- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.361
Bende çok istiyordum canım bir erkek birde kız olsun yeter diyordum ama hayırlısı artik sağlıklı sıhhatli olsunlarda onemlı değil artıkhadi hayırlı olsun sağıkla gelsin inşallah erkekler çoğunlukta artık bende erkek olarak görüyüorum benimkini napalım evlat oda sevilir oda sevilirnasıl kız istiyordum bilemezsin
BemcedeeeEvet canim bende tam bunu diyorum, kalkip da demiyoruz tekme atti diye dimi ama :)
Afiyet olsun :)kendime inanamıyorum gece gece balık ekmek yedim
Yan yatmak özellikle de sola yatmak kan dolaşımı açısından daha iyiymişYani yatamiyorum zaten sirf sirt ustu arada donuyorum yanima
Anladm canm :) zamn gösterecek o zmanCanım onu son haftalardaki durumun belirliyor. 37.haftanın başından gebelik sonuna kadar kontroller haftada 1e düşüyor. Bebiş rahatsa tarihi erteliyor doktorun.
Orda nasıl olacak yaw bebek o kadr büyümedk ki :)Kizlarrrrrrrrr al atin bana bi.
Bebegin oldugu tarafta kasik degil gobek deligimin biraz yaninda sanki arada biri cimdirik birakiyor hafif ama saniyelik bir fikriniz varmi?
kirmizigitar Wynonna B Biravucmutluluk
@okeanoss00
emily07
Kizlarrrrrrrrr al atin bana bi.
Bebegin oldugu tarafta kasik degil gobek deligimin biraz yaninda sanki arada biri cimdirik birakiyor hafif ama saniyelik bir fikriniz varmi?
kirmizigitar Wynonna B Biravucmutluluk
@okeanoss00
emily07
Canimm benimm daha iyiyim ya dinleniyorum napim amin kuzum insallah iyi olurum heralde boyle gececek artik benim hamilelik de napakim bebek iyi olsun cekerim anne olcaz sonucta :)A Aysmll nasılsın diye baktım kanama geçirmişsin yine, geçmiş olsun. Rabbim yardım etsin, evladını size bağışlasın. Yazışmalar çok olunca okuyamamıştım.
Yatış konusunda ben hep yan yatıyorum. Biraz solda biraz sağda. Yan yatınca daha rahat oluyor sanki bebeğim, hafifliyorum. Düz yatınca bebeğin ağırlığı rahim ağzına geliyor, animasyon resimlerdeki gibi rahmin yandan görüntüsünü düşün. Düz yatıp bacaklarımızı dümdüz bırakmamız zor zaten artık. Yine de düz yatmak istersen dizlerini yukarı kır yada ayaklarının altında yastık olsun.
Birde ben hep elyaf bir yastığın ucunu bacak arama koyup sarılarak yatıyorum.
Daha da iyi etsin Rabbim. Bende İyiyim hamdolsun kanama yada lekelenme olmadı bir daha çok şükür. Arada üşüdüğümde şeffaf sulu akıntı oluyor, korkudan kanama gibi hissediyorum. Her an tekrar kırmızıyı görme korkusu oluyor. Umutla bebek ürünlerine bakmaya başladım. Rabbim kandiller hürmetine evlatlarımızı sağlıkla hayırla kucaklamayı nasip etsin tüm annelereCanimm benimm daha iyiyim ya dinleniyorum napim amin kuzum insallah iyi olurum heralde boyle gececek artik benim hamilelik de napakim bebek iyi olsun cekerim anne olcaz sonucta :)
Ben de full sirt ustu yTamiyorum sol agirlikli yatiyorum ayagimin altinda hep yastik var ayagim yukarda sekilde sen nasilsin canim nasil oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?