2017 EKİM Anne adayları

Profilinde en son carsafli birileriyle ilgili biseyler yazmis:) cok ta incelemedim ama ondan yemis olabilir belki.

Bazen cidden cok zor tutuyorum bende kendimi:)

Bende tutamadigim icin cenemi öyle yerlere girmeyerek buluyorum çözumu :)

Nasilsin kiz sen kocanla barismişsın dayanamaz sana zaten :)

Bende tutamadigim icin cenemi öyle yerlere girmeyerek buluyorum çözumu :)

Nasilsin kiz sen kocanla barismişsın dayanamaz sana zaten :)
Sorma sorma masallah bugun durup dururp mesaj atti cok huzursuzum dun seni cok uzdum diye.

Dun alisverise cikicaktik iste cikamadik ya aradi aksam gotureyim bu aksam seni alisverise dedi yok dedim
Bu saatten sonra gitmem

Gelmis sevip duruyo sirnasik:) cok ozledim dun hic sarilamadim diyo:) iyi oldu ayol:)

kızlar hepsi burada.com da casual trona travel sistem bebek arabası 1299 dan 1019 a düşmüş.

Ahaha sana dedim ben kiyamaz kocan sana kız, sen de uzatip üzme eniştemizi :)

Bol bol sarilin, öpüsün

Karninda ki bebenin babasi o

Merhaba kızlarr

Bugün benim 1.evlilik yıldönümüm.. ama maalesef annemin hastalığı nedeniyle 3gündür hastanedeyiz yeni geldim eve çok yoruldum bebişte yoruldu.. özel günleri çok önemsememe rağmen konu sağlık olunca aklıma bile gelmedi.. Allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah..

Benim bebiş içinde %90 kız diyorlar ilk erkek demişlerdi 3 haftadır bekliyorum perşembe tekrar doktora gidicem kesin bilgiyi alırım heralde... annem erkek istiyor bi de erkek torun görüyim diyor onun için bende erkek olsun istedim ama Allah bize minik prensesimizi gönderdi annesine destek olsun diye :)

Biraz konuya baktım güzel dertleşmişsiniz bende içimi dökiyim dedim :)

Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olsun inşallah

Ben nevresim yaptırdım annemin terzisinde , bi iki zıbın aldık

Canim cok gecmis olsun. Allahım acil şifalar versin insallah. Ben de aralik ayinda senin gibiydim. Annemin rahatsizligi nedeniyle Ankarada hastanedeydik yaklasik 1 ay. Simdi cok iyi sukurler olsun ki atlattik. Allah yardimcin olsun guc kuvvet versin sana. Insallah hic gormediye donersiniz canim benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…