2017 EKİM Anne adayları

ben örgüden ayı ve kuzu örmeyi planlıyorum yanında magnet yapmayı ve bebek çikolatası almayı düşünüyorum.

olay

Oleyyy prenses duyunca hep bir umut oluyor içime haftaya randevum bakalım bana ne diyecek

hayırlı olsun kuzum sağlıkla gelsin premses inşaallah

Benim hamsi bugün bir tuhaf ya, endişeleniyorum. Sabah kalktığımdan buyana sayısı 10 olmuştur, rahmimi ittiriyor sanki, az canım acıyor. 3-5 saniye sürüp duruyor.

Kizlar esimle evlendigimizden beri en buyuk tartismamizi yaptik sanirim inanilmaz sinirlendim ikimizde ne bulduysak kirdik firlattik ev savas alani gibi su an... korkuyorum cok bu sinir bebegime zarar verir mi?

ahhhh canım şimdi gördüm yazını sakin ol üzülme bebeğine hiç birşey olmamıştır Allahın izni ile benim yaşadıklarımı hatırla şükür bebeğim sapa sağlam çok üzüldüm durumuna ama burda bir çok kişi bana üzülürkende yazmıştı bir çok kişi yaşıyor böyle durumlar biz o lanet geceden sonra bir daha kavga etmedik şükür rabbim sanada banada yaşatmasın bir daha inşallah sakin ol emin ol senin eşin hatası nı anlayıp özür dileyecektir.

.

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-18-21-02-43.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_2016-03-20-13-46-11.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2016-03-20-13-46-03.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2016-03-20-13-50-01.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 31

bende senin gibi yatıyordum bazen uykumda yapıyorum aynısını eşim uayndırıyor hemencik ne olur az daha yatabilsem yüzüstü yüz üstü yattımıda eşim bebek susuz kalır diyor ki yüz üstü uyuyamam zaten ben sola yatmaya gayret ediyorum ama tersime geliyor sağa yattımı daha rahat uyuyorum hafta soracağım artık doktora bir çözüm bulmak lazım buna 4. ü aya girdik daha pozisyon bulamadık yatmaya

haydaaa haklısın valla kuzu benimkide yarım saate geliyorum deyip 3 saatte geldi bir akşam eve telefonuda kapalı öldüm meraktan meğer telefonunu çalmışlar onunla uğraşmış vs ama insan sinirleniyor heleki bir yere gidilecekse kötü olmuş. ama sende biraz hormon patlaması yaşamıssın belliki üzülme ne olur

Ahhh be kuzum benimki hatasını anlar özür dilerim demez ama yanıma gelir bir bakşı biz sözü belli eder herşeyi
cumartesi görümceme gideceğiz onu bekliyorum aramış telefonum meşgulmüş ki kimse ile konuşmuyordum tekrar aradı geliyorum yaklaştım hazırlan dedi laf arasındada kimle konuşuyordun dedi kimse ile konuşmuyordum dedim..
neyse geldi bir sinirler bir tripler biri ile konuşmuşumda ondan saklamışım gibi yolda bağırmaya devam etti dedim ki bak ablana gidiyoruz oradada bana bu şekilde yapacaksan sen git ben eve döneyim bu devam etti falan sesimi çıkarmadım sadece dedimki karnımda çocuğum yukardada Allahım var eğerki bu sinirin şüphe vs içinse hakkım helal değil aradan 5 dk geçti durdurdu arabayı hadi gel sen kullan dedi :)ki araba emanetti bu onun için bir özürdü bu çünkü araba sürmeyi çok severim babamın evinde arabam vardı sorunlu evlilik olunca bıraktım orada ve evlendiğimizden beri araba kullanmayı özledim diyordum hep

.

Eklentiler

• 18136741_10155132006494034_244485202_n.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 27
  • 18051752_10155132006299034_711578897_n.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 33
  • 18136759_10155132007949034_1826033904_n.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…