2017 EKİM Anne adayları

Hahahah oda guzl bnm hiç yok rahat yaw hemen almam gerek.
Eşim çok takılıyor ya , bi iki tane uzun kollu rahat üstlerim var yine mi giydin bunları diyor :)) kız sana dedim mi terzi buldum dün bebişin bi sürü eksiğini ordan tamamlayacam , nevresim ,minder yüzü, yastıklar oluyor ya bulut yıldız kadın resim göster yaparım dedi istediğin şeyi ayy çok mutlu oldum :) bi tane sarı takım aldım

midem yanıyor. eşimde senin midende bir problem var mide için bir doktora git dedi. korkuttu, hamilelikte yanmamı olurmuş diyo. dün yoktu bugün var. bazende ilaç aldığımda oluyor. sizce hamilelikten mi

Biz burada takılıyorz bebeğim hoşgeldin sende :) hala kesinlesemedi doktor %70erkek diyor. 1 hafta sonra devlet hastanesine gidicem orda ne diyecekler bakalm. Sen neler yaptın bakalm nasıl gidiyor ? Cinsiyet belli mi?
Hosbulduk kuzum:) iyiyim cok sukur 12.haftada cinsiyet icin erken ama bi çıkıntı goremiyorum kesin olmamakla birlikte kız olabilir dedi. 16.haftada tekrar randevum. Gosterirse o zaman belli olur insallah.

Çok teşekkür ederim canım... çok zor gerçekten insanın en büyük desteği annesiymiş heycanımı anlatmaya kalkıyorum bir an gözlerindeki acıyı görünce boğazıma düğümleniyor.. çok geçmiş olsun sizede darısı bizim başımıza inşallah en yakın zamanda

Herşeyini yapacak mı alt açması faln? Çok iyi beğen beğen götür modelleri :)

Hosbulduk kuzum:) iyiyim cok sukur 12.haftada cinsiyet icin erken ama bi çıkıntı goremiyorum kesin olmamakla birlikte kız olabilir dedi. 16.haftada tekrar randevum. Gosterirse o zaman belli olur insallah.
Allahım sağlıkla nasip etsin:) inslah bir dahaki kontrolde öğrenirsin. Bnde ayrıntılı bekliyorum emin olmak için :)

Zanamm174 canım bak sana alt açma modeli gönderiyorum beğenirsen diktir. ben çok beğendim takımı

Eklentiler

• DSC09317.webp
    34 KB · Görüntüleme: 49
  • DSC09322.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 42
  • DSC09323.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 42
  • DSC09325.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 57
  • DSC09331.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 47
  • DSC09335.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 47
  • DSC09346.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 57
  • DSC09347.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 43
  • DSC09350.webp
    51 KB · Görüntüleme: 48

Eklentiler

• 0.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 43
  • 1.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 59
  • 2.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 65
  • 3.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 53
  • 4.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 51
  • 5.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 47
  • 6.webp
    16 KB · Görüntüleme: 51
  • 7.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 8.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 47
  • 9.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 48
Demir ilacı kullanmıyorum ayrı olarak sadece decavit onun içinde de demir var ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…