2017 EKİM Anne adayları

geçen hafta dolunay vardı kızlar +/- 1 hafta etkileri sürüyor :) kavgalar çok normal. bide hamilelikte hassas oluyor insan. boşverin gitsin hiçbirşey için değmez. ben ilk gebeliğimde çok sıkıntılar yaşadım şimdi diyorum ki niye millet için kendimi o kadar germişim, hamileliğimin tadını çıkartsaymışım

Hormonlar bizi maf ediyor .eşimizin her sözü sinirimize dokunuyor. Geçen gelmiş bana doğumu abartma herkes doğuruyor. Diş çekimi doğumdan zor diyo.ben çekilene kadar neler çektim dedi.ne varki onda diyo bende doğuma sende gireceksin otur izle dedim ne varki sonuçda dedim

Ankarada eğer yapıyorlarsa en uygunu etimed yada ada hastanesidir ikisini öğrenin kızlar

Daha önce çok doğurdun herhalde deseydin. Keşke rolleri değişebilsek. Grip olduklarında bile bizim canımızdan bezdiriyorlar, ayyy Doğum yaptıklarını düşünmek dahi istemiyorum

Daha önce çok doğurdun herhalde deseydin. Keşke rolleri değişebilsek. Grip olduklarında bile bizim canımızdan bezdiriyorlar, ayyy Doğum yaptıklarını düşünmek dahi istemiyorum
evet ya hasta olacak diye ödüm kopuyor. ben olsam sesim çıkmaz. kız çimdik atsam kıyamet koparıyor. doğum falan yapamaz onlar. boş konuşuyorlar. akşam yanında annesine dedim oğlun bana böyle dedi diye. erkek ne bilsin diyo oda. ben de bilmiyorsa yorum yapmayacak dedim. insanın sinirini bozuyor dedim.

kızlar bana 1 gün içinde nasıl beslendiğinizi neler yediğinizi kaç saat de bir yediğinizi yazarmısınız. ben bir yerlerde yanlış yapıyorum galiba. ne yesem midem kazınıyor.

kızlar bana 1 gün içinde nasıl beslendiğinizi neler yediğinizi kaç saat de bir yediğinizi yazarmısınız. ben bir yerlerde yanlış yapıyorum galiba. ne yesem midem kazınıyor.

Canım ben sabah 9 akşam 6 çalışıyorum. Sabah 2-3 dilim ekmek, yumurta (eğer sabah erken kalkıp evde kahvaltı yapabilirsem), domates, salatalık, bolca peynir yiyorum. Öğlene kadar arada bi meyve, kuru meyve ve kuruyemiş; öğlen canım ne isterse :), sonra akşama kadar bi bardak çayla bazen biraz bisküvi yiyorum. ama yine meyve ve kuruyemiş mutlaka yiyorum. Bu kadar yemeye akşam eve gittiğimde kurt gibi acıkmış oluyorum ve o senin dediğin midede kazınma hissi bende hiç geçmiyor nerdeyse :))))

günaydın kızlar herkese güzel bi hafta diliyorum. ankarada Eryaman hastanesi de uygun diye duydum. ayrıca gidenler çok memnun. ben büyük ihtimal sezeryan olursa Eryaman hastanesini düşünüyorum. refakatçiyle birlikte 1500 müş ücreti. tertemizmiş ve odayı da hazırlıyorlarmış. doktorlarda kaliteli. son 2 ay oraya gitmeyi düşünüyorm.

sende benim gibi çok yemiyorsun. bende sabah saat 9 gibi 1 bardak çayla bolca peynir, hergün olmasada gün aşırı yumurta,zeytin,birde cevizi balın içine bütün bütün atıp yiyorum. öğlene kadar acıkıyorum arada atıştırmalık birşeyler ne varsa atıyorum ağzıma. öğlen yemekde ne varsa onu yerim birşey yoksa o an aklıma ne gelirse onu yaparım. menemen çorba vs..akşam yemeğini geç yediğimiz için acıkıyorum. arada bir kase yoğurt yiyiyorum. akşamda ekmeksiz ne pişirdiysem onu yiyorum. geneldede sebze yapıyorum. akşam kuruyemiş, meyve yerim. sütü içimiyorum. o yüzden sabah peyniri bolca. yemeklerde de ayran yada yoğurtu mutlaka yemeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…