- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 34
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.521
Bursadayim canim ama tesekkur ederim yine de :)domestic canim dogum fotografcisi soran sendin sanirim hangi sehirdesin Ankara ise önerebilirim?
Ayni durumdayiz kuzum bende onumuzdeki 5 ayda dogum parasi ve sonrasi icin birikimmyaparim diyodum ama simdi bir de borc odememiz lazim zaten elde avucta kalmiyor dusunsene 5 ayda 10 binlira borcu kapatip dogum parasi biriktirmem lazim bi de dogum izninde olacagim aralikta maas almayacagimiz icin bizi odare edecek biseyler atmam lazim kenara.
Bi de dogumda ne yasicaz bilmiyoruz belki ekstra masraf cikacak belki kuvoz gerekecek hepsi icin hazirikli olmamiz lazim
netten bakmıştım maaşına göre hesaplanıyor kuzum brüt maaştan hesapla istersen sendeAynen.... ama o prayi toplu almak guzel olacak:)
Ne kdar oldugunu biliyomusun dogum parasinin?
brut uzerinden hesaplaniyor degil mi? Sgk da burut kac gorunuyorsa.netten bakmıştım maaşına göre hesaplanıyor kuzum brüt maaştan hesapla istersen sende
Benim su an iki farkli yerden odeniyor sigortam, birinden 12 digerinden 18 gun olarak. Acaba hangisinden gorunur dogum parasi bunu nasi ogrenebilirim ki?netten bakmıştım maaşına göre hesaplanıyor kuzum brüt maaştan hesapla istersen sende
Canım medikarda Şerife Hanıma gidiyorum ben. Sen?
Aynen.... ama o prayi toplu almak guzel olacak:)
Ne kdar oldugunu biliyomusun dogum parasinin?
Ben de medikarda sakir polaya gidiyodum ama bikac kere de arastirmada nilufere gittim suan zaten marastayim artik gitmem heralde karabukte son 1 ayim kaldi:) ama sakiri oneririm serifeden daha iyi :)
Ben o Şakir denen adamdan hiç haz etmiyorum canım ya bazı olan olaylardan ve bizi mağdur etmesinden dolayı
Doktordan geldik simdi, karnim buyumese de bebegin buyumesi normalmis cok sukur..
17. Hafta bitmek uzere ve mahalesef biz gene cinsiyetini ogrenemedik
göstermediği içinmi doktor mu söylemediDoktordan geldik simdi, karnim buyumese de bebegin buyumesi normalmis cok sukur..
17. Hafta bitmek uzere ve mahalesef biz gene cinsiyetini ogrenemedik
Amanın! Yine mi göstermedi?Seninki kız büyük ihtimalle naz yapıyor resmen
göstermediği içinmi doktor mu söylemedi
ay canım benimkide hep sırıtını dönüyor. yüzünü bile göstermedi. doktor 2 hafta önce sadece erkeğe benziyor ama kesin birşey diyemem dedi. 3 mayısda gidicem inş. gösterirAynen hicbir turlu gostermiyor... ben bir de bu cinsiyet merakiyla 2 haftada bir gidiyorum, doktor rahat birak artik dedi gostermeyecek bu 6. aya kadar
Evet kuzum o para ya:)Bişey sorcam ya. Doğum parasından kastınız ne? Doğum iznine çıkıldığında kurum maaşınızı vermezse SGK dan alınan parayı mı diyosunuz?
detaylı ultrasonda mecbur gösterecek ama bizi merakda bırakıyorAynen hicbir turlu gostermiyor... ben bir de bu cinsiyet merakiyla 2 haftada bir gidiyorum, doktor rahat birak artik dedi gostermeyecek bu 6. aya kadar
Evet kuzum o para ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?