- 14 Şubat 2017
- 794
- 807
- 23
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.501
Çok tatlı yaaa yatak koruyucusu olur sanırım ama tabi beşiğin büyüklüğüne ve şekline göre değişebilirbundan bebeğin yatağının yanlarına yatak koruyucu olurmu kızlar
Eki Görüntüle 1986599
büyüyen beşiklerden almayı düşünüyorum. yatak koruyucu olarak farklı birşey olsun istitorum. baykuşdansa bu daha sevimli geldiÇok tatlı yaaa yatak koruyucusu olur sanırım ama tabi beşiğin büyüklüğüne ve şekline göre değişebilir
Aa sende burdasin canim süpergünaydın canım
Hosbulduk canim bakalim oğluşmu senin annesi. Benim 12.haftada su an erken ama bi cıkıntı göremiyorum belki kızdır dedi. 20 gün sonra diger randevum o zaman belli olur sanirim.Hoş geldin canım :) Buralardayız :) Bana doktor kesin olmamakla birlikte erkek dedi. 16. haftada tekrar bakacakmış. Sen nasılsın? Tahminde bulundu mu doktorun?
Hosbulduk canimmGünaydın canım hoşgeldin :)
yapabilirsin eğer tığ işi biliyorsun azcık
Canim ben Ankarada ayrintili ultrasonda adi duyulmus iki dr biliyorum Aydan Biri ve Eyüp Ekici. Fiyatlarini net bilmiyorum ama yüksekmis diye duydum. Ben Koru hastanesine gidiyorum Aydan Biri Koru hastalarina indirim yapiyormus bu yuzden buyuk ihtimal ona gidicem insallah.Hayırlı kandiller kızlar. Burayi büyük bi grup görüp birbirimizin dogmamis bebisleri içinde dua edelim hayirli evlat olsunlar ve inşallah saglikli ve kolay bi dogumla alalim kucağımiza (Amiin)
Birsey sorucamm ankarada detayli ulturasona giren yada nispeten biraz daha uygun yapan bildiğiniz duyduğunuz bir yer varmı 20. Haftada yapiliyormus ama simdiden randevu almak gerekiyormus. Bilen varsa bi fikir versin de arayip soralim lutfeen
Canim ben Ankarada ayrintili ultrasonda adi duyulmus iki dr biliyorum Aydan Biri ve Eyüp Ekici. Fiyatlarini net bilmiyorum ama yüksekmis diye duydum. Ben Koru hastanesine gidiyorum Aydan Biri Koru hastalarina indirim yapiyormus bu yuzden buyuk ihtimal ona gidicem insallah.
Canim hic detayli arastirmadim cevremde arkadaslarimdan aldim bu iki ismi. Koruya gittigim icin Aydan Biri de koruyla baglantili oldugundan sanirim dr.um ona yonlendirir diye dusunuyorum. Fiyat ogrendigimde yazarim buraya.eyüp ekici acayip pahalı. ben kızımda gitmeye kalkıp vazgeçmiştim. 2013 yılında 450 tl ydı. ben o zaman bilgi hastanesinde 40 tl ya yaptırmıştım. arada uçurum var yani sanırım bunda da bilgi ye gidicem. allah göstermesin sıkıntılı bi durum olsa ordada söylerlerdi gibi geliyor. müdürümün eşiyle aynı dönem hamileydik o eyüp bey'e gitmişti. yok organları şöyle böyle diyip baya canlarını sıkmıştı. gayet sağlıklı bir çocuğu var. yani özel diye o kadar pahalı gibi. yoksa değişik bir uygulama yok gibi
Bir ben zorlanıcam sanıyordum bizde şuan kılı kılına geçiniyoruz yeni evliyiz birde... artı bebişim masrafları nasıl olacak hani şurdan kırparız diyemiyorum çünkü kırpacak bir şey kalmıyor. 3 ay doğum izninde nasıl yetecek eşim hiç bir fikrim yok sonrasında tek tesellim toplu para almak olacak doğum izni için ve gerekirse nikahım 1 sene geçmeyeceği için nikah çıkışımı yapmak zorunda kalacağım ...
