- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.421
Yine buluşur görüşürsünüz boşver. Aile huzurundan mühim hiç birşey yok.
Seni az buçuk tanıdım güçlü kadınsın. Bu gibi durumlarda bazen kırıldığımızı belli etmek zorundayız,
Güçlü görünüp ortalıkta dolaşma, yat dinlen. O da pişman olmuştur elbet. Canın sıkkın diye de yemeğini ihmal etme. Ona odaklan
Kızkirmizigitar aha benimki de sozde lahmacun almaya gitti o sirada ev görmüş bana deme tenezzulunde bile bulunmadi paşam gitmis ev bakmış geliyormuş....
Simdi geliyormuş ben bunu ne yapayım?
eheh:) insan yapma fabrikasi gibiyiz :)) guzel ve bir okdr essiz birsey yaGüldürdün kız beni:))))süper bi cümle yaaaaaaa resmen imalat yapıyoruz doğru
Hayırlı kandiller kızlar. Burayi büyük bi grup görüp birbirimizin dogmamis bebisleri içinde dua edelim hayirli evlat olsunlar ve inşallah saglikli ve kolay bi dogumla alalim kucağımiza (Amiin)
Birsey sorucamm ankarada detayli ulturasona giren yada nispeten biraz daha uygun yapan bildiğiniz duyduğunuz bir yer varmı 20. Haftada yapiliyormus ama simdiden randevu almak gerekiyormus. Bilen varsa bi fikir versin de arayip soralim lutfeen
eheh:) insan yapma fabrikasi gibiyiz :)) guzel ve bir okdr essiz birsey ya
Ben de esim dogumda bulunsun istiyorum cok guzel bir ani:) ama fotografci da arastiriyorum o an hicbir seyin farkina varamam diye :)ben düşünmüyorum,doğuma eşimde girmeyi düşünüyor bir iki kare o çeker
bende araştırdım bulunduğum ilde 250tl dediler.Detayli ultrasonun benim hastanemde fiyati 600 liraymis... vala iyi para
bebek için günlük tutan varmı aranızda
Bence bi tursu kavanozu olur seninkinden
Yemedim val bisey kahvalti bile etmedim bugun nasi canim sikilmissa... aha simdi geldi yanima, asla kabul etmiyorum bana bagirmani ama ozur dilerim benim
Senden baska kimsem yok diyip sariliyo... dedim uyuz bi saat once geleydin kalkar giderdik bu saatten sonra gidilmez de..
Lahmacun he:) kiz yemekte yememisim:)
Vala hepsi salakca bunlarin ben diyim sana. Akillarinca bize iyilik ediyorlar
Ya kirmiziyi gormeseydim buyuk bir triple onu mahvedecektim...ama geldi lahmacunlari yerken başladım sakince ve onu kirmiycak şekilde sordum... kirmizinin dedigi gibi aklinca beni mutlu etmek istemiş. Bizim kocalar yengeç bu modeller demek böyle kendilerince o an düşünüp uyguluyorlar :)
Ayy kiz kirmizi benimkide kimsem yok diyip sarilir biliyon mu ama biraz gec olabiliyor....neyse tatliya bağlandık şükürler olsun
Azcık nazlan ama fazla da sürdürme, onlarda baba olcak heralde onlarda da hormon sorunları var :)Aha yengeclerin hepsi boyle demekki.... bende delirerek karsiladim onu kapidan ama hele bi de telefonuna ulasamayonca hepten delirdim. Ya hayir komik olan ne biliyomusun, salatayi yapip birlikte migrosa gidicektik zaten alisverise... bu nasi bi dusuncesizlik anlamadim...
neyse biz de konusuyos ta bozuguz ikimiz de.... uzar biraz bu
Evet dun nolmussa yagmurlu hava hirsini birbirimizden ciksrttik hepimiz herhalde... size noldu kuzum?Dün kıyım günüydü heralde bizde tartıştık saçma sapan
Aman saçma sapan kuzum ya annesinin halt yemesi o yüzden umrumda değilEvet dun nolmussa yagmurlu hava hirsini birbirimizden ciksrttik hepimiz herhalde... size noldu kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?