2017 EKİM Anne adayları

Evet bende duydum bu tur seyler ,hatta bi ara vazgeçtim ama çok sevdiğim bi isim ve bnm adima cok uygun alev bnm adim da:)))sonra biraz araştırma yaptım ama tekrar ateş koymaya karar verdim

Evet bende duydum bu tur seyler ,hatta bi ara vazgeçtim ama çok sevdiğim bi isim ve bnm adima cok uygun alev bnm adim da:)))sonra biraz araştırma yaptım ama tekrar ateş koymaya karar verdim
Çift isim yani alev aslı asliyi pek bilen yoktur alev -ateş bak ne güzel oluo :)))

Hadi ya akistin artik desene ins gecer canim ben de yatiyorum su anda gerekmedikce kalkmiyorum kanamam durdu ama koyu kan rengi akintim var hala kasiklarim.batiyo ara ara boyle karnim cok gergin acayip hemde senin kanaman geldiginde boyke yogun mu oluyor benim bi anda şorul şorul boşaniyo tum ped kan oluyor.

tesekkur ederim kizlar eksik olmayasiniz cok sukur resmen enerjim yerine geldi
Ponciiiim gozun aydin:)

Benim de bugun taze dogan yegenim kirk ucurmaya geldi bana:) yumurtalarini hazirladim hatta gostereyim bak size de:) yeni trend bu bende
boylesini istiyom:)

Hanginiz hazirlarsa boyle yumurtalar ona gelicem kirk ucurmaya:)

evet aıştım cnm, üç defa öyle şarıl şarıl odu, pedler doldu, adetin en yogun zamanı gibi, ama şimdi gelen koyu kahverengi, ama bazen çok oluyor, tabi bütün moralim bozuluyor, hafta içi gidip bebeğime bekıyorum içim rahatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…