2017 EKİM Anne adayları

Merhaba kizlar, pek keyfim yok bugun halsizim, baya sayfa atlamis. Umarim herkes iyidir.

Bugun biraz igne batmasi gibi agrim oldu kasiklarimda, üsuttum sanirim. Sizede oluyormu?
Bende sag ve sol taraflarda oluyo ara sira ama normalmis bu zaten..bende de halsizlik var yemek yapicam useniyom:)

Ah canim normalse tamam karnimda gerildi iyice sis gibi :)

Balkona biber, semizotu ektim bende yesillendi balkon, dogradim yemekligi useniyorum.bende
Doktora gecen gittigimde sordum igne batmasi olayini normal dedi asiri agri olmadigi muddetce sorun yokmus zaten..
Ay semizotumu bende sabah aldirdim esime salatasini yapicam esim isten gec geldigi icin yemek yapma saatini ileriye atiyom iyice suan tam uyuma modundayim:)

Yok şukur agrim yok.
Bende koklerini diktim icinden cikan simdi sirkeli suda yapraklari, yogurt la yapacagim yanina da taze fasulye.
Dinlen kalkinca yaparsin sende :)

Yok şukur agrim yok.
Bende koklerini diktim icinden cikan simdi sirkeli suda yapraklari, yogurt la yapacagim yanina da taze fasulye.
Kizz taze fasulye dun vardi bizde de eheh:)) bir an şevk geliyor kalkiyorum hemen hemen yapiyorum herseyi heralde 6 gibi enerji yuklenir bana:))

Mrb canim hosgeldin ya benimde bu 3 haftada 3. Kanamam simdi azaldi ama gene az biraz devam ediyor az az sana ne dedi doktorun neden oluyormus kasiklarin gergin mi
mrh cnm, valla doktorlar hiç birşey demiyor nedeni bei değilmiş, rahim ağzına akın yerde kanama alanı var dediler, benim ağrım yok, ama kanamam olyor, bgun gene başadı hepte hafta sonu oluyor, artık hastanee bie gitmiyorum, çünkü bişey yapmıyorlar, serum yemekten her erim delik deşik odu zaten

Yok şukur agrim yok.

Kız ben de zeytinyağlı taze fasülye yaptım. Yanına da yoğurtlu semizotu salatası yapcam. Ya da sirkeli :) Son anda nasıl isterse canım ona göre :)))) Ne tesadüf yafff

Ahhh gözün aydin canim ne guzel benimde kardesim ve teyzem bendeydi bugun peslerinden bir hüzün çöktü uzerime yaaaa

Kiz

Kiz uzman cinsiyet belli degil benim daaaa sen isim diyorsun yaaa erkek olursa esim cok yakin cocukluk arkadaşının ismini koyacak Polat adi kiz olursa bende seçenek cok ama bakalim
Benimde belli değilki net olarak :)
Bizimde kız olursa bellide erkek ismi bulmak çok zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…