2017 EKİM Anne adayları

jade1907 canim ben kullaniyorum normal evet doktorum demişti
Bu arada kızlar ağrılarımda hala devam etmekte goguslerim sisti ve aciyorlar
erva147 sen ne durumdasin sekerim
Isi biraktim burayi 1 haftadir takip edemiyorum kacirdiğim biseyler varmi

O işler öyle olur ama düğün sezonu açıldı ya belki iş fazla olur ki inslh oyle olur bebeğin rizki boldur umarm :) kredi çeksn iki kredi brden odeyebilirmisiniz doğumdan sonra

yapmaaa yaaaa ooffff korkuyorum bende öğrenemicem diye hayırlısı olsun canım bir sonraki kontrol ne zaman ?

Ayrintili ultrasona kadar rahat birakmak istiyorum da, maximum dayanma surem 2 hafta

Gecen sefer bulantim yok diye paniktim, bu sefer karnim cikmadi diye, iki hafta icinde bulurum gene panikletecek birsey

ayrıntıda her yerine bakıyorlarmış belli olur sanırım. bende 3 mayısa randevu aldım. inşallah gösterir. antalyaya gidicem gitmişken oradan hastane çıkışını falan alayım diyorum.

Ben de agustosta alanyaya gelcem insallah, antalyada hangi doktora gidiyorsun?

Kızlar evde ne giyeceğimi sastm eşofmanlarin pijamalarn lastikleri karnımı sıkıyor yukarı cekiyorum iyice migdeme baskı oluyo agriyo. İyice sinir oldum
Ay bende bende pijamamin altini giyiyorum artik devamli naoim o biraz daha serbest taytlar sa sikmaya basladi onu da giyemiyorum esofmanlar tam karnim hizasinda etek elbise de giyilmio evler soguk daha en iyisi bicama donuuuu

ayrıntıda her yerine bakıyorlarmış belli olur sanırım. bende 3 mayısa randevu aldım. inşallah gösterir. antalyaya gidicem gitmişken oradan hastane çıkışını falan alayım diyorum.

3 mayisda ayrintiliya mi gitceksin? Takvime gore senden 2 hafta ilerideyim ama bana mayis 15 civari git dedi ayrintiliya.

Ay bende bende pijamamin altini giyiyorum artik devamli naoim o biraz daha serbest taytlar sa sikmaya basladi onu da giyemiyorum esofmanlar tam karnim hizasinda etek elbise de giyilmio evler soguk daha en iyisi bicama donuuuu
O bile sıkıyor bn sadece pijama giyemiyorum zaten tayt var ikisibrden dahada sıkıyor iyice deli oldum. Göbeğin alt kısmında hiç giyemiyorum rahat edemiyorum düşuk bel hc giymedim bu zamna kadr. Hamilelk eşofmanlar varmis onlar nasıl kullanan varmi

Evime yakın Şok market var bende alayım benim cildim zaten çok kuru ellerim falanda öyle bebek yağı aldım dün şimdilik kullanmaya banyodan sonra tüm vucut için bunuda alırsam tamamdır

Öyle iyi geldiki gittim dun yedek aldim bir tane daha. Saclarina da sur banyodan bir kac saat önce. Pamuk gibi yapiyor, çatlaklarada birebirmis zaten.

Kizlar iyi aksamlar herkese... Dogum icin bende bu gittigimde fiyatlarini ogreneyim.
Bir kac tanidigim bu hastanede yapti çok memnun kalmislar.

Bazi yerler de uçuk fiyatlar.

kirmizigitar doktora guvenmek cok önemli paradan haklisin, Allah yardimciniz olsun inşaAllah gelip gecici bu sıkıntilar da.

Bende çalismiyorum esim sadece calisiyor.

Allah yardim eder elbet, hiç birikmisim de yok kenar da.

Kizlar birseyler almaya basladiniz mi hiç?

Sıkıntı yaşayınca güven önemli ya
Benim doktorumda normalin çok üzerinde ücreti
Kalp rahatsızlığım var ve hem ona hem hastanenin kardiyologuna güvendiğim için gözden çıkarıyorum
anlıyorum canım ama denizlide sanırım hastaneler uygun. istanbul ankara uçmuş. benimde 2 kaybım var sıkıntılı ve tüp bebekle hamile kaldım. doktorum çok iyi. denizlinin en güzel yanı fiyatlar uygun. prof. özel muayenesine gittim 250tl verdim mesela.

Hangi şehir semt seninki canım? Benim çevre hastaneler de hep normal 3, sezaryen 6bin civarı geçen seneki fiyatları üstelik
canım ben denizlideyim. ama hastanemin istanbulda ve kayseride şubesi var. 6bin ne demek yahu

Arkadaşlar decavit kullanıp afedersiniz büyük abdesti siyah çıkan var mı aramızda?
demir ilacı kullanıyorsan o yapar canım
Ben de agustosta alanyaya gelcem insallah, antalyada hangi doktora gidiyorsun?
antalyada mustafa torgaç var öneririm. antalya merkezde özel muayenesi var. hastane ye gitmek istersen memorial hastanesini ve doktorlarını öneririm. bende 5 mayısda gidicem birde ağustosda. ben antalyalıyım denizlide eşimin işinden dolayı yaşıyorum. annemler antalyada

3 mayisda ayrintiliya mi gitceksin? Takvime gore senden 2 hafta ilerideyim ama bana mayis 15 civari git dedi ayrintiliya.
hayır ayrıntılı değil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…