- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.601
Dünür bz evde yiyip içip yatıyoruz bn rahatsız oluyorm adam tek kaldı yetisemiyo sıkıntılaniyo diye . Br çözüm de yok malesfKizlar iyi aksamlar herkese... Dogum icin bende bu gittigimde fiyatlarini ogreneyim.
Bir kac tanidigim bu hastanede yapti çok memnun kalmislar.
Bazi yerler de uçuk fiyatlar.
kirmizigitar doktora guvenmek cok önemli paradan haklisin, Allah yardimciniz olsun inşaAllah gelip gecici bu sıkıntilar da.
Bende çalismiyorum esim sadece calisiyor.
Allah yardim eder elbet, hiç birikmisim de yok kenar da.
Kizlar birseyler almaya basladiniz mi hiç?
Ne yapalim kuzum, bizde ayniyiz vallaDünür bz evde yiyip içip yatıyoruz bn rahatsız oluyorm adam tek kaldı yetisemiyo sıkıntılaniyo diye . Br çözüm de yok malesf
Ben hicbisey almadim daha. Cinsiyetini öğrendiğimde başlarım yavas yavas :)Kizlar iyi aksamlar herkese... Dogum icin bende bu gittigimde fiyatlarini ogreneyim.
Bir kac tanidigim bu hastanede yapti çok memnun kalmislar.
Bazi yerler de uçuk fiyatlar.
kirmizigitar doktora guvenmek cok önemli paradan haklisin, Allah yardimciniz olsun inşaAllah gelip gecici bu sıkıntilar da.
Bende çalismiyorum esim sadece calisiyor.
Allah yardim eder elbet, hiç birikmisim de yok kenar da.
Kizlar birseyler almaya basladiniz mi hiç?
Sorma bende sari pijama takimi gibi almistim cok hosuma gitti bide 3 corap :)Ben hicbisey almadim daha. Cinsiyetini öğrendiğimde başlarım yavas yavas :)
Hahaha aynen canım kesinlikle sabirsizlaniyorum ama doğru olani yapiyorum kendimce :))Sorma bende sari pijama takimi gibi almistim cok hosuma gitti bide 3 corap :)
Bir ogrensek ona gore karar veririz de, bir de yanlis cikarda daha sonra doktor şuymuş derse
En iyisi ayrintili ultrasondan sonra almak sanirim
Nasi ya? Ama yasak ki. Sen dogum iznindeyken isyeri maasini oderse sgk ya ceza oder....
Üni. Mezunumusun sen? Bn lise den sonra devam etmedim açıktan okuyordum onuda dondurdum öyle duruyor kpssye girdm br ise yaramadı öncede asgari ücretle çalışıyordum magazada daha yuksegini zatn bulamamNe yapalim kuzum, bizde ayniyiz valla
Elimde diploma evde oturuyorum, esim deliriyor calisma lafi geçince kesinlikle karsi, tek basina da böyle zorlaniyor
Büyük şehirler uçuyor malesef özellikle testler çok pahalıanlıyorum canım ama denizlide sanırım hastaneler uygun. istanbul ankara uçmuş. benimde 2 kaybım var sıkıntılı ve tüp bebekle hamile kaldım. doktorum çok iyi. denizlinin en güzel yanı fiyatlar uygun. prof. özel muayenesine gittim 250tl verdim mesela.
canım ben denizlideyim. ama hastanemin istanbulda ve kayseride şubesi var. 6bin ne demek yahu
demir ilacı kullanıyorsan o yapar canım
antalyada mustafa torgaç var öneririm. antalya merkezde özel muayenesi var. hastane ye gitmek istersen memorial hastanesini ve doktorlarını öneririm. bende 5 mayısda gidicem birde ağustosda. ben antalyalıyım denizlide eşimin işinden dolayı yaşıyorum. annemler antalyada
hayır ayrıntılı değil canım
Arkadaşlar decavit kullanıp afedersiniz büyük abdesti siyah çıkan var mı aramızda?
