- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.441
Aman saçma sapan kuzum ya annesinin halt yemesi o yüzden umrumda değil
Yeterince alttan aldım kv
Tamam canim bende arastiriyorum zamanda az kaldi haber veririm buldugumdacanım ben Karabükte oturuyorum ama detaylı ultrasonu ben de Ankarada yaptırmak istiyorum. Ben de arastırıyorum cevremden ve netten. Duyumlarımızı paylaşalım olur mu?
Hormonlar bizi maf ediyor .eşimizin her sözü sinirimize dokunuyor. Geçen gelmiş bana doğumu abartma herkes doğuruyor. Diş çekimi doğumdan zor diyo.ben çekilene kadar neler çektim dedi.ne varki onda diyobende doğuma sende gireceksin otur izle dedim ne varki sonuçda dedim
evet ya hasta olacak diye ödüm kopuyor. ben olsam sesim çıkmaz. kız çimdik atsam kıyamet koparıyor. doğum falan yapamaz onlar. boş konuşuyorlar. akşam yanında annesine dedim oğlun bana böyle dedi diye. erkek ne bilsin diyo oda. ben de bilmiyorsa yorum yapmayacak dedim. insanın sinirini bozuyor dedim.Daha önce çok doğurdun herhalde deseydin. Keşke rolleri değişebilsek. Grip olduklarında bile bizim canımızdan bezdiriyorlar, ayyy Doğum yaptıklarını düşünmek dahi istemiyorum
Tamam canim bende arastiriyorum zamanda az kaldi haber veririm buldugumda
günaydın canımGunaydin kizlar ben de araniza katilabilir miyim
B Biravucmutlulukokeanoss00 diyorum bu kizlar nerede neyseki buldum sizi:) nasilsiniz cinsiyet kesinlesti mi?
Hoş geldin canım :) Buralardayız :) Bana doktor kesin olmamakla birlikte erkek dedi. 16. haftada tekrar bakacakmış. Sen nasılsın? Tahminde bulundu mu doktorun?Gunaydin kizlar ben de araniza katilabilir miyim
B Biravucmutlulukokeanoss00 diyorum bu kizlar nerede neyseki buldum sizi:) nasilsiniz cinsiyet kesinlesti mi?
kızlar bana 1 gün içinde nasıl beslendiğinizi neler yediğinizi kaç saat de bir yediğinizi yazarmısınız. ben bir yerlerde yanlış yapıyorum galiba. ne yesem midem kazınıyor.
Gunaydin kizlar ben de araniza katilabilir miyim
sende benim gibi çok yemiyorsun. bende sabah saat 9 gibi 1 bardak çayla bolca peynir, hergün olmasada gün aşırı yumurta,zeytin,birde cevizi balın içine bütün bütün atıp yiyorum. öğlene kadar acıkıyorum arada atıştırmalık birşeyler ne varsa atıyorum ağzıma. öğlen yemekde ne varsa onu yerim birşey yoksa o an aklıma ne gelirse onu yaparım. menemen çorba vs..akşam yemeğini geç yediğimiz için acıkıyorum. arada bir kase yoğurt yiyiyorum. akşamda ekmeksiz ne pişirdiysem onu yiyorum. geneldede sebze yapıyorum. akşam kuruyemiş, meyve yerim. sütü içimiyorum. o yüzden sabah peyniri bolca. yemeklerde de ayran yada yoğurtu mutlaka yemeye çalışıyorum.Canım ben sabah 9 akşam 6 çalışıyorum. Sabah 2-3 dilim ekmek, yumurta (eğer sabah erken kalkıp evde kahvaltı yapabilirsem), domates, salatalık, bolca peynir yiyorum. Öğlene kadar arada bi meyve, kuru meyve ve kuruyemiş; öğlen canım ne isterse :), sonra akşama kadar bi bardak çayla bazen biraz bisküvi yiyorum. ama yine meyve ve kuruyemiş mutlaka yiyorum. Bu kadar yemeye akşam eve gittiğimde kurt gibi acıkmış oluyorum ve o senin dediğin midede kazınma hissi bende hiç geçmiyor nerdeyse :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?