- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.401
Canım benim ya. Oluyo işte evlilikte arada böyle. bir gerçek var ki, erkekler ne yazık ki bizim gibi düşünemiyo bazı şeyleri. Lütfen üzülme daha fazla. Önce bebeğini düşün bitanem. Sakinleşince oturur konuşursunuz mantıklıca. Eşinin vardır bir açıklaması mutlaka,
Korkma Bebegine Allahin izni ile birsey olmaz. Hangimiz gergin sinirli olmuyoruz ki zaman zaman. Esin takmistor kafasina birsey sen de bebegin icin takip düşünüyorsun normal bu tartismalar.
Gebeligi boyunca dayak yiyen, baski altinda kalan aylarca aglayan hicmi kadin yoktur?
O bebeklerimizin rizki varsa dunyada hic birsey engel olamaz zaten.
Esin seni ne kadar cok seviyor, sende onu ikinizden ne zaman bahsetsen bu anlasiliyot ki zaten hep destekcin olan adam o.
Biraz daha sakinleşin çagir esini konus kahve yap ikinize yada sicak birseyler,birsey olmamis gibi sohbet edin.
Bebek gelecek, masraflar, gelecek kaygisi hepsi aslinda icimizde hepimizin. Farkli sekillerde ortaya cikabiliyor bu durum bizden.
Şu mübarek gunde degmez ufacik seyler icin. Sende dua ni et aksam konus bebeginle. Kocanlada misir patlat film izle.
Gurur yapma, sen zaten isvenle cilvenle,tatli dilinle düzeltirsin herseyi :)
artik ben burdayim demeye basladilar:) ikinci uc ay rahat gecer diyolar ama daha cok hissedildigi icin daha zor sanki:)
Ne bilim göbek deliği yni diyince benmki bayaaa asagidada.
Zaten o yuzden bu kadar buyudu. 10 yildir taniyorum adami, bir defa sesi nasil yukselir gormedim. Bir defa kavga etmedik.... simdi bu kadar basit bisey yuzunden boype patlamasi cidden cok agrima gitti....
Koca bir kase salata yapmisim kaldi, arkadasa aldigim
Hediyeler kaldi, arayip duruyorlar hadi diye gelmiyoruz diyorum atistik diyorum inanmiyorlsr da siz kavga etmezsiniz yalan soyleme daha cazip bir program yaptiniz dimi diyolar...
Ozur dilemesini bekliyorum yaptigi cok ayip, ust katta sanirim nerde onu bile bilmiyorum sesi cikmiyo. Gelip ozur dilerse affederim yoksa 2 ay konusmam yuzune bile bakmam ayip bu hamile karisina yapilmaz boyle... gelsin adam gibi soylesin derdini
Zaten o yuzden bu kadar buyudu. 10 yildir taniyorum adami, bir defa sesi nasil yukselir gormedim. Bir defa kavga etmedik.... simdi bu kadar basit bisey yuzunden boype patlamasi cidden cok agrima gitti....
Hediyeler kaldi, arayip duruyorlar hadi diye gelmiyoruz diyorum atistik diyorum inanmiyorlsr da siz kavga etmezsiniz yalan soyleme daha cazip bir program yaptiniz dimi diyolar...
Ozur dilemesini bekliyorum yaptigi cok ayip, ust katta sanirim nerde onu bile bilmiyorum sesi cikmiyo. Gelip ozur dilerse affederim yoksa 2 ay konusmam yuzune bile bakmam ayip bu hamile karisina yapilmaz boyle... gelsin adam gibi soylesin derdini
parmak cocuklarEvet oturuken de sanki birsey var egilemiyorum birsey tutuyor beni. Yerim kiz onlari bennn kücuk insanlar yaaaaaaa
Gobek deligimin iki parmak caprazi gibi az asagida ama yakinda . cunku doktor da oradan bakip ultrasonu da vuruyor donsun diye. Herkesin bask yondedir kuzum bir degiliz ki
Merak etme gelinine iyi bakiyorum kaynanasi
Aa nazar mı değdi? Ne oldu neden sinirlendiniz? Aman canım sakin ol.Kizlar esimle evlendigimizden beri en buyuk tartismamizi yaptik sanirim inanilmaz sinirlendim ikimizde ne bulduysak kirdik firlattik ev savas alani gibi su an... korkuyorum cok bu sinir bebegime zarar verir mi?
