2017 EKİM Anne adayları

Gunaydin kizlar ben de araniza katilabilir miyim

B Biravucmutluluk @okeanoss00 diyorum bu kizlar nerede neyseki buldum sizi:) nasilsiniz cinsiyet kesinlesti mi?
Biz burada takılıyorz bebeğim hoşgeldin sende :) hala kesinlesemedi doktor %70erkek diyor. 1 hafta sonra devlet hastanesine gidicem orda ne diyecekler bakalm. Sen neler yaptın bakalm nasıl gidiyor ? Cinsiyet belli mi?

Canım benim ya vallahi çok iyi anlıyorum seni. Ben de perşembe günü gitcem ama korkuyorum göstermez falan diye. Hayırlısı olsun be kuzucum illaki yakalanacak bir gün :)))) Sen yine haftaya gidersin ama değil mi?

Her hafta gidecem de, her ultrasondan sonra karnimda hafif bir agri oluyor.. cevre baskisi yasiyorum cocugu rahat birak diye.

Cok umutlanma bence sen de

Benim su an iki farkli yerden odeniyor sigortam, birinden 12 digerinden 18 gun olarak. Acaba hangisinden gorunur dogum parasi bunu nasi ogrenebilirim ki?

onu bilmiyorum ki be kuzum ama ikisi üzerinden olmazmı haksızlık olur bence sigortayı arayıp sorsan bi bu işler benimde kafamı kurcalıyor çok birşeyleri eksik yaparım diye çok korkuyorum

Nasi ya? Ama yasak ki. Sen dogum iznindeyken isyeri maasini oderse sgk ya ceza oder....

onu bilmiyorum ki be kuzum ama ikisi üzerinden olmazmı haksızlık olur bence sigortayı arayıp sorsan bi bu işler benimde kafamı kurcalıyor çok birşeyleri eksik yaparım diye çok korkuyorum
İkisinden de odenmesi lzim normalde ama saglik raporu aldigimda tekinden odeniyor. O yuzden bi fikrim yok su an... rastgele odeniyor. 12 gun odenen pirimim saha yuksek diger isi biraksam mi diye dusunuyorum

ne güzel iş yeriymiş o bizim pintiler kesin keser

Aynen hicbir turlu gostermiyor... ben bir de bu cinsiyet merakiyla 2 haftada bir gidiyorum, doktor rahat birak artik dedi gostermeyecek bu 6. aya kadar
Ben de öğrenemedim ya mayısın ilk haftası gidecem ben de inş öğrenirim ,acaba bizimki gösterecek mi

Allah kolaylik verir ins. canimm hepimiz ayniyziz bebis gekince ne olacak nasil olacak para yetcekmi vs. Bi de krediler var derken allah yardimcimiz olsun

Doktordan geldik simdi, karnim buyumese de bebegin buyumesi normalmis cok sukur..

17. Hafta bitmek uzere ve mahalesef biz gene cinsiyetini ogrenemedik
Ayyy sen de bendensin desene benimkide gostermiyor cinsiyetini gerci dr. Daha kucuk diyor

Kizlar merhaba uzun bir aradan sonra. Sizler takip ediyorum ama tlfla cok ilgilenesim yok bu aralar o yuzden yazamadim. Ikili test sonucu ve drun soyledikleri cok kafama takilmisti bugun normal kontrol tarihim gelmeden ayni hastahane zincirinin baska hastahanesinde baska dra gittim. Dr 1/1672olan degeri baz almamiz lazim 30 yas oldugu icin dedi ve risk yok 3lu 4lu testede gerek yok zaten bu testler sadece riski belirliyor dedi. Cinsiyet yine netlesmedi ama %95 kiz dedi kesinlesmesi ayrintili ultrasona kaldi.

Bosuna canini siktin bak... kombine riski baz almak lazim aynen.

Bi de testlerin temiz cikmasi yada bozuk cikmasi bisey ifade etmiyo aslinda... kendimizi kandiriyoruz sadece... ben mesela oh cocugum down lu degilmis diyemiyorum riskim cikmamasina ragmen...

Aynen canim cok sagol hep destek oldun. ben drun dedigine taktim iste niye oyle dedi diye cunku cut of degerinin altinda diyordu. Yoksa tabiki dogumdan sonra ne gorecegiz hala tam bilemeyiz. Allah saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin hepimize.
Bu arada borclar vs aynen bendede var esim isten ayrildi tek maasa kaldik. Ama. Kafaya takinca hemen haftasonu tansiyonum fln dustu surekli aftlar cikti agzimda parani tabiki biriktir ama bunu hayatina yayma ve kendini germe olurmu canim. Hepsi olur biter bebekler nasipleriyle gelir derler Allah yardimcimiz olsun hepimizin

Detayli da kesin miymis? Iyi bari, dogumda belli olcak diye umudu kesmistim... arkadasim da sen cocuga pembe yada mavi alip kaliplara sokma diye boyle yapiyor diyor
ayrıntıda her yerine bakıyorlarmış belli olur sanırım. bende 3 mayısa randevu aldım. inşallah gösterir. antalyaya gidicem gitmişken oradan hastane çıkışını falan alayım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…