sırf bu sebeplerden devlete gitmek istedim bende eşim allah razı olsun olmaz dedi özele başladım rabbim kolaylık versin inşallah hepimize ben daha hastanenin fiyatlarını bilmiyorum ay başında gittiğimde sorayım bari
Hepimiz ayni durumdayiz demekki... bende vala dun gece 3.5!- kadar siparis hazirladim yattim 6 da uyandim ise gelmek icin. Hamile hamile evde zyri calisiyorum iste ayri. Hala kenarda 10 lira yok dogum icin. Bi tane bilezigim bile kalmadi hepsini ev ugruna sattik. Kredi mi ceksem diyorum ama bir de su sikinti var dogum iznine ayrildigimizda 4 ay iindeyken maas almicam ben. O aralikta sadece esimin maasi evi asla bakamaz biliyorum sadece kredi ve dogalgaza yeterse yeter bi de cocuk olacak.... rabbim verir rizkini da, zorlayacak epey...valla canım çok zor Allah gerçekten herkesin yardımcısı olsun. doğum parasını aylık verselerdi hiçbir şekilde zorluk çekmeyecektik ama onu da toplu veriyorlar o yüzden bir maaş girmeyecek eve marta kadar da 3 kredi ödemeye devam edicez bakalım bizde napıcaz bilmiyorum daha doğum parasını bile koyamadım kenara koymaya fırsat kalmıyor ki ay sonunu anca getiriyoruz bizde
Hepimiz ayni durumdayiz demekki... bende vala dun gece 3.5!- kadar siparis hazirladim yattim 6 da uyandim ise gelmek icin. Hamile hamile evde zyri calisiyorum iste ayri. Hala kenarda 10 lira yok dogum icin. Bi tane bilezigim bile kalmadi hepsini ev ugruna sattik. Kredi mi ceksem diyorum ama bir de su sikinti var dogum iznine ayrildigimizda 4 ay iindeyken maas almicam ben. O aralikta sadece esimin maasi evi asla bakamaz biliyorum sadece kredi ve dogalgaza yeterse yeter bi de cocuk olacak.... rabbim verir rizkini da, zorlayacak epey...
tekrar geçmiş olsun cnm, çok dikkatli ol inşlh hiç birşey ollmaz Ahın izniyleSlm kizlar bugun dr.a gittik bakti cmt kanamam olmustu ya ondan plesentada biraz kanama var dedi kesinlikle kalkmaman lazim dedi. Bebei yine cinsiyeti göstermedi 8 cm olmus minigimmm :))
valla canım çok zor Allah gerçekten herkesin yardımcısı olsun. doğum parasını aylık verselerdi hiçbir şekilde zorluk çekmeyecektik ama onu da toplu veriyorlar o yüzden bir maaş girmeyecek eve marta kadar da 3 kredi ödemeye devam edicez bakalım bizde napıcaz bilmiyorum daha doğum parasını bile koyamadım kenara koymaya fırsat kalmıyor ki ay sonunu anca getiriyoruz bizde
Hepimiz ayni durumdayiz demekki... bende vala dun gece 3.5!- kadar siparis hazirladim yattim 6 da uyandim ise gelmek icin. Hamile hamile evde zyri calisiyorum iste ayri. Hala kenarda 10 lira yok dogum icin. Bi tane bilezigim bile kalmadi hepsini ev ugruna sattik. Kredi mi ceksem diyorum ama bir de su sikinti var dogum iznine ayrildigimizda 4 ay iindeyken maas almicam ben. O aralikta sadece esimin maasi evi asla bakamaz biliyorum sadece kredi ve dogalgaza yeterse yeter bi de cocuk olacak.... rabbim verir rizkini da, zorlayacak epey...
Sen karabukte hangi doktora gidiyosun
Slm kizlar bugun dr.a gittik bakti cmt kanamam olmustu ya ondan plesentada biraz kanama var dedi kesinlikle kalkmaman lazim dedi. Bebei yine cinsiyeti göstermedi 8 cm olmus minigimmm :))
Bizim de oyle. Bi de cocuk olduktan sonra masraflar 2 degil 4 katina cikiyor. Dusunuyorum bebegin masraflari olacak, e surekli gelen giden olacak evde bebege bakmak icin bizimle yasayan birileri olacak, ona gore yeme masrafimiz bile kac katina cikacak... isinma desen ayri simdi biz giyiyoruz polar pijamalari battaniye altinda oturuyoruz da bebek olunca evin en az 24-25 derece olmasi lazim gece gunduz nasil olacak bilmiyom valaaa. rabbim yardim etsinaynen canım valla işte bizide zaten o 4 ay izin süresi zorlucak çünkü ben 2 krediyi ödüyorum eşim kredi kartıyla tek krediyi ödüyor birde kendi telfon parasını ödüyor bende faturalar evin ihtiyacı birde iki kredi benim maaş olmayınca 2 krediyi nasıl ödicez bilmiyorum off şimdiden düşünmek istemiyorum insan ister istemez stress yapıyor
Ayni durumdayiz kuzum bende onumuzdeki 5 ayda dogum parasi ve sonrasi icin birikimmyaparim diyodum ama simdi bir de borc odememiz lazim zaten elde avucta kalmiyor dusunsene 5 ayda 10 binlira borcu kapatip dogum parasi biriktirmem lazim bi de dogum izninde olacagim aralikta maas almayacagimiz icin bizi odare edecek biseyler atmam lazim kenara.Evet tam lazım olan zamanda parasız kalacağız doğum sırasında verseler doğum parasını çok iyi olacak doğum izni bitene kadar hepimiz tek maaşa düşeceğiz bende doğum parasını biriktiririm diyordum ama ayın sonuna doğru kuruş kalmıyor nasıl biriktirelim allah büyük diyorum artık napalım
Aynen.... ama o prayi toplu almak guzel olacak:)işte aynı sıkıntı be kırmızım 4 ay tek maaş la idare edeceğiz şimdi çift maaşla idare edemiyorken bide masraf çoğalacak Allah yardımcımız olsunhatırlatalım biribimize doğum parası için gerekli evrakları falanda atlamayalım bari son aylar heyecan dorukta olacak malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?