2017 EKİM Anne adayları

Cok hafif ama belli degil tek degisiklik belim kalinlasti onu hissediyorum resmini atmak isterim ama hic hamile gibi degil oyuzden gerek yok belkide ic karnim genis dedigin gibi bakalim ne zaman top gibi yuvarlak olcam yaa :)))

Yani yatamiyorum zaten sirf sirt ustu arada donuyorum yanima

Tatlım zaten tam olarak sırt üstü de yatmak zararlıymış biliyosun ki. Senin yaptığın normal bence. Zaten yatak istirahati de fiziksel aktiviteyi en aza indirmek için verilen bişeymiş. Ayakta fazla durmayıp dinlendiğin sürece pozisyonun bir sorun olacağını sanmam. Biraz bakındım da internete senin yazdığını okuduktan sonra. Bazı sitelerde dinlenmek önemli ve tam sırt üstü ve tam sağa yatmamak önemli diyo.

Cok hafif ama belli degil tek degisiklik belim kalinlasti onu hissediyorum resmini atmak isterim ama hic hamile gibi degil oyuzden gerek yok belkide ic karnim genis dedigin gibi bakalim ne zaman top gibi yuvarlak olcam yaa :)))

Tez zamanda sen de olursun inşallah tatlım. Burda bi ara görüşüp göbekleri tokuştururuz seninle

Kizlar memleketten annem geldi yaa cok mutluyum haberim yoktu esimde hic caktirmadan annemi almaya gitmis vee yegenimide getirmis abimin kizi bende yatiyordum kapi sesi duydum yatak odamin kapisi acildi ve yegenim halaa diye bana bi kostu ben sok oldum o kadar guzel bi supriz oldu ki Allahim cok tatli 8 saatlik yoldan sonra hala senle uyumak istiyorum dedi sonra uykum yok dedi bende benimde uykum yok halacim o zaman biraz gozlerimizi dinlendirelim kalkalim dedim 1 dkdan uyudu yaa kuzubeni cok sever annesi kizim bak ozlersin zorlanirsin demesine ragmen benim icin annesinden ayri kalmayi bile goze almis

ben uyurken saga mı donmusum solamı bilemiyorum devamlı sola donerek de uyuyamam ya uyusurum valla :))

Kizlar ben simdi yatiyorum ya hep sirt ustu yatamiyorum sagima ya da soluma donsem zarari olur mu acaba
Mrh bende senin gibi kanamalı hanilelik geçirenerdenim, 6. haftadan beri üç defa hastanede attım hala da devam ediyor malesef, çok şükür ki bebeğim iyi, bende yatıyorum ama oyle çok sırt ustu değil, sağa sola dönüp duruyorum, bazen evin için de dolaşıyorum, inşlh en kısa zamanda atlatır, normal hamileiğimizin tadını çkarırız

Ne güzel bi sürpriz ben bile sevindim okurken hadi gözün aydın bakalm :))

Saga sola yatinca insanin omuzlari curuyo ya ama en rahat ettigim pozisyon sola yatmak ama cok uzun surmuyo oda
bende sola yatamıyorum bana ters geliyor. genelde sağa doğru yatıyorum ama bezen gözümü bir açıyorum sırt üstü dönmüşüm. aynı yere sürekli yatmak mantıksız. dün gece kafamın sağ tarafı uğuşmuştu aynı yerde yatmaktan. bu ne kadar sağlıklı acaba

Gözün aydın tatlım :)

isteği çok ama idare ediyor bizim tüp bebek zaten 12.haftaya kadar doktor yasakladı. bir dahada serbest demedi. eşimde riske girmiyor. dediğim gibi kendi kendine birşeyler yapıyordur sanırım birşey demedi ama.
Bebeğin iyi olsun da :)

Asansordeydik bizde, baya korktuk

Ey en kotusu oydu, Allah korusun

Tesekkur ederim canim, dediklerink uygulauacagim.

Merhaba kizlar, pek keyfim yok bugun halsizim, baya sayfa atlamis. Umarim herkes iyidir.

Bugun biraz igne batmasi gibi agrim oldu kasiklarimda, üsuttum sanirim. Sizede oluyormu?

Mrb canim hosgeldin ya benimde bu 3 haftada 3. Kanamam simdi azaldi ama gene az biraz devam ediyor az az sana ne dedi doktorun neden oluyormus kasiklarin gergin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…