- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.281
Allah sifa versin dilerim biran önce durur ve bir daha tekrar etmez inşaAllah.Mrb canim hosgeldin ya benimde bu 3 haftada 3. Kanamam simdi azaldi ama gene az biraz devam ediyor az az sana ne dedi doktorun neden oluyormus kasiklarin gergin mi
Bende sag ve sol taraflarda oluyo ara sira ama normalmis bu zaten..bende de halsizlik var yemek yapicam useniyom:)Merhaba kizlar, pek keyfim yok bugun halsizim, baya sayfa atlamis. Umarim herkes iyidir.
Bugun biraz igne batmasi gibi agrim oldu kasiklarimda, üsuttum sanirim. Sizede oluyormu?
Beninmi daha sivri geliyor, kendimi toplayayim atarim. İgne batmasi gibi oluyor kasigimda normal mi devamli degil saniyelik.Sağol şekerim. Top olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum valla :))) Darısı başına
Ah canim normalse tamam karnimda gerildi iyice sis gibi :)Bende sag ve sol taraflarda oluyo ara sira ama normalmis bu zaten..bende de halsizlik var yemek yapicam useniyom:)
Doktora gecen gittigimde sordum igne batmasi olayini normal dedi asiri agri olmadigi muddetce sorun yokmus zaten..Ah canim normalse tamam karnimda gerildi iyice sis gibi :)
Balkona biber, semizotu ektim bende yesillendi balkon, dogradim yemekligi useniyorum.bende
Doktora gecen gittigimde sordum igne batmasi olayini normal dedi asiri agri olmadigi muddetce sorun yokmus zaten..
Ay semizotumu bende sabah aldirdim esime salatasini yapicam esim isten gec geldigi icin yemek yapma saatini ileriye atiyom iyice suan tam uyuma modundayim:)
Bizim kuş da öldü beybi yaLa benim adami iki opuyom hemen dotunu donuyo devam etmeyelim tutamaz kendini diye:)
Kus oldu beybi:)
Kizz taze fasulye dun vardi bizde de eheh:)) bir an şevk geliyor kalkiyorum hemen hemen yapiyorum herseyi heralde 6 gibi enerji yuklenir bana:))Yok şukur agrim yok.
Bende koklerini diktim icinden cikan simdi sirkeli suda yapraklari, yogurt la yapacagim yanina da taze fasulye.
Dinlen kalkinca yaparsin sende :)
mrh cnm, valla doktorlar hiç birşey demiyor nedeni bei değilmiş, rahim ağzına akın yerde kanama alanı var dediler, benim ağrım yok, ama kanamam olyor, bgun gene başadı hepte hafta sonu oluyor, artık hastanee bie gitmiyorum, çünkü bişey yapmıyorlar, serum yemekten her erim delik deşik odu zatenMrb canim hosgeldin ya benimde bu 3 haftada 3. Kanamam simdi azaldi ama gene az biraz devam ediyor az az sana ne dedi doktorun neden oluyormus kasiklarin gergin mi
Beninmi daha sivri geliyor, kendimi toplayayim atarim. İgne batmasi gibi oluyor kasigimda normal mi devamli degil saniyelik.
Yok şukur agrim yok.
Bende koklerini diktim icinden cikan simdi sirkeli suda yapraklari, yogurt la yapacagim yanina da taze fasulye.
Dinlen kalkinca yaparsin sende :)
Aa tamam o zaman bakayım ben bir yarin bugün yoğunum misafir vardi simdi gittiler beyim geliyor gorumceme gidicizgizBala inrernetren aldigina degmez kuzu heryerde bulursun marketlerde bi milyoncu tarzi yerlerde vardir hep
La benim adami iki opuyom hemen dotunu donuyo devam etmeyelim tutamaz kendini diye:)
Kus oldu beybi:)
Kizlar memleketten annem geldi yaa cok mutluyum haberim yoktu esimde hic caktirmadan annemi almaya gitmis vee yegenimide getirmis abimin kizi bende yatiyordum kapi sesi duydum yatak odamin kapisi acildi ve yegenim halaa diye bana bi kostu ben sok oldum o kadar guzel bi supriz oldu kiAllahim cok tatli 8 saatlik yoldan sonra hala senle uyumak istiyorum dedi sonra uykum yok dedi bende benimde uykum yok halacim o zaman biraz gozlerimizi dinlendirelim kalkalim dedim 1 dkdan uyudu yaa kuzu beni cok sever annesi kizim bak ozlersin zorlanirsin demesine ragmen benim icin annesinden ayri kalmayi bile goze almis
Kızlar isim düşünmeye başladınız mı ?
Benimde belli değilki net olarak :)Kiz
Kiz uzman cinsiyet belli degil benim daaaa sen isim diyorsun yaaaerkek olursa esim cok yakin cocukluk arkadaşının ismini koyacak Polat adi kiz olursa bende seçenek cok ama bakalim
Kulağa hoş geliyor ama ben ismin kişiliğe yansıdığına inanıyorum biraz ağır bi isim gibi geldiHı hı ateş
Benimde belli değilki net olarak :)
Bizimde kız olursa bellide erkek ismi bulmak çok zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?