- 14 Şubat 2017
- 794
- 807
- 23
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.301
Çift isim yani alev aslı asliyi pek bilen yoktur alev -ateş bak ne güzel oluo :)))Evet bende duydum bu tur seyler ,hatta bi ara vazgeçtim ama çok sevdiğim bi isim ve bnm adima cok uygun alev bnm adim da:)))sonra biraz araştırma yaptım ama tekrar ateş koymaya karar verdim
İkra koyBenim de erkek olursa belli ama hic kiz bulamiyorum :)
İkra koy
Hadi ya akistin artik desene ins gecer canim ben de yatiyorum su anda gerekmedikce kalkmiyorum kanamam durdu ama koyu kan rengi akintim var hala kasiklarim.batiyo ara ara boyle karnim cok gergin acayip hemde senin kanaman geldiginde boyke yogun mu oluyor benim bi anda şorul şorul boşaniyo tum ped kan oluyor.mrh cnm, valla doktorlar hiç birşey demiyor nedeni bei değilmiş, rahim ağzına akın yerde kanama alanı var dediler, benim ağrım yok, ama kanamam olyor, bgun gene başadı hepte hafta sonu oluyor, artık hastanee bie gitmiyorum, çünkü bişey yapmıyorlar, serum yemekten her erim delik deşik odu zaten
Ne güzel bi sürpriz ben bile sevindim okurken hadi gözün aydın bakalm :))
Gözün aydın tatlım :)
tesekkur ederim kizlar eksik olmayasiniz cok sukur resmen enerjim yerine geldiAhhh gözün aydin canim ne guzel benimde kardesim ve teyzem bendeydi bugun peslerinden bir hüzün çöktü uzerime yaaaa
Kızlar isim düşünmeye başladınız mı ?
Eki Görüntüle 1985923 Göbek koymayan bi ben kalmışım
biz isimlerini hamile kalmadan önce koydukKızlar isim düşünmeye başladınız mı ?
Ponciiiim gozun aydin:)tesekkur ederim kizlar eksik olmayasiniz cok sukur resmen enerjim yerine geldi
Çok şekerler yaaPonciiiim gozun aydin:)
Benim de bugun taze dogan yegenim kirk ucurmaya geldi bana:) yumurtalarini hazirladim hatta gostereyim bak size de:) yeni trend bu bende
boylesini istiyom:)
Hanginiz hazirlarsa boyle yumurtalar ona gelicem kirk ucurmaya:)
Eki Görüntüle 1985927
evet aıştım cnm, üç defa öyle şarıl şarıl odu, pedler doldu, adetin en yogun zamanı gibi, ama şimdi gelen koyu kahverengi, ama bazen çok oluyor, tabi bütün moralim bozuluyor, hafta içi gidip bebeğime bekıyorum içim rahatlıyorHadi ya akistin artik desene ins gecer canim ben de yatiyorum su anda gerekmedikce kalkmiyorum kanamam durdu ama koyu kan rengi akintim var hala kasiklarim.batiyo ara ara boyle karnim cok gergin acayip hemde senin kanaman geldiginde boyke yogun mu oluyor benim bi anda şorul şorul boşaniyo tum ped kan oluyor.
oo seninde belirmis bayaEki Görüntüle 1985923 Göbek koymayan bi ben kalmışım
8 weeks yazıyo ama orda 8 haftalıkkenmiymis acabaHani kız göbüş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?