- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.681
Amin hepimiz bebeklerimizi saglikla kucagimiza alalim insallah canim. Aslinda evet ayrintiliya kadar bi acaba kalir insanin aklinda gerci bazi dr.lar %100 kiz/erkek diyomus. Ayrintili 20.haftada oluyo sanirim.Allahım sağlıkla nasip etsin:) inslah bir dahaki kontrolde öğrenirsin. Bnde ayrıntılı bekliyorum emin olmak için :)
Teşekkür ederim canım inşallah. Bakalım sana ne diyecek doktorun? Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.olay
Oleyyy prenses duyunca hep bir umut oluyor içime haftaya randevum bakalım bana ne diyecek
hayırlı olsun kuzum sağlıkla gelsin premses inşaallah
Evet canm 20.hfta civarında yapılıyor. Bazı doktorlar %90 %95 faln diye nerdeyse kesin yani bna öyle demedi daha şüpheli yaklaştı hep bnde ayrintiliyi bekliyorum orda net gözükür artk :)Amin hepimiz bebeklerimizi saglikla kucagimiza alalim insallah canim. Aslinda evet ayrintiliya kadar bi acaba kalir insanin aklinda gerci bazi dr.lar %100 kiz/erkek diyomus. Ayrintili 20.haftada oluyo sanirim.
Aynen canim cok sagol hep destek oldun. ben drun dedigine taktim iste niye oyle dedi diye cunku cut of degerinin altinda diyordu. Yoksa tabiki dogumdan sonra ne gorecegiz hala tam bilemeyiz. Allah saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin hepimize.
Bu arada borclar vs aynen bendede var esim isten ayrildi tek maasa kaldik. Ama. Kafaya takinca hemen haftasonu tansiyonum fln dustu surekli aftlar cikti agzimda parani tabiki biriktir ama bunu hayatina yayma ve kendini germe olurmu canim. Hepsi olur biter bebekler nasipleriyle gelir derler Allah yardimcimiz olsun hepimizin
Benim en buyuk sorunum su an:
Onumuzdeki 4-5 ay icinde odemem gereken 10 bin
Dogum icin gereken minimum 5 bin
Dogumdan sonra calismadigim donemde en azindan faturalari karsilacak bir 5 bin daha
Yani dogum iznine ayrilmadan minimum 20 bin biriktirmem lazim. Aylik gelirimiz 5 bin civari toplam:) 5 ayda bu gelirle hem ev gecindirip hem ihtiyaclari alip hem kredi odeyip hem de bu birikiminyapabilir miyiz:) imkansiz...
Bu listede birinden birini yapmamam lazim. Ama ne yazikki borcu odememiz gerekiyor oncelikle dolayisiyla ben doguma kadar anca 10 bin borcumu kapatirim disimi tirnagima katip
Arkadaşlar decavit kullanıp afedersiniz büyük abdesti siyah çıkan var mı aramızda?
Sorma kuzum ya basta su an bana lazim degil alin kullanin dedi hac parasi biriktirdim ben onu hacca giderken versen bile olur dedi simdi de odemelerim var diye kac oldu lafini yapiyo. Biz de cok kirildik, kredi felan cekelim odeyelim bari dedik ama nasil kalkicaz altindan bilmiyorum....ahhh canlarım inanın bir kendime üzülüyordum hamile kaldığımda sevinemedim bile nasıl olacak diye kaygılanmaktan.. Eşim bana göre daha rahat ama elde avuçta yok nesine rahat anlamıyorum bazenRabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun bebeklerimiz şansı ile gelsin inşallah
kirmizigitar kuzum borç aldığınız kişide neden böyle zamanda istedi ki kötü olmuş
ay sağol canım. bende alayım mustela diye duydum o kesin çatlak yapmıyomuş ama ekonomi izin vermiyo bebak aldım @kırmızı gitardan duyup araştırdım onu kullanıyorum ama ilerleyen aylar için dahada nemlendiricili bişey iyi olur sankiEvet canim gebelikten once kullanan ve catlagi olmayan kisinin yazisini okudum. Şok markettten 15 TL aldim :)
Heryerime suruyorum ben sacima, goz altim(kirisik onleyici ve aydinlatiyor)
Yuzumede elimde kalani surdum yumusacik yapti.
