2017 EKİM Anne adayları

ayyyy fenalıklar bastı beni yine elde avuçta para olmadan doğuma girersem stresten doğuramam ki ben birikim yapmam lazım kredi çeksek zaten halihazırda kredimiz var valla geçen dedim en kötü patronundan borç al dedim eşime doğum parası geldimi veririz de dedim bebeğe masrafımıda ona göre yapacağım artık kıyafet puset falan fazla abartıya kaçmayacağım maması bezi daha önemli emerse amenne olduda emmedi süt gelmedi kıyafetmi doyuracak çocuğun karnını zor valla çok zor ama Rabbim vericek rızkını inanıyorum

Ben de medikarda sakir polaya gidiyodum ama bikac kere de arastirmada nilufere gittim suan zaten marastayim artik gitmem heralde karabukte son 1 ayim kaldi:) ama sakiri oneririm serifeden daha iyi :)

Ben o Şakir denen adamdan hiç haz etmiyorum canım ya bazı olan olaylardan ve bizi mağdur etmesinden dolayı

Canım benim ya vallahi çok iyi anlıyorum seni. Ben de perşembe günü gitcem ama korkuyorum göstermez falan diye. Hayırlısı olsun be kuzucum illaki yakalanacak bir gün :)))) Sen yine haftaya gidersin ama değil mi?

Aynen hicbir turlu gostermiyor... ben bir de bu cinsiyet merakiyla 2 haftada bir gidiyorum, doktor rahat birak artik dedi gostermeyecek bu 6. aya kadar
ay canım benimkide hep sırıtını dönüyor. yüzünü bile göstermedi. doktor 2 hafta önce sadece erkeğe benziyor ama kesin birşey diyemem dedi. 3 mayısda gidicem inş. gösterir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…