- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.341
Kizlarrrrrrrrr al atin bana bi.
Bebegin oldugu tarafta kasik degil gobek deligimin biraz yaninda sanki arada biri cimdirik birakiyor hafif ama saniyelik bir fikriniz varmi?
kirmizigitar @Mazikeen B Biravucmutluluk
okeanoss00
Şükur ismini yazamadim senin.Nette ilk gebelikte kesinlikle olmaz 20 de anca diyor....hissedenler için gazi bebek hissediyor diyor
canım bende 1 kez yaşadım. karnımda bir gıdıklanma hissettim karnımı açtığımda sanki orası böyle çöker gibi oldu sonra yavaşça düzeldi anlık birşeydi. bebek mi bilmiyorumKizlarrrrrrrrr al atin bana bi.
Bebegin oldugu tarafta kasik degil gobek deligimin biraz yaninda sanki arada biri cimdirik birakiyor hafif ama saniyelik bir fikriniz varmi?
okeanoss00
emily07
Oluyor olmaz mı? Ama nette hep olmaz yaziyorŞükur ismini yazamadim senin.
Canim vallahi bagirsak degil, biri cimdikleyip birakiyor yaa bildigin cok kez oldu ama bugun baska oldu
Kalp dinleme cihazi ile dinledigimde de orada atiyor. Seninde oluyor mu?
Bebek hareket ettikcemi hissediyoruz acaba?canım bende 1 kez yaşadım. karnımda bir gıdıklanma hissettim karnımı açtığımda sanki orası böyle çöker gibi oldu sonra yavaşça düzeldi anlık birşeydi. bebek mi bilmiyorum
Bence bizim hissettigimiz hareket, tekme degil de hareket leri sonucta icinde bir canli var ve insan mutlaka hisseder. Nette hersey yaziyor her hamilelik bir degil ki.Oluyor olmaz mı? Ama nette hep olmaz yaziyor
Bence bizim hissettigimiz hareket, tekme degil de hareket leri sonucta icinde bir canli var ve insan mutlaka hisseder. Nette hersey yaziyor her hamilelik bir degil ki.
Yanlismi düşünüyorum?
Kizlarrrrrrrrr al atin bana bi.
okeanoss00
emily07
Canım onu son haftalardaki durumun belirliyor. 37.haftanın başından gebelik sonuna kadar kontroller haftada 1e düşüyor. Bebiş rahatsa tarihi erteliyor doktorun.Kızlar smdi biz sezeryan olacaz ya kaçıncı haftada alır acaba bebeği 38 bitmeden almaz demi?Mavikelebek0134 kirmizigitar Cardialgia ?? Başka olacak olan varmı bilmiyorum . Eğer varsa fikirleri bekliyorum :)
Bebek hareket ettikcemi hissediyoruz acaba?
Zaten tekme degildir de hani dolaniyor ya omu ki?
bence bebek döndüğünde bizde gıdıklanma gibi birşey hissediyoruz. bu bebeğin dokunuşları değil ama yer değişme olabilir dönme olabilir24 haftalik arkadasimin daha dun aksam soyledigi:
20 de hisedersin dediler 20 de hissetmeye basladogimda aslinda 13 ten beri hissediyor oldugumu fark ettim...
Benim de surekli bir gidiklanma var karnimda. Surekli dediysem, 24 saat degil sabah uyandigimda olmuyor mesela. Genellikle yemekten sonra oluyor... bence o dondukce icimde hissediyorum birseyleri...
Ben o yuzden 20. Hafta muhabbetine inanmiyorum hic
24 haftalik arkadasimin daha dun aksam soyledigi:
20 de hisedersin dediler 20 de hissetmeye basladogimda aslinda 13 ten beri hissediyor oldugumu fark ettim...
Benim de surekli bir gidiklanma var karnimda. Surekli dediysem, 24 saat degil sabah uyandigimda olmuyor mesela. Genellikle yemekten sonra oluyor... bence o dondukce icimde hissediyorum birseyleri...
Ben o yuzden 20. Hafta muhabbetine inanmiyorum hic
Evet canim bende tam bunu diyorum, kalkip da demiyoruz tekme atti diye dimi ama :)bence bebek döndüğünde bizde gıdıklanma gibi birşey hissediyoruz. bu bebeğin dokunuşları değil ama yer değişme olabilir dönme olabilir
Amin canım.Rabbim sağlıkla yavrularimiza kavustursun hepimiziEvet tamda tarif ettigin gibi.
Dedigim gibi icimizde birseyin illa ki hareketini hissediyoruz hafifte olsa.
Arkadasin tecrubeli demek ki bir biz degiliz bunu hisseden anlayan.
Allah dahada güzel günlerimizi göstersin, korusun onlari, Amin...
AminnnnnnnnAmin canım.Rabbim sağlıkla yavrularimiza kavustursun hepimizi
Ohh afiyet olsun balik ekmek yenmezmi yaaa :)kendime inanamıyorum gece gece balık ekmek yedim
balıktan tiksindim 3 haftadır yemiyordum. bugün tekrar denemek için eşimle balıkçıya gittik. özellikle ekmek arası istedim ama yarısını bile yemekde zorlandım. birazını yedikten sonra paket yaptırmıştım. eee biraz önce acıkınca az birşey daha yedim ama yine bitmedi. ne faydalıysa ondan tiksindim ne yapacağım benOhh afiyet olsun balik ekmek yenmezmi yaaa :)
Şifa olsun bebegine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?