2017 EKİM Anne adayları

hadi hayırlı olsun sağıkla gelsin inşallah erkekler çoğunlukta artık bende erkek olarak görüyüorum benimkini napalım evlat oda sevilir oda sevilir nasıl kız istiyordum bilemezsin
Bende çok istiyordum canım bir erkek birde kız olsun yeter diyordum ama hayırlısı artik sağlıklı sıhhatli olsunlarda onemlı değil artık

A Aysmll nasılsın diye baktım kanama geçirmişsin yine, geçmiş olsun. Rabbim yardım etsin, evladını size bağışlasın. Yazışmalar çok olunca okuyamamıştım.

Yatış konusunda ben hep yan yatıyorum. Biraz solda biraz sağda. Yan yatınca daha rahat oluyor sanki bebeğim, hafifliyorum. Düz yatınca bebeğin ağırlığı rahim ağzına geliyor, animasyon resimlerdeki gibi rahmin yandan görüntüsünü düşün. Düz yatıp bacaklarımızı dümdüz bırakmamız zor zaten artık. Yine de düz yatmak istersen dizlerini yukarı kır yada ayaklarının altında yastık olsun.
Birde ben hep elyaf bir yastığın ucunu bacak arama koyup sarılarak yatıyorum.

sabah bel agrısıyla uyandım:) bide saga sola doneren cok hassas oluyor eskisi gibi rahat donemiyorum :) dun gece uyurken sag tarafıma saniyelik bir elektrik carpması gibi birsey oldu gozlerim bolerdi resmen napıyo icerde anlamadımki gece gece

Arkadaşlar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu, Miraç kandilimiz mübarek olsun. Bebişlerimiz sağlık ve sıhhatle doğsunlar,vatana millete hayırlı birer evlat olsunlar inşallah.
2 gün girmedim, maşallah 100 sayfa atmış. Dün kontrolümüz vardı. Doktorumuz büyük % 90 Kız dedi. Prenses geliyor :)

Canimm benimm daha iyiyim ya dinleniyorum napim amin kuzum insallah iyi olurum heralde boyle gececek artik benim hamilelik de napakim bebek iyi olsun cekerim anne olcaz sonucta :)
Ben de full sirt ustu yTamiyorum sol agirlikli yatiyorum ayagimin altinda hep yastik var ayagim yukarda sekilde sen nasilsin canim nasil oldun

Daha da iyi etsin Rabbim. Bende İyiyim hamdolsun kanama yada lekelenme olmadı bir daha çok şükür. Arada üşüdüğümde şeffaf sulu akıntı oluyor, korkudan kanama gibi hissediyorum. Her an tekrar kırmızıyı görme korkusu oluyor. Umutla bebek ürünlerine bakmaya başladım. Rabbim kandiller hürmetine evlatlarımızı sağlıkla hayırla kucaklamayı nasip etsin tüm annelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…