile gibi degil oyuzden gerek yok belkide ic karnim genis dedigin gibi bakalim ne zaman top gibi yuvarlak olcam yaa :)))Valla ben de daha önce nerde bi hamile görsem neden habire karınlarını tutarlar ki acaba diyodum. İçgüdüselmiş demek ki. Benim de yürürken oturup kalkarken elim hep göbeeemde. Sanki bebek düşecekmiş de onu tutuyomuşum gibiSenin de çıkar yakında merak etme. Benim iç karnım hiç yokmuş sanırım. Annemin de 6 aylıkken ancak belli olmuş ama ben halaya benzemişim Şu an nasıl senin göbüş? Hiç mi yok şişlik?
canım zaten sırtüstü yatmak sakıncalı sağ yada sol yanına yatacaksınKizlar ben simdi yatiyorum ya hep sirt ustu yatamiyorum sagima ya da soluma donsem zarari olur mu acaba
Yani yatamiyorum zaten sirf sirt ustu arada donuyorum yanima
Cok hafif ama belli degil tek degisiklik belim kalinlasti onu hissediyorum resmini atmak isterim ama hic hamile gibi degil oyuzden gerek yok belkide ic karnim genis dedigin gibi bakalim ne zaman top gibi yuvarlak olcam yaa :)))
Durmuyor benimkisi durmuyorşükürki risk yok öyle bişi olsa mecbur dururda
Haha aynen ciksin yapariz evvelallahTez zamanda sen de olursun inşallah tatlım. Burda bi ara görüşüp göbekleri tokuştururuz seninle
Saga sola yatinca insanin omuzlari curuyo ya ama en rahat ettigim pozisyon sola yatmak ama cok uzun surmuyo odacanım zaten sırtüstü yatmak sakıncalı sağ yada sol yanına yatacaksın
Mrh bende senin gibi kanamalı hanilelik geçirenerdenim, 6. haftadan beri üç defa hastanede attım hala da devam ediyor malesef, çok şükür ki bebeğim iyi, bende yatıyorum ama oyle çok sırt ustu değil, sağa sola dönüp duruyorum, bazen evin için de dolaşıyorum, inşlh en kısa zamanda atlatır, normal hamileiğimizin tadını çkarırızKizlar ben simdi yatiyorum ya hep sirt ustu yatamiyorum sagima ya da soluma donsem zarari olur mu acaba
Ne güzel bi sürpriz ben bile sevindim okurken hadi gözün aydın bakalm :))Kizlar memleketten annem geldi yaa cok mutluyum haberim yoktu esimde hic caktirmadan annemi almaya gitmis vee yegenimide getirmis abimin kizi bende yatiyordum kapi sesi duydum yatak odamin kapisi acildi ve yegenim halaa diye bana bi kostu ben sok oldum o kadar guzel bi supriz oldu kiAllahim cok tatli 8 saatlik yoldan sonra hala senle uyumak istiyorum dedi sonra uykum yok dedi bende benimde uykum yok halacim o zaman biraz gozlerimizi dinlendirelim kalkalim dedim 1 dkdan uyudu yaa kuzu beni cok sever annesi kizim bak ozlersin zorlanirsin demesine ragmen benim icin annesinden ayri kalmayi bile goze almis
bende sola yatamıyorum bana ters geliyor. genelde sağa doğru yatıyorum ama bezen gözümü bir açıyorum sırt üstü dönmüşüm. aynı yere sürekli yatmak mantıksız. dün gece kafamın sağ tarafı uğuşmuştu aynı yerde yatmaktan. bu ne kadar sağlıklı acabaSaga sola yatinca insanin omuzlari curuyo ya ama en rahat ettigim pozisyon sola yatmak ama cok uzun surmuyo oda
Kizlar memleketten annem geldi yaa cok mutluyum haberim yoktu esimde hic caktirmadan annemi almaya gitmis vee yegenimide getirmis abimin kizi bende yatiyordum kapi sesi duydum yatak odamin kapisi acildi ve yegenim halaa diye bana bi kostu ben sok oldum o kadar guzel bi supriz oldu kiAllahim cok tatli 8 saatlik yoldan sonra hala senle uyumak istiyorum dedi sonra uykum yok dedi bende benimde uykum yok halacim o zaman biraz gozlerimizi dinlendirelim kalkalim dedim 1 dkdan uyudu yaa kuzu beni cok sever annesi kizim bak ozlersin zorlanirsin demesine ragmen benim icin annesinden ayri kalmayi bile goze almis
Bebeğin iyi olsun da :)isteği çok ama idare ediyor bizim tüp bebek zaten 12.haftaya kadar doktor yasakladı. bir dahada serbest demedi. eşimde riske girmiyor. dediğim gibi kendi kendine birşeyler yapıyordur sanırım birşey demedi ama.
Çok sevindim Allah daha da iyi etsin inşaAllah canim :) aklimdaydin dun merak etmistim ne yaptin diye,çok şukur yolunda hersey...
Asansordeydik bizde, baya korktuk
saol canım:) ben bal yedim bi iki lokmayla bi buçuk meyve suyu bide cikolata yedim girmeden on dk oncede. Inşallah ogrenirsin sende yakında :)
Yaa ay ama gostermese ben napardim bi hagtadir günler gecmiyo gece uyuyamadim meraktan. Oysa kiza benzio demisti kiz bekliodum ona ragmen merak ettim. Ama merak etmekte de hakliymisim:) gostermese baska bi iki hastaneye gidicektim canım sende oyle yapabilirsin. Benim doktor bi aydan once tekrar ulturasona almiyo. Umarim yakin zamanda öğrenirsin:))
Mrb canim hosgeldin ya benimde bu 3 haftada 3. Kanamam simdi azaldi ama gene az biraz devam ediyor az az sana ne dedi doktorun neden oluyormus kasiklarin gergin miMrh bende senin gibi kanamalı hanilelik geçirenerdenim, 6. haftadan beri üç defa hastanede attım hala da devam ediyor malesef, çok şükür ki bebeğim iyi, bende yatıyorum ama oyle çok sırt ustu değil, sağa sola dönüp duruyorum, bazen evin için de dolaşıyorum, inşlh en kısa zamanda atlatır, normal hamileiğimizin tadını çkarırız
suflesutlac bayildim gobegine Masallah canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?