2017 EKİM Anne adayları

Benim en buyuk sorunum su an:

Onumuzdeki 4-5 ay icinde odemem gereken 10 bin
Dogum icin gereken minimum 5 bin
Dogumdan sonra calismadigim donemde en azindan faturalari karsilacak bir 5 bin daha

Yani dogum iznine ayrilmadan minimum 20 bin biriktirmem lazim. Aylik gelirimiz 5 bin civari toplam:) 5 ayda bu gelirle hem ev gecindirip hem ihtiyaclari alip hem kredi odeyip hem de bu birikiminyapabilir miyiz:) imkansiz...

Bu listede birinden birini yapmamam lazim. Ama ne yazikki borcu odememiz gerekiyor oncelikle dolayisiyla ben doguma kadar anca 10 bin borcumu kapatirim disimi tirnagima katip

Bende bi aya işsiz kalıcam düşündükçe başıma ağrılar giriyor

Kiz sen yeni uzman olmadin mi?
Oldum kuzum bi nevi o yüzden işsiz kalıcam
Öyp ile girmiştim ben önceden yüksek bitip direk doktoraya başlıyorduk
Sözleşmemizde sonuna kadardı
Sonra değiştirdiler geçen sene bi sabah uyandık kadromuz kalkmış
Yüksek devam ettiği için ben devam ettim
E şimdi sınavı gectim bitti bir aya çıkış işlemlerim tamamlanacak sözleşmem bitecek
Doktora için teklif aldım bi kaç hocadan ama kadro yok işte napıcam bilmiyorum

Kadroya takilma ya.... doguma kdar gir bi sekilde herkes kadrolu calismiyor sonucta:)

Doğum için fiyat verdi mi hastane canm? Çok zorlanicaksiniz anlaşılan kredi doğum faln derken. Sezeryani fiyat olarak daha uygun br hastanede yapsan nasıl olur?

Kadroya takilma ya.... doguma kdar gir bi sekilde herkes kadrolu calismiyor sonucta:)
Ne bileyim kuzum ya doktoraya devam etsemmi ona bile kararsız kaldım
Özele baksam 4 aylık hamile kimse kabul etmez
Ben evde durmayada alışkın değilim alışmışım çalışmaya

Doğum için fiyat verdi mi hastane canm? Çok zorlanicaksiniz anlaşılan kredi doğum faln derken. Sezeryani fiyat olarak daha uygun br hastanede yapsan nasıl olur?
Kuzum doktorumu degistirmek istemiyorum sorun o... sezeryan 4250 hastanede.

Bu eski doktorum beni iyi taniyo guveniyorum da. Adam kurtajimi yapti rahmimi benden iyi taniyo su an. Bu saatten sonra yeni doktor bul sev filan... onu gozum yemiyo... hakikaten cok zor durumda kaliyoruz su an isin matematigi yetmiyo ama bakalim gorcez nolcak

çok pahalı benim hastanemde 1200tl sezeryan spinal yaptıracaksanız 1200+400tl dediler. 4250 verilmez bence.

Mutlu balonda işler nasıl belki fazla fazla iş gelir biraz daha fayda sağlar inslh öyle olur yani.

Anlıyorum seni bnada deseler doktor değiştir değiştiremem . Haklisin yani inslh br yol bulunur.

çok pahalı benim hastanemde 1200tl sezeryan spinal yaptıracaksanız 1200+400tl dediler. 4250 verilmez bence.
Sıkıntı yaşayınca güven önemli ya
Benim doktorumda normalin çok üzerinde ücreti
Kalp rahatsızlığım var ve hem ona hem hastanenin kardiyologuna güvendiğim için gözden çıkarıyorum

Mutlu balonda işler nasıl belki fazla fazla iş gelir biraz daha fayda sağlar inslh öyle olur yani.

Anlıyorum seni bnada deseler doktor değiştir değiştiremem . Haklisin yani inslh br yol bulunur.
Bende simdi mutlubalona abanip uc bes biriktirmeye calisiyorum iste. Orasi da degisik oliyor bazen 3 ay kurus is olmuyor anca vergi oduyoruz bazen is yetistiremiyoruz...

Artik biriktirebildigim kadar ordan gelenle birikim yapip ustunu dogum ustu kredi felan cekeyim diyorum ne yapayim

Anladim kuzum zor isin gerçekten. 20bin biriktirmen 4 ayda baya zor hatta imkansiza yakin anca satis yaptigin siteden siparis iyi olmasi lazim ama yazin dugunler fln yogun olur ins islerde acilir. Diger turlude. Dogum parasini fln anca kredi falan olursa ancak oyle yada taksit bilmiyorum. Bizim hastahanede 3 bin dogum bintl taksite boluyolarmis. Gerci senin univ hastahanesi degilmi neden o kadar fazla ki

Ozel univ hastanesi. O yuzden cok pahali... hemogram tahlillerini bile 750 ye yaptirdim 6. Haftada:) simdi detayli ultrason var bi dahaki ay 600 liraymis...

Siparislerin tamamini karsilamasi imkansiz ayrica bir mucize olsa ve o kasr siparis gelse cidden yapamam zaten disarda calisiyorum... her gun 15-18 saat calismam lazim ki :) o da imkansiz tabi:) artik oldugu kadar olacak olmayan kredi cekilecek bakalim...

Hangi şehir semt seninki canım? Benim çevre hastaneler de hep normal 3, sezaryen 6bin civarı geçen seneki fiyatları üstelik

Canim hepimiz yardimci olmaya calisiyoruz eslerimize elimizden geleni yapiyoruz iste her sey istediğimiz gibi gitmiyor bazen akisina birakmak lazim ben cok kasiyordum yok iste ek dersim olmicak kredi var bilmem ne en azindan yaza kadr full calisayim yaza rahat girelim vs diye noldu cartladim. Hah yatiyorum simdi okula falan gidemiyorum ek ders full calisma kenara para koyma falan hikaye oldu kendimi kastim kastim sonunda allah dedi sen oyle mi yapiyosun ince hesaplar mi yapiosun al sana dedi valla akisina biraktim ben artik dusunmemeye calisiyorum cunku dusununce asiri stres oluyorum kendimi geriyorum kasiyorum ne gerek var oyle de boyle de oluyor bi sekilde az cok allah bereketini versin paramizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…