2017 EKİM Anne adayları

Allahım sağlıkla nasip etsin:) inslah bir dahaki kontrolde öğrenirsin. Bnde ayrıntılı bekliyorum emin olmak için :)
Amin hepimiz bebeklerimizi saglikla kucagimiza alalim insallah canim. Aslinda evet ayrintiliya kadar bi acaba kalir insanin aklinda gerci bazi dr.lar %100 kiz/erkek diyomus. Ayrintili 20.haftada oluyo sanirim.

olay

Oleyyy prenses duyunca hep bir umut oluyor içime haftaya randevum bakalım bana ne diyecek

hayırlı olsun kuzum sağlıkla gelsin premses inşaallah
Teşekkür ederim canım inşallah. Bakalım sana ne diyecek doktorun? Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.

Amin hepimiz bebeklerimizi saglikla kucagimiza alalim insallah canim. Aslinda evet ayrintiliya kadar bi acaba kalir insanin aklinda gerci bazi dr.lar %100 kiz/erkek diyomus. Ayrintili 20.haftada oluyo sanirim.
Evet canm 20.hfta civarında yapılıyor. Bazı doktorlar %90 %95 faln diye nerdeyse kesin yani bna öyle demedi daha şüpheli yaklaştı hep bnde ayrintiliyi bekliyorum orda net gözükür artk :)

ahhh canlarım inanın bir kendime üzülüyordum hamile kaldığımda sevinemedim bile nasıl olacak diye kaygılanmaktan.. Eşim bana göre daha rahat ama elde avuçta yok nesine rahat anlamıyorum bazen Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun bebeklerimiz şansı ile gelsin inşallah

kirmizigitar kuzum borç aldığınız kişide neden böyle zamanda istedi ki kötü olmuş

Sorma kuzum ya basta su an bana lazim degil alin kullanin dedi hac parasi biriktirdim ben onu hacca giderken versen bile olur dedi simdi de odemelerim var diye kac oldu lafini yapiyo. Biz de cok kirildik, kredi felan cekelim odeyelim bari dedik ama nasil kalkicaz altindan bilmiyorum....

Allah hepimize yardim etsin

günaydın kızlar. dün dra gideceğim diye otobüslerde perişan olmuşum akşamdan mayıştım

ay sağol canım. bende alayım mustela diye duydum o kesin çatlak yapmıyomuş ama ekonomi izin vermiyo bebak aldım @kırmızı gitardan duyup araştırdım onu kullanıyorum ama ilerleyen aylar için dahada nemlendiricili bişey iyi olur sanki . senin yüz cildin kurumu canım benim karma sivilce yapmaz inşallah:)

ona bakarsan benim eşim bile hala rahat şuan birikimden yiyor. bizim birde hala düğün bborçlarımız var bir iki aya bitecek tek başıma yetişmeye çalışacağım. sigara içiyo ve azalt bari diyorum banamısın demiyo. bu erkekler tutumluluktan anlamıyor valla. amin Allah borcu olana ve darda olana yardım etsin yine çok şükür halimize diyorum ama işte bekarken istediğini yiyip alıyosun şimdi öyle değil resmen didiniyorum kendimden ödün veriyorum ama kime bazen içten içe kızıyorum valla
ay sabah sabah ne dolmuşum

Bu sabah 6 da burun tikanikligiyla uyandim oturdum yatakta. Biraz gecti esim kalkti dizinde bir suredir agri vardi ama bugun iyice kotu olmus yuruyemiyor. Acile gitse igne yapip gonderecekler biliyorum kireclenme midir sinir sıkışmasi mi bilemedik. Randevu baktik devlette en erken 8 mayisa var. Ozele gonderdim simdi, du bakalim onun gunahi ne cikacak:) sagliktan kisamiyorsun yedigin ictiginden kisamiyorsun hele hamilelikte. Hatta inan giydiginden bile kisamiyorsun hele calisiyorsan alisveris yapmak zorundasin. Neyden kisacaz bilmiyorum vallhi:)

ben başka bir vitamin kullanıyorum (multivitamin omega 3 falan var) 4 gündür o da yaptı bende içeriğindeki vitaminlerden kaynaklı bence ama sevindiğim kısmı artık kabızlık kalmadı:)

Ayrintili ultrasona kadar rahat birakmak istiyorum da, maximum dayanma surem 2 hafta

Gecen sefer bulantim yok diye paniktim, bu sefer karnim cikmadi diye, iki hafta icinde bulurum gene panikletecek birsey

ben 3 haftadır gitmiyorum en son gittiğimde 1 ay sonra gel dedi ay başında gideceğim göstermesse benimkide detaylıya kalacak eşim müsade etmiyor benim ne zaman çağırırsa o zaman git diyor Devlete de gitmem lazım aslında özelde öğrenemessem 1 hafta sonra devlete giderim olmadı detaylıyı devlet yapıyor mu acaba

haklısın canım sağlıktanda kısılmıyo zaten benimde geçen eşim dişçiye gitti kanal tedavisi diye dişi kırıldı ,diş yaptırdık 250tl artı muayene ücreti kaygılandıkça çıkıyo biyerden ama işte elimizde değil. 2 hamile pantalonu aldım onları yıkayıp yıkayıp giyiyorum. bazen canım istesede alamıyorum. sevginin bedeli sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…