- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.481
Anladım canım teşekkür ederim çok. Sukulentler güzelmiş aslında ya güzel olur gibime geldi benim de :) yine aklına gelirse bişeyler bize de söyle tecrübeli anne :)))
ben örgüden ayı ve kuzu örmeyi planlıyorum yanında magnet yapmayı ve bebek çikolatası almayı düşünüyorum.kızlar doğumda hediyelik ne yapmayı düşünüyorsunuz? ben kızımda kavanozda badem şekeri ve magnet yapmıştım. ilk yaşında sabun ikinci yaşında taş üçüncü yaşındada anahtarlık yaptım. doğuma sukulent planlıyordum aslında ama tohum bombaları daha çok hoşuma gidiyor. onları da kağıdı okumadan yerlerse diye korkuyorum. arkadaşım banyo tuzu yapmıştı onu yiyenler olmuştu ki tohum bombası yemek için daha uygun gözüküyorfarklı fikri olan varsa bende çalayım diyorum
Arkadaşlar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu, Miraç kandilimiz mübarek olsun. Bebişlerimiz sağlık ve sıhhatle doğsunlar,vatana millete hayırlı birer evlat olsunlar inşallah.
2 gün girmedim, maşallah 100 sayfa atmış. Dün kontrolümüz vardı. Doktorumuz büyük % 90 Kız dedi. Prenses geliyor :)
Teşekkür ederim bitanem. Ben de haber veririm sana. Bu arada benim perşembe günü kontrolüm var doktordan Ankarada kim iyi onun bilgisini de alcam. Onu da haber veririm canımcım
Kizlar esimle evlendigimizden beri en buyuk tartismamizi yaptik sanirim inanilmaz sinirlendim ikimizde ne bulduysak kirdik firlattik ev savas alani gibi su an... korkuyorum cok bu sinir bebegime zarar verir mi?
benim ikinci olunca daha erken düşünmeye başladım sanırım :) saksıda olan sukulent diğerleri tohum bombası :) sukulent şu terrariumlarda kullanılan kaktüslerden :)
Eki Görüntüle 1986550 Eki Görüntüle 1986551 Eki Görüntüle 1986552 Eki Görüntüle 1986553
Dün 2 kez annelik duygusu tatmış bir arkadaş birkaç konuda uyardı beni. Sırtüstü yatıldığında bebekte kordon dolanması olabiliyormuş. Ne kadar doğru bilemicem. Zati ya sağa ya da sola yatıyorum bende
omuz ağrısı çeker oldum hep aynı pozisyonlarda yatmaktan amaah ahh yüzüstü yatıp ellerimi yastık altına gömmeyi özledim ama bebişim için herşeye katlanırım
Sizmisim koltukta.kalakablik bir arkadas grubumu var icimizden birine oturmaya gidicektik bu aksam hep birlikte. Gidexegimiz arkadas ta hamile bende dedim ki salata filan yapip gotureyim bari.
Esime dedim evde tursu kalmamis mayonez kalmamis gidip alirmisin. Evimizin alt kati market. Bu gitti gelmek bilmiyo ariyorum telefonu kapali. 2.5 ta gitti tam 4 te geldi, nerdeydin dedim babamdan arabayi almis bilmem nerdeki markete gitmis... (biz de 3,5 ta filan cikicaktik evden) araba alip mayonez almak icin bilmem nerdeki markete gitmek nedir ben sinirlendim allh askina in asagidan al dedim sana diye, bu sefer o da kabahat bende senin aradigini bulmaya calisiyorum dedi elindekileri firlatti, posette ne var ne yok patladi sacildi ortaliga, ben sinirlendim tezgahta ne var ne yok firlattim yere...
Simdi mutfak savas alani gibi, gitmiyoruz arkadaslara da, nerde bilmiyorum o da
parmak cocuklaricimizde insan imal ediyoruz ya cok ilginc bisey
ben örgüden ayı ve kuzu örmeyi planlıyorum yanında magnet yapmayı ve bebek çikolatası almayı düşünüyorum.
yapabilirsin eğer tığ işi biliyorsun azcıkörgü de çok güzel olurkeşke kabiliyetim olsa ama ben beceremiyorum
Bak 4 saat oldu, dolaniyor evin icinde ama kafasini cevirip salona bakmiyor bile... muhtemelen ozur dilememi bekliyor... yok daha neler!
Bizim evde roller biraz terstir, o maasini getirir hesap kitap islerine karismaz anlmaz da zaten, idare birikim hep bendedir... o yuzden oyle bir kaygisi yok sagolsun o kaygiyi da ben yapiyorum onun yerine.
O ona bagirmama kizdi iste, belli. Bagiririm ben gerginim asil! Bakalim ne kdar uzayacak mevzu...
Pisi pisine arkadas geyiginden de kaldim. Uzun zamandir gorusmuyorduk cok iyi geliyordu bize hir arada olmak epey stres atacaktik bahaneyle... neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?