- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.461
Benimde belli değilki net olarak :)
Bizimde kız olursa bellide erkek ismi bulmak çok zor ya
Evet bende duydum bu tur seyler ,hatta bi ara vazgeçtim ama çok sevdiğim bi isim ve bnm adima cok uygun alev bnm adim da:)))sonra biraz araştırma yaptım ama tekrar ateş koymaya karar verdim
Eki Görüntüle 1985923 Göbek koymayan bi ben kalmışım
Ponciiiim gozun aydin:)
Benim de bugun taze dogan yegenim kirk ucurmaya geldi bana:) yumurtalarini hazirladim hatta gostereyim bak size de:) yeni trend bu bende
boylesini istiyom:)
Hanginiz hazirlarsa boyle yumurtalar ona gelicem kirk ucurmaya:)
Eki Görüntüle 1985927
buda benim göbüşüm
Aha yengeclerin hepsi boyle demekki.... bende delirerek karsiladim onu kapidan ama hele bi de telefonuna ulasamayonca hepten delirdim. Ya hayir komik olan ne biliyomusun, salatayi yapip birlikte migrosa gidicektik zaten alisverise... bu nasi bi dusuncesizlik anlamadim...
neyse biz de konusuyos ta bozuguz ikimiz de.... uzar biraz bu
Hormonlar bizi maf ediyor .eşimizin her sözü sinirimize dokunuyor. Geçen gelmiş bana doğumu abartma herkes doğuruyor. Diş çekimi doğumdan zor diyo.ben çekilene kadar neler çektim dedi.ne varki onda diyobende doğuma sende gireceksin otur izle dedim ne varki sonuçda dedim
sende benim gibi çok yemiyorsun. bende sabah saat 9 gibi 1 bardak çayla bolca peynir, hergün olmasada gün aşırı yumurta,zeytin,birde cevizi balın içine bütün bütün atıp yiyorum. öğlene kadar acıkıyorum arada atıştırmalık birşeyler ne varsa atıyorum ağzıma. öğlen yemekde ne varsa onu yerim birşey yoksa o an aklıma ne gelirse onu yaparım. menemen çorba vs..akşam yemeğini geç yediğimiz için acıkıyorum. arada bir kase yoğurt yiyiyorum. akşamda ekmeksiz ne pişirdiysem onu yiyorum. geneldede sebze yapıyorum. akşam kuruyemiş, meyve yerim. sütü içimiyorum. o yüzden sabah peyniri bolca. yemeklerde de ayran yada yoğurtu mutlaka yemeye çalışıyorum.
ben sütü çok severim hatta günde 1 lt içerdim ama hamilelikde değiştiSen de iyi yiyosun aslında tatlım ama bu ara sık acıkmamız doğal bizim sanırım. Ben hem peynir hem yoğurt hem de sütü çok tüketiyorum. Çocukluğumdan beri çok severim. Valla o kadar yememe rağmen hala kilo almadım ama bu gidişle baya bi alcam sanırım ağzım hiç durmuyo çünkü
Evet canim biliyorum, bunun birazi bile fazla fazla yetiyor. Siyirip aliyorum elimde eriyor, pisman olmazsin.
kızlar bana 1 gün içinde nasıl beslendiğinizi neler yediğinizi kaç saat de bir yediğinizi yazarmısınız. ben bir yerlerde yanlış yapıyorum galiba. ne yesem midem kazınıyor.
kız maşşallah 40 çıktımı oldumu o kadar bu arada çok güzel olmuş bana gel ben hazırlarım sana
Yazismalari simdi okuyorum da, yengec diyince ay tamam dedim... esim de nazli bir yengec, hamile olup naz yapacak kim diye merak ediyorum cogu zaman... cuma gunu biz de arabada vitesi gec geciriyorum diye baya tartistik, baktim stres buyuyor, konusmuyor falan, iki gunlugune uzaklastim evden... simdi bir iltifatlar canimlar, sanki hic tartismamisiz... bazen umursamamk en iyisi, hele ki bebekleri dusununce
Evet canim biliyorum, bunun birazi bile fazla fazla yetiyor. Siyirip aliyorum elimde eriyor, pisman olmazsin.
kızlar doğumda hediyelik ne yapmayı düşünüyorsunuz? ben kızımda kavanozda badem şekeri ve magnet yapmıştım. ilk yaşında sabun ikinci yaşında taş üçüncü yaşındada anahtarlık yaptım. doğuma sukulent planlıyordum aslında ama tohum bombaları daha çok hoşuma gidiyor. onları da kağıdı okumadan yerlerse diye korkuyorum. arkadaşım banyo tuzu yapmıştı onu yiyenler olmuştu ki tohum bombası yemek için daha uygun gözüküyorfarklı fikri olan varsa bende çalayım diyorum
Benim bir de isim bu:) herseyi o kadar cok yaptim ki tukettim bende:)kızlar doğumda hediyelik ne yapmayı düşünüyorsunuz? ben kızımda kavanozda badem şekeri ve magnet yapmıştım. ilk yaşında sabun ikinci yaşında taş üçüncü yaşındada anahtarlık yaptım. doğuma sukulent planlıyordum aslında ama tohum bombaları daha çok hoşuma gidiyor. onları da kağıdı okumadan yerlerse diye korkuyorum. arkadaşım banyo tuzu yapmıştı onu yiyenler olmuştu ki tohum bombası yemek için daha uygun gözüküyorfarklı fikri olan varsa bende çalayım diyorum
Anacım ben çocuğum olmadığı için bu konulara baya bi fransızım sanırımSukulent ve tohum bombası ne hiç duymadım da görmedim de Sen farklı fikir istiyosun ama sanırım biz senden fikir alcaz
Benim bir de isim bu:) herseyi o kadar cok yaptim ki tukettim bende:)
Skulentleri ya da fideleri ben nikahimda dusunmustum cok ta istemistim. Ama 750 adet olunca hic bir yer bana ayni tarihe 750 fide yetistirmedigi icin kaldi...
Dogum icin dusunmedim ama olabilir belki:)
Tohum bombalari da guzel ama sanki hic olur gibi geliyor bana. Bir de hu tohum cikmadi donusleri olur hic gelemem:)
benim ikinci olunca daha erken düşünmeye başladım sanırım :) saksıda olan sukulent diğerleri tohum bombası :) sukulent şu terrariumlarda kullanılan kaktüslerden :)
Eki Görüntüle 1986550 Eki Görüntüle 1986551 Eki Görüntüle 1986552 Eki Görüntüle 1986553
24 haftalik arkadasimin daha dun aksam soyledigi:
20 de hisedersin dediler 20 de hissetmeye basladogimda aslinda 13 ten beri hissediyor oldugumu fark ettim...
Benim de surekli bir gidiklanma var karnimda. Surekli dediysem, 24 saat degil sabah uyandigimda olmuyor mesela. Genellikle yemekten sonra oluyor... bence o dondukce icimde hissediyorum birseyleri...
Ben o yuzden 20. Hafta muhabbetine inanmiyorum hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?