İyi bak yaa bn yordum 2 gundur senin damadı :)) Aynen canm herkes br değil ordan bakiyorsa bebek olma ihtimali yüksek :)Evet oturuken de sanki birsey var egilemiyorum birsey tutuyor beni. Yerim kiz onlari bennn kücuk insanlar yaaaaaaa
Gobek deligimin iki parmak caprazi gibi az asagida ama yakinda . cunku doktor da oradan bakip ultrasonu da vuruyor donsun diye. Herkesin bask yondedir kuzum bir degiliz ki
Merak etme gelinine iyi bakiyorum kaynanasi
Bak Gördunmu kimse inanmamis, biz hamileyiz ama onlar bizden daha stresliler kirmizi baba olacak oda hep kendi acimizdan düşünmeyelim. Tamam hassasiz ama onlarin yükü belki daha cok olacak.
Sen dedin o adam ailesi ile gorusmuyor senin anani babani aile saymis. Simdi de kendi evinin babasi olacak, sana söylemese de icinde neler kopuyordur nasil duygusaldir buda duygu patlamasidir.
Adam senin icin dolasmis istedigini almak icin. Uzatma sende, en azindan hatasini anlamasi icin sen adim at o sana koşar zaten güzel anne :)
kirmizigitar barisinda arkadasina gidin caya yetisirsiniz sohbet edersiniz kafaniz dagilir.
Kizlar esimle evlendigimizden beri en buyuk tartismamizi yaptik sanirim inanilmaz sinirlendim ikimizde ne bulduysak kirdik firlattik ev savas alani gibi su an... korkuyorum cok bu sinir bebegime zarar verir mi?
Canım arkadaşların da dediği gibi eşler de stresli. Bizde geçen hafta ailevi nedenlerden tartıştık, hiç bukadar bağırdığını bilmem. Tartışmanın ortasında nabzım çok yükseldi. Baktım susmuyor, Senin umrunda değil ama ben hamileyim gidip yatıcam dedim. Umrumda değil dedi. Çok kırıldım ağladım. Saatler sonra gelip özür diledi , bişey olmuş mudur diyip durdu. Mağazasına hırsız girmiş 3binden fazla zarar var, onlarla uğraşıp üstüne ben saçma sapan şeyler diyince böyle olmuş. Stresten biraz kasık ağrım oldu. Ertesi gün kendi halimi bırakıp onun stresini aldım.Zaten o yuzden bu kadar buyudu. 10 yildir taniyorum adami, bir defa sesi nasil yukselir gormedim. Bir defa kavga etmedik.... simdi bu kadar basit bisey yuzunden boype patlamasi cidden cok agrima gitti....
Canım arkadaşların da dediği gibi eşler de stresli. Bizde geçen hafta ailevi nedenlerden tartıştık, hiç bukadar bağırdığını bilmem. Tartışmanın ortasında nabzım çok yükseldi. Baktım susmuyor, Senin umrunda değil ama ben hamileyim gidip yatıcam dedim. Umrumda değil dedi. Çok kırıldım ağladım. Saatler sonra gelip özür diledi , bişey olmuş mudur diyip durdu. Mağazasına hırsız girmiş 3binden fazla zarar var, onlarla uğraşıp üstüne ben saçma sapan şeyler diyince böyle olmuş. Stresten biraz kasık ağrım oldu. Ertesi gün kendi halimi bırakıp onun stresini aldım.
O gün bebeğimin içimde takla attığını hissettim. Çocuk ne olduğunu şaşırdı dedim eşime.
