2017 EKİM Anne adayları

Kizz taze fasulye dun vardi bizde de eheh:)) bir an şevk geliyor kalkiyorum hemen hemen yapiyorum herseyi heralde 6 gibi enerji yuklenir bana:))
Senle herseyimizin benzemesi tuhaflasmaya basladi

Sıra cinsiyette bakalim ne olacak, ne zamana gidiyorsun
Canımcım benim ilk hamile kaldığım zamanlarda oluyodu bi daha da olmamıştı ama bugün bende de var. Hatta tam kasığımda değil de böyle vajinamın içine doğru

Sanirim buyuyor ondan bu gerilmeler

Kız ben de zeytinyağlı taze fasülye yaptım. Yanına da yoğurtlu semizotu salatası yapcam. Ya da sirkeli :) Son anda nasıl isterse canım ona göre :)))) Ne tesadüf yafff

Ahaha tesaduflere bak, ikisi de pek lezzetli ve saglikli şekerim

Kizlarr bugun markete gittim alisveris yaparken gozum kati hindistan cevizi yagina takildi aldim hemen.
Eve geldim duş alacaktim saclarima surdum zaten elinize alinca eriyor.

Yemeklere,salatalara,tatlilara bile konulabilir.

Hemen iyice arastirdim hamile kadinlar 4.aydan itibaren surmusler catlak falan olmamis.

Dus aldim saclarim pamuk gibi, karnima yuzum,goz altima ve ellerime de surdum.

Nasil yumusak ve mis kokulu.

Kavonozunu 15/tl aldim şok marketten.

%100 dogal ve soguk sıkım.

Tatli badem yagida aldim.

İkisinide kullanirim.

Kullandikca yine yazarim.

alalim hemen ozaman sok burda yok ama aktardan aliyim ben

alalim hemen ozaman sok burda yok ama aktardan aliyim ben
Kuzum al saclarim resmen parladi, elime gunduz surmustum, kac kez yikadim bulasik deterjanina da girdi elim hala yumusacik. Cildimde hemen emildi yaglida birakmadi. Yarin gidip bir kavanoz daha alacagim yedekte. Bir cok kisi de uzun uzun yazilar yazmislar zaten arastirabilirsin.
Pahali kremlere suan para veremem zaten bir suru masraf olacak bunu heryerime kullaniyorum hemde dogal.

ya zaten pahali olupda birseye yaramayanlarda var ben almistim catlak onleyici verdigim paraya uzuldum en guzeli dogali

bundan bakiyim bende ozaman belki baska marketlerde de vardir yarin bi cikayim:)
He unuttum bununla disini fircalayinca çüruk onluyor intihap varsa gideriyor, dis tasini yok ediyor,dis etini guclendiriyor,disi beyazlatip temizliyor. Ablam kullanmis mutlaka dislerinide fircala dedi.
Sonra baktim nette insanlar bununla bircok dis sorununa care olmus.

Ayrica yemeklerine katarsan gobek yagini eritiyor,vucutta depolanmayan tek yagmis karacigerde enerjiye donusuyormus. Metobolizmayida hizlandiriyormus.

Amma kerameti varmis :)

Tesekkur ederim caniim sagolasin:))
Cok guzel olmus ellerine saglik canim benim

Eki Görüntüle 1985923 Göbek koymayan bi ben kalmışım

Kiz top gibi ne guzel cikmis be :) Masallah

Ayy ne tatli beee ne guzel fikir.
Ne becerikli hatunsun yaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…