2017 EKİM Anne adayları

Dünür bz evde yiyip içip yatıyoruz bn rahatsız oluyorm adam tek kaldı yetisemiyo sıkıntılaniyo diye . Br çözüm de yok malesf

Dünür bz evde yiyip içip yatıyoruz bn rahatsız oluyorm adam tek kaldı yetisemiyo sıkıntılaniyo diye . Br çözüm de yok malesf
Ne yapalim kuzum, bizde ayniyiz valla

Elimde diploma evde oturuyorum, esim deliriyor calisma lafi geçince kesinlikle karsi, tek basina da böyle zorlaniyor

Ben hicbisey almadim daha. Cinsiyetini öğrendiğimde başlarım yavas yavas :)

Ben hicbisey almadim daha. Cinsiyetini öğrendiğimde başlarım yavas yavas :)
Sorma bende sari pijama takimi gibi almistim cok hosuma gitti bide 3 corap :)

Bir ogrensek ona gore karar veririz de, bir de yanlis cikarda daha sonra doktor şuymuş derse

En iyisi ayrintili ultrasondan sonra almak sanirim

Sorma bende sari pijama takimi gibi almistim cok hosuma gitti bide 3 corap :)

Bir ogrensek ona gore karar veririz de, bir de yanlis cikarda daha sonra doktor şuymuş derse

En iyisi ayrintili ultrasondan sonra almak sanirim
Hahaha aynen canım kesinlikle sabirsizlaniyorum ama doğru olani yapiyorum kendimce :))

Nasi ya? Ama yasak ki. Sen dogum iznindeyken isyeri maasini oderse sgk ya ceza oder....

Yok tatlım.öyle degil. Aslinda sgk veriyo tabi ki parayi ama bizim kurumda maasini almaya devam ediyosun. Sgk dan toplu dogum parasini alinca o parayi kuruma yatiriyoruz. Ceza falan olmaz bazi kurumlar bu sekilde. Ben bankada calisirken de bu sekildeydi.

Ne yapalim kuzum, bizde ayniyiz valla

Elimde diploma evde oturuyorum, esim deliriyor calisma lafi geçince kesinlikle karsi, tek basina da böyle zorlaniyor
Üni. Mezunumusun sen? Bn lise den sonra devam etmedim açıktan okuyordum onuda dondurdum öyle duruyor kpssye girdm br ise yaramadı öncede asgari ücretle çalışıyordum magazada daha yuksegini zatn bulamam

Büyük şehirler uçuyor malesef özellikle testler çok pahalı
Sen şanslısın hem doktor iyi hem ücreti
Sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza

Arkadaşlar decavit kullanıp afedersiniz büyük abdesti siyah çıkan var mı aramızda?

Ben:)

O işler öyle olur ama düğün sezonu açıldı ya belki iş fazla olur ki inslh oyle olur bebeğin rizki boldur umarm :) kredi çeksn iki kredi brden odeyebilirmisiniz doğumdan sonra
Dogumdan sonra esim tek basina evin faturalarini ve kredisini bile odeyemez ki.... ancak kredi ertelemeli bir cozum bulmak lazim

Kızlar evde ne giyeceğimi sastm eşofmanlarin pijamalarn lastikleri karnımı sıkıyor yukarı cekiyorum iyice migdeme baskı oluyo agriyo. İyice sinir oldum

Ay bende bende pijamamin altini giyiyorum artik devamli naoim o biraz daha serbest taytlar sa sikmaya basladi onu da giyemiyorum esofmanlar tam karnim hizasinda etek elbise de giyilmio evler soguk daha en iyisi bicama donuuuu

Bi tane hamile tayti almistim onunla geziyorum evde surekli kokustu artik ama yok yok yani:) cikarip yikiyorum hemen giyiyorum tekrar:)

Üni. Mezunumusun sen? Bn lise den sonra devam etmedim açıktan okuyordum onuda dondurdum öyle duruyor kpssye girdm br ise yaramadı öncede asgari ücretle çalışıyordum magazada daha yuksegini zatn bulamam

Evet canim, bilgisayar yazilim bolumu.
İlerde calismak istersen bulursun elbet, lise mezunu da cok guzel isler buluyor deme öyle kendine :) bebek biraz buyusun kaydini yetilet devam et okula :)

Bnada lazm öyle ya rahat dimi :) br eşofman br tayit alaym bnde bari ev için ..

Bende bende ablam acidi halime çarsamba gel carsiya inalim sana esya alalim dedi, agladim ablama :)

Herseyini ben alacagim bebegin dedi bide.

Kalp dinleme cihazini da o almisti.

Esim de diyor sen kadina neden onu bunu aldiriyorsun diye, sanki ben dedim

Benim doktorum istanbul daki tekden hastanesindeki doktor listesinde gorunuyor biliyomusun. Ama o hastaneyi aradim oranin fiyatlari da asagi yuksri burasi gibi cok fark etmiyor eger daha uygun olsaydi degerlendirebilirdim ama evime zaten cok uzak istanbulun diger bir ucunda o yuzden hic dusunmedim onu.

Evet canim, bilgisayar yazilim bolumu.
İlerde calismak istersen bulursun elbet, lise mezunu da cok guzel isler buluyor deme öyle kendine :) bebek biraz buyusun kaydini yetilet devam et okula :)
Bu sene yenileteyim diyorum sence hem bebek hem dersler altından kalkarm gbi geliyo . Çağrı merkezi bölümü benm ki iş olanağı çok olur bitirsem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…