- 15 Ekim 2015
- 914
- 1.254
- 43
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.321
ya saka maka dort aylık olduk nerdeyse5 - 5.5 ay sonra falan burda senin bebek nasıl aglıyomu yok benimki emmiyo diye konusmalara baslıycaz insallah
buda benim göbüşüm
Aynı sorun bizdede var :)Biz babamizla bir turlu ortak isimde bulusamiyoruz:)
Senin gobek ne kadar cok cikmis! Soka girdim!
Hic atmiyo kimse bi benimki cikti diyorum bende beni gecmissin senAynı sorun bizdede var :)
Göbek iki aydır böyle
Senle herseyimizin benzemesi tuhaflasmaya basladiKizz taze fasulye dun vardi bizde de eheh:)) bir an şevk geliyor kalkiyorum hemen hemen yapiyorum herseyi heralde 6 gibi enerji yuklenir bana:))
Canımcım benim ilk hamile kaldığım zamanlarda oluyodu bi daha da olmamıştı ama bugün bende de var. Hatta tam kasığımda değil de böyle vajinamın içine doğru
Kız ben de zeytinyağlı taze fasülye yaptım. Yanına da yoğurtlu semizotu salatası yapcam. Ya da sirkeli :) Son anda nasıl isterse canım ona göre :)))) Ne tesadüf yafff
biri 8 haftalıken diğeride 2 hafta önceHani kız göbüş?
evet canım8 weeks yazıyo ama orda 8 haftalıkkenmiymis acaba
baby story programın ismiO yazilari hangi programda yaptin bunu
alalim hemen ozaman sok burda yok ama aktardan aliyim benKizlarr bugun markete gittim alisveris yaparken gozum kati hindistan cevizi yagina takildi aldim hemen.
Eve geldim duş alacaktim saclarima surdum zaten elinize alinca eriyor.
Yemeklere,salatalara,tatlilara bile konulabilir.
Hemen iyice arastirdim hamile kadinlar 4.aydan itibaren surmusler catlak falan olmamis.
Dus aldim saclarim pamuk gibi, karnima yuzum,goz altima ve ellerime de surdum.
Nasil yumusak ve mis kokulu.
Kavonozunu 15/tl aldim şok marketten.
%100 dogal ve soguk sıkım.
Tatli badem yagida aldim.
İkisinide kullanirim.
Kullandikca yine yazarim.
Kuzum al saclarim resmen parladi, elime gunduz surmustum, kac kez yikadim bulasik deterjanina da girdi elim hala yumusacik. Cildimde hemen emildi yaglida birakmadi. Yarin gidip bir kavanoz daha alacagim yedekte. Bir cok kisi de uzun uzun yazilar yazmislar zaten arastirabilirsin.alalim hemen ozaman sok burda yok ama aktardan aliyim ben
Çok tatli Masallah bir ben kaldim koymayan :)bunuda biraz önce çektim 14+1 haftalık
ya zaten pahali olupda birseye yaramayanlarda var ben almistim catlak onleyici verdigim paraya uzuldum en guzeli dogaliKuzum al saclarim resmen parladi, elime gunduz surmustum, kac kez yikadim bulasik deterjanina da girdi elim hala yumusacik. Cildimde hemen emildi yaglida birakmadi. Yarin gidip bir kavanoz daha alacagim yedekte. Bir cok kisi de uzun uzun yazilar yazmislar zaten arastirabilirsin.
Pahali kremlere suan para veremem zaten bir suru masraf olacak bunu heryerime kullaniyorum hemde dogal.
Evet canim biliyorum, bunun birazi bile fazla fazla yetiyor. Siyirip aliyorum elimde eriyor, pisman olmazsin.ya zaten pahali olupda birseye yaramayanlarda var ben almistim catlak onleyici verdigim paraya uzuldum en guzeli dogali
bundan bakiyim bende ozaman belki baska marketlerde de vardir yarin bi cikayim:)
He unuttum bununla disini fircalayinca çüruk onluyor intihap varsa gideriyor, dis tasini yok ediyor,dis etini guclendiriyor,disi beyazlatip temizliyor. Ablam kullanmis mutlaka dislerinide fircala dedi.bundan bakiyim bende ozaman belki baska marketlerde de vardir yarin bi cikayim:)
Tesekkur ederim caniim sagolasin:))Ponciiiim gozun aydin:)
Benim de bugun taze dogan yegenim kirk ucurmaya geldi bana:) yumurtalarini hazirladim hatta gostereyim bak size de:) yeni trend bu bende
boylesini istiyom:)
Hanginiz hazirlarsa boyle yumurtalar ona gelicem kirk ucurmaya:)
Eki Görüntüle 1985927
Eki Görüntüle 1985923 Göbek koymayan bi ben kalmışım
Ponciiiim gozun aydin:)
Benim de bugun taze dogan yegenim kirk ucurmaya geldi bana:) yumurtalarini hazirladim hatta gostereyim bak size de:) yeni trend bu bende
boylesini istiyom:)
Hanginiz hazirlarsa boyle yumurtalar ona gelicem kirk ucurmaya:)
Eki Görüntüle 1985927
Apple store da cikmiyor programbaby story programın ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?