- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.661
Amannnn ben dama da odaklandim kiz derse gitti burmalar yaa
Oda güzelmiş bende mi yapsam :)))Öyle tamamen kesmedim canım. Lastiginin oldugu yerde jiletle kesikler attim. Lastik tutuyo ama cok gevsek :)) cok rahat oldu yaw valla :))
Hahahah oda guzl bnm hiç yok rahat yaw hemen almam gerek.Kız benim de rahat bi taytım var en çok onu giyiyorum üniformam oldu :))
Eşiminkilere daha var , ama yazın t- shirtlerini giyerim :)bende eşimin eşofmanlarını giyiyorum
Eşim çok takılıyor ya , bi iki tane uzun kollu rahat üstlerim var yine mi giydin bunları diyor :)) kız sana dedim mi terzi buldum dün bebişin bi sürü eksiğini ordan tamamlayacam , nevresim ,minder yüzü, yastıklar oluyor ya bulut yıldız kadın resim göster yaparım dedi istediğin şeyi ayy çok mutlu oldum :) bi tane sarı takım aldımHahahah oda guzl bnm hiç yok rahat yaw hemen almam gerek.
Bende de oluyor bazen
Hosbulduk kuzum:) iyiyim cok sukur 12.haftada cinsiyet icin erken ama bi çıkıntı goremiyorum kesin olmamakla birlikte kız olabilir dedi. 16.haftada tekrar randevum. Gosterirse o zaman belli olur insallah.Biz burada takılıyorz bebeğim hoşgeldin sende :) hala kesinlesemedi doktor %70erkek diyor. 1 hafta sonra devlet hastanesine gidicem orda ne diyecekler bakalm. Sen neler yaptın bakalm nasıl gidiyor ? Cinsiyet belli mi?
Kizlar tarziniz nedir bilmem ama benim cok sevdigim bohem tarzda hamile giysileri satan bir yer buldum
www.bandito.com.tr
Bi bakin isterseniz herdeyi alabilirim ordaki
Çok teşekkür ederim canım... çok zor gerçekten insanın en büyük desteği annesiymiş heycanımı anlatmaya kalkıyorum bir an gözlerindeki acıyı görünce boğazıma düğümleniyor..Canim cok gecmis olsun. Allahım acil şifalar versin insallah. Ben de aralik ayinda senin gibiydim. Annemin rahatsizligi nedeniyle Ankarada hastanedeydik yaklasik 1 ay. Simdi cok iyi sukurler olsun ki atlattik. Allah yardimcin olsun guc kuvvet versin sana. Insallah hic gormediye donersiniz canim benim..
Herşeyini yapacak mı alt açması faln? Çok iyi beğen beğen götür modelleri :)Eşim çok takılıyor ya , bi iki tane uzun kollu rahat üstlerim var yine mi giydin bunları diyor :)) kız sana dedim mi terzi buldum dün bebişin bi sürü eksiğini ordan tamamlayacam , nevresim ,minder yüzü, yastıklar oluyor ya bulut yıldız kadın resim göster yaparım dedi istediğin şeyi ayy çok mutlu oldum :) bi tane sarı takım aldım
Allahım sağlıkla nasip etsin:) inslah bir dahaki kontrolde öğrenirsin. Bnde ayrıntılı bekliyorum emin olmak için :)Hosbulduk kuzum:) iyiyim cok sukur 12.haftada cinsiyet icin erken ama bi çıkıntı goremiyorum kesin olmamakla birlikte kız olabilir dedi. 16.haftada tekrar randevum. Gosterirse o zaman belli olur insallah.
Kızlar evde ne giyeceğimi sastm eşofmanlarin pijamalarn lastikleri karnımı sıkıyor yukarı cekiyorum iyice migdeme baskı oluyo agriyo. İyice sinir oldum
Şalvar giy cek gogsunun altina kadar hahahahah :):)))
bir Maraşlı cevabı . Geçen esimde dedi yazın esofmanda giyemezsn sıcak olur sna br şalvar diktirelm faln diye :) suan hava soguk yaz için guzl olur aslında ohh serin serinnn bol bol..
Demir ilacı kullanmıyorum ayrı olarak sadece decavit onun içinde de demir var ama..anlıyorum canım ama denizlide sanırım hastaneler uygun. istanbul ankara uçmuş. benimde 2 kaybım var sıkıntılı ve tüp bebekle hamile kaldım. doktorum çok iyi. denizlinin en güzel yanı fiyatlar uygun. prof. özel muayenesine gittim 250tl verdim mesela.
canım ben denizlideyim. ama hastanemin istanbulda ve kayseride şubesi var. 6bin ne demek yahu
demir ilacı kullanıyorsan o yapar canım
antalyada mustafa torgaç var öneririm. antalya merkezde özel muayenesi var. hastane ye gitmek istersen memorial hastanesini ve doktorlarını öneririm. bende 5 mayısda gidicem birde ağustosda. ben antalyalıyım denizlide eşimin işinden dolayı yaşıyorum. annemler antalyada
hayır ayrıntılı değil canım
Üsümüyonmu ?? Biz hala donuyozben giyiyom valla misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?