Sende üzülme başka şeylerle kafanı meşgul etmeye çalış. Bişey olmamıştır bebeğine, onlar bizden de güçlü merak etme
Bu kadar strese gergin ortama hiç gerek yok bence sende gidip eşinle güzelce konuşabilirsin sonuçta her zaman olan bir durum değilmiş kendini anlat hamilelikte kadınların nasıl duygularda olduğunu anlatmalısın bu kadar küçük şeyler için insanlar birbirlerini kırmamalı sana da yazık sonuçta boş yere üzmüş olucaksın kendiniBak 4 saat oldu, dolaniyor evin icinde ama kafasini cevirip salona bakmiyor bile... muhtemelen ozur dilememi bekliyor... yok daha neler!
Bizim evde roller biraz terstir, o maasini getirir hesap kitap islerine karismaz anlmaz da zaten, idare birikim hep bendedir... o yuzden oyle bir kaygisi yok sagolsun o kaygiyi da ben yapiyorum onun yerine.
O ona bagirmama kizdi iste, belli. Bagiririm ben gerginim asil! Bakalim ne kdar uzayacak mevzu...
Pisi pisine arkadas geyiginden de kaldim. Uzun zamandir gorusmuyorduk cok iyi geliyordu bize hir arada olmak epey stres atacaktik bahaneyle... neyse
Canimmm 2 ay konusmamak ne demek salla ya valla bak umursamaz olcaksin illaki senle konusacak. Alttaki markette istedigin marka yoksa begenmez laf edersin diye gitmiştir buyutme cok hangimizinn esi yapmiyorki bizler ve onlar cok farkli dusunuyoruz biz daha icten ice detayciyiz adamlar anlamiyor bunu bisey yapmaya calisinca da ellerine yuzlerine bulastiriyoar. Bosver arkadaslarina gitmek istiyorsan da hazirlan hemen salatani tamamla esine de hadi gidiyoruz die bas git nolcak kafan dagilir. Ortam soguyunca dondugunuzde konusursun guzelce ya da hic bisey olmamis gibi davran ki anlam veremesin :))Zaten o yuzden bu kadar buyudu. 10 yildir taniyorum adami, bir defa sesi nasil yukselir gormedim. Bir defa kavga etmedik.... simdi bu kadar basit bisey yuzunden boype patlamasi cidden cok agrima gitti....
Bak 4 saat oldu, dolaniyor evin icinde ama kafasini cevirip salona bakmiyor bile... muhtemelen ozur dilememi bekliyor... yok daha neler!
Bizim evde roller biraz terstir, o maasini getirir hesap kitap islerine karismaz anlmaz da zaten, idare birikim hep bendedir... o yuzden oyle bir kaygisi yok sagolsun o kaygiyi da ben yapiyorum onun yerine.
O ona bagirmama kizdi iste, belli. Bagiririm ben gerginim asil! Bakalim ne kdar uzayacak mevzu...
Pisi pisine arkadas geyiginden de kaldim. Uzun zamandir gorusmuyorduk cok iyi geliyordu bize hir arada olmak epey stres atacaktik bahaneyle... neyse
Yine buluşur görüşürsünüz boşver. Aile huzurundan mühim hiç birşey yok.Bak 4 saat oldu, dolaniyor evin icinde ama kafasini cevirip salona bakmiyor bile... muhtemelen ozur dilememi bekliyor... yok daha neler!
parmak cocuklaricimizde insan imal ediyoruz ya cok ilginc bisey
Kızkirmizigitar aha benimki de sozde lahmacun almaya gitti o sirada ev görmüş bana deme tenezzulunde bile bulunmadi paşam gitmis ev bakmış geliyormuş....
Simdi geliyormuş ben bunu ne yapayım?
ben düşünmüyorum,doğuma eşimde girmeyi düşünüyor bir iki kare o çekerHayirli kandiller hanimlar :) Tum bebisler ve anneler iyidir umarim :) kizlar ben simdiden fotografci arastiriyorum dogum icin siz de dusunuyormusunuz dogum cekimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?