2017 EKİM Anne adayları

Yemedim val bisey kahvalti bile etmedim bugun nasi canim sikilmissa... aha simdi geldi yanima, asla kabul etmiyorum bana bagirmani ama ozur dilerim benim
Senden baska kimsem yok diyip sariliyo... dedim uyuz bi saat once geleydin kalkar giderdik bu saatten sonra gidilmez de....

Kız kirmizigitar aha benimki de sozde lahmacun almaya gitti o sirada ev görmüş bana deme tenezzulunde bile bulunmadi paşam gitmis ev bakmış geliyormuş....
Simdi geliyormuş ben bunu ne yapayım?

Lahmacun he:) kiz yemekte yememisim:)

Vala hepsi salakca bunlarin ben diyim sana. Akillarinca bize iyilik ediyorlar

Hayırlı kandiller kızlar. Burayi büyük bi grup görüp birbirimizin dogmamis bebisleri içinde dua edelim hayirli evlat olsunlar ve inşallah saglikli ve kolay bi dogumla alalim kucağımiza (Amiin)
Birsey sorucamm ankarada detayli ulturasona giren yada nispeten biraz daha uygun yapan bildiğiniz duyduğunuz bir yer varmı 20. Haftada yapiliyormus ama simdiden randevu almak gerekiyormus. Bilen varsa bi fikir versin de arayip soralim lutfeen

canım ben Karabükte oturuyorum ama detaylı ultrasonu ben de Ankarada yaptırmak istiyorum. Ben de arastırıyorum cevremden ve netten. Duyumlarımızı paylaşalım olur mu?

Bence bi tursu kavanozu olur seninkinden

Ya kirmiziyi gormeseydim buyuk bir triple onu mahvedecektim...ama geldi lahmacunlari yerken başladım sakince ve onu kirmiycak şekilde sordum... kirmizinin dedigi gibi aklinca beni mutlu etmek istemiş. Bizim kocalar yengeç bu modeller demek böyle kendilerince o an düşünüp uyguluyorlar :)

Ayy kiz kirmizi benimkide kimsem yok diyip sarilir biliyon mu ama biraz gec olabiliyor....neyse tatliya bağlandık şükürler olsun

Aha yengeclerin hepsi boyle demekki.... bende delirerek karsiladim onu kapidan ama hele bi de telefonuna ulasamayonca hepten delirdim. Ya hayir komik olan ne biliyomusun, salatayi yapip birlikte migrosa gidicektik zaten alisverise... bu nasi bi dusuncesizlik anlamadim...
neyse biz de konusuyos ta bozuguz ikimiz de.... uzar biraz bu

Azcık nazlan ama fazla da sürdürme, onlarda baba olcak heralde onlarda da hormon sorunları var :)
Üzülme bu aralar böyle oluyor demek, benimki de bazen cok odunca davranıyor çok fena oluyorum ama napcen koca işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…