- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.641
Aaaaa gercekten mi? Nolmus da banlanmis haberin var mi tatlim?
Profilinde en son carsafli birileriyle ilgili biseyler yazmis:) cok ta incelemedim ama ondan yemis olabilir belki.
Bazen cidden cok zor tutuyorum bende kendimi:)
Sorma sorma masallah bugun durup dururp mesaj atti cok huzursuzum dun seni cok uzdum diye.Bende tutamadigim icin cenemi öyle yerlere girmeyerek buluyorum çözumu :)
Nasilsin kiz sen kocanla barismişsın dayanamaz sana zaten :)
Yanılabildikleri için ve kız bebek istemeyenler olduğu için sanırım
Oda var bırakıp ders calisirmiym ki :) bakalm ya kısmet
Kizlar bas agrisi ve sersemlik olan var mı? Boyle dönüp duruyom
Ona gözüm gbi bakarm bn :) . Ayın birinden sonra devlete gidecegm bakalm orda ne diyecekler cinsiyet için .Tüh bu zihniyete evladin kızı, erkegi olurmu
Görecegizzzzz dünürrr :) damadimi ihmal etmede bozuşmayalim.
Bende de oluyor bazen
Sorma sorma masallah bugun durup dururp mesaj atti cok huzursuzum dun seni cok uzdum diye.
Dun alisverise cikicaktik iste cikamadik ya aradi aksam gotureyim bu aksam seni alisverise dedi yok dedim
Bu saatten sonra gitmem
Gelmis sevip duruyo sirnasik:) cok ozledim dun hic sarilamadim diyo:) iyi oldu ayol:)
Seviyom pici zaten:) tobe tobe kufrettiriyo beni:)Ahaha sana dedim ben kiyamaz kocan sana kız, sen de uzatip üzme eniştemizi :)
Bol bol sarilin, öpüsün
Karninda ki bebenin babasi o
Amannnn ben dama da odaklandim kiz derse gitti burmalar yaaOna gözüm gbi bakarm bn :) . Ayın birinden sonra devlete gidecegm bakalm orda ne diyecekler cinsiyet için .
Bana kalirsin da ben burma felan sozu vermiyom bizde yok oyle:)Amannnn ben dama da odaklandim kiz derse gitti burmalar yaa
Seviyom pici zaten:) tobe tobe kufrettiriyo beni:)
De hele neler verirsin pekiBana kalirsin da ben burma felan sozu vermiyom bizde yok oyle:)
Belini kestn nasıl oldu sna
Hayal edemedim :)))
Kız benim de rahat bi taytım var en çok onu giyiyorum üniformam oldu :))Kızlar evde ne giyeceğimi sastm eşofmanlarin pijamalarn lastikleri karnımı sıkıyor yukarı cekiyorum iyice migdeme baskı oluyo agriyo. İyice sinir oldum
Ben nevresim yaptırdım annemin terzisinde , bi iki zıbın aldıkKizlar iyi aksamlar herkese... Dogum icin bende bu gittigimde fiyatlarini ogreneyim.
Bir kac tanidigim bu hastanede yapti çok memnun kalmislar.
Bazi yerler de uçuk fiyatlar.
kirmizigitar doktora guvenmek cok önemli paradan haklisin, Allah yardimciniz olsun inşaAllah gelip gecici bu sıkıntilar da.
Bende çalismiyorum esim sadece calisiyor.
Allah yardim eder elbet, hiç birikmisim de yok kenar da.
Kizlar birseyler almaya basladiniz mi hiç?
bende eşimin eşofmanlarını giyiyorumKız benim de rahat bi taytım var en çok onu giyiyorum üniformam oldu :))
Aynen böyle zihniyeti olanlar yüzünden bizde mağdur oluyoruz ne yazık kiTüh bu zihniyete evladin kızı, erkegi olurmu
Görecegizzzzz dünürrr :) damadimi ihmal etmede bozuşmayalim.
Bende de oluyor bazen
Merhaba kızlarr
Bugün benim 1.evlilik yıldönümüm.. ama maalesef annemin hastalığı nedeniyle 3gündür hastanedeyiz yeni geldim eve çok yoruldum bebişte yoruldu..özel günleri çok önemsememe rağmen konu sağlık olunca aklıma bile gelmedi.. Allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah..
Benim bebiş içinde %90 kız diyorlar ilk erkek demişlerdi 3 haftadır bekliyorum perşembe tekrar doktora gidicem kesin bilgiyi alırım heralde... annem erkek istiyor bi de erkek torun görüyim diyor onun için bende erkek olsun istedim ama Allah bize minik prensesimizi gönderdi annesine destek olsun diye :)
Biraz konuya baktım güzel dertleşmişsiniz bende içimi dökiyim dedim :)
Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Benim midem bulanıyor içince yakızlar vitaminleri içince mideniz yanıyormu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?