2017 EKİM Anne adayları

Nette ilk gebelikte kesinlikle olmaz 20 de anca diyor....hissedenler için gazi bebek hissediyor diyor
Şükur ismini yazamadim senin.
Canim vallahi bagirsak degil, biri cimdikleyip birakiyor yaa bildigin cok kez oldu ama bugun baska oldu
Kalp dinleme cihazi ile dinledigimde de orada atiyor. Seninde oluyor mu?

Şükur ismini yazamadim senin.
Canim vallahi bagirsak degil, biri cimdikleyip birakiyor yaa bildigin cok kez oldu ama bugun baska oldu
Kalp dinleme cihazi ile dinledigimde de orada atiyor. Seninde oluyor mu?
Oluyor olmaz mı? Ama nette hep olmaz yaziyor

Bence bizim hissettigimiz hareket, tekme degil de hareket leri sonucta icinde bir canli var ve insan mutlaka hisseder. Nette hersey yaziyor her hamilelik bir degil ki.

Yanlismi düşünüyorum?

Eklentiler

• Screenshot_20170423-002111.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 46
Biliyorum bunu canim ama bence hissetigimiz hareket anlarinda ki gerginlik zaten ileri ki haftalar da tekmelerini falan hissederiz.
Bagirsak hareketi baska turlu ya ayirt edebiliriz bence.

24 haftalik arkadasimin daha dun aksam soyledigi:

20 de hisedersin dediler 20 de hissetmeye basladogimda aslinda 13 ten beri hissediyor oldugumu fark ettim...

Benim de surekli bir gidiklanma var karnimda. Surekli dediysem, 24 saat degil sabah uyandigimda olmuyor mesela. Genellikle yemekten sonra oluyor... bence o dondukce icimde hissediyorum birseyleri...

Ben o yuzden 20. Hafta muhabbetine inanmiyorum hic

Canım onu son haftalardaki durumun belirliyor. 37.haftanın başından gebelik sonuna kadar kontroller haftada 1e düşüyor. Bebiş rahatsa tarihi erteliyor doktorun.

Bebek hareket ettikcemi hissediyoruz acaba?
Zaten tekme degildir de hani dolaniyor ya omu ki?

bence bebek döndüğünde bizde gıdıklanma gibi birşey hissediyoruz. bu bebeğin dokunuşları değil ama yer değişme olabilir dönme olabilir

Evet tamda tarif ettigin gibi.
Dedigim gibi icimizde birseyin illa ki hareketini hissediyoruz hafifte olsa.
Arkadasin tecrubeli demek ki bir biz degiliz bunu hisseden anlayan.
Allah dahada güzel günlerimizi göstersin, korusun onlari, Amin...

Amin canım.Rabbim sağlıkla yavrularimiza kavustursun hepimizi

Ohh afiyet olsun balik ekmek yenmezmi yaaa :)

Şifa olsun bebegine
balıktan tiksindim 3 haftadır yemiyordum. bugün tekrar denemek için eşimle balıkçıya gittik. özellikle ekmek arası istedim ama yarısını bile yemekde zorlandım. birazını yedikten sonra paket yaptırmıştım. eee biraz önce acıkınca az birşey daha yedim ama yine bitmedi. ne faydalıysa ondan tiksindim ne yapacağım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…