2017 EKİM Anne adayları

kız maşşallah 40 çıktımı oldumu o kadar bu arada çok güzel olmuş bana gel ben hazırlarım sana

Yazismalari simdi okuyorum da, yengec diyince ay tamam dedim... esim de nazli bir yengec, hamile olup naz yapacak kim diye merak ediyorum cogu zaman... cuma gunu biz de arabada vitesi gec geciriyorum diye baya tartistik, baktim stres buyuyor, konusmuyor falan, iki gunlugune uzaklastim evden... simdi bir iltifatlar canimlar, sanki hic tartismamisiz... bazen umursamamk en iyisi, hele ki bebekleri dusununce

Bu hormonla alakali degil, normal sinire dokunmasi... dis cekme ile dogumu kiyaslamak

Sabah ise giderken, 5 dakika yurumemle birlikte karnima igne batiyor gibi hissettim, siz de var mi boyle seyler?

Bugun kontrole gitcem, 16. hafta bitiyor nerdeyse insallah cinsiyeti ogrenirim bu sefer. Ve nasil bir ic karinsa hala disardan belli olmuyor, bunu da sorcam

Sen de iyi yiyosun aslında tatlım ama bu ara sık acıkmamız doğal bizim sanırım. Ben hem peynir hem yoğurt hem de sütü çok tüketiyorum. Çocukluğumdan beri çok severim. Valla o kadar yememe rağmen hala kilo almadım ama bu gidişle baya bi alcam sanırım ağzım hiç durmuyo çünkü

ben sütü çok severim hatta günde 1 lt içerdim ama hamilelikde değişti

Evet canim biliyorum, bunun birazi bile fazla fazla yetiyor. Siyirip aliyorum elimde eriyor, pisman olmazsin.

Evime yakın Şok market var bende alayım benim cildim zaten çok kuru ellerim falanda öyle bebek yağı aldım dün şimdilik kullanmaya banyodan sonra tüm vucut için bunuda alırsam tamamdır

kızlar bana 1 gün içinde nasıl beslendiğinizi neler yediğinizi kaç saat de bir yediğinizi yazarmısınız. ben bir yerlerde yanlış yapıyorum galiba. ne yesem midem kazınıyor.

Calistigim gunler bazen hazir sandvic aliyorum bazen simit filan gecistiriyorum. Usenmezsem evden kahvalti tabagi hazirlarim ama genelde useniyorum:)

Oglen yine disardan soylemek zorundayiz, be etrafimizda duzgun yemek yiyebilecegimiz bir yer de yok ya corba soyluyorum ya lahmacun pide doner allah ne verdiyse... icim disim hazir yemek oldu... tavuk tuketmemeye calisiyorum zaten

Aksam eve gittigimde kurt gibi ac oluyorum, esim de etsiz doymadigi icin biz aksamlari genelde yine izgara filan yiyoruz:) ekmek yemiyorum ama. Esim gelmezse filan salata tonbaligi gecistirdigim de oluyor....

Yatmadan yine acikiyorum. Meyve beni pek kesmiyor:) kuruyemis bu tadim in krokanlari filan biseyler atistiriyorum hep:)

kız maşşallah 40 çıktımı oldumu o kadar bu arada çok güzel olmuş bana gel ben hazırlarım sana

30 gun oldu da hadi 40 gezmesi diyelim dedik:) vala isterim

İyi yapmissin:) benim kacacak yerim de yok oyle... zaten ozlerim bakma:)

Evet canim biliyorum, bunun birazi bile fazla fazla yetiyor. Siyirip aliyorum elimde eriyor, pisman olmazsin.

Evime yakın Şok market var bende alayım benim cildim zaten çok kuru ellerim falanda öyle bebek yağı aldım dün şimdilik kullanmaya banyodan sonra tüm vucut için bunuda alırsam tamamdır

kızlar doğumda hediyelik ne yapmayı düşünüyorsunuz? ben kızımda kavanozda badem şekeri ve magnet yapmıştım. ilk yaşında sabun ikinci yaşında taş üçüncü yaşındada anahtarlık yaptım. doğuma sukulent planlıyordum aslında ama tohum bombaları daha çok hoşuma gidiyor. onları da kağıdı okumadan yerlerse diye korkuyorum. arkadaşım banyo tuzu yapmıştı onu yiyenler olmuştu ki tohum bombası yemek için daha uygun gözüküyor farklı fikri olan varsa bende çalayım diyorum

Anacım ben çocuğum olmadığı için bu konulara baya bi fransızım sanırım Sukulent ve tohum bombası ne hiç duymadım da görmedim de Sen farklı fikir istiyosun ama sanırım biz senden fikir alcaz

Benim bir de isim bu:) herseyi o kadar cok yaptim ki tukettim bende:)

Skulentleri ya da fideleri ben nikahimda dusunmustum cok ta istemistim. Ama 750 adet olunca hic bir yer bana ayni tarihe 750 fide yetistirmedigi icin kaldi...

Dogum icin dusunmedim ama olabilir belki:)

Tohum bombalari da guzel ama sanki hic olur gibi geliyor bana. Bir de hu tohum cikmadi donusleri olur hic gelemem:)

Anacım ben çocuğum olmadığı için bu konulara baya bi fransızım sanırım Sukulent ve tohum bombası ne hiç duymadım da görmedim de Sen farklı fikir istiyosun ama sanırım biz senden fikir alcaz

benim ikinci olunca daha erken düşünmeye başladım sanırım :) saksıda olan sukulent diğerleri tohum bombası :) sukulent şu terrariumlarda kullanılan kaktüslerden :)

tohum bombası saksıya koyulup sulanmadığı sürece bekleyebiliyor uzun süre. görüntüleri çok cici. bide yapımıda çok kolay ben kızımda hiç dışardan almadım bişey çok özendiğim için hep kendim yaptım. çokta zevkliydi hatta doğum için olanları 35 haftalıkken falan arkadaşlarımı çağırıp birlikte yapmıştık. bunda çok da yapmıcam kızımınkiler çok olmuştu. bide baby shower dada kararsızım kızımda yapalım diyen çok oldu aman o da ne boşverin dedim sonra içimde kaldı. belki bunlardan birini baby shower için kullanabilirim. tabi hamileliğin seyrine de bağlı :) rahat geçerse yaparım gibi

Anladım canım teşekkür ederim çok. Sukulentler güzelmiş aslında ya güzel olur gibime geldi benim de :) yine aklına gelirse bişeyler bize de söyle tecrübeli anne :)))

aynen bende de pıt pıt ve balık gibi dönme hissini hissettim 2 kere geçen pıt pıt yaparken eşimin yanında yatıyordum o bile hissetti haraket ediyor işte nasıl etmiyor allah aşkına benim yanıma vuruyor şuan senin göbeğindeki pıtpıtlar dedi ve sonra kesildi solda başladı bencede hissediyoruz ve tecrübesiz olduğumuz için anlamıyoruz omu değil mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…