Dogumdan sonra esim tek basina evin faturalarini ve kredisini bile odeyemez ki.... ancak kredi ertelemeli bir cozum bulmak lazimO işler öyle olur ama düğün sezonu açıldı ya belki iş fazla olur ki inslh oyle olur bebeğin rizki boldur umarm :) kredi çeksn iki kredi brden odeyebilirmisiniz doğumdan sonra
Kızlar evde ne giyeceğimi sastm eşofmanlarin pijamalarn lastikleri karnımı sıkıyor yukarı cekiyorum iyice migdeme baskı oluyo agriyo. İyice sinir oldum
Ay bende bende pijamamin altini giyiyorum artik devamli naoim o biraz daha serbest taytlar sa sikmaya basladi onu da giyemiyorum esofmanlar tam karnim hizasinda etek elbise de giyilmio evler soguk daha en iyisi bicama donuuuu
Üni. Mezunumusun sen? Bn lise den sonra devam etmedim açıktan okuyordum onuda dondurdum öyle duruyor kpssye girdm br ise yaramadı öncede asgari ücretle çalışıyordum magazada daha yuksegini zatn bulamam
Amin canim benim :)Büyük şehirler uçuyor malesef özellikle testler çok pahalı
Sen şanslısın hem doktor iyi hem ücreti
Sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza
amin canımBüyük şehirler uçuyor malesef özellikle testler çok pahalı
Sen şanslısın hem doktor iyi hem ücreti
Sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza
Bnada lazm öyle ya rahat dimi :) br eşofman br tayit alaym bnde bari ev için ..Ben:)
Dogumdan sonra esim tek basina evin faturalarini ve kredisini bile odeyemez ki.... ancak kredi ertelemeli bir cozum bulmak lazim
Bi tane hamile tayti almistim onunla geziyorum evde surekli kokustu artik ama yok yok yani:) cikarip yikiyorum hemen giyiyorum tekrar:)
O ne kimerak ettimÖyle iyi geldiki gittim dun yedek aldim bir tane daha. Saclarina da sur banyodan bir kac saat önce. Pamuk gibi yapiyor, çatlaklarada birebirmis zaten.
Bende bende ablam acidi halime çarsamba gel carsiya inalim sana esya alalim dedi, agladim ablama :)Ben:)
Dogumdan sonra esim tek basina evin faturalarini ve kredisini bile odeyemez ki.... ancak kredi ertelemeli bir cozum bulmak lazim
Bi tane hamile tayti almistim onunla geziyorum evde surekli kokustu artik ama yok yok yani:) cikarip yikiyorum hemen giyiyorum tekrar:)
Benim doktorum istanbul daki tekden hastanesindeki doktor listesinde gorunuyor biliyomusun. Ama o hastaneyi aradim oranin fiyatlari da asagi yuksri burasi gibi cok fark etmiyor eger daha uygun olsaydi degerlendirebilirdim ama evime zaten cok uzak istanbulun diger bir ucunda o yuzden hic dusunmedim onu.denizli canım.
Kati hindistan cevizi yagi canim. Donuk sekilde eline alinca elinde eriyor. Dur foto atayim yine.O ne kimerak ettim
Kız niye dondurdun devam et lütfenÜni. Mezunumusun sen? Bn lise den sonra devam etmedim açıktan okuyordum onuda dondurdum öyle duruyor kpssye girdm br ise yaramadı öncede asgari ücretle çalışıyordum magazada daha yuksegini zatn bulamam
siyasetten gitmiştir o ya
Bu sene yenileteyim diyorum sence hem bebek hem dersler altından kalkarm gbi geliyo . Çağrı merkezi bölümü benm ki iş olanağı çok olur bitirsem :)Evet canim, bilgisayar yazilim bolumu.
İlerde calismak istersen bulursun elbet, lise mezunu da cok guzel isler buluyor deme öyle kendine :) bebek biraz buyusun kaydini yetilet devam et okula :)
O ne kimerak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?