2017 EKİM Anne adayları

Dün 2 kez annelik duygusu tatmış bir arkadaş birkaç konuda uyardı beni. Sırtüstü yatıldığında bebekte kordon dolanması olabiliyormuş. Ne kadar doğru bilemicem. Zati ya sağa ya da sola yatıyorum bende
omuz ağrısı çeker oldum hep aynı pozisyonlarda yatmaktan ama ah ahh yüzüstü yatıp ellerimi yastık altına gömmeyi özledim ama bebişim için herşeye katlanırım

Kizlar esimle evlendigimizden beri en buyuk tartismamizi yaptik sanirim inanilmaz sinirlendim ikimizde ne bulduysak kirdik firlattik ev savas alani gibi su an... korkuyorum cok bu sinir bebegime zarar verir mi?
Yaaa canım benim sakin ol bisey olmaz insallah ama sakin ol lütfen. Hicbisey bebegin ve senden onemli degil

Kizlar esimle evlendigimizden beri en buyuk tartismamizi yaptik sanirim inanilmaz sinirlendim ikimizde ne bulduysak kirdik firlattik ev savas alani gibi su an... korkuyorum cok bu sinir bebegime zarar verir mi?

Stres yapma stres yapacak herşeyden uzak dur. Bebişe inşallah birşey olmaz korkma endişe etme bu konuda.Şuan bu tartışmada gebeliğin yarattığı hormon değişimlerinin etkisi büyük olabilir. Bende de oluyor alınganlık öfke patlaması normal bu süreçte.sakinleşmeye çalışın bence. Biraz temiz hava al derin derin çek içine oksijeni .Durumu makul olduğunuzda konuşursunuz. Bebiş için hiç kaygılanma

Amin canimm insallah saglikla kucagimiza aliriz. Ben de oyle biraz akintim oldu mu hemen korkuyorum gerci benim kahverebgi oluyor akintim hep ins gecer artik.

Evet canim bebege stres zarar verir derler ama bisey olmaz onkadardan yinede dikkat et kendini yipratma cok. benim de hamileligimin ilk zamanlarinda esimle tartismistik baya sinirden aglamistim 2 gun sora ilk kanamam oldu. Dikkat et kendine biseyi sinir stres yapma kucuk meseleleri takmamaya calis bebegine ve kendine dikkat et.
Ben de tam duz pozisyonda degil de genelde soluma ve duz caprazlama yatiyorum yani sirtim duz ama kalcam yanlamasina dogru oluyor yeni stil buldum :)))

hergun hergun ayni seyi yasarsan evet ama boyle arada bir olan seyler vermez bu kdr kolay degil Allah koruyor onlari ama mumkun oldugunca aklina gelsin sinirini yumusatmaya bak

tatlım noldu ya hayırdır? cok üzme kendini tabi ki ama öyle her sinirlendiğimizde de bebege bişey olmaz canım o kadar da değil. yoksa kimse hamileliği tamamlayamaz yani. sen yine de daha fazla sinirlenmemeye ve üzülmemeye bak.nazar mı değdi size nedir?

Suan nasılsın ?? Agrin sızın var mi

Sizmisim koltukta.kalakablik bir arkadas grubumu var icimizden birine oturmaya gidicektik bu aksam hep birlikte. Gidexegimiz arkadas ta hamile bende dedim ki salata filan yapip gotureyim bari.

Esime dedim evde tursu kalmamis mayonez kalmamis gidip alirmisin. Evimizin alt kati market. Bu gitti gelmek bilmiyo ariyorum telefonu kapali. 2.5 ta gitti tam 4 te geldi, nerdeydin dedim babamdan arabayi almis bilmem nerdeki markete gitmis... (biz de 3,5 ta filan cikicaktik evden) araba alip mayonez almak icin bilmem nerdeki markete gitmek nedir ben sinirlendim allh askina in asagidan al dedim sana diye, bu sefer o da kabahat bende senin aradigini bulmaya calisiyorum dedi elindekileri firlatti, posette ne var ne yok patladi sacildi ortaliga, ben sinirlendim tezgahta ne var ne yok firlattim yere...

Simdi mutfak savas alani gibi, gitmiyoruz arkadaslara da, nerde bilmiyorum o da

Canım benim.. Cok üzüldüm her evde olur böyle seyler sen kendini uzme lutfen bebisimiz etkilenmesin mutfak falan onemli degil toparlanir duzelir. Cok basit seyler boyle buyuyor ya biseyler ye sinirlerin bozuk diye salma kendini lutfen

Canım benim ya. Oluyo işte evlilikte arada böyle. bir gerçek var ki, erkekler ne yazık ki bizim gibi düşünemiyo bazı şeyleri. Lütfen üzülme daha fazla. Önce bebeğini düşün bitanem. Sakinleşince oturur konuşursunuz mantıklıca. Eşinin vardır bir açıklaması mutlaka,

Herkese hayırlı kandiller arkadaşlar. İnşallah bugun ettiğimiz tüm dualarımız kabul olur Bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla dünyaya gelirler. Herkesin ewine huzur sağlık bol bereket diliyorum Allah yardımcımız olsun inşallah @nurblc canım inşallah sonunuz neyse hemencik hallolur hamilelikte hormonlarımız tavan yapıyor sen duanı et içini ferah tut herşey düZelir çok güzel olur inşallah nurblc

Korkma Bebegine Allahin izni ile birsey olmaz. Hangimiz gergin sinirli olmuyoruz ki zaman zaman. Esin takmistir kafasina birsey sen de bebegin icin takip düşünüyorsun normal bu tartismalar.

Gebeligi boyunca dayak yiyen, baski altinda kalan aylarca aglayan hicmi kadin yoktur?

O bebeklerimizin rizki varsa dunyada hic birsey engel olamaz zaten.

Esin seni ne kadar cok seviyor, sende onu ikinizden ne zaman bahsetsen bu anlasiliyor ki zaten hep destekcin olan adam o.

Biraz daha sakinleşin çagir esini konus kahve yap ikinize yada sicak birseyler,birsey olmamis gibi sohbet edin.

Bebek gelecek, masraflar, gelecek kaygisi hepsi aslinda icimizde hepimizin. Farkli sekillerde ortaya cikabiliyor bu durum bizden.

Şu mübarek gunde degmez ufacik seyler icin. Sende dua ni et aksam konus bebeginle. Kocanlada misir patlat film izle.

Gurur yapma, sen zaten isvenle cilvenle,tatli dilinle düzeltirsin herseyi :)

ay oluyor canim ya dun de biz tartistik bende tokami firlattim tv yegittim yattim.sonra geldi yanima seviyo:)) oda siniri gecsin gelir uzulmustur yaptigina

He ya saga sola donerken daha da agir oldu orasi sanki kiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…