- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.621
Düğün olduğu sene dondurmustm br türlü yenilemedm geri geçen dönem geç kalmisim. Bu sene yenileteyim devam edicm inslh .Kız niye dondurdun devam et lütfen
siyasetten gitmiştir o ya
Bu sene zorlanirsin bebekle seneye yaptir bence.Bu sene yenileteyim diyorum sence hem bebek hem dersler altından kalkarm gbi geliyo . Çağrı merkezi bölümü benm ki iş olanağı çok olur bitirsem :)
illere göre fiyat değişiyormu acabaBenim doktorum istanbul daki tekden hastanesindeki doktor listesinde gorunuyor biliyomusun. Ama o hastaneyi aradim oranin fiyatlari da asagi yuksri burasi gibi cok fark etmiyor eger daha uygun olsaydi degerlendirebilirdim ama evime zaten cok uzak istanbulun diger bir ucunda o yuzden hic dusunmedim onu.
Gelsin alacagim ifadesini, cocuklu kadinin siyasette neyim isi neKız niye dondurdun devam et lütfen
siyasetten gitmiştir o ya
Öyle mi diyorsun. Esim destek olur yaw 1 sene sonra ders çalıştırmaz olur bu kez de oyun ister :)Bu sene zorlanirsin bebekle seney yaptir bence.
Yaparim diyorsan ayri ama erken ilk heyecan ya hep bebekle ilgileneceksin ondan dedim, karar senin tabi :)Öyle mi diyorsun. Esim destek olur yaw 1 sene sonra ders çalıştırmaz olur bu kez de oyun ister :)
Kızlar evde ne giyeceğimi sastm eşofmanlarin pijamalarn lastikleri karnımı sıkıyor yukarı cekiyorum iyice migdeme baskı oluyo agriyo. İyice sinir oldum
canım bana özelden mesaj atarmısınValla ben de ayni dertten muzdaribim tatlim ya. Deli olacaktim nerdeyse ama gözden cikarttigim 2 taytimi feda ettim ve bellerini kestim biraz tam hamile tayti oldular
Tabiki degisiyor, doktorun diplomasina gore bile degisiyor.illere göre fiyat değişiyormu acaba
benim hastanemde de var.Tabiki degisiyor, doktorun diplomasina gore bile degisiyor.
Hastanenin imkanlari vs...
Bebek yogun bakimi olan hastaneler daha pahalidir mesela dogum konusunda
Catlak onleyici olarakmi kullaniyorsunuz kac tl
Evet canim gebelikten once kullanan ve catlagi olmayan kisinin yazisini okudum. Şok markettten 15 TL aldim :)Catlak onleyici olarakmi kullaniyorsunuz kac tl
Yok hayir istanbulda diyorum mesela normal hastane fiyatlariyla ypgun bakimi olan hastanelerin fiyatlari cok farklidirbenim hastanemde de var.
Bilmiyorum canim @llina siyasetten olabilir dedi, gelsin ögreniriz :)Aaaaa gercekten mi? Nolmus da banlanmis haberin var mi tatlim?
Yanılabildikleri için ve kız bebek istemeyenler olduğu için sanırımNeden söylemiyorlarmiş çok sacma
Oda var bırakıp ders calisirmiym ki :) bakalm ya kısmetYaparim diyorsan ayri ama erken ilk heyecan ya hep bebekle ilgileneceksin ondan dedim, karar senin tabi :)
Belini kestn nasıl oldu snaValla ben de ayni dertten muzdaribim tatlim ya. Deli olacaktim nerdeyse ama gözden cikarttigim 2 taytimi feda ettim ve bellerini kestim biraz tam hamile tayti oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?