Tum vücuduma suruyorum catlak icin isimi garantiye aliyorum.
ona bakarsan benim eşim bile hala rahat şuan birikimden yiyor. bizim birde hala düğün bborçlarımız var bir iki aya bitecek tek başıma yetişmeye çalışacağım. sigara içiyo ve azalt bari diyorum banamısın demiyo. bu erkekler tutumluluktan anlamıyor valla. amin Allah borcu olana ve darda olana yardım etsin yine çok şükür halimize diyorum ama işte bekarken istediğini yiyip alıyosun şimdi öyle değil resmen didiniyorum kendimden ödün veriyorum ama kimeahhh canlarım inanın bir kendime üzülüyordum hamile kaldığımda sevinemedim bile nasıl olacak diye kaygılanmaktan.. Eşim bana göre daha rahat ama elde avuçta yok nesine rahat anlamıyorum bazenRabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun bebeklerimiz şansı ile gelsin inşallah
kirmizigitar kuzum borç aldığınız kişide neden böyle zamanda istedi ki kötü olmuş
kullanıyorum canım evet haftaladır dediğin gibi çıkıyor ama decavitten değil bence o yanına ek demir ilacı kullanıyormusun ?
güzelmiş aslında en çık yatağını sevdim :) ama pahalıdır kesin kaç tl setiGünaydın kızlar
Böyle setler buldum yaa çok hoşuma gitti sizinle paylaşayım set olarakta sadece istediklerinizide alabiliosunuz :))Eki Görüntüle 1987001
Canım fiyatlarını bilmiorumki facede bi sayfada gördümgüzelmiş aslında en çık yatağını sevdim :) ama pahalıdır kesin kaç tl seti
Ayrintili ultrasona kadar rahat birakmak istiyorum da, maximum dayanma surem 2 hafta
Gecen sefer bulantim yok diye paniktim, bu sefer karnim cikmadi diye, iki hafta icinde bulurum gene panikletecek birsey
Kızlar evde ne giyeceğimi sastm eşofmanlarin pijamalarn lastikleri karnımı sıkıyor yukarı cekiyorum iyice migdeme baskı oluyo agriyo. İyice sinir oldum
haklısın canım sağlıktanda kısılmıyo zaten benimde geçen eşim dişçiye gitti kanal tedavisi diye dişi kırıldı ,diş yaptırdık 250tl artı muayene ücreti kaygılandıkça çıkıyo biyerden ama işte elimizde değil. 2 hamile pantalonu aldım onları yıkayıp yıkayıp giyiyorum. bazen canım istesede alamıyorum. sevginin bedeli sanırımBu sabah 6 da burun tikanikligiyla uyandim oturdum yatakta. Biraz gecti esim kalkti dizinde bir suredir agri vardi ama bugun iyice kotu olmus yuruyemiyor. Acile gitse igne yapip gonderecekler biliyorum kireclenme midir sinir sıkışmasi mi bilemedik. Randevu baktik devlette en erken 8 mayisa var. Ozele gonderdim simdi, du bakalim onun gunahi ne cikacak:) sagliktan kisamiyorsun yedigin ictiginden kisamiyorsun hele hamilelikte. Hatta inan giydiginden bile kisamiyorsun hele calisiyorsan alisveris yapmak zorundasin. Neyden kisacaz bilmiyorum vallhi:)
Kızlar evde ne giyeceğimi sastm eşofmanlarin pijamalarn lastikleri karnımı sıkıyor yukarı cekiyorum iyice migdeme baskı oluyo agriyo. İyice sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?