- 27 Aralık 2009
- 644
- 942
- 303
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.381
Canimm benimm daha iyiyim ya dinleniyorum napim amin kuzum insallah iyi olurum heralde boyle gececek artik benim hamilelik de napakim bebek iyi olsun cekerim anne olcaz sonucta :)
Ben de full sirt ustu yatamiyorum sol agirlikli yatiyorum ayagimin altinda hep yastik var ayagim yukarda sekilde sen nasilsin canim nasil oldun
YaaaKizlar esimle evlendigimizden beri en buyuk tartismamizi yaptik sanirim inanilmaz sinirlendim ikimizde ne bulduysak kirdik firlattik ev savas alani gibi su an... korkuyorum cok bu sinir bebegime zarar verir mi?
Kizlar esimle evlendigimizden beri en buyuk tartismamizi yaptik sanirim inanilmaz sinirlendim ikimizde ne bulduysak kirdik firlattik ev savas alani gibi su an... korkuyorum cok bu sinir bebegime zarar verir mi?
Amin canimm insallah saglikla kucagimiza aliriz. Ben de oyle biraz akintim oldu mu hemen korkuyorum gerci benim kahverebgi oluyor akintim hep ins gecer artik.Daha da iyi etsin Rabbim. Bende İyiyim hamdolsun kanama yada lekelenme olmadı bir daha çok şükür. Arada üşüdüğümde şeffaf sulu akıntı oluyor, korkudan kanama gibi hissediyorum. Her an tekrar kırmızıyı görme korkusu oluyor. Umutla bebek ürünlerine bakmaya başladım. Rabbim kandiller hürmetine evlatlarımızı sağlıkla hayırla kucaklamayı nasip etsin tüm annelere
Evet canim bebege stres zarar verir derler ama bisey olmaz onkadardan yinede dikkat et kendini yipratma cok. benim de hamileligimin ilk zamanlarinda esimle tartismistik baya sinirden aglamistim 2 gun sora ilk kanamam oldu. Dikkat et kendine biseyi sinir stres yapma kucuk meseleleri takmamaya calis bebegine ve kendine dikkat et.Kizlar esimle evlendigimizden beri en buyuk tartismamizi yaptik sanirim inanilmaz sinirlendim ikimizde ne bulduysak kirdik firlattik ev savas alani gibi su an... korkuyorum cok bu sinir bebegime zarar verir mi?
Ben de tam duz pozisyonda degil de genelde soluma ve duz caprazlama yatiyorum yani sirtim duz ama kalcam yanlamasina dogru oluyor yeni stil buldum :)))Dün 2 kez annelik duygusu tatmış bir arkadaş birkaç konuda uyardı beni. Sırtüstü yatıldığında bebekte kordon dolanması olabiliyormuş. Ne kadar doğru bilemicem. Zati ya sağa ya da sola yatıyorum bende
omuz ağrısı çeker oldum hep aynı pozisyonlarda yatmaktan amaah ahh yüzüstü yatıp ellerimi yastık altına gömmeyi özledim ama bebişim için herşeye katlanırım
hergun hergun ayni seyi yasarsan evet ama boyle arada bir olan seyler vermez bu kdr kolay degil Allah koruyor onlari ama mumkun oldugunca aklina gelsin sinirini yumusatmaya bakKizlar esimle evlendigimizden beri en buyuk tartismamizi yaptik sanirim inanilmaz sinirlendim ikimizde ne bulduysak kirdik firlattik ev savas alani gibi su an... korkuyorum cok bu sinir bebegime zarar verir mi?
Hazır bizim isim :) erkek diyor doktorumuz ve Serkan koycaz :) kız olursa tam net değil ama aklımda iki isim var.Kızlar isim düşünmeye başladınız mı ?
Kizlar esimle evlendigimizden beri en buyuk tartismamizi yaptik sanirim inanilmaz sinirlendim ikimizde ne bulduysak kirdik firlattik ev savas alani gibi su an... korkuyorum cok bu sinir bebegime zarar verir mi?
Suan nasılsın ?? Agrin sızın var miKizlar esimle evlendigimizden beri en buyuk tartismamizi yaptik sanirim inanilmaz sinirlendim ikimizde ne bulduysak kirdik firlattik ev savas alani gibi su an... korkuyorum cok bu sinir bebegime zarar verir mi?
tatlım noldu ya hayırdır? cok üzme kendini tabi ki ama öyle her sinirlendiğimizde de bebege bişey olmaz canım o kadar da değil. yoksa kimse hamileliği tamamlayamaz yani. sen yine de daha fazla sinirlenmemeye ve üzülmemeye bak.nazar mı değdi size nedir?
Sizmisim koltukta.kalakablik bir arkadas grubumu var icimizden birine oturmaya gidicektik bu aksam hep birlikte. Gidexegimiz arkadas ta hamile bende dedim ki salata filan yapip gotureyim bari.
Esime dedim evde tursu kalmamis mayonez kalmamis gidip alirmisin. Evimizin alt kati market. Bu gitti gelmek bilmiyo ariyorum telefonu kapali. 2.5 ta gitti tam 4 te geldi, nerdeydin dedim babamdan arabayi almis bilmem nerdeki markete gitmis... (biz de 3,5 ta filan cikicaktik evden) araba alip mayonez almak icin bilmem nerdeki markete gitmek nedir ben sinirlendim allh askina in asagidan al dedim sana diye, bu sefer o da kabahat bende senin aradigini bulmaya calisiyorum dedi elindekileri firlatti, posette ne var ne yok patladi sacildi ortaliga, ben sinirlendim tezgahta ne var ne yok firlattim yere...
Simdi mutfak savas alani gibi, gitmiyoruz arkadaslara da, nerde bilmiyorum o da
Sizmisim koltukta.kalakablik bir arkadas grubumu var icimizden birine oturmaya gidicektik bu aksam hep birlikte. Gidexegimiz arkadas ta hamile bende dedim ki salata filan yapip gotureyim bari.
Esime dedim evde tursu kalmamis mayonez kalmamis gidip alirmisin. Evimizin alt kati market. Bu gitti gelmek bilmiyo ariyorum telefonu kapali. 2.5 ta gitti tam 4 te geldi, nerdeydin dedim babamdan arabayi almis bilmem nerdeki markete gitmis... (biz de 3,5 ta filan cikicaktik evden) araba alip mayonez almak icin bilmem nerdeki markete gitmek nedir ben sinirlendim allh askina in asagidan al dedim sana diye, bu sefer o da kabahat bende senin aradigini bulmaya calisiyorum dedi elindekileri firlatti, posette ne var ne yok patladi sacildi ortaliga, ben sinirlendim tezgahta ne var ne yok firlattim yere...
Doktor da hep oradan bakiyor :)Orda nasıl olacak yaw bebek o kadr büyümedk ki :)
ay oluyor canim ya dun de biz tartistik bende tokami firlattim tv yegittim yattim.sonra geldi yanima seviyo:)) oda siniri gecsin gelir uzulmustur yaptiginaSizmisim koltukta.kalakablik bir arkadas grubumu var icimizden birine oturmaya gidicektik bu aksam hep birlikte. Gidexegimiz arkadas ta hamile bende dedim ki salata filan yapip gotureyim bari.
He ya saga sola donerken daha da agir oldu orasi sanki kiz :)sabah bel agrısıyla uyandım:) bide saga sola doneren cok hassas oluyor eskisi gibi rahat donemiyorum :) dun gece uyurken sag tarafıma saniyelik bir elektrik carpması gibi birsey oldu gozlerim bolerdi resmennapıyo icerde anlamadımki gece gece
artik ben burdayim demeye basladilar:) ikinci uc ay rahat gecer diyolar ama daha cok hissedildigi icin daha zor sanki:)He ya saga sola donerken daha da agir oldu orasi sanki kiz :)
Ne bilim göbek deliği yni diyince benmki bayaaa asagidada.Doktor da hep oradan